- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Tomate
veterán
-
Domy
aktív tag
Nem tudom melyik romot raktad fel, de amiket én láttam, mindegyik olyan, hogy először 3g-n kell a google accountot beállítani, utána már menni fog rendesen wifivel is...
"Important information
- Setup Wizard will become stuck on connecting to Google when you have entered your Google account details. If this happens you will need to turn off the phone by holding the power button and selecting Power Off. The boot the phone again. When you return to the Setup Wizard press the Home button to quit. Check Settings > Accounts & sync to see if your account information has been saved, select it and enable sync for contacts and gmail.- If you choose not to add the Google information to the setup wizard you can skip this and add it later into the Settings app
- Android Market & Google Talk can fail after entering your account information. If this happens you will need to enter Settings > Privacy > Factory data reset. This will reboot the phone and you will need to input your google account information again. If this allows you to sign into Google Talk then you will not have any further issues with downloading from the market. 90% of the time you won't even need to do a factory reset. First connection to Android Market must be done through 3G!"
Forrás -
Saccco
nagyúr
Próbáld a gmail accountot beállítani mégegyszer, persze wifi kapcsolat mellett.
Ignacz:
Akkor nem tudom sajna.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
Menü gomb -> ADW settings -> System Preferences -> Swipe down // Swipe up actions itt állítgass.
Amúgy az object dockot varázsoltad elő.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rokalanyka
csendes tag
köszönöm mindenkinek aki segített
-
No-kia
addikt
Hoppá. Adw launcherben a menü helyére bekerült a gmail és a menüt sehogysem tudom vissza varázsolni. Ötlet?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Saccco
nagyúr
Nekem is volt ilyen Spican, nem tudom hogy csak véletlen vagy placebo, de amikor kipipáltam a csak 2G akkor elmentek az smsek.
így:
Beállítások -> Vez.nélküli és hál kapcs.-ok beállítása -> Mobil hálózatok -> Csak 2G pipa█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rokalanyka
csendes tag
a menüből szeretnék törölni...
-
Ignacz
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Végigolvastam a fórumot, de nem találtam választ a problémámra, pedig egyszer már Land is felvetette.
Nem tudok SMS-t küldeni. MMS-t igen, SMS-t nem.
A küldés gomb megnyomása után egy darabig vacakol, azután kiírja, hogy "Az üzenet nem lett elküldve."
Kikerestem az "Üzenetek/Beállítások/Szolgáltató központ" beállítást és beírtam a +36309888000-t (mert T-s a készülék) viszont az "Elment" gomb megnyomására nem történik semmi.Tud valaki valami megoldást? Hard reset már volt.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
Valaki próbálta már?
http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-flash-10-1-on-android-2-1-eclair-devices/
-
devast
addikt
válasz rokalanyka #3170 üzenetére
/sarcasm on
Neked nem való okostelefon.
/sarcasm off
Rakjál fel launcherpro-t, abban be lehet állítani, hogy egyes ikonokat elrejtsen. Töröld az a hálózati beállításoknál az apn-t, úgy többet nem fog kimenni 3g-re. Egyben beállíthatod a hálózati beállításoknál, hogy kizárólag 2G-t használjon, így kevésbé fogy az akku. -
asturel
őstag
Valaki probalta mar a 'Gangster' nevu jatekot (gta klon)? Nalam felugrik egy ablak, hogy 'cant play this video' es nem indul el
-
sto1911
veterán
Csinalj egy uj apn-t a Beallitasok > vezeteknelkuli es halozati kapcsolatok >mobilhalozatok >APN > Menu gomb, új: Nev: mindegy, APN: 0. Ez legyen aktiv, akkor semmilyen mobilnetkapcsolatod nem lesz.
-
Tomate
veterán
Nem megy a market nekem, meg úgy az összes google cucc. Kéri, hogy adjak meg google accountot. Van account, de hiába adom meg mikor tovább mennék sokat gondolkodik és kiírja, hogy nem jó. Ha újat csinálnék akkor is. Wifiről menne a dolog. Segítsetek pls!
-
vadászcsiga
félisten
nem tudom összehozni a géppel
Dugd össze a géppel, majd az Alkalmazások/Fejlesztőknek/USB hibakeresés-t pipáld be ha meglátod a telefon felső állapotsorában az usb ikont húzd le és csatold az sd-t. Ha sikerült, kiveheted a pipát az USB hibakeresés mellől.
nem tudom törölni az ikonokat
Gondolom a főképernyőn lévő ikonokra gondolsz. Azokat hosszan kell nyomni, erre alul megjelenik egy kuka amibe bele kell húznod.
ma pl bekapcsolt magától a 3g
Erre töltsd le a marketről a DCSwitch nevű appot, aminek a widgetjével ki/be tudod kapcsolni a 3G-t.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Milyen ikonokat akarsz törölni????
A widgetet meg már nem írom le többször amit ajánlok data kapcsolat letiltásásra! -
Zatoichi120
csendes tag
Mivel neten rendelem a telót, lesz 8 napom megkínozni a telefont. Ha ezidő alatt, a lehető legtöbbet nyomkodom, filmezek, játszok rajta, kiderülnek a hibái hamarabb, vagy ettől átlagba minden telefon kimutatná a foga fehérjét?
-
rokalanyka
csendes tag
hűű.. lehet túl gyorsan vállalkoztunk rá...
nekem nagyon tetszik a telefon, de nem tudok vele mit kezdeni, nem tudom összehozni a géppel, nem tudom törölni az ikonokat.. és folyton elállítódik:S ma pl bekapcsolt magától a 3g és alig tudtam lekapcsolni, leszívta minden pénzem:S
várok segítő jellegű válaszokat -
istnag
addikt
Azt tudja valaki hogy ha a gyári beàll. Visszaàllitàsra megyek eltűnik a recovery vagy sem! Ez a swypel mekkora baàr mèg bènàzok vele
[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
Am én már azt sem tudom mit higgyek, multkor énis széjel gyepáltam szegény telefont, de szerencsére már jó csak kicsit féltem mer 1nappal elötte cseréltettem mert nem érzékelt a kijelzöje:S amugy azotta már 5ember írta ezt... :S volt h. 2óra használat után, volt aki 9nap után stb.. most szerintetek mi lehet ez? érintkezés hiba vagy szoftver vagy mi ? mert még szerencsére ennek semmi baja de attol kicsit rosszkedvem lett mikor valakinek 9nap után ment el nem azonnal:S (elsönél nekemis kb 1-2 óra után romlot el)
-
sto1911
veterán
válasz vadászcsiga #3160 üzenetére
Ez mindenkire vonatkozzon, aki ilyen szinten piszkalja a telojat, legyen recovery, mert nagyon konnyen meg lehet gyilkolni szegenyket.
-
Saccco
nagyúr
Neki angliai San Franciscoja van, arra felmegy.
rokalanyka:
Nekem még nem fagyott le még egyszer sem. (kopp-kopp)[ Szerkesztve ]
-
rokalanyka
csendes tag
sziasztok!
lenne pár kérdésem:
1. hogy lehet a telefonta géppel összhangba hozni? van valamilyen szinkronizálóprogram neten?
2. lehet valahogy ikonokat törölni?
3. volt akinek már lefagyott? (teljes sötétség, kikapcsolni is alig lehetett..:S)
köszi a választ -
Saccco
nagyúr
Browsing WAP sites without automatically being redirected to the full site - nem olvastam át.
Bog:
3. Pont azért nincs még teszt, mert tájékozódunk
Egy kis infómorzsa esetleg? Vagy várjuk ki a nagy cikket?[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz vadászcsiga #3151 üzenetére
Tegyel fel recoveryt.
-
vadászcsiga
félisten
Azoktól kérdezném akik Universal androottal rootolták a telefonjaikat ha valamit véletlenül kitörölnek és nem bootol be a teló mivel rakják vissza a romot ha nincs recovery? Én nem egyszer jártam így a spicámmal mármint hogy nem bootolt be, de azon volt recovery.
-
palad
tag
Azért furcsálom hogy még mindig nincs mobilarenás teszt,
söt ha azt vesszük már az év egyik legnagyob telefonnal kapcsolatos
balhéja van kibontakozoóban már lassan másfél hete,
és még egy nyúlfarknyi kis hírt se eresztenek meg róla.
Talán némasági fogadalmat tettek a T - nek? -
Midway
senior tag
Kis help. wap-ot hol tudom beállítani??
-
Speedy22
csendes tag
MEddíg kell várni míg hibátlan Blade-ket adnak ki?
-
sto1911
veterán
A kamera hangjat mukodo rendszeren is tudom torolni, ha root vagyok? Hol keressem?
3D gyorsitast be akarom kapcsolni, pontosan hogyan kell? (Volt mar itt, aki azt irta, hogy kell valami fajl is hozza, meg olyan is, aki tonkretette vele a gepeet :S)
Nalam a z4root nem mukodott, vegul az UniversalAndroot-tal sikerult rootolnom (nem a safe root opcioval).
-
Simba86
senior tag
bocsánat, h újra berakom, de hátha vki kiszúrja...
"egy dologról nem volt szó(hacsaknem átsiklottam felette...), az Adobe Flash-ről, és a gugli se adott rá választ: szóval elő lehet csalogatni a Flash támogatást? (normális esetben azért nem működik a Flash player 10.1, mert az csak 2.2-s rendszeren fut) A rendes telepítésnél kiírja, h nem kompatibilis, amikor "cselesen" feltelepítettem, akkor meg nem használt, olyan volt, mintha fel se került volna... a válaszokat előre is köszönöm!"Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11 -> Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Saccco
nagyúr
Tegyél fel ADW Launchert, abba lehet színezni a menü hátteret, vagy akár áttetszővé varázsolni.(Biztos lehet másba is)
-
No-kia
addikt
Hello!friss zte blade tulaj vagyok en is , bladevilain rommal. A menu hátterét nem lehet valahogy színesebbé varazsolni? Kicsit uncsi ez a fekete
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Echoo
senior tag
Vajon mi történik, ha rootolt Blade-re flashelem ezt a kínai 2.2-őt? [link]
Elvileg 256 ram+TFT verzióhoz...
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Huh, kosz, mindjart masabb
Van 1 nagyon idegesito dolga ennek a telefonnak: screen off-nal ugye wifit 'sleepli', ha kozben elmegyek vele, majd felelesztem a telefont azt irja hogy 'null' nevu SSID-hez van kapcsolodva wifi-n es igy persze mobilnetre nemmegy fel automatikusan.. (kis ido utan persze felfogja h nincs wifi) -
sto1911
veterán
töröltem
[ Szerkesztve ]
-
Midway
senior tag
-
asturel
őstag
Valaki tudja, hogy kell a camera 'shutter' hangot kikapcsolni? Beallitasokban nem talaltam, viszont minden hangero levan veve, megis csipog. Fent van a Camera 360 Pro is, itt kivan kapcsolva a shutter sound, viszont ugyanugy csipog..
-
Midway
senior tag
Hogy alakulhat a garancia ha kóddal feloldanám a telefont?
Egyenlőre jó minden rajta,nincs pixel hiba.
Ha valami baja lenne és visssza kéne vinni a szervíbe,lehet ebből gond? -
Frozzy
őstag
már elkellene valami 2.2es összesütöttfőzött rom valami várható időpont van már, vagy egyáltalán dolgoznak rajta??
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Saccco
nagyúr
"Vol 2k hozzászólás arról, hogy az egyik szürke árnyalat kékes, de arról egy szó se, hogy a telefon nem képes SD kártyákat kezelni és nem jelzi ki, hogy ki hív? "
Nekem eddig minden alkalommal ki írta hogy ki hív. A memóriakártyám (class4 8GB) is tökéletesen müködik.
akku:
Ma reggel 6:50 körül kapcsoltam 93% mostanáig 18:40ig lement 78%ra, ez 15%.
Leginkább készenlétben volt, kicsit játszottam, meg bluetootholtam.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Zatoichi120
csendes tag
Ahogy magam ismerem, hamar kipróbálom a telefon állóképességét. Ahogy ismerem magam, ha megveszem életem első tapicskolós, androidos telóját, pár hétig napi 28 órában fogom nyomkodni.
-
tomi8821
csendes tag
Nem, nyolc nap van rá hogy visszaküldje az ember ha nem megfelelő, de 2 év garancia bármely t-pontban érvényesíthető.
-
rjg
őstag
Miért kellene hozzá PC-s kliens? Nexus One-ra és HTC Desire-re is OTA (On The Air) ment fel a 2.2 a 2.1 helyére. Annyi, hogy ha a Net csomagod nem korlátlan, akkor érdemes wifi-n keresztül és nem lemerülő akkuval elkezdeni a frissítést. Mivel a T nem nyúlt bele a szoftverbe, szerintem csak a gyártón múlik, hogy mikor lesz kész/letölthető a 2.2 a telefonjainkra. De szerintem, jóval korábban lesz custom ROM, mint hivatalos...
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Ren Hoek
veterán
válasz Zatoichi120 #3117 üzenetére
Szerintem a netes szívás. Neked kell visszaküldeni saját pénzen, nem viheted csak úgy vissza. Úgyis hibás 99%. Nekem loptak már el postán telefont, szóval én nem szoktam értékes dolgokat nagyon feladni. (A kiszállítás az egészen más mert DHL hozza, ha jóltudom)
Tehát webshop vs bolt:
Boltba azonnal visszaviheted és 3 napig kötelesek kicserélni egy jóra. Te választod ki az új készüléket (valamelyőnk itt 12-őt kibontatott) Ráadásul már vételkor a boltban meg tudod nézni, és visszadobni ha hibás lenne. Webshopnál ilyen nincs. Neméri meg az a pár száz ft kedvezmény jelen esetben.
-
istnag
addikt
válasz Zatoichi120 #3117 üzenetére
postán kell visszaküldeni...
-
Zatoichi120
csendes tag
Aha, értem köszi. Netem fogom rendelni. Mit kell tennem ha egy kritikán alúli minőségű ipari hulladékot kapok? Tudom hogy van 8 napom visszaadni, ők meg a pénzt adják. De hova vigyem? A legközelebbi T boltba?
-
Ren Hoek
veterán
válasz Zatoichi120 #3110 üzenetére
Nem fogsz vele szívni, mert eddig mindenkinek nagyon kedvesen kicserélték, ha valami baja volt. Ha esetleg nem, akkor jön az amiket leírtam elébb.
2 év gari van rá, ami azért elég jó.
Elvileg hétfőn jön a szállítmány. De kitudja ez már a jó e. (Szerintem biztos nem, mert az itteni infókból ítélve még csak vitatkoznak rajta, hogy visszaküldjék a szállítmányt)
Szerintem várj ki. Sajnos elkövettem már azt a hibát ifjú bohó koromban, hogy valamit hirtelen akartam megvenni, egy napot nem bírtam várakozni. Meg is szívtam párszor. Főleg itt most fontos az idő.
-
istnag
addikt
válasz cellpeti #3105 üzenetére
Oké,hogy lesz rá(ha lesz),de nem tudok olyanról,hogy ennek a telefonnak lenne valami frissítő szoftvere (pl,kies,ovi suit,odin) és innentől kezdve akkor nm tudom,hogy tudjuk meg,mivel teszed fel vagy a t-nél felteszik valahogy.Egyébként a t-s sem tett bele semmit amiket szokott ebből arra következtetek nincs hozzá eszközük,hisz csak a beállításokba buzerált bele!
-
rmatyi
tag
A docs to go ami előre telepítve van az ingyenes?
-
Zatoichi120
csendes tag
Tehát véleményetek szerint, ez jobb. De félek h szívni fogok vele :S (Le tudná nekem írni vki, h mit csináljak ha szívok vele? Úgy értem miben bízhatok ami lehetséges is. Személy szerint nekem is jobban tetszik ez a teló, mint a GT540, az csak egy lehetséges alternatíva lett volna.) Egyébként webshopban mikor lesz újra elérhető a készülék?
-
tildy
nagyúr
Orulok , hogy segitehettem, remelem a kiegeszitok is hasznosak lesznek.
Sajnos nem sikerult rajonnom az orange sim aktivalasra+ es a kifzetett 10 font topupolasara."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rjg
őstag
válasz sto1911 #3095 üzenetére
Nekem a z4root nem csinálta meg a root-olást. Utána viszont ráengedve az Universal Androot program, viszont már igen. Az feltelepíti a Superuser alkalmazást is. A telefon néha még így is néha elfelejti, hogy root-olva lett, akkor ismét ráengedve az Universal Androot-ot (kb fél perc a folyamat) megint ok. A root jog tesztelésére olyan alkalmazást futtass, ami igényli ezt. Pl: ShootMe vagy Screenshot - mindkettő képernyőmentést csinál a kijelzőről -, vagy tedd fel az Autokillert; ez pedig egy GUI az Android saját memóriakezelésének finomhangolásához, Ratson fórumtárs jóvoltából. Ha a telefon nem root-olt, mindhárom alkalmazás jelezni fogja.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Ren Hoek
veterán
válasz Zatoichi120 #3103 üzenetére
Várd meg amikor már hibátlanokat adnak. Ennyi. Alig pár napja forgalmazzák csak a telefont, szóval vegyük úgy hogy "kezdeti nehézségek".
Volt szerencsém ma nyomogatni élőben, és amúgy beszarás a kijelzőfelbontás. Olyan mintha egy fotót nézegetnél
Hiddel sokat számít. Amúgy meglepően gyors a kis masina és nagyon jól összerakott,vékony, stílusos. Olyan mint a Nexus One külsőre.
LG meg, rezisztív és sokkal kisebb a felbontás. Gyakorlatban ez rengeteget számít! Rezisztív szerintem közel sem annyira ellenálló, olyan mintha egy kis fólia lenne (sőt nagyjából az is van) a kijelző előtt. Azt nyomogatod. Blade sokkal inkább iPhone hatású nekem (csak a Nexus one kinézett miatt sokkal jobban bejön)
Ja és lehetsz 16, de ha felkészülve kinyomtatva viszed az oda szóló paragrafusokat, vagy szülővel mész, akkor úgy kicserélik mint a sicc. Ha meg nem akkor vásárlók könyve, fogyasztóvédelem, területi titkárság, lemészárolomacsaládod, molotovatmobilra... satöbbi. Ezt is meg kell tanulni egyszer Gúny on: Erre tökéletes ez a telefon, megtanít az életre
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Nem kell ezért pénzt kiadni, mert lesz rá, csak türelem.
Zatoichi120: Hidd el 36k, de még a 20k is sok pénz másnak is nem csak neked. Amúgy ez hülyeség, hogy neked nem cserélik ki, te is csak vevő vagy, az senkit nem érdekel, hogy hány éves vagy. Akár lehetsz 200éves, ha rossz, kötelesek kicserélni/javítani.
Nem rég dicsértem a BV 1.1 romját, hát mára ezt visszavonnám. Lassú, mint az anyatetű, nem tetszik. Lehet megy vissza a gyári rom, vagy a Hedgehog, habár abba meg annyi felesleges dolog van. Lehet, hogy majd segítséget kérek, hogy mi nem kell bele.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
istnag
addikt
Én azon gondolkoztam,ha kiderül mi lesz a sorsa a telefonoknak kellene keresnünk egy olyan embert akit megtudnánk bízni,hogy készítsen nekünk erre is egy froyo-t, a finn model pl csak a kamerában tér el a miénktől abból meg is lenne egy jó alap Természetesen a Donate gombot igénybe vételével gondoltam ezt a megbízást. Jelezzetek,hogy ki mit szól ehhez a froyo tuti elmegy rajt a g1 -emen elment (kicsit döcögve,de ment).
Azon gondolkodtam,ha erre lesz hivatalos froyo azt honnan fogjuk tudni letölteni vagy ki értesít minket vagy Over The Air vagy mi???
[ Szerkesztve ]
-
Zatoichi120
csendes tag
Jó, programozás kilőve, mind2 teló hátrány ebben, (nekem ugye ) szóval elfelejtjük. Még mindig ott kék hiba. Mint mondtam, az a pár halott pixel engem csöppet sem zavar, viszont a kék dolog igen. Az se érdekelne, ha nem romlana. 16 vagyok, tehát én hiába csapdosom az asztalt h "AGGYÁMÁSIKAT!" nekem nem fognak. + ugye saját pénz, én kerestem munkával, nektek nem sok ez a 36ezer, nekem nehéz volt megkeresni. Szóval olyan telót szeretnék ami hát legalább 1 évig bírja a strapát. Megértéseteket köszi, ja és a segítséget, hogy meiket is válasszam.
-
istnag
addikt
válasz Zatoichi120 #3099 üzenetére
hát azon sem lenne másképp...ott is kell root, meg "miegyebek",de ha Te megelégedsz a gyári rommal a "kis" belső tárhellyel akkor sehol nem kell sem a root sem a miegyeebk...
-
cellpeti
nagyúr
válasz Zatoichi120 #3099 üzenetére
Sztem Blade-t vegyél. Persze ezek a "rossz" dolgok elbizonytalanítanak. Én is néztem az LG-t, de Blade többet tud. 2év garival visszaviheted a pengét is, és javítják.
Tigris, tigris, csóvafény...
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Delta Force (2024)
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest