- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
válasz rokalanyka #3170 üzenetére
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
devast
addikt
/sarcasm on
Neked nem való okostelefon.
/sarcasm off
Rakjál fel launcherpro-t, abban be lehet állítani, hogy egyes ikonokat elrejtsen. Töröld az a hálózati beállításoknál az apn-t, úgy többet nem fog kimenni 3g-re. Egyben beállíthatod a hálózati beállításoknál, hogy kizárólag 2G-t használjon, így kevésbé fogy az akku. -
sto1911
veterán
Csinalj egy uj apn-t a Beallitasok > vezeteknelkuli es halozati kapcsolatok >mobilhalozatok >APN > Menu gomb, új: Nev: mindegy, APN: 0. Ez legyen aktiv, akkor semmilyen mobilnetkapcsolatod nem lesz.
-
vadászcsiga
félisten
nem tudom összehozni a géppel
Dugd össze a géppel, majd az Alkalmazások/Fejlesztőknek/USB hibakeresés-t pipáld be ha meglátod a telefon felső állapotsorában az usb ikont húzd le és csatold az sd-t. Ha sikerült, kiveheted a pipát az USB hibakeresés mellől.
nem tudom törölni az ikonokat
Gondolom a főképernyőn lévő ikonokra gondolsz. Azokat hosszan kell nyomni, erre alul megjelenik egy kuka amibe bele kell húznod.
ma pl bekapcsolt magától a 3g
Erre töltsd le a marketről a DCSwitch nevű appot, aminek a widgetjével ki/be tudod kapcsolni a 3G-t.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Milyen ikonokat akarsz törölni????
A widgetet meg már nem írom le többször amit ajánlok data kapcsolat letiltásásra! -
Greg-77
aktív tag
válasz rokalanyka #2603 üzenetére
+1
-
Zlade
csendes tag
válasz rokalanyka #1729 üzenetére
Helló rokalanyka!
Wifi:
Stabil, gyors. Az egyetlen probléma vele, hogy alapból ledobja a netet, ha sleep-ben (billentyű- vagyis inkább képernyőzár) hagyod és nincs töltőre dugva. Tehát ha nincs lezárva, ergo tényleg használod, vagy töltőn hagyod, semmi gond nincs vele.Van, akinek megoldotta ezt a problémát a Blade Wifi Fix vagy Wifi Keep Alive programok használata, van, akinek nem (nekem pl. nem). Úgy tűnik, ez legalább annyira a router hibája, mint a telefoné.
Ha te nem a "Mindig online" tipusú emberke vagy, észre sem fogod venni ezt a problémát. Netdobás után ugyanis manuálisan azonnal, gond nélkül újrakapcsolódik.
Képernyő:
A fotók alapján úgy tűnik, a szín hiba készüléktől is függ. Nekem is van 1-2 kékesebb árnyalat max fényerőn, sötétben, bizonyos szögből nézve a kijelzőt de amíg itt nem tudtam meg, hogy van ez a hiba, fel se tűnt. De tény, hogy itt a fórumon is található pár ijesztő fotó. Vásárlás előtt be kell kapcsoltatni és megnézni. Ha nem tetszik, kérj másikat.
Amúgy TFT, szép, éles betűkkel.Függetlenítés:
Csúnya, rossz dolog!Billentyűzet:
Jól nevelt. Fordul a képpel.Összes többi:
teljesen jól működik. GPS-t csak kipróbáltam, de gyors, pontos volt. Érintőképernyő is jó teljesen. A kamerája gyengécske, de ez ismert volt. Sötétben az átlagnál gyengébb képeket csinál, jó megvilágításban simán versenyképes.
Játékok 1-2 kategóriával magasabban található telefonokat megszégyenítő módon futnak.Összességében szerintem így is egy nagyon jó ár-érték arányú telefon. Az egyetlen valódi kellemetlenség a T-mobile által tévesen közölt memóriaméret, de ezzel együtt is bőven megéri.
[ Módosította: philoxenia ]
ZTE Blade Infók: http://zte-blade.fw.hu
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ne bízd laikusra a függetlenítést, a T-Mobile megcsinálja Neked ![link]
Már százszor írtuk, hogy nincs unlock.....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
palad
tag
A kijelzője TFT.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest