- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
1899
csendes tag
A fórum szakmaiságával nem vitatkoznék, a topikéval sokkal inkább, de ezt hagyjuk!
A "félretájékoztatás" részemről (maximum) ez volt, de itt is úgy írtam, hogy ők LCD-t írnak és nem TFT-t és ez nem egyezik a T adataival. A másik hozzászólásomban ezt próbáltam alátámasztani, itt valóban nem írtam, hogy szerintük LCD.
Mindenesetre a "félretájékoztatás" - ha történt - akkor sem az én részemről, hanem vagy a T, vagy a görög oldal részéről. Megeshet, hogy a görögök írták LCD-nek a TFT LCD-t (vagyis a "TFT"-t).
Viszont akkor most kérlek te áruld el, hogy ez TFT, vagy LCD? (Komolyan mondom ennyire nem érdekelt a dolog, hogy ennyit szenvedjek vele, de most már tudni akarom. ) -
tildy
nagyúr
Holnap érkezika San Francisco, 512 mega rammal, amoleddel, ajándékcsomaggal. A megrendelője megkért, teszteljük. Megnézem jelentkezik-e a félköríves dolog.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
róland
veterán
Az LCD lehet pl. TFT vezérlésű, mely manapság a legelterjedtebb. A régebbi cSTN panelek nem voltak kimagaslóak sem a kontrasztjukban, sem fényerejükben, sem gyorsaságukban. Ezért is terjedt el a TFT.
Az OLED (és AMOLED) egy újabb mérföldkő a kijelzőgyártásban. Mivel maga a panel (s benne az egyes képpontok) a fényforrás is, így sokkal kontrasztosabb képet ad, hely és alkatrésztakarékosabb.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
Ez az az eset, amikor a wikipedia információja, finoman fogalmazva, nem tökéletes.
A vékonyfilm-tranzisztor (TFT) egy, aktív mátrixos, vezérlési megoldás az LCD kijelzőkhöz.
A TFT önmagában aktív állapotban nem tud előállítani egy világító képpontot, mert nem tartalmaz fényforrást, azaz háttérvilágítás szükséges hozzá (leggyakrabban CCFL vagy LED).
Az OLED panel önmagában elő tudja állítani a világító képpontot, szemben a bármilyen (CSTN, TFT, stb.) LCD-vel.
Jobb tisztázni a dolgokat, s nem félretájékoztatni egy szakmai fórumon.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
RaveForce
veterán
ó még emlékszek a jó kis cSTN-es időkre, mekkora szám volt amikor bejött a tft
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
1899
csendes tag
Google (valami egyszerű oldal volt, nem keresném vissza). Van valami hiba benne? Mert szerintem ez azzal együtt is igaz, amit írtál. (Mondom, "a négyzet is téglalap" esete...)
De itt egy másik forrás (wikipédia - persze tudom, ez is "tudományos"): "TFT (Thin Film Transistor) Vékonyfilm Tranzisztor. Az LCD technológián alapuló TFT minden egyes képpontja egy saját tranzisztorból áll, amely aktív állapotban elő tud állítani egy világító pontot. Az ilyen kijelzőket gyakran aktív-mátrixos LCD-nek is szokás nevezni."
Nem akartam ilyen hosszú vitát generálni, főleg, hogy a dolognak ez a része már inkább off. -
RaveForce
veterán
akkor lényegében mégiscsak lcd a tft is, nah csak jól kapisgáltam
az am lényegében az aktív mátrixot jelöle ha jól rémlik
több éve volt sima oled kijelzős mp4em, nah az még nemvolt olyan hudejó„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Száguldo
aktív tag
válasz vadászcsiga #2485 üzenetére
Ja és hogyan veszed meg a teljes verziót rá root nélkül.
-
RaveForce
veterán
nekem csak azért furcsa, mert legtöbb helyen így látom: TFT-LCD, meg a tft monitorokra simán rámondják h LCD, lehet tévesen van a köztudatban?
