Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
spence880522
üzenetére
-
Nova96
őstag
On:
Meglehet nézni hogy a t-mobilos 500mb menyit használtam el? -
kentucky
őstag
-
roti86
őstag
-
spence880522
csendes tag
Tud valaki androidra használható térképszoftvert a gps-hez?
-
kentucky
őstag
meg kell kérni a cyanogen mod portolókat, hogy zte bladere portoljákD:
-
Nova96
őstag
Üdv még offolok egyet bocsi.
Kinek milyen fólia van a bladen? -
kentucky
őstag
nem tudom próbálta e már valaki , de senki nem próbálta még a g2-es froyot
-
cellpeti
nagyúr
Még mindig itt szenvedtek azzal a A2SD-vel. NEm hogy felnyomnátok a HedgeHog-ot, abból alapból benne van az A2SD és a HW gyorsítás is. Én a HH RLS1b-t használom, de nem fagy meg ilyen hülyeségek amit mások írtak. RLS2-t is ki kéne próbálni.
-
spence880522
csendes tag
Tud valaki ajánlani használható térképszoftvert? Esetleg ha lene egy letöltési link azt megköszönném.
-
blueMerle
veterán
Ha minden jól megy holnap én is belépek a Bladesek táborába

-
Nova96
őstag
Üdv tudom hogy válaszoltatok már de nekem nem konvertlálja.
Egy programot tudnátok mondani ami jóés+gyors.
Előre is köszi -
kentucky
őstag
biztos ilyet veszek
biztos jobb a nokia 5230nál
az lett volna esélyes, de nincs wifi:S -
peje
tag
Minden második napon megkérdezem, talán lesz válasz.
Vissza lehet állítani a gyári állapotot? De úgy, hogy az a fején álló recovery se legyen?
-
veector
senior tag
A San Franciscoba és ebbe csak annyi a különbség hogy AMOLED a kijelzője és 512 MB ram (SF-ba)?
-
sto1911
veterán
Nem teszteltem olyan nagyon sokat, ezt csak olvastam vhol. Teny viszont,h nalam a 1-7 felosztas nem mukodott. Az is lehet, h a limit az ext-re vonatkozik, es 512-t enged. Ha valakinek van kedve tesztelje le.
Folia: 1.5 het ures zsebben hordas utan 0 karc, foliaval csokken az erzekenyseg.
-
asturel
őstag
Aki mar egy ideje folia nelkul nyuzza a telefont: kijelzo mennyire karcolodik?
Aki foliaval: van valami negativ tulajdonsaga ennel a kijelzonel? -
Csoknyai
csendes tag
-
Ren Hoek
veterán
Semmi, pusztán néhány találgatásból elterjedt, hogy AMOLED-es meg 512 ramos cseréket kapunk (abszurd...), Halálbiztos feltevések a kijelzőhiba szoftveres eredetére....
Djozsi lecseszése, hogy a pixelhibabányászok sírása miatt nem forgalmazzák majd a többet a telót... és ezen kívül valaki átverte a fél fórumot viccből, hogy cseréne Blade-et 100K-s Galaxy S-re 1:1-ben... kb 50 HSZ-en keresztül...Csak a szokásos bulvár

ON: Ha tudsz valami T-s infót, megoszthatnád, mint hiteles forrás

-
Nova96
őstag
Üdv Bladere milyen védő fólia kell?
(Ö van amikor zenét,hallgatok,játszok,és játékot leviszem sms-t írok és belassul ez ellen lehet valamit tenni?) -
Land
veterán
Újra itt vagyok

Történt valami érdemleges?

-
cellpeti
nagyúr
pl a HedgeHpg-ba ez megvan oldva, mármint az A2SD

-
DIEGO15
őstag
A swap-hez visszatérve, ugyanakkora partíció ajánlott neki mint a ram mérete és érdemes class6 os kari a sebesség miatt na meg ne felejtsük el h elég kártyagyilkos.
-
-
Ja és hedgehog feltelepítése után kell függetleníteni? mert bv1.1 nél nemkellett és ez elég elönyös

-
Na most nemértem ezta hedgehogos cuccot
valaki elmondaná pontosan hogy hedgehog ban mi van, hogy mennek az alkalmazások rajta, 3D... hibák kifagyások vannak -e? mert BV1.1 van fent de lehet akkor leváltom
csak mondja el vki h tényleg jobb e! -
Frozzy
őstag
valaki komolyan elkezdhetne már foglalkozni a telefon froyos részével.
-
sto1911
veterán
A2SD:
A két partíció mérete összesen elvileg nem lehet nagyobb, mint 1.5GB. Akinek nem megy, annak lehet emiatt nem megy.
A BV-hez csak eleg, ha ketteosztod a kartyat. -
72mviktor
senior tag
-
Csokiii
aktív tag
hali
nagyon tetszik a teló DE végigolvastam az első 999 hszt és kicsit elbizonytalanodtam . szerintetek megri megvenni (nem árérték arányban értem az tuti jó
)?
mert néztemg a spica-t ami használtan ugyan ennyi de az valahogy jobban tetszik mert nagy a kijelző de félek a processzo nem fogja bírni(am. x8 optimus kilőve) -
syl5
őstag
Én azt nem értem, hogy eddig hogy nem ütközött senki A2SD-s problémába....
Még senki nem akarta idáig az SD-re telepíteni a programokat?
Na mind1!A2SD:
Fontos, hogy olyan kerneled legyen, ami támogatja az ext2-őt az a2sd-hez, és a swap-et, ha azt is akarsz!
Clockwork recovery egy kalap kaki! Nem jó csak backup-ra, restore-ra, meg rom flash-re, másra nem! Szarul mountolja fel az sd-t, nem particionálja, stb...
1. sd kártya ki a telóból, pc-be be!
2. MiniTool Partition Wizard Home Edition (ezúton is köszönet keletomi kollégának) leszed, install, indít!
3. Letörlöd a jelenlegi particiót az sd-ről, majd létrehozol egy primary fat32-es particiót először, majd egy primary ext2 (custom kernel esetén lehet ext3 is) particiót másodszor! Fontos a sorrend, és fontos hogy mindegyik partició primary legyen! Ha van custom kernel-ed és swap-et is akarsz, akkor az a 3. partició legyen! Szintén primary de ez linux swap tipusú legyen! Ezt le kell okézni és kész a kártya!
4. Telóba vissza, bekapcs! Ha most teszel fel először custom romot, akkor ezután automatikusan birtokba kell vennie az ext2 partíciót, és a swap partíciót is! Ez esetben kész a művelet!
Ha már fent van a custom rom, akkor az ext2-őt nem fogja automatikusan használni!
Ekkor:
5. Terminal emulator-ba:
"su
a2sd reinstall" - bekapcsoltad az a2sd-t, és átmozgattad a jelenlegi programokat a belső memóriából az sd-re
swap automatikusan bekapcsol!
6. Ellenőrzések (szintén terminalba):
"su
a2sd check"
A két kulcsmondat:
"Program run from SD card"
"Swap starts."
+1 Ha megnézed a belső memóriát akkor láthatod, hogy ennek ellenére sem ürült ki a belső memória teljesen! Miért? Mert a dalvik cache még az sd-n van! Ezt is át lehet mozgatni, de én azt ajánlom, hogy amíg a belső memória mérete nem esik 30-40 mb alá, addig nem érdemes a dalvikot az sd-re mozgatni!
Ha mégis akarod, vagy lecsökkent nagyon a belső memória mérete, akkor:
Terminalba:
"su
a2sd cachesd"
Ellenőrzés:
"su
a2sd check"
Kulcsmondat: "Dalvik runs from SD card"-vagy valami hasonló -
Frozzy
őstag
nekem is tökéletesen működik. csak éppen ezt az app2sd-t nem értem, de igen van benne magyar. sztm ez már a t-mobiles romra épül.
-
xdx@
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Ha jól tudom hétfőn érkezik szállítmány legalábbis az T-Mobile üzletbe ezt mondták.

-
Cthulhu Dawn
őstag
Lehet azt tudni, hogy a közeljövőben lesz e még a t-mobile-nál, vagy már csak dísznek van kint az oldalukon hamarosan érkezik felirattal?
-
72mviktor
senior tag
-
Skullen
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem működik az Apps2SD. Recovery írja, hogy "Installation Complete", de mintha semmi sem történne a rendszerben, és a nagyobb alkalmazásokat nem is engedi telepíteni, mert nincs elég hely. A telefon meg van root-olva.
Tudnátok segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Star Citizen
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

...

biztos jobb a nokia 5230nál

Meg azt olvastam, hogy a BV 1.0.1 gyorsabb is.