Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Lagler
tag
Itt inkább az a kérdés, hogy én hogy tudom majd erősebb hardveresre cseréltetni? Ugyanis nekem (ezek szerint már sajnos) tökéletes a kijelző meg minden.
Akkor én kiesek a garis csere lehetőségéből? Vagy generáljak rá pixel és gradienshibákat? Esetleg egy kis rövidzár-generálás és akkor nekem is cserélik erősebb Blade-re?

Ezt ki kell találnom addig, amég megérkezik a szállítmány
-
FaKing
csendes tag
Helló !
Én is megvettem a Blade-t eddig csak pozitívan tudok róla beszélni .
Kezdő androidos vagyok lenne két kérdésem : 1 Azt a T9 dolgot hol is tudom kikapcsolni régebben olvastam de most nem találom sehol sem ...)
2. Ha marketról szedek le cuccokat azt a telefon memóriájába teszi (ugye ?) Esetleg be lehet állítani h a memóriakártyára pakolja a dolgokat ? És ha igen hogy .
Thx előre is -
Frozzy
őstag
hogy lehet megvalósítani ezt az app2sd-t ? memória kártyámat ketté kell partícionálni? de ezt mégis hogyan mily módon? egy komplett leírást adhatnátok.. nagyon érdekelne a dolog

-
cellpeti
nagyúr
És végül mi lett a sorsa a Galaxy S-nek?

-
sto1911
veterán
Igen, a formazas eleg (itt neztem be en is
)Eszerint at tudod mozgatni a mar telepitett alkalmazasokat.
Next if you didn't perform a wipe we'll move the data over, run these cmds either via terminal / adb shell:
busybox cp -a /data/app /system/sd/
busybox cp -a /data/dalvik-cache /system/sd/ (optional)
busybox cp -a /data/data /system/sd/ (optional)
The last two cmds here are optional (they are to move the cache for each app) & some have reported issues when copying these over so if you are having issues I would leave these on the /data partition. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Wifi problémára megoldás, ha letöltitek marketből a Keep Wifi nevű programot. Ezzel belehet állítani, hogy kijelzőzárnál ne dobja el a wifihálózatot. Nem nagy program, de nekem hasznos. Ha már volt róla szó, akkor bocs. Nem követem aktívan ezt a fórumot. (V845-öm van.)
-
No-kia
addikt
az lenne a kérdésem, hogy a BV 1.1 ben az apps2sd-használatához(már nnagyon megteltem) elég csak megformáznom kétfelé a memkarit újraindítom és működik? Már belsőmemóriába feltelepített alkalmazásokat nem lehet majd átrakni oda, igaz?
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt!
Tudom nem ide tartozik, de a gmailes topikban nem kaptam rá választ. Szóval első indításkor megadjuk a gmailes emailcímünket és mire használni kezdjük a telót, az a háttérben leszinkronizálja a maileket, névjegyeket, naptárat. Ez eddig egy nagyon fasza megoldás. DE számomra van egy hibája: Mit állítsak be a gmail címtárában, hogy csak egy megadott csoportot szinkronizáljon le? Tehát ha pl írtam x hónapja egy ügyfélszolgálatra, stb, akkor azokkal ne szemetelje a telefonkönyvet.
-
kentucky
őstag
egyébként galaxy s nekem se kellene

túl nagy, túl drága stb.
blade pont jó:d
-
desigo
senior tag
800x480-as felbontású képet be lehet rakni teljes méretben háttérképnek?
Mert ha maxra állítom a kis ablak méretét akkor is elég karcsú :/ -
keletomi
csendes tag
Próbáltátok már, hogy a super manager (nekem lite) progiban a super launcher részen Enable bepipálva, és akkor ott fent a system sávban elő lehet hívni a super launchert, és grafikusan 1 csomó mindent lehet látni , közvetlenűl állítani, RAM, ROM mérete % os állapota, világítási séma, autó memori cleanup, meg miegymás.
-
asturel
őstag
Valaki probalkozott mar kinai 2.1-es kernelel, hogy bootol-e a telefon? (Vagy egy froyo buildet kinai gyari 2.2-vel?)
-
cellpeti
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
köszi a linket
én kiestem a versenyből, de nekem van olyan telóm ami neki kell. Amúgy nem értem, hogy nem lehet szeretni egy olyan mobilt. Androidosba ez a leggyorsabb. Kegyetlen jó teló, szóval nem értem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
cellpeti
üzenetére
Miren browser. Tud magyarul is.
-
cellpeti
nagyúr
Tudna valaki egy jó,normális böngészőt ajánlani? Illetve a Handcent SMS-be minden név 3x vagy 2x van bent. Ez mitől lehet és hogy lehet ezt megszüntetni?
-
cellpeti
nagyúr
Azt nem tudja valaki, hogy widgetet hogy lehet hozzá csinálni? Nekem nagyon jó lenne egy Neptun-os widget az asztalra.

-
rum-cajsz
őstag
Telepítsd ezt: Barcode Scanner
És ez tudni fogja helyetted.
-
vadászcsiga
félisten
Letöltöd a Barcode Scanner-t és ráirányítod a barcode-ra az optikát.
-
asturel
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nalam nem irja, mondjuk security level csak medium-on van, de megneztem folyamatok kozott es ott ottvan. Most ugy latszik mukodik is (pingel es irc-rol sem esik ki a kliens).
Nova96: tedd fel a Barcode scanner nevu programot, majd scanneld le a monitoron levo kodot

-
Nova96
őstag
Üdv akartam telefonra valamit letölteni de fogalmam sincs mint kezdjek egy QR codal?
Az mit kell csinálni?
-
asturel
őstag
Persze, atvan allitva 'never'-re, ettol fuggetlen, ha kikapcsolom a kepernyot (huuh?!), rogton megall minden wifi forgalom a telefonon (pl. pingelni se lehet), csak ha valami program (pl. msn talk) nem fut ami tud wifi keepalive-ot..
vadászcsiga: nalad latszik task killer-be a blade wifi fix? Nalam nincs ott :s
Mod 2.: Aki kijelzovedo folia nelkul hasznalja a telefont: van mar rajta karc?
-
vadászcsiga
félisten
-
istnag
addikt
Valaki recovery eltàvolitàs ...pls
-
asturel
őstag
Valaki talalt mar valami appot, ami screen off-nal nem engedi, hogy eldobja a wifit a telefon? Kiprobaltam kb. 5-ot, azutan meguntam. (Blade Fix nem mukodik..) Talan ez a legidegesitobb szamomra az egesz telefonban: ha kikapcsol a kepernyo (es nincs tolton) nem csekkolja a mailokat (sem), legalabb akkor valtana at mobilnetre vagy akarmi..
-
Reverting
őstag
-
szhunor
tag
Ha valait érdekel a ZTE Blade Kezelési Útmutató, aki tervezi a teló megvásárlását.
Előre tanulhat :-) Letöltéshez Katt IDE ! -
blueMerle
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

lehet én vagyok az amatőr de előre is bocsi

És ez nem teszt vagy vicc.