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
syl5
őstag
Úgy néz ki, hogy mégiscsak jó! (De megfogadtam, hogy többet nem teszek ki teszteletlen metódust.....)
De továbbra is álll, hogy:
Mindenki csak saját felelősségére végezze el a módosításokat! Felelősséget nem vállalok az esetleges következményekért!
Mindenki készítsen backup-ot, mielőtt hozzányúl a rendszeréhez, mert bármi előfordulhat! -
1899
csendes tag
válasz RaveForce #2486 üzenetére
Ahogy a négyzet is téglalap.
"TFT-kijelző (Thin Film Transistor) „Vékonyfilmes-tranzisztoros” kijelző. A folyadékkristályos-kijelzőkkel (LCD) szemben a TFT-kijelző minden egyes képpontja egy saját tranzisztorból áll, amely aktív állapotban elő tud állítani egy világító pontot. Az ilyen kijelzők világossága és kontrasztja ezért érthetően magasabb mint a hagyományos LCD-kijelzőkké. Ebben az összefüggésben aktív-mátrix kijelzőkről beszélünk. Az ilyen kijelzők hátrányosak a szabadban: miközben a „passzív” LCD-kijelzők idegen fényt használnak fel egy képpont megvilágítására, addig a TFT-kijelzőknek a természetes fény ellenében kell világítaniuk. Csak ha túllépik a természetes fény erősségét, akkor olvasható el a képernyő felirata – viszont a nap fényerejével nem tudják felvenni a versenyt az akkumulátorral táplált aktív-matrix kijelzők."
Én nem igazán értek a telefonok paneljeihez, a pc-hez jobban, és gondolom ez a leírás is arról szól, de gondolom az elnevezések nem véletlenül azonosak. Mindenesetre azt hiszem ezzel válaszoltam magamnak is: az LCD kijelző világossága és kontrasztja alacsonyabb, mint a TFT-jé.[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
-
vadászcsiga
félisten
Huh PowerAMP-pal hifi cuccot lehet csinálni ebből az elsőre siralmas hangi képességű telefonból. Equalizer presetekből ki kell választani a "phone speaker(loud") nevezetűt majd kezünkkel tartani az állunkat
-
Ksix
tag
"FONTOS!
Úgy tűnik a reakciókból, hogy az eredeti T-s rommal nem működik együtt a gralloc.msm7k.so lib fájl!
Ne tegyétek fel!"Szerintem csak valamit nem jól csináltak, nekem működik az eredeti rommal ez a megoldás, és az Asphalt 5 az eddig néhány fps helyett teljesen játszható tempót produkál, kevés akadással, úgyhogy köszi a tippet!
-
syl5
őstag
Tomash95
frozzyZTE
Pantal
Itt a megoldás!(#2468) frozzyZTE:
Erre csak egy idézetet tudok neked mutatni (#2460) RaveForce:
"hát igen, az az eredménye ha vki fejest ugrik teszteletlen metodusnak"
És azt, hogy felhívtam rá a figyelmet, hogy teszteletlen, elmélet, és hogy tessék backup-ot csinálni! -
1899
csendes tag
válasz imrefos #2476 üzenetére
Ebből ami igazán újdonság az az - amit előbb írtam - hogy nem TFT, hanem LCD. Itt korábban be volt rakva egy-egy mikro kép az AMOLED és a TFT panelekről, erre a válasz, ami szerint: "Ennek alapján TFT. 100x nagyítás mellett néztem, habár 60x mellett is látszik, hogy nem olyan mint az OLEDnél, hogy a zöld képpontok keskenyebbek.. Ebben pontosan három egyforma szélességű és magasságú képpont van. Viszont érdekes alakúak, nem illeszkednek olyan sűrűn, mint ahogy az a jobb oldali sima TFT-nél látható."
És itt van az LCD képe (jobbat nem találtam).Ha valaki tud, cáfoljon meg, de szerintem végre ez is tisztába került! Már csak azt kellene tudni, hogy a kékség hardware, vagy software hiba...
-
csobi1
tag
válasz vadászcsiga #2473 üzenetére
Természetesen navigálásra
-
imrefos
tag
Még ilyet is találtam róla:
update: nem támogatja a Flash.
Frissítettem Android 2.2 2011 elején.
A képernyő LCD és AMOLED nem várható.
A képernyő kapacitív és multi-touch.
Beépítése alkalmazás Feladat Killer.
A RAM 256 MB, nem 512, mint várták.
Az akkumulátor 1250 mAh
és itt vége is, szerintem az ki van tárgyalva[ Szerkesztve ]
Imre
-
Pantal
senior tag
-Hardware-es 3D gyorsító aktiválása (eredeti T-s romon, Nem próbáltam!):
Első lépésben a build.prop fájlba a debug.sf.hw=0 értéket debug.sf.hw=1 értékre kell módosítani, és el kell menteni a fájlt!
Második lépésben pedig fel kell tenni a system\lib\hw directory-ba a gralloc.msm7k.so lib fájlt! Ezt gondolom root explorer-el, esetleg adb-n keresztül lehet megtenni! A lib fájl megtalálható a a Hedgehog addonok között a Hungarian_Hedgehog_RLS1b_hw_ui.zip fájlban!Ez nekem rossz, folyton újra indul a telefon tőle, nem lehet bekapcsolni. Ezt miként lehetne orvosolni?
[OFFSzerk.1: ]Látom már más is felfedezte.
Szerk.2: Többszöri próbálkozás után bebootolt a ZTE logóig. De itt sajnos meg is állt.
[ Szerkesztve ]
-
csobi1
tag
Milyen GPS programot ajánlotok a marketről?
-
orrlyuk
aktív tag
Morfondír a görög videó kapcsán:
Na most ha még náluk is ilyenek, akkor aligha fogja a hazai T-mobile elkezdeni gariban cserélni a készülékeket, mert nincs mire. Vagy lesz szoftveres megoldás (szerintem lehetne, az érintett árnyalatokat még le is lehetne tiltani, újrakalibrálni, bármi), vagy a kínaiak tökére lépnek (valószínűtlen), vagy szép lassan leállítják a forgalmazást néhány közlemény kíséretében.
Mindenképp érdekes és izgi!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
syl5
őstag
FONTOS!
Úgy tűnik a reakciókból, hogy az eredeti T-s rommal nem működik együtt a gralloc.msm7k.so lib fájl!
Ne tegyétek fel!
Bocsánat azoktól akik feltették, de mint írtam ez csak elmélet, és nem próbáltam; valamint írtam, hogy mindenképp csináljatok backup-ot az eredeti rendszeretekről!Ha teljes hardveres gyorsítást akartok csíkozás nélkül, akkor úgy néz ki nincs más lehetőség csak egy custom rom (Hedgehog, BladeVillain)!
Akinek boot loop lett az egyszerűen visszaállíthatja a backup-olt romját a clockwork recovery segítségével! Ugye csináltáltatok backup-ot? Gondolom nem...de erre is van megoldás!
Ha nem csináltál backup-ot, akkor fel kell először flash-elned a clockwork recovery-t. Ezt darky4e leírása szerint teheted meg! Az első lépés, vagyis a rootolás felesleges, mert a custom rom majd rootolva lesz!
Majd fel kell flash-elned egy custom romot! Hedgehog, BladeVillain! Ezt wlf leírása alapján teheted meg![ Szerkesztve ]
-
-
vadászcsiga
félisten
Echoo@Hát, én tényleg nem akarok genya lenni, de nem meleg úgy nekiesni, hogy alig van fogalmatok az egészről?
+1
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
huhh, akkor szerencse h a lib-eket nem másoltam be , a sima 0-rol 1re valo átirástol még elindult, csak kis csikozás van ami nem zavaro, viszont gyorsabb is lett, mintmár irtam napokkal ezelött.
hát igen, az az eredménye ha vki fejest ugrik teszteletlen metodusnak„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
senior tag
Sziasztok!
A gyári T-s ROM megvan valahol? Sajnos elfelejtettem backupolni, és szeretném visszarakni.
Köszi előre is! -
djozsi
senior tag
Ha jól vettem ki, akkor a legtöbbeknek az alábbi két funkció hiányzik a gyári ROMból:
1. hadware acceleration
2. APP2SDSzerintem ha valaki, aki tisztában van vele leírná lépésről lépésre, hogy hogyan lehet ezt a kettőt a legminimálisabb módosításokkal belehegeszteni a gyári ROMba (már ha ez lehetséges), akkor nagyon sok embert kímélne meg attól, hogy itt kelljen pánikolnia, mert azt hiszi, elrontotta a telefonját.
-
Tomcy7
tag
Figyuzzatok kicsit!
Ma jeleztem az üzletvezető felé ezt a kijelzős dolgot, és a szervizeseket most ráállították a dologra.
Holnap megnézik mi a gond, aztán megpróbáljuk ezt üzletszintről felterjeszteni régióvezető felé, aztán reméljük, hogy ő tovább viszi ezt a dolgot.
Egyenlőre nem tudok konkrétumot, de szeretném én is, hogy legyen rendes kijelző bennük, mert én is ilyet akarok.
Szóval nagyon remélem, hogy lesz valami változás! -
imrefos
tag
itt egy video ahol a telo gördülékenységét akadozását probálná meg mutatni ha akadna akogy néztem a videót nagyon jo ez a telo link
Imre
-
ronaldo
őstag
Nem, de ezt a dolgot már pedzegettem pár napja. Másrészt a kétes kilétű sufniromok csak rontanak a dolgokon, mert lehet hogy 20 pontot ad valamelyik tesztprogramban, de gyári rommal térerő, 3g, telefonálási probléma nem volt, moddoltal viszont előszeretettel előfordul...
-
-
Guttalax
csendes tag
Én valahogy nem éreztem késztetést arra hogy baxtassam a telót
-
V.Stryker
nagyúr
-
djozsi
senior tag
Nyilván azokon, akiknek valami elromlott már nem segít, de pontosan miért próbálkoztok sufnituning, teszteletlen megoldásokkal azért, hogy bekapcsoljatok egy hardveres gyorsítást, vagy feltegyetek egy romot, amivel a tesztprogram 20 ponttal többet ér el?
Szükséges ez? Alapjáraton zavaróan gyenge a telefon teljesítménye? Vagy csak szimplán a kíváncsiság hajt benneteket?
Nem költői kérdés, tényleg érdekel. Én személy szerint véletlenül se szeretnék ilyenekkel bíbelődni és kíváncsi vagyok rá, hogy ezek szükséges dolgok-e ahhoz, hogy a telefon normálisan használható legyen.
-
vtommy
aktív tag
És pontosan mit kell csinálnunk? recoveryt honan vagy miként lehet leszedni? és meik romot tegyük fel? elöre köszi
-
asturel
őstag
Aki hasznalja a DroidStats appot, szamol wifi forgalmat?
-
Frozzy
őstag
nekem is ugyan az a helyzet mint thomas95nél. kapcsolnám be a telefont és mindig bejön a "kis android jel" és nemcsinál semmit. aggasztó.. és holnapra kellene "mindennapos használatra" valami ötletet irhatnátok.. nincs a telefonnak vmi hardresetje esetleg ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
vtommy
aktív tag
Segítsetek légyszi:|
-
Land
veterán
válasz LaTisza #2440 üzenetére
Múlt hét hétfőn nyitásra odamentem és elhoztam az egyetlent. Azt mondták a kövi szállítmány csütörtökön jön(múlt hét). Tehát nem kapkodják el a dolgot. Nem tudom azóta mi helyzet.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
vtommy
aktív tag
Mit csináljak :S? megcsináltam a hardware gyorsítást :S és erre mikor ujra inditottam a telefont :S a droid jelnél mindig megáll elmegy a kép és megint bejön a droid jel :S segítsetek légyszi elrontotam a telómat :S? pedig edig ment csak megcsináltam még a garrloc.msmt is hogy ne csikozodjon:S
-
kentucky
őstag
hát szinte csak jót olvastam a Hedgehogról ez lessz majd fent az enyémen
-
Frozzy
őstag
[hungarian hadgehog] akinek ez a rom van feltéve az lécci irjon már hogy tökéletesen működik semmi bug nincs benne ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
V.Stryker
nagyúr
válasz kentucky #2425 üzenetére
Én. Épp most tettem vissza a gyárit mentésből.
Az én tapasztalatom az,hogy jó hogy van root jogosultság + hogy el tudok távolítani számomra felesleges progikat a telepítés előtt a zip-ből. Ami rossz,hogy van benne egy csikozás..erről már volt szó. És hiába kapcsoltam be sikeresen a hardveres gyorsítást, lassúlt a teló. Pl angry birds akadt vele, míg a gyárival akadásnak nyoma sincs. Két napig volt fent...
Jah, még egy fontos dolog: rosszabb volt vele a térerőm egy-két csíkkal mint a gyári rommal.
[ Szerkesztve ]
-
-
asturel
őstag
válasz dirty.yakuza #2389 üzenetére
Igy tenyleg fullos a jel, koszi. Annak mar kevesbe orulok, hogy emiatt a 3G-t kellett kikapcsolni...
btw.: kicsit megijedtem, mikor elso boot utan oldottam volna fel a kepernyozarat es nembirtam a csuszkat athuzni, mikor mar latszolag teljesen felallt a rendszer (kis varakozas utan rogton sikerult ) -
pbando
csendes tag
válasz cellpeti #2420 üzenetére
Elvileg amikor elveszed a fejedtol, vissza kellene jonnie a kepnek nehany masodpercen belul. Ha ez nem tortenik meg akkor nem tudod letenni. Ennek az oka hogy baj van a proximity sensorral (bal oldalon legfelul a sarokban).
A sensorviewer progival csekkelheted
Problemak okai:
- rossz a szenzor (annyira jo hogy lesotetitsen :-(
- a folia ami rajta van blokkolja
- poros kivul vagy belul (ha belul akkor be kell fujni valami naynyomasu izevel)Ha rossz vidd vissza.
-
Tomate
veterán
válasz Messzilátó #2421 üzenetére
Ez azért érdekes kérdés inkább mert előző hét csütörtökén ott hozta ki nekem a csávó, bontotta fel és mutatta meg nekem.
más: San Franciscóra csak angol nyelvű romot tudok hegeszteni ugye?
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Valaki próbálta már a hungarian hedgehogot?
-
cellpeti
nagyúr
válasz 72mviktor #2419 üzenetére
A Hedgehog miért nem jó neked?
Hogy tudom kinyomni hívás közbe a telót? Mert akkor teljesen elsötétül a képernyő ha beszélek és ha valakivel ki van a micsodám, hogy tudom kinyomni a telót?
Illetve még mindig a hivóképek után érdeklődnék, fel kell másolni azokat a telóra, vagy elég, ha a karin rajta vannak?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
LaTisza
csendes tag
azért szerintem elég gáz, hogy a miskolci nagy T-ben nincs kiállítva a ZTE, vagy más nagyváros központi T-jében sincs még kiállítva???
-
orrlyuk
aktív tag
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
syl5
őstag
"Figyelem! Mindenki csak saját felelősségére végezze el a módosításokat! Felelősséget nem vállalok az esetleges következményekért! Mindenki készítsen backup-ot, mielőtt hozzányúl a rendszeréhez, mert bármi előfordulhat!"
Korábban írta valaki, hogy nem elég csak a bulid.prop fájl megfelelő bejegyzését módosítani a hardveres gyorsításhoz. Ez valóban így van, ez elkerülte a figyelmemet! Akinek ilyen csíkozás, meg egyéb fura grafikai hibái vannak az valószínűleg azért van, mert csak a build.prop-ot módosította és nincs fent a gralloc.msm7k.so lib fájl!
Van mód a gyári romban is aktiválni ezt a funkciót, úgy hogy helyesen működjön, de ez csak elmélet eddig, még nem próbáltam, és bonyolult!
Tehát akkor pontosítva:
-Hardware-es 3D gyorsító aktiválása (eredeti T-s romon, Nem próbáltam!):
Első lépésben a build.prop fájlba a debug.sf.hw=0 értéket debug.sf.hw=1 értékre kell módosítani, és el kell menteni a fájlt!
Második lépésben pedig fel kell tenni a system\lib\hw directory-ba a gralloc.msm7k.so lib fájlt! Ezt gondolom root explorer-el, esetleg adb-n keresztül lehet megtenni! A lib fájl megtalálható a a Hedgehog addonok között a Hungarian_Hedgehog_RLS1b_hw_ui.zip fájlban!Mivel látható, hogy bonyolultabb a dolog a hivatalos rommal, ezért ajánlanám a Hedgehog romot!
-Hardware-es 3D gyorsító aktiválása Hedgehog-on:
Flash-eled a Hedgehog-ot, majd az addon-ok között található a Hungarian_Hedgehog_RLS1b_hw_ui.zip fájlt is simán, mint egy romot!Minden módosítás előtt csinálj backup-ot a jelenlegi rendszeredről a biztonság kedvéért!
Aki nem hisz benne, annak ajánlom, hogy próbálja ki az NFS Shift-et az aktiválás előtt és után! Engem durván meggyőzött!
A tesztet meg hadjátok! Egyrészt egy teszt sose pontos, másrészt meg nem a teszt eredmény befolyásolj a használhatóságot!
És akinek aktiválás után is szaggat a home, akkor az a home hibája! Váltsatok ADW-re, vagy LauncherPro-ra![ Módosította: Ndruu ]
-
72mviktor
senior tag
Sziasztok !
Segítsetek pleaseee!
Feltettem a Paul féle root-ot majd utána a clockwork-ot és azóta totál elmentek a szinek,és ha egyszer kikapcsolom a kijelzőt többet nem jön vissza.... Ilyenkor mi a teendő??
Sos segitsetek Előre is köszönöm.Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
vtommy
aktív tag
Szerintetek rootoljam a bladémet:/? progi minden megvan hozzá csak nemmerek belekezdeni mert félek h bizonyos dolgok nem fognak menni utánna, vki aki már csinálta mondja már el hogy miket tilt le a rootolás márha letilt valamit, mert kéne a hardware gyorsításhoz ..köszi..
-
RaveForce
veterán
válasz dorkababa #2403 üzenetére
universal androot -> root explorer : system\build.prop debug.sw.hw=0-t 1-re irni
-
dorkababa
aktív tag
hardveres gyorsitast hol lehet bekapcsolni?
-
RaveForce
veterán
válasz dorkababa #2401 üzenetére
mert ha odébbpakolom a widgetet,viszi magával,
tejoég, még johogy viszi magáva, mivel magán a widgeten van a szürke grádiens azon része, ami kékre vált, furcsa is lenne ha nem vinné
-
dorkababa
aktív tag
Na,ma megjött a cuccos hozzám is.
Anyagfelhasználás tök rendben van,wifi muxik,gps is.
Képernyő is faja.Néha kicsit laggol,majd egy custom rom rendberakja remélem,de ezzel kicsit várnék.
Nálam is jelentkezik a fekete widgeteknél félkör baromság,de ez tutti vmi software hiba,mert ha odébbpakolom a widgetet,viszi magával,szal lexarós részemről a problema.
Ellenben ami idegesit,ha a képernyő lemegy sleepbe (elalszik),akkor az alsó sorra csak néha tér magához (home,menu,back),vagy inkább soha,egyedül a felső bekapcsologombra ébred fel.
Ez normális? (Pulse és Galaxy S tapasztalatok után ez fura )
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Delta Force (2024)
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest