Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Sziasztok.
még nem találtam meg az igazit
ezért fordulnék ismét hozzátok egy kérdéssel, főleg a FifázókhozAz mit jelent, hogy a konzolon fifa 16-hoz FUT regisztráció lett létrehozva, szóval, ha megveszem azon a boxon én már ezt nem tudom kihasználni (FUT-ot)?
Ez miben korlátoz engem? Ha visszaálítom a konzolt gyárira, akkor sem nyílik meg számomra ez a lehetőség?
Az alap probléma az, hogy nem igazán értem mi is ez a FUT....Válaszokat, lehet pm-ben várném, hogy ne szemeteljük a fórumot... [\OFF]
Köszönöm ismét!

-
ITjunior
tag
Arról lehet tudni valamit, hogy xbox 360 controller is kompatibilis lesz idővel xbox one-al, vagy lehet erre szavazni valahol?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mielőtt még bárki hülyének nézne, jelezném, hogy megjelenéskor kizárólag a magyar store-ban vett Witcher volt magyar feliratos például. De nyugodtan vegyétek másik store-ból a Division-t is, aztán ha ne adj isten tényleg nem lesz sub rajta, meg majd meg a sírás rívás, főleg mert pénzt azt nem kap vissza senki mert el lett indítva a játék. Nekem nem létjogosultság a sub, főleg ha olyan gyönyörű fordítások lesznek benne, mint az AC esetében.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A régiókorlát hivatalosan azt jelenti egy játéknál, hogy más régióban nem tudod elérni, csak az adott régióban. Az, hogy nyelv szinten nem azonosak, az nem azt jelenti, hogy régiókorlátos, csak azt, hogy nem azonosak régiónkénti kiadások. (Ha nem így gondoltad, akkor sorry..)
@barca0519951: Nálunk működik, Én változtattam pass-t a beállítás után, és ugyan úgy működik hometársnál minden.
Ami aggasztóbb volt számomra,az az, hogy jelszót változtattam, és a gépem ugyan úgy bejelentkezett a saját profilomba, mint előtte, a régebbi jelszóval.
-
Madoc
veterán
-
pzstm
titán
Csütörtök délután 15-kor elvitt Xbox-om szombat hajnal 6 óra előtt pár percre Frankfurtba ért

-
hackeeeee
Jómunkásember
Valami ilyesmi lesz Nálam is szerintem.
Először azt hittem, hogy nem megy a teló headset, mert csak búgott, végül rájöttem, hogy tök egyszerű a hangerőt szabályozni, ha be van kötve a füles a controller-be, így levettem a mikrofon hangerejét, és így már nem világít a kör folyamatosan, mintha beszélnék. Este elvileg lesz parti, akkor kipróbálom, hogy mennyire jó.

-
Mankó
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nekem is az lesz most, megvárom a Xiaomi hybrid fülest és azzal használom majd. Ha nem megy, akkor kerítek hozzá egy átalakítót. Ez az elem cserélgetősdi nem nekem való, a joyba is azért vettem charge kittet, mert meguntam az elem cserélgetést. Majd egy későbbi beruházáskor lesz csak wireless füles vétel.
-
bulikavagyok
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
modflow
üzenetére
Argentin store. VPN-Mastercard kombóval vette több ismerős meg. Kb 12 ezer ft. Annyit megér. De fontos tudni, ha ezt veszi valaki, nem lesz benne magyar felirat.
(#64574) spae
Egyelőre nem elérhető.
(#64578) bulikavagyok
Nincs még hivatalos álláspont, de lesz a konzolos kiadásokban is hunsub, hidd el nekem.

VPN-hez HOLA, de vásárlás után azonnal törölni, mert zombit csinál a gépből.
Az argentin store-os vásárláshoz: Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e benne magyar sub, meg kell várni, míg valaki elindítja.
Amúgy figyeljetek oda,mert ugye Argentina más időzónában van, szóval lehet hogy később lesz a premier mint itthon. -
modflow
veterán
A The Division -t hol lehet a legolcsóbban előrendelni?
Ez a 20k iszonyat durva ár!
-
ssgt1981
senior tag
VPN-hez ti mit használtok? A Hola-val próbálkozom, de se ios-en, se androidon, se Windowson nem működik. Mit azt írja ki, hogy ez az oldal nem működik és visszadob a magyar felületre.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Noh, addig játszottam vele, míg elvileg összehoztam, hogy elvileg működik a chat és a hang a Samsung gyári headset-mmel úgy, hogy bepattintom az Elite controller-be.
Viszont, lehet az lesz a vége, hogy szerzek egy stock MS stereo headset-et a közeljövőben, aztán kész. Alternatívának mondhatni az a legjobb is, árban nézve legalábbis.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érkezik egy új bundle: The Division lesz benne.
___
Fentiekhez:
Böngészéshez csak a billentyűzet használható angol kiosztással.
-
ssgt1981
senior tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Nekem ac unity-val van hasonló problémám. Várható, hogy idővel megkapom?
-
Nem akarok , szenxózni , de lassan ezt a headset vergődést lehetne off topikba tenni !
Jöhetne valami bejelentés is lassan , mert a fórum lassan a szokásos kérdésektől hangos , amiket már ezerszer megválaszoltunk : gari , headset , homeolás , milyen gépet vegyek? ,elég e az 500 as ? Stb .... -
ordas12
csendes tag
Sziasztok !
Két kontrollerbe szeretnék akkut és töltőt venni a gyerekeknek , hogy ne kelljen az
elemeket cserélgetni.
Ha küldenétek linket, hol érdemes, és melyiket megvenni megköszönném. -
hackeeeee
Jómunkásember
Én is agyalós státuszban vagyok még nagyon. Igaz, Nekem ez nem most lesz még, majd kiderül..
Viszont, ha full wless-t szeretnék, akkor lényegében meg van kötve a kezem.
Lehet, csak azért nem működik, mert kellene a fordító OMTP-ről CITA-ra.. Amit Én használok fülest a stereo adapterben Y jack kábellel, az sem működik a controller-be kötve. Adapterről működött.
-
Mankó
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Teljesen elkedvetlenített, hogy cserélgetni kell az elemeket benne.

Van egy ezer éves wireless sennheiserem erősítőre kötva, azt csak ráakasztom a tartójára és már tölt is, (s nem mellesleg jól is szól) a 800x is hasonló lehet. Nem is akarnám lecserélni azt, de sajnos a külön mikrofonos megoldás valamiért nem működött egy zalman mikrofonnal. Pedig menni kellene, ha csak egy mikrofont l dugok a joyba, akkor is. Agyalok én még ezen, de 800x nem lesz az tuti, csak akkor ha beesik az ára 60 alá valami csoda folytán. -
ssgt1981
senior tag
Ha instant on-ba teszem a boxot az mennyivl növeli az energiafogyasztást?
-
parandroid
félisten
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Bármelyik (minden) LEGO játék (régebbi X360-asok egy része is megy backward compatibility módban), Minecraft, Project Spark.
p
-
zsolti72837
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Rare Replay?
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
A legends már megvan.
-
Jovanny2
őstag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Peggle 2-t élvezné szerintem.
-
zsolti72837
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Rayman Legends, Rare Replay.
-
mr.tamasbiro
őstag
Neveket tudtok írni.
10 éves lánynak való játékot keresek ami nem akció és nem zombis és nem focis.Kinect nincs így olyan nem kellene.
Köszi -
Mankó
veterán
válasz
godzsy2
üzenetére
Most oda jutottam, hogy az xo 4 árán veszek egy használt tb px5-öt. Ennyi még belefér a költségvetésbe, meg érdekel is, hogy mit tud 7.1-be. Másrészt talán az erősítőn keresztül így mindennek lesz hangja optikán keresztül - így ha a hangminőség is rendben lesz jó lesz mindenes fülesnek.
Csak ez az elem cserélgetős mizéria ne lenne, még a micro usb-s töltögetés is jobb lenne!
-
godzsy2
senior tag
Nem tudom ki, hogy van ezzel, de ha rám hallgatsz, akkor vedd meg az igényeidnek megfelelő legdrágább készüléket. Ne legyen belépő meg ilyen-olyan szint. Vedd meg azt, ami tetszik és még adnál is érte annyit.
Mert mi lesz az előzővel, ha megveszed a következőt? Kidobod? Eladod? Buksz rajta egy csomót. Inkább spórolj és használd azt, ami tetszik. Ha sokallod a 100ezret az 800x-ért, akkor vedd meg az 500x-et. Ne vedd meg az XO4-et, ha később a rászánod magad az 500x-re... inkább spórolj.
-
ssgt1981
senior tag
Mely játékk kerültek be januárban a backward compability listába?
-
-
red6t6
tag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Szia! Ebbe én is beleszaladtam már, volt, amit azóta jóváírtak, van, amit azóta sem. Várj, hátha javítják Neked is.
-
Mankó
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én is kacérkodtam vele, de akkor már olyat vennék, amit nem csak boxhoz tudok használni.
Bár gondolom az usb vevőt tv-be is, de akár még média lejátszóba is bele lehet dugni. Nagyon király lenne ha a medx600-am is menne így.
Különben ott van most a 420x is, ami szintén wireless 50 ezresért. Utána az 500x 70 környékén és a végén a 800x 90-ért.
Jó lenne tudni a különbségeket, mert kipróbálni ezeket nem igazán lehet, vidéken meg esélytelen. -
appleGjuice
tag
Olyankor mi van, ha teljesítettem az achievement követelményeit, de nem oldja fel? Több játéknál is előfordult.

-
Mankó
veterán
válasz
pCarsHungary
üzenetére
Köszi srácok, akkor ez csak egy marketing fogás.
Ennyi erővel megvehetem az xo one-t is olcsóbban, bár a four minőségibbnek néz ki, aztán kitudjahogy jobban is szol e.
Neked mik a tapasztalataid hangzás terén?PeterkeT: ezek engem is érdekelnének.
-
parandroid
félisten
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Karácsonyi akcióban Forza 6-tal, korábban Forza 5-tel is volt kontroller (ez utóbbit vettem én is második kontrollernek). Pillanatnyilag német amazonon nem látok aktív ajánlatot, hogy később mi lesz, azt meg mi honnét tudnánk? De ha valakinek esetleg mégis vannak ilyen infói, ne tartsa magában, eseteg az engem is érdekelne, hogy mikor lesz nagyon leárazva RotTR, vagy GTA 5. esetleg a Gold játékok erre az évre előre...
p
-
zzola
titán
A W10-es rendszer tamogatja mar a bill/eger kombot? Tehat nem a jatekok hanem a rendszer.
Meg egy kerdes, ha home rendszerben szeretnek megvalni a home partnertol, hogyan tudom kipattintani a megosztasbol? Hasonlo megoldas van, mint PS4-nel ( ugye ott idokozonkent deaktivalni lehet az eszkozoket.) ?
-
Bazsi1987
őstag
Nem tudja valaki hogy a közeljövőben lesz olyan joystick pack mint volt pl a mortal vagy nem rég két ac játékot adtak jó áron?

-
tunkiih
őstag
Ez biztos hogy nem vezetéknélküli, sosem volt vezetéknélküliként reklámozva. Ahogy a kollega is írja ez csak arra utal, hogy a kontrollernél van csak kábel. Ettől joval drágább a teljesen wireless Turtle Beach headset és van külön wireless kategória is az oldalon, ahol azok vannak.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Ithlos23
üzenetére
Mi nem vagyunk elég jók neked?

Egyébként meg a gamer365.hu oldala bár multiplatform, de elég sok Xbox tulajdonos látogatja valamint ott van a hazai Xbox blogoldal is.
-
Ithlos23
csendes tag
Lehet, hogy noob kérdés, de az Xbox-osoknak van olyasmi oldala, mint a playstation community? Még új vagyok Xbox téren.

-
Ithlos23
csendes tag
Hali!
Valaki felvenne friend-nek akinek megvan a Rainbow Six Siege és normál csapatban akar nyomulni?
Kösz előre is 
Ithlos23 név alatt futok!

-
hű meg mindig nagyon jo ez a Deus Ex. próbálja ki mindenki
végén még felhajpol a 2-re es megveszem -
retesz147
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi szépen...

-
parandroid
félisten
válasz
retesz147
üzenetére
Semmi gondja nem lesz, az X360-am is egy ilyen, csak kétszer ilyen széles helyen osztozott egy videórögzítős szolgáltatói set-top-box-szal 3 éven keresztül, utóbbi helyett most egy XBO van mellette. Sosem reklamált egyik eszköz sem. Mondjuk nekem 5 cm híján nincs a falhoz tolva a kisszekrény, és hátul hosszában végig van egy kb ~8 cm-es hosszanti rés, de nem hiszem, hogy ez annyit számít.
Szerk.: De azon se lepődj meg, ha 5 perc múlva jön valaki, aki figyelmeztet, hogy meg fog sülni ott a gép, mert neki minden irányban 3x ekkora helyen is vibrál a levegő a polcról kiáramló hőségtől, és a macska is egyszer tévedt csak fel a tévészekrény tetejére, de rögtön hólyagosra égett a lába.
p
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
One-t mennyire lehet betenni TV szekrény egyik polcába? mennyire melegedős fajta lett az One?
Egy ilyen szekrény polcba szeretném elhelyezni: SzxMaxMé: 55cm x 15cm x 35cm.
Minden oldala zárt, csak az eleje nyitott.( maga a konzol befér, csak hűtése nem tudom mennyire lenne korrekt)Felejtsem el, mert túl fog melegedni, vagy a One már jól bírja a terhelést?
(Pl. egy PC-t nem tennék ide be)
-
feco93
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Tervbe van, kíváncsi leszek menyi lesz a kezdeti ára.
-
feco93
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nekem be jött nem rossz. Csak hát egy idő után azért meg lehet unni kicsit. De most majd a sebastien loeb rally-ra leszek kíváncsi a demója nagyon komolynak tűnik szerintem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Teko001
üzenetére
Az UPNP is azt a portot nyitja ki, amit forwardolsz, csak automatikusan.. Vagyis, akkor ez a teória is megdölt.
Amúgy, kinyithatsz azonos portokat, sőt itt mást nem is tudsz tenni, mert fixek a portok.. A kérdés az, hogy azonos időben, 2 külön gépről ugyan úgy működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezért fordulnék ismét hozzátok egy kérdéssel, főleg a Fifázókhoz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7