Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
tuccer
csendes tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi szépen! Leendő tulaj vagyok csak még várnom kell a készülékváltásra, de már belevagyok habarodva a telóba

-
1899
csendes tag
Én téged nem értelek, ha valaki valami jót, vagy szépet mond a telefonról, az mindig tetszik és idézgeted, de ha szidják akkor hitetlenkedsz, vagy azt mondod ez téged nem zavar. Nem veszed észre, hogy saját magadat akarod meggyőzni mindenáron? Igazából ez engem cseppet sem zavar, csináld nyugodtan, maximum nagy lesz a koppanás, ha megveszed a telefont. De légy szíves hagyd, hogy megosszák a negatív tapasztalatokat is, mert hidd el vannak itt olyanok bőven (engem is beleértve), akik nem szeretik homokba dugni a fejüket és tudni szeretnék a telefon pontos tulajdonságait.
-
devast
addikt
Attól még, hogy leírtam nem jelenti azt, hogy zavar. Idézz, hol említettem, hogy zavarna. B, amit már letárgyaltunk. Attól függetlenül, hogy zavar-e, vagy nem ez hiba. Az, hogy ki, hogy használja a készülékét megint más kérdés. Nyilván van olyan eset amikor ezek előjöhetnek, pl egyes multitouch-os játékoknál. Nálam nem jön elő, mert nem igazán használok multitouch-os alkalmazásokat.
-
djozsi
senior tag
Nincs ilyen, de lesz, eddig senkit nem zavart a jelenlétem Rajtad kívül, elvileg nincs kiírva, hogy csak tulajok jöhetnek ide.
Miért ne érdekelne a megvett termék minősége használat közben? De csak használat közben, nem kezdek el mindenféle tesztprogramokkal szórakozni, hogy hol tudok fogást találni. Továbbra is kötöm az ebet a karóhoz, amit te csinálsz, az már nagyon a ló másik oldala és szerintem ezt nem én látom egyedül így.
Persze szíved joga ezt tenni, csak megjegyeztem a dolgot.
Részemről a téma OFF, nyugodtan lehet tiéd az utolsó szó joga, ígérem nem foglak többet zaklatni. -
devast
addikt
válasz
kentucky
üzenetére
/sarcasm on
Nem. Én felveszem a rózsaszín szemüveget és áradozok a fórumon. Otthon természetesen win95-öt használok, hiszen imádom a bughalmazokat.
/sarcasm off
A legkevésbé sem tud érdekelni, hogy téged nem érdekel annak a terméknek a minősége amit megvettél. Van neked egyáltalán ilyen, vagy csak szájhuszárkodni jársz ide ? -
Fitzgerald
veterán
Eh...nah szóval elflasheltem a telefont, illetve véletlenül töröltem egy system file-t root explorer-el, és nem volt fent recovery...a kis robotnál megállt a boot. Visszavittem a Westendbe, a 72 óra vagy 30 órája lejárt, de mégis kicserélték. Zsír.
Ti is tegyétek ezt kéthetente egyszer, és akkor mindig megújul a garancia! lol -
Skullen
tag
válasz
spence880522
üzenetére
Gradiens hiba szinte az összes Blade-en jelentkezik, de ez az én esetemben szerencsére alig észrevehető, engem nem zavar. A készülék viszonylag gyors, színtévesztéseket leszámítva a képernyő nekem tetszik. WiFi-vel még nem tudtam próbálni, de holnap délelőtt ez is meg fog történni. Első benyomások teljesen jók részemről, nekem tetszik.
-
devast
addikt
válasz
Glatius
üzenetére
Görög teszt. Ajánlom a ~10 perc körül nézzétek a kijelzőt mikor a kamerát mutogatja....
Multitáccsról.... Az is szar. Az más kérdés, hogy ebből mennyit lehet érzékelni. A 2.1-es android hibája, ha az első érintést megszünteted, akkor csinál egy swipe-ot a második érintés helyére. Ezt így küszöbölték ki az okos kínai mérnökök: Ha az első táccsot elveszed, elveszik a második is, huzogathatod akárhova nem fog semmi történni
A másik probléma amit észleltem: két ujjadat fel-le mozgasd, egymással ellentétes irányban. Pár húzás után amelyiket lefele húzod az felfele fog menni, amelyiket felfele az lefele. Azt csak kb 1-2 percig játszottam multitouch vis test-el... -
Skullen
tag
Sziasztok!
Ma én is csatlakoztam a Blade klubhoz.
Pixelhiba nincs a kijelzőn, grádiens hiba viszont nálam is jelentkezik - inkább nem is részletezem.
Olyan kérdésem lenne, hogy USB-n keresztül lehet valahogy varázsolni rá internetet? (nincs itthon WiFi-m) -
Glatius
őstag
Nagyon le lett szólva a multitouch, ezért utánanéztem, hogy egyáltalán zavar-e bármit, a következőkre jöttem rá:
- A lehetőségek között nincs egyetlen forgó alkalmazási eset
- Ez a készüléknek nem hibája, csak fizikailag lehetetlen lekérdezni kétszer két koordinátát egy érzékelőpárral. Ezért amikor a két érintkezési felület egyik koordinátája megegyezik, már nem tudja őket megkülönböztetni. Lehetne duplázni a rendszert, de megfizetné valaki ha felesleges? -
1899
csendes tag
RaveForce-nak, és neked:
Ti elolvastátok (és értelmeztétek is) a hozzászólásaimat? Mert rohadtul nem az jön le.
Értem, hogy a TFT is LCD, ez nekem eddig is tiszta volt, erre írtam, hogy "ahogy a négyzet is téglalap". Viszont az LCD nem feltétlenül TFT - ahogy írod is - van cSTN LCD is. (Ahogy a téglalap sem feltétlenül négyzet.)
Tehát van TFT LCD, amit mellesleg általában nem így hívnak, hanem csak simán "TFT"-nek. Attól függetlenül, hogy ez csak egy "vezérlési megoldás". És van cSTN LCD, ami másképpen működik, és röviden "LCD"-nek hívják. Ezért zavaró, hogy a görögök csak simán LCD-t írtak.
Viszont amire nem gondoltam (nekem nincs Blade-em, de itt voltak képek korábban, szóval tudhattam volna), hogy a dobozra TFT van írva, tehát nyilván az.
De jó lenne, ha minden ilyen kérdésre választ adna végre egy MA teszt... -
sto1911
veterán
Memoriakerdes dmesg alapjan:
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]Found a supported NAND device
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]NAND Id : 0x5510bcad
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]Buswidth : 16 Bits
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]Density : 512 MByte
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]Pagesize : 2048 Bytes
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]Erasesize: 131072 Bytes
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]Oobsize : 64 Bytes
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]CFG0 Init : 0xa85408c0
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]CFG1 Init : 0x0004745e
<6>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]ECCBUFCFG : 0x00000203
<5>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]Creating 8 MTD partitions on "msm_nand":
<5>[01-01 00:00:00.650025] [1: swapper]0x000002ac0000-0x000002f40000 : "recovery"
<5>[01-01 00:00:00.680024] [1: swapper]0x000002f40000-0x0000033c0000 : "boot"
<5>[01-01 00:00:00.690003] [1: swapper]0x0000033c0000-0x000003540000 : "splash"
<5>[01-01 00:00:00.710023] [1: swapper]0x000003540000-0x0000035a0000 : "misc"
<5>[01-01 00:00:00.740022] [1: swapper]0x0000035a0000-0x000005ee0000 : "cache"
<5>[01-01 00:00:00.740022] [1: swapper]0x000005ee0000-0x000012e60000 : "system"
<5>[01-01 00:00:00.760011] [1: swapper]0x000012e60000-0x00001fe80000 : "userdata"
<5>[01-01 00:00:00.780000] [1: swapper]0x00001fe80000-0x000020000000 : "persist"
<6>[01-01 00:00:00.800019] [1: swapper]msm_hsusb_rpc_connect: rpc connect success vers = 10001 -
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jó hogy belinkelted, mert nagyon nem találtam meg.

-
vadászcsiga
félisten
tuccer
-
syl5
őstag
válasz
badsaint
üzenetére
Szó nélkül kibontott neked egymás után 12 darabot? Nem mondta pár darab után, hogy "De hát Uram látja, ez a kijelző ilyen!"
(#2620) sagesz93:
De annyira nem is rózsás...Ph fórum háttér szürkéje inkább ilyen zöldes-kékes, és a barna se barna, ami azért zavaró! Ha kék árnyalatos hátteret raksz ki akkor vibrál a kép! 3D gallery is képes érdekességeket produkálni.. -
djozsi
senior tag
válasz
spence880522
üzenetére
Annyit, mint az átlagos okostelefonok, se nem kiemelkedő, se nem kiemelkedően rossz.
Magyarul 3g-vel, wifivel nem sokat, azok nélkül azért többet, de persze ez továbbra is pontatlan kérdés, hisz ez kizárólag használattól függ.
Land letesztelte, ha csak videózol rajta, minden mást kilősz, akkor olyan 5-6 órát bír. Más azt írja, napi kis telefonálgatás, fél óra netezés mellett 2 nap.
Okostelefonoknál aranyszabály: minden este töltsd. Ez alól ez se kivétel.Az mAh nem sokat jelent amúgy, az okostelefonok általában 1000-1500 között vannak, de azonos mAh-sok is nagyon különböző ideig bírhatják, ez jobban függ az összeszereléstől, a hardvertől. Lásd szifon 3g-ben valami 1100as volt, 2gben pedig még 1400as, mégis a 3g bírta tovább.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
spence880522
üzenetére
Nálam nagyon max. 1 nap.

-
spence880522
csendes tag
Még egy kérdésem ha lehet: a T.mobil honlapja a termékjellemzők között 1250 mAh-s kapacitásról ír. Mit bír az akksi kb ? Mármint folyamatos használat közben?
-
istnag
addikt
Igen lehet apk bemásolással bővíteni, csak ne a zip fájlt szedd szét hanem a telóba másold az apk fájlt a system/app mappába (g1-en így volt)! reboot után feltelepül a bemásolt program és ezután rendszer progiként fogja felismerni...Előtte azét egy su enter majd df parancsal a terminal emulatroban ellenőrizd a szabad helyet,hogy beleférjen!
-
Saccco
nagyúr
válasz
spence880522
üzenetére
A ZTE a Dell is felvállalta ugyanis a ZTE Blade fut Dell XCD35 álnéven.

djozsi:
Azért írtam egy privátot a kérdésedre.
cellpeti:
A másik kérdés még áll, hogy lehet-e egyszerű apk bemásolással bővíteni?tuccer:
Ha megtalálom felteszem valahova. -
spence880522
csendes tag
Köszi szépen a választ. Különösen köszi hogy a Spica-t megemlítetted mert így van viszonyítási alapom. Ezek a válaszok fontosak nekem, mert számomra a ZTE mint márkanév eddig ismeretlen volt , bár ezzel sztem vannak még így. A fentiekben leírtak szerint tehát akkor egy minőségileg elfogadható készülékről beszélhetünk.
-
cellpeti
nagyúr
Blade Villain 1.1.0 Release - Olyan, mint egy sima alap ROM, semmi plussz progi nincs benne
-
Saccco
nagyúr
válasz
spence880522
üzenetére
Kapacitív kijelzős. A hardver elég erős egy pár 3Ds játékhoz (pl Pocket Legends, Fifa 10, Asphalt 5 módjával, Raging Thunder 1-2, stbstb)
szerk: fáziskésést nem láttam, Spica után a kijelző igencsak pontos
Ez a kép meg pont neked lesz jó:
#2300. hszben is előfordult már
A képen a kijelzőkön látható terület látszik.
Ha 800x480 a 100% akkor a 240x400 - 25%, a 320x480 - 40%.
-
spence880522
csendes tag
Még egy hülye kérdésem ha lehet: a kijelző reakciójára, reakcióidejére vonatkozóan mennyire reagál pontosan az érintésre, esetleg előfordult-e már kicsi fáziskésés?
-
djozsi
senior tag
válasz
spence880522
üzenetére
Többen is jártak erre, akik a két telefont hasonlítgatták és kábé mind a ZTE Balde mellett tették le a voksukat.
-
Pantal
senior tag
válasz
spence880522
üzenetére
Angry Birds szépen elfut rajta, bár néha az összetettebb pályákon meg-meg akad, de nem vészes. A kijelzője kapacitív
-
kentucky
őstag
a bladere való froyo romhoz kellene a magyar t-s blade kernelét rakni
-
kentucky
őstag
válasz
spence880522
üzenetére
kapacitív
-
spence880522
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Én még új vagyok ezen a fórumon de lenne pár kérdésem.
Telefon vásárlása előtt állok. Eddig a Samsung Galaxy 3 (i5800) és a ZTE Blade között variálok. Sok jót olvastam erről a telóról és olyan kérdésem lenne a már ZTE tulajokhoz hogy a készülék 3D-s teljesítménye mit bír. Tudja-e kezelni a 3D-s androidos játékokat esetleg?
A másik kérdés ami lehet hogy fure kérdés hogy akkor ennek a készüléknek kapacitív vagy rezisztív a kijelzője? -
vwxyz
csendes tag
Sziasztok!
WiFi-vel fellépve a netre ezt írja ki, amikor megpróbálok Google Accountot készíteni:
This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services.Van valakinek valami ötlete, hogy mi a fene ez, illetve hogyan kell elhárítani?
Köszönöm
-
pepevfr
csendes tag
Sziasztok,
Na én is megvettem a telofont és nagyon tetszik. Köszönök szépen minden infót amit eddig itt olvashattam, nagyon nagy segítség volt.
Megindult nálam a vezérhangya
ROM ügyben, melyiket érdemes szerintetek feltenni a BladeVillain 1.1 vagy Hungarian Hedgehog?köszönöm Uraim!

-
djozsi
senior tag
Te vagy az első, aki így vélekedik, ilyenre is szükség van.

Nekem is 3G-m volt, annál már a videó alapján is sokkal folyamatosabb ennek a kezelése (ami nem is csoda tekintve, hogy sokkal jobb hardver van benne). De persze majd ha megveszem és élesben használom akkor derül ki igazából. -
kcsa
veterán
Még egyszer próbálkozom, mindenki szarrá moddol, bár látom hogy hupikék gőze sincs hozzá, de arra nem bír válaszolni senki hogy:
driverek, vistára. hogy van ez? amit eddig lehúztam, egyik se működött, és még mindig ott a kérdőjeles zte hsusb device...
anybody?
-
Pantal
senior tag
Nem, ez előtt nekem Iphone 3g-m volt. Sőt, most is megvan, itt van mellettem a dobozában a kicsike. Maga már az, hogy a főképernyőt csúsztattam balra jobbra, meg a menü fel/le görgetésével se voltam elégedett. Valahogy mintha nem egyből érzékelte volna a kijelző az ujjam mozgását. De ezzel a főzőtt rommal teljesen jól megy minden, nincs meg az az érzésem, hogy a telefon lassabban cselekedne, mint ahogy az valójában történik. Ne érts félre, tudom, hogy ez a telefon nem egy Galaxy S, nem is várom el tőle. MobileMeetingen ugye HTC Legendet megnyomkodtam, aminek a hardvere hasonló. És az is teljesen jó volt. Ahhoz képest is lassabbnak hatott a Blade. Szóval már vásárlás előtt élt bennem egy kép a telefon sebességével kapcsolatban. Ami bevallom a megvétel után kicsi csalódást okozott, de így se keseregtem, hiszen ennyi pénzért még ez is nagyon jó volt! És most is csak ismételni tudom önmagam, ez a főzött rom, mintha teljesen más telefon lenne, mint amit vettem. Egyszerűen gyorsabb, nekem jobban is tetszik, jobb.

-
Frozzy
őstag
aki feltette a [BladeVillain 1.1]-et az légyszi irjon már hogy normálisan működik-e meg hogy menyivel lett jobb ?
-
llaszlo
veterán
512 mega RAM egyik változatban (Orange/Blade) sincs, de ezt nem tudom, hogy hogy nem lehet felfogni. Ennyire nem lehettek korlátoltak. 512mega memória/háttértár van benne amit használ a telefon. Meg külön van még a RAM.
A kijelzővel egyet értek. Mert a Pulseban egy gyengébb kijelző van, de az is sokkal jobb. -
voci
tag
Viszont ha tényleg SLCD van benne, akkor lehet, hogy amiatt érzitek kékesnek a képet:
Itt van néhány összehasonlító fotó az AMOLED és SLCD kijelzőről.
-
kmbkhm
csendes tag
válasz
BloodRay
üzenetére
nem az 512 mega ram hiányzik vagy az OLED, hanem egy normális minőségű kalibrált kijelző !!! Meg hogy ne jöjjön senki azzal, hogy ennyi pénzért ez ajándék....legközelebb vesztek olyan LCD tévét amiben pl. véletlenül nincs piros szín,de tökjó mert fél- vagy harmadárra volt akciózva és majd csak olyat néztek rajta amiben nincs piros és akkor tökjó lesz, főleg ennyiért
egyszerre nevetséges és siralmas is egyben.
-
tuccer
csendes tag
Sziasztok valaki feltudná nekem tenni a teló használati útmutatóját??
-
vwxyz
csendes tag
Sziasztok!
WiFi-vel fellépve a netre ezt írja ki, amikor megpróbálok Google Accountot készíteni:
This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services.Van valakinek valami ötlete, hogy mi a fene ez, illetve hogyan kell elhárítani?
Köszönöm
-
istnag
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
a zip fájlt a recovery -vel tudod flashelni,amit ha tettél fel a hangerő fel és a bekapcs gombal tudod elérni. Nem kell szétbontani a zip et. Ha nincs akkor az adb -vel tehetnél egy próbát, hátha azzal visszatudod másolni! Ez csak egy tipp,az adb -t nem ismerem annyira!
-
Nova96
őstag
Üdv vannak még hibák,lassulások.
Mert amikor megveszem és lassú majd tudjam gyorsítani.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fitzgerald
veterán
*Bootloader módot hogyan lehet elérni Blade-en? Kipróbáltam minden lehetséges billentyűkombinációt, és semmi...vagy ha nem lehet, akkor a gári alap T-s rom-ot hogyan lehet visszatenni a készülékre?
-
Greg-77
aktív tag
válasz
rokalanyka
üzenetére
+1

-
Dashes
őstag
Eddig mindegyik Froyo ROM megáll az androidos boot logónál (ez is, tesztelve).
Kijött a BladeVillain 1.1
"now go have fun discussing my rom at modacos and calling it names like "villadoin". you are awesome.thats right, no release notes. im out of the game."
Belenéztem, több alkalmazást tartalmaz, heap size már 48 és a magyar ROM az alapja.
-
sharanfan
csendes tag
Bocs, rájöttem, hogy nem érthetően írtam, sorry érte. Szóval az hiába Amoled, de ég és föld ehhez a kijelzőhöz, úgy hogy ne elégedetlenkedjünk. Ez így is sokkal jobb! Az Amoled sem tesz csodát, kivéve az SGS-t 100-ért, de az is már S-Amoled!
-
Fitzgerald
veterán
Ehh...na most akadtam el...a build fájt nem sikerült visszamásolni a system mappába sehogyan sem. Letöltöttem a Blade gyári T-s rom-ját, ez egy zip file, egy lemezkép, system és meta inf mappák vannak benne. Ezt hogyan tudom bebootoltatni, tud ebben valaki segíteni? Nem flasheltem még eddig soha....
Köszi mindenkinek!
-
sharanfan
csendes tag
Sziasztok! Nem szoktam fórumozni, de miután végigolvastam a fórumot mint jópár napja Blade tulaj, muszáj volt. Elsősorban, az enyém is a hibátlan kategóriát erősíti, se színezés se pixel se etcc.. Ráadás, Amoled vs Blade vitához. Előtte Galaxy i7500 Amoled. Össze se hasonlítsuk, mellérakom bármejikőtöknek és megdöbbentek. Jelzem annak a felbontása csak 320x480. A Blade sem sebességben sem egyebekben nem hasonlítható hozzá, pedig az tuningolva volt rendesen. Ami itt nekem nagyon hiányzik a fórumból a rendezettség, belevágunk minden témába, de igazán semmi nincs végig. Amit szerettem volna, a Root, de az is olyan össze vissza van, ki ezt ki azt mond, hogy az ki sem derül, hogy tényleg működik-e valamelyik. Megköszönöm ha ebben tud valaki segíteni, 100%-os, leellenörzött módom, pl hogy neki megy. Nekem Wifi theterhez és egyebekhez kell.
-
orrlyuk
aktív tag
Ilyet ír Rusi a mai HTC tesztben: "Ráadásként Super LCD, ami ugye egyfajta átmenet az AMOLED és a normál TFT között."
Csak nem ilyen volna a Blade-ben???

-
rokalanyka
csendes tag
sziasztok!
hétfőn én is vettem egy ilyen telefont (a pesti határuti T-s központban ez volt az utolsó, szóval hamar elfogyott) és gondoltam én is írok pár gondolatot, mert mielőtt vettem nekem is jól jött...

Kívülről nagyon szép, igényes, egyszerű, mégis elegáns. Egy ismerősöm azt mondta, hogy 3 év alatt ez az első telefon ami tetszik neki (az előző, ami most is van neki, egy nokia e65 azthiszem, de mindegy is, csak azért mondtam, hogy tényleg szép telefon, és egyáltalán nem lányos..
Volt szó arról, hogy nem hatnak e hülyén azok a fényes ezüstös gombocsák... egyáltalán nem gagyik, nem lötyögnek. pl. a hangerőszabálzó kicsit kijjebb domborodik, egyáltalán nem kiállóan, így még a megtalálását is segíti.
Tetszik a kijelzője
nagy viták voltak h (am)oled, vagy tft... hát a T is tft-t ír, és a dobozon is ez van, ehhez kétség nem férhet. a kijelző magassága pont akkora mint egy iPhoné, csak ez kicsit keskenyebb, de bőven elég. Én nem észlelem a kékes árnyalatokat, bár mondjuk ez ha van is, jobb mint ha rikítóbbak lennének a színek vagy tompák... sok telefon kijelzőszínei csúnyák szerintem. ha kicsit kékes is, nem feltűnő, és talán kellemesebb is, mert nem rikít annyira.
Nekem sebességében nincs kifogásom. használtam már iPhone 3G-t és 3GS-t is és... nem tartom ezt se lassabbnak. (ha jól tudom, az iPhone 3GS-ben is 256-tal megy, nem 512-vel...)
Még sose volt androidom, még nem is használtam, így először kicsit fura volt, még nem is nagyon szoktam még át erre, de még csak egy napja nyomkodom.
és azért sok dolog elég egyértelmű benne.
eddig leginkább a wifi-t próbálgattam, és szerintem nagyon jó a vevője, olyan hálózatokat is érzékel amit más telefonok nem, és működik is velük. Az hogy sleepben eldobja a wifit, gyorsan kiküszöbölhető (pár érintés), és nekem nem is mindig dobja el
Talán ami még néha kellemetlen (számomra), az a billentyűzet: qwerty-s, így könnyű felcserélni a z-t és az y-t. a másik, hogy (nem tudom, hogy hogy hívják a funkciót), de érzékeli, hogy hogy mozog az ujjam, és kitalálja a szót. szerintem ebbe könnyű belezavarodni, de gondolom sokaknak tetszik és használják, mert több telefonnál olvastam róla.
Már töltöttem rá programokat abból a market nevezetű helyről. elég sok midnen van ott, lehet válogatni kedvünkre. sok google-s progi van, de vhol vmi olyat olvastam, h az android olyan google párti, vagy ilyesmi, így érthető. de jó kis programok ezek is
Én elég gyorsan megtanultam kezelni, rájöttem a gombok funkciójára, a menü előhívására.Szerintem nagyon megéri a telefon
egyáltalán nem tartom lassúnak, és nálam nincs pixelhiba, de inkább nem keresem, mert így ha van is nem zavaró, észrevehetetlen, de ha egyszer találok akk zavarni fog.
Nekem netezéshez, telefonálásra és sms-re kellett leginkább arra pedig bőven megflel. vannak rá hasznos alkalmazások és szerintem netről is lehet letölteni, és szerintem egy átlagembernek ennél több nem kell.
Tudom én is hasonlítottam felsőbbkategóriás telefonokhoz, most mégis azt mondom, hogy egy 40ezres telefont ne hasonlítsunk egy 100-200 vagy 250 ezres telefonhoz. Sokban hasonlít rájuk, ennek örüljünk, de ne várjunk el "ingyen" olyan dolgokat, amikért súlyos összegeket kell más telefonok esetében fizetni. Másrészt pedig, ha várni kell valamire (program betöltésére) mondjuk 10-20 másodperccel többet, szerintem az egyáltalán nem gond (bár én ilyet még nem tapasztaltam)Ja és a kamera szerintem világosban nagyon jó képeket csinál, kicsit homályban, szürkületben vagy ilyen "darabosabbat, szemesebbet", de ez sok telefonnál így van... ha nagyon fényképezgetni igazán jó minőségben, ahhoz úgyis fényképezőgép kell már...

A térkép része pedig kifejezettem gyorsan bemér, Pesten belül nagyon pontosan, vidéken kevésbé pontosan. és az külön jó, hogy még az irányt is mutatja hogy merre nézünk
ennyi jutott eszembe, ha van kérdésetek, kérdezzetek nyugodtan

szép napot!

Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rendszernek elég lenne kb 90 mega a többi mehetne adatoknak, annak idején g1 re volt

Valahogy