Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Aktív témák
-
vhunor
őstag
A dominó csomagban kapható ZTE Blade AMOLED kijelzőt kapott vagy TFT-t? Olvasok mindenfélét róla...
-
volvoguy
addikt
a 2.2 főzött Froyo-ról!!!
Min alapszik az amit próbálgattok? Kínai Blade 2.2 Froyo-n, vagy egy teljesen más készülékhez kiadott hivatalos Froyo 2.2-n, amit átszerkesztgetnek a Blade-re?
-
Mett
senior tag
1082. sracok lesz ez meg jobb is! ez csak a kezdet! Föleg, ha overclockolni is lehet majd!
-
Latency
senior tag
No,hát csak lett 2.2

Az láttam, hogy a zipben benne van az ADW Launcher, de lehet ezt valahogy az alap launcher-el használni? Nekem az is bőven megfelelne.
-
cellpeti
nagyúr
Nekem megint csak 804!

-
Saccco
nagyúr
Na már csinálom a backupot...

Pár perec és itt is lesz froyo.
-
cellpeti
nagyúr
Most lehet, hogy én látok rosszul, vagy nem tudom, vagy csak régen fotóztam vele, de mintha szebb képet csinálna

Működik LauncherPro-val is, ha azt teszzük bele az ADW helyett. Én most úgy tettem fel.

-
Echoo
senior tag
2.1 az Angry minden esetben kifagyott pár perc után. Most simán, szépen megy, minimális akadással.
-
pbando
csendes tag
Valakinek sikerult elmozdulnia Pisztavacsrol?
-
Echoo
senior tag
2.2-vel Angry Birds stabil kb. 15 perc után is, csak itt már őrületbe kergetett a játék

-
asturel
őstag
Felraktam Quadrant Advanced-et

Ahogy latom, minden pontszamban jobb a sanfran-nal, kiveve I/O es 3D (ami kb. meresi pontatlansag mar)mod.: igen wipe data (factory reset) kell, de ezt irtam is
-
Domy
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Nekem a legjobb eddig Blade-n az asturel féle Froyoval:
Total: 979
Cpu: 3392
Mem: 758
IO: 320
2D: 105
3D: 328A menü az ADW miatt lassú, Launcher Pro-val korrekt, ADW-vel meg a gyári T-s rom illetve a Villain vagy Hedgehog romok sem gyorsabbak. Ebben van JIT, és ez látszik is a CPU pontszámokon

Linpack pl. 7,2-3 körül megy
BT-t nem próbáltam, de Tethering megy

-
cellpeti
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
Akkor mit tegyek?
-
gabaglukk
csendes tag
a Polusban a T-nel van belole, ha erdekelne valakit.
csak azert irom, mert irkaltatok korabban, hogy nyista a cucc
-
Dr. Oid
senior tag
Ha gyűlnek a Froyo-s tapasztalatok az itt linkelt ROM-mal kapcsolatban, ne habozzatok megosztani
Érdekelne, hogy alakul pár widgettel a szabad memória, lassul-e a rendszer idővel, wifi probléma van-e, általában, tehát nem szintetikus tesztekben gyorsul-e a telefon működése, stb, stb.
Jelenleg Hedgehog 2.1 van fent és nem rossz, de érdekelne a Froyo ofkorz
-
cellpeti
nagyúr
Hát ez a Froyo nagyon elmarad a többitől:
Össz.pontszám: 810
CPU: 2853 - ez elmegy
Memory: 583
- kegyetlen kevés
I/O: 382
- kegyetlen kevés
2D: 53
- kegyetlen kevés
3D: 177
- kegyetlen kevésVan akinek jobb lett, ha igen írja már meg pls.

Elég hibás ez a ROM, lassú a menű, nincs BT kezelés, gyenge a Quadrant szerint.
-
derrik
őstag
Csakosz

Nekem a Froyo-n YouTube valami hibát ír !!! Van rá orvosság ???? -
cellpeti
nagyúr
835 pontom lett a Froyo-val, itt írta valaki, hogy neki 910 lett. Hogy a csudába lett annyi?

-
cellpeti
nagyúr
válasz
GoldMonGold
üzenetére
Froyo-n is?
-
cellpeti
nagyúr
Köszönöm, akkor megpróbálom úgy. Ja valaki próbálja már ki a BT-n való fájlküldést, mert nekem az se megy

-
Dr. Oid
senior tag
amiatt nem kell aggódni, hogy Pusztavacsra rak kezdéskor a GPS. az iGo 8 alapból Párizsba rak, és majdnem mindegyik navi prog hasonlóan tesz, amíg meg nem találja a GPS jelet.
ez tehát feature, nem bug
ha negedélyezve van a GPS és van jel, hamar meg kell találnia a pontos pozíciót és ha van térkép is, akkor mutatja is.
Sygiccel is ez van (2.1) -
Dashes
őstag
Wipe, telepítés, wipe, mobilnettel Google account beállítás, újraindítás. Ilyen sorrendben csináltam és nálam minden működik.
-
bbandi
tag
Sziasztok!
Ma voltam Szegeden a központi T-nél (Feketesas utca), a következőket tudtam meg:
-Csütörtökön érkezik meg az új szállítmány a központi raktárból, de egyáltalán nem biztos, hogy zte lesz benne, már a múlt héten se volt, pedig kértek.
-A meglévő készülékeiket úgy vitték el "mint a cukrot". Erre a következő kérdések kapcsán többször felhívták a figyelmem, ez nagyságrendileg 10db.
-Eddig senki nem panaszkodott hw hibára, egyet se hoztak vissza, de a szervízes szerint az "internetes fórumok hitelesebbek", mert nagyon keveset adtak el, és nagyon új telefon.
-A szervízes szerint lesz rá 2.2, de erre nem vennék mérget, szerintem olyasmire gondolt, hogy ha lesz rá frissítés, akkor felrakják (gyanús, hogy vagy nem tudta hirtelen mi az a 2.2, vagy azt hitte én már olyan tájékozott vagyok, hogy tudok hivatalos frissítésről, csak ők még nem)
-Láthatólag senki nem tudott olyanról, hogy valami vita lenne a gyártóval, úgy gondolják, egyszerűen kifogytak a készletekA froyosok gps gondjára:
Pusztavacs az ország "közepe". Az hogy először ideugrik, szerintem két dologra utalhat:
-IP geolocation alapján rájön, hogy magyarországon vagytok, és amíg nincs gps oda rak be
-A rosszabb leheőség: az AGPS-ből hibás az A, és cellainfo alapján, csak az országot tudja kitalálni. -
sto1911
veterán
Egy ujrainditas elso boot utan nem art. :S Mindegy, meg beta. A menu utana is docogosnek hat szamomra.

-
cellpeti
nagyúr
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
lassan, de most talán észhez tért.

van aki be tudott lépni Froyo-val a marketbe illetve a gmail-os címmel tudott szinkronizálni. Vettem netet, de azzal se lép be sehova.

-
asturel
őstag
válasz
kentucky
üzenetére
Igazabol nekem 2mp alatt 'talalt muholdat' es berakott a kesobb emlitett helyre, utana meg nem mintha frissitette volna a poziciot.
Elso bootra nekem is akadosnak tunt a menu, egy reboot megoldotta (ckpd daemon fullosan hajtotta cpu-t valamiert). Marketrol is megy a letoltes.
Romban pedig az initramfs lett modositva, kernel ugyanaz mint a kinaiban (es ugyanez a kernel van az flb g2-ben is)mod: usb-n tolt, legalabbis az ikon megjelenik + a led is vilagit.
-
cellpeti
nagyúr
Feltettem a Froyo-t. Hát nekem a menü elég gyatrán jön be, van erre megoldás?

Mi az a Car Home, Dev Tools, Spare Parts?

-
MoRiCKaXXL
tag
válasz
asturel
üzenetére
Azt hogy a sw még nem tökéletes, a hasonló (SF) kommentek is erősitik:
"My SF has been fine for around a month so far, no issues that I can attribute to hardware (wifi didnt work in my office when I got it, but worked everywhere else. I think the firmware and the access point were disagreeing. Flashing froyo fixed it)."
[link]Én ezért várom a 2.2-t.
-
szdavid
tag
Erről amúgy mi a véleményetek?
http://cgi.ebay.co.uk/SAN-FRANCISCO-ORANGE-BLADE-ANDROID-2-2-FROYO-UNLOCKED-/200547952207?pt=UK_MobilePhones_MobilePhones&hash=item2eb196e64f#ht_2533wt_1139
-
Zlade
csendes tag
válasz
MoRiCKaXXL
üzenetére
Értem én Azért írtam, hogy furcsa.

-
Zlade
csendes tag
Úgy egy hete rákérdeztem ZTE-nél, várható-e a (magyar) Blade-re hivatalos Froyo és ezt a furcsa és nem túl biztató választ kaptam:
"Thank you for your waiting.
We have consulted our technical adviser about your problem.
We are sorry tell you that ZTE Blade does not support Android 2.2 Froyo version now .
We will contact you on obtaining practical solutions.
Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact us!
Best Regards
Sincerely yours "
Úgyhogy drukkolok minden hozzáértőnek a sikeres portoláshoz

Angolul nem annyira beszélőknek: a ZTE Blade jelenleg nem támogatja az Android 2.2 Froyo-t de ha lesz bármilyen megoldás, szólnak.
-
vadászcsiga
félisten
A froyo gps-rő mondjatok valamit végül is talál jelet vagy nem?
-
sto1911
veterán
GPS jonak tunik, de eloszor a maps Pusztavacsra mutatott, a helyzetjelzo ks nyilacska akkor is a valos helyemre mutatott.
WIFI es Market: ujrahuztam a telot, WIFI-n logtam, es beengedett a Marketbe, nem lattam felvillani a 3G-s ikont.
UPDATE: csak letolteni nem hajlando :S -
Saccco
nagyúr
Nah megcsinálom a dolgom, aztán asszem belemászok ebbe a flashelős témába, mivel már van miért.

-
Воланд
titán
-
cellpeti
nagyúr
Ha rendelek ilyen napinet-et, ahhoz be kell állítanom a Vodás APN-t,ugye?

Esetleg valakinek megvan ez a beállítás?

-
volvoguy
addikt
Blade tulajok!! Nektek alap T-s ROM-al mennyire szaggatnak be a lapozható képernyők, ha telipakoljátok widgettel? Nekem nem is a lapozgatás gázos, hanem egy komolyabb programból a Home gombbal lépek fel, pár másodpercig gondolkozik, majd cska aztán pakolja ki az ikonokat meg a widgeteket.
-
sto1911
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Kovertalot kerestem, de mar megvan: Format factory. Azert koszonom.
Torltem a pakkbol az ADW launchert, es igy nem bootol (csodalkozas
), a gyari 2.2 launcher megvan valakinek? -
Воланд
titán
Jól van, látom uk-ben sem működik rendesen ez a teló, bár a hozzászólásokban leírt hibák nagy része visszavezethető arra, hogy szar az orange-os fw. A kijelzőről meg nem fogok írni semmit, akit érdekel az majd megkeresi.
Kár ezért a telóért, mostanában gondolkodtam el, hogy jó lenne ilyet venni, de nem a hazait, hanem a britektől egyet, de kint is panaszkodnak rá. Meg kell ebből is várni a második szériát, úgy, mint az apple termékeknél. -
-
Saccco
nagyúr
válasz
orrlyuk
üzenetére
Akkor Voda-t is beszúrjuk.

MobilWeb NapijegyMiért jó a MobilWeb Napijegy?
* 150 Ft-os fix napidíjért netezhetsz, túlforgalmazási díj nélkül.
* Telefonos internetezéshez, e-mailezéshez és böngészéshez ez a megfelelő választás.
* Havidíj nélkül, korlátlanul netezhetsz.
* Havidíjas és feltöltőkártyás mobilodhoz is megrendelheted.
* 10 MB adatforgalmi limitet biztosít.
* Csak azon a napon kell fizetned, amikor tényleg használod az internetet.
* Online is megrendelheted. Ehhez csak jelentkezz be a My Vodafone oldalra, és kattints az Online Ügyfélszolgálat dobozra, majd pedig válaszd ki az Internet, WAP, e-mail fület! -
orrlyuk
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Napinet a neve.
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kar kivagni a hangszorot... eleg 3 tuszuras es tokeletes a hangja

-
diegho
nagyúr
Nos a használatról:
Természetesen APN droid-al mindig kilövöm a 3G-t és csak 2G van bekapcsolva. Wifi mindig off és gyári rom. Amennyi csütörtök este óta történt, az kb 10 perc telefonálás, 15 perc nyomkodás és kb 15 perc wifi netezés. Mondjuk tegnap este bekapcsolva felejtettem a wifi-t éjjelre, most lement 67%-ra a teló. Szerintem megcsinálom vele az 1 hetet

-
csobi1
tag
A Tescóban vettem rá 4.3" GPSre való fóliát.3db 1490 Ft.TnB márkáju,tized milliméterre olyan hosszú mint a Blade kijelzője,kicsit szélesebb.Méretre kell vágni ollóval,sarkokat lekerekíteni és kész.Olyan jól sikerült,hogy allig vehető észre,hogy rajta van,ja és teljesen jól reagál a ujjmozdulatokra.

-
sto1911
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
Az eredeti ROM leirasa alapjan:
First connection to Android Market must be done through 3G!There is no EXT2 based Apps2SD. There is, however, the Froyo Apps2FAT which is used by most newer applications. If the app has not moved to SD automatically then you can try and move using Settings > Applications > SD card
Asturel: koszonjuk a munkat, kerhetnenk egy listat arrol, hogy mit is modositottal a forrasROMon?
-
FaKing
csendes tag
Hi
ZTE Blade rootolás megy ?
ha igen találok valmi leírást a telefonra vonatkozóan vagy csak általánosat ? -
kentucky
őstag
semmi baj a gpsel, modaco: - GPS first use can take a few minutes to find your location. (it will dump you in Yorkshire for some odd reason)
Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- kegyetlen kevés

), a gyari 2.2 launcher megvan valakinek?
Kár ezért a telóért, mostanában gondolkodtam el, hogy jó lenne ilyet venni, de nem a hazait, hanem a britektől egyet, de kint is panaszkodnak rá. Meg kell ebből is várni a második szériát, úgy, mint az apple termékeknél.
-