Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
üzenetére
Magyarra érdemes. Habár az Xbox One régiófüggetlen platform, de a visszafelé kompatibilitásban (BC) elérhető 360-as címeket a régi marketplace-n lehet csak megvenni, ami viszont még kötött a fizetési eszközhöz. Ergo, érdemes olyan régióba regisztrálni, ahová van érvényes fizetési eszközöd (bankkártya)
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Szerintetek miért nem engedi 1440p-re állítani a felbontást? A tv-m pedig LG 4k uhd. Lehet gyenge a hdmi kábelem? High speed 2. Van tippetek?
-
hackeeeee
Jómunkásember
15 fontért jó biznisz egy BF5 deluxe?

wesder : Igen, nagyjából ennyi. Szerintem az praktikusabb.

-
mcwolf79
veterán
Nagyon OFF:
Sokszor, mikor olvasom itt a CPU és VGA teszteket felrèmlik bennem, hogy milyen jó ,hogy bő 3 éve otthagytam a PC Gaming pöcegödrèt. Most is ami az új Zen CPU tesztjének fòrumában megy az kb. Kabaré kategória. Az Xbox/PS4 "háború" kutyafüle az Intel/AMD viszálykodáshoz. -
törölt tag
Sziasztok!
Nem találtam az összefoglalóban ehhez kapcsolatos részt.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen régióval regisztráljak LIVE profilt? Egyáltalán vannak különbségek régiók között? -
Siffredi
senior tag
válasz
szigpet8283
üzenetére
Később is fogod hallani, és ha most zavar, akkor később is fog. Tudom, mert én is így voltam vele. Én lecseréltem egy (használt) x-re, na az teljesen hangtalan, pedig nagyon sokat használom.
-
szigpet8283
csendes tag
válasz
Throme
üzenetére
Van egy Xbox 360E-m, ami bekapcsolás után 1 perccel maxra tekeri a ventit. Na az olyan mint a hajtómű, de már nem javíttatom meg. Mondjuk az már 5-6 éves, de alapjáraton halkabb a ventije mint ennek. Mivel már 2x javították az alaplapot, már 3. alkalommal nem láttam értelmét. Mindig 8-10 ezer volt az alaplap javítás. Elöregedett. Pedig havi 5-6 órát használtam csak. :-)
-
pixta78
senior tag
Xbox app Android- al mi a gond? Miért nem enged belépni? Köszi
-
Boonen007
őstag
Diablo 3-hoz hol a legolcsóbb digitális formában hozza jutni?
-
Throme
veterán
válasz
szigpet8283
üzenetére
Vegyél egy használt x360-at, majd használd kb 1 hetet és után az XO S felüdülés lesz és halk.
.
Én nem szoktam hallani semmit. Vagy a tévén jön a hang és a játékoknak szinte mindig van hangja (XO főmenüben keveset nézelődök), vagy fülessel megy. De majd megfülelem már én és... -
Hunt3r22
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
Majd kiderül..
-
szigpet8283
csendes tag
válasz
Beniii06
üzenetére
Hát akkor inkább szerintem beletörődöm, mert nincs kedvem a hercehurcához. Mostanában
mindent garanciáztatnom kell és durván tele van a hócipőm vele. Műszaki cikktől kezvde a bojlerhez adott csapig bezárólag.
Igazság szerint csak 2 órát járattam a gépet, mert késő délután hoztam el és annyira nem zavaró csak ha halkan akarok játszani, ahhoz meg lehet beszerzek egy fülhallgatót akkor. Normál hangerő mellett azt hiszem nem hallani csak ha pont csend van.
Köszönöm az infókat.Más:
Kaptam 1 havi goldot és 1 havi game passt, ha ezeket beaktiválom, majd megveszem a 300 Ft-os Ultimatet akkor tényleg 3 hónap ultimatem lesz összesen?Köszi
-
Beniii06
addikt
válasz
szigpet8283
üzenetére
Sajnos ez alapból ilyen, nincs ismert mód a biztos javításra(cseréltetheted, de ugyanilyet vagy rosszabbat fogsz kapni valószínűleg)viszont komolyabb játék futtatása közben sem pörög fel egyszersem és nem is lesz hangosabb, tehát ami hátránya, az az előnye is. Ha nagyon zavar, játssz fejhallgatóval!

-
Boonen007
őstag
válasz
szigpet8283
üzenetére
Enyém is tegnap jött meg,pont ugyan ilye, hallom is mintha satoroznek odakint olyan hangulattal van. 😀
-
szigpet8283
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy Xbox one S-et és a ventije
halkan cirippel. Közelről jobban hallani, de 1-2 méterről is ha csend van a szobában. Én elégge érzékeny vagyok minden zajra, pl a tv tápja sistereg kicsit stand by-ba és az is zavar.
De mivel itt olvasgattam hogy sok "S" ilyen ezért nem tudom érdemes e bármit csinálni (elállás, vagy microsoft)?
Lehet ha cserélik még hangosabb lesz?
Köszi -
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Megoldva. 1 havira előfizetve is olcsóbban jött ki. -
XboxGamePass
senior tag
Trial EA Access kóddal is jár a kedvezmény a storeban? UFC 3 elég occsó behúznám.
-
EmThor
addikt
Valkyrie Chronicles 4 alap ára 9.990 lett, összes DLC-vel 16e. Erre már csak egy 50% akció kellene.

-
Scholes9
nagyúr
Üdv. A Cupheadet hol tudom legolcsóbban megvenni?

-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Remélem lesz FF8 remake is...
-
negyven2
nagyúr
Nem fűznék hozzá túl nagy reményeket, a nem igaznál jól sikerült The Grand Tour játékuk után, de az érkező sorozat mellet az Amazon Game Studios egy Free to Play MMO-t is fejleszt, konzolokra és PC-re a Leyou közreműködésével (legismertebb játékuk a Digital Extremes által fejlesztett Warframe).
-
l.skywalker
Topikgazda
Német Xbox buktatta le a FF7 Remake dátumát:

-
Boonen007
őstag
Na megjött a One S-em! Van benne egy hónapos game pass, tehát tudok rajta most egy hónapig közel bármivel játszani ?
Ettől függetlenül live előfizetés kell a multis játékokhoz ugye?
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
bocsi ha nagyon off: találtam egész olcsón dobozos Forza7-et, xbox változat. Ha megveszem, PC-n lehet használni, vagy csak a digitálisat?
-
Hunt3r22
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mindent olvasok itt már..
Ha veszek 1 év liveot + ult game pass-t aktiválom 13 hónapig lesz live + game pass?
-
törölt tag
Üdv!
Fejhallgatót keresek és kérdésem az, hogy ilyennel Trust GXT 383 Dion] találkozott-e már valaki? Nézegettem még a Turtle Stealth 600-700 fejeseket is, de nemigen lehet kapni, illetve szemtelenül drágán adják, a ps modellhez képest. Kontiba dugós megoldás van, de annál jobb kellene.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Diokhan
üzenetére
Az tényleg érdekes, mert az F1 2018 az Codemasters játék és nincs benne az EA Access-ben.
Az Unreval pedig csak EA Accessben van benne, Game Pass-ban nincs.
Egyedül a Mass Effect első része van benne mindkettőben (ugyanis az első rész az még Microsoft Game Studios kiadású játék volt, viszont a fejlesztő BioWare-t megvette anno az EA).
A Mass Effect-en kívül, viszont nincs másik EA játék a Game Pass-ban. -
Diokhan
addikt
válasz
Diokhan
üzenetére
Kerdesem pedig, hogy az EA Access listában miért vannak olyan játékok, amihez Game Pass kell? ”play with access helyett azt írja, hogy “get game pass” (Lehet, hogy én vagyok béna...) erre esetleg tudja valaki a választ?
(#184128) wesder: Több van,
unravel első része, mirror’s edge első része, F1 2018 és még jópár másik. A vicces az, hogy EA access appon belül tudom telepíteni őket. -
Chaser
legenda
válasz
sugarforce
üzenetére
semmi személyeskedés nem volt
továbbra is, ha a jogszabályban az van h javítás, