Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkas90
senior tag
Everspace First Playable Game Footage on Xbox One
Még mindig várós a játék, de sajna még muszáj lesz párat aludni hozzá. Egyébként konzolra stabil 30 fps-t garantálnak.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok !
Kontrollert és kormányt hol érdemes venni a konzolhoz? Használtakra nagyon hamar lecsapnak...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Napi pletyka:
Idén nem lesz új Assassin's Creed rész2017-ben jön az egyiptomi rész.
-
MTMan
tag
Közben 2017-re csúszik a Scalebound.

-
JamesHun
addikt
Halo 5 ben ez a COOP rész hogy működik?
Mert még tavaly indítottam egyet, de 99% hogy csak bootok voltak velem, nem élő játékos
Mit tettem rosszul, mert 2 pályát végigcsináltam -
Bécike87
csendes tag
Sziasztok!
Vettem az Xbox Elite-hez egy másik kontrollert (nem elite, a régebbi), és pl.: Fifánál késik a játékost váltó gomb. De csak ezen a kontrolleren, a sajátja az jól működik.
Valakivel fordult már elő ilyen, mert nagyon idegesítő, ha tudtok valami megoldást jelezzétek.Köszönöm

-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, abból kiindulva, hogy a dashboard több része is, pl. a community fül is csak akkor hajlandó helyesen működni, hogyha átrakod a gép régióját USA-ra, mert ha hungary-n van, nagyjából semmit sem látsz, azon kívül, hogy valaki addolt valakit barátnak, így mondhatni logikus. Én is gondolkoztam már ezen, hogy megnézem, hogy így vajon működne-e, de ezek szerint ez a megoldás.
-
rolandof
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Tudom,már sokszor megkérdezhették,de konzolvásárlás előtt állok,nagyon sokat olvasgattam mind a One-ról,mind a PS-4ről, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni! Jobban a One felé húzok,de kíváncsi lennék pár dologra,akik már használják régóta a konzolt!
Hogy az igaz,hogy annyival gyengébb a PS 4nél vagy csak fel van fújva? "médiaközpontként" mennyire állja meg a helyét?
Én csak simán játszani szeretnék, jobban multiplatformos játékokkal, gondolom ott azoknál nem nagy a különbség a 2 konzol között? Illetve mennyire megbízható a One?Válaszotokat köszönöm előre is!

Üdv.: Roland
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Tény, a magyar feliratok is csak magyar régión működnek.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gianni85
üzenetére
Továbbra sem értem miért használ valaki boxon magyar régiót. Ezt aztán még a vásárlásokra sem lehet fogni, mert weben, meg smartglasson ugyanúgy lehet Forintért venni bármit. Így meg csak megy a szívás, meg az anyázás. (nem itt, más fórumon)
És nem, a magyar régió nem azt jelenti, hogy ebben a régióban lévő játékosokkal tesz össze multiban, ugyanis a host-os játékonál ip-t figyel a rendszer, dedikált szerveres játékoknál meg azt, hogy melyik szerver van hozzánk a legközelebb.
-
adalbert1
veterán
Kinectre vannak egymás ellen játszható party/sport/tánc játékok? Ahogy nézem, Xbox 360-ra sokkal nagyobb a választék - várható, hogy ez változzon? Gondolom az eltérő hardware miatt az Xbox 360-as Kinect címek nem kerülnek majd be a visszafelé kompatibilitási listába, ugye?
Erősen gondolkozom egynek a beszerzésén, de ha nem lesznek játékok, amivel használni lehetne, akkor inkább hanyagolnám - még az is lehet, hogy 360-hoz veszek inkább egyet, de azt meg külön alig kapni valahol, és nem is sokkal olcsóbb, mint a One-hoz készült változat. -
SRyan
csendes tag
Sziasztok, az miért van, hogy ha felmegyek az xbox hivatalos oldalára vagy a windowsos telómon megnyitom a játékok appot és megnézem az eredményeimet - illetve mutatná hogy mikkel játszottam legutóbb - ott egyik helyen sem mutatja a one-os játékokat, az ott elért achikat? Csak a 360-os és a telós játékokat mutatja mindkét helyen! Nem értem miért, főleg hogy a one is regsztrálva van az xbox oldalán! Mit kellene átállítanom, hogy a one-os játékokat is lássam?
-
gianni85
veterán
kösz a sok linket, ezen átsiklottam. Én féláras akcióban vettem, simán megérte. Hiába jön bővített kiadás, másodszor már nem fogom végigvinni. Így is van vagy 10 játék a gépen ami vár a végigjátszásra

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tomee007007
üzenetére
Ér ennyit? Ha ezt tudom, akkor aprón adom el a lemezes változatot. Annó örültem, hogy 6k-ért beszámolta az 576...
-
vg
veterán
Lehet megéri a 1700 pénzt, de úgy játszani vele, hogy tudod, hogy pár hét/hónap múlva lesz ebből bővített is... (új helyszínekkel, új játékmechanikai elemekkel, csiszolt látványvilággal, és a főhősök számára elérhető új képességekkel.) Itt van róla infó
-
Mankó
veterán
-
tomee007007
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
CDkeys-en is le szokták akciózni 13-19 $ közé...
-
Mankó
veterán
Újévi akciókról lehet tudni valamit? Vagy olyan játék, amit akcióban érdemes megvenni? Ryse: Son of Rome és Ori behúzva.
-
sagesz93
addikt
sziasztok,
Kérdés: beaktiváltam a géphez kapott 14 nap goldot, ez holnap jár le. Ez után én tudom aktiválni az új fiókhoz tartozó 30 nap trial goldot, vagy azt már így elbuktam?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 5: Guardians világbajnokság európai selejtezőjén a magyar Wonder Stag e-Sports csapat 6. helyen végzett.
Grat nekik innen is. 
-
joocek
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
ezzel nem megy a media vezérlés rendesen!!!
ugyan az mintha a joyt használnám!!! -
zzola
titán
Üdv!
12 vagy 12+1/2 hónapos Gold előfizetést hol lehet most beszerezni legolcsóbban?
Köszi!
Közben látom, cdkey.com-ot ajánlották visszább...
Aprón PP fizetéssel 9500 HUF-ért adják most a 12 hónaposat!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FuRiONight
üzenetére
Szerintem is lesz, csak a kérdés, hogy mikor.. Tényleges infó még nincs róla, ha jól tudom, plusz ugye Xbox One exclusive-ként van promózva.. De tény, hogy az AW után nagyon is megérdemelnék a PC-sek is.
-
axlfsi
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Szia!
Itt tudod ellenőrizni (összefoglalóban a link
). -
Sh4rk
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem is ezzel megy.

Huawei P8 és Lg G4C. -
-
joocek
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
melyik apk-t használod?
ilyenen gondolkozom én is de nem használom csak nagyon ritkán... -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
joocek
üzenetére
Nekem hibátlanul működik S6-al (Xbox One SmartGlass alkalmazással) -legalábbis pár hete még ment. Azóta vettem egy ilyen távirányítót, ami még jobban leegyszerűsíti a média lejátszó (és a többi alkalmazás) használatát.
-
Krapter
tag
Milyen külső vinyót érdemes venni one-hoz?
-
joocek
aktív tag
Van valaki akinek sikerült össze hozni android telefonon a média távirányítót? Note 3 mal próbálom meg S4 de nem megy. nem vennék feleslegesen egy táv-ot. ritkán nézem videót rajta.
Más: Alan Wake szerintem is nagy játék volt!

-
Def26
félisten
Ezt most találtam.
Alan Wake 2 confirmed by Sam Lake 2015 november. Tehát még friss. -
Def26
félisten
Én nem hiszem, hogy jön második rész.

-
HKorn
veterán
Alan Wake 2-ről hallani valamit? Várható idén?
Egyik kedvenc címem volt 360-on, nagy húzóerő lenne X1 felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) konzolt valasszak?
Hogy az igaz,hogy annyival gyengébb a PS 4nél vagy csak fel van fújva? "médiaközpontként" mennyire állja meg a helyét?

l.skywalker
IntelKiller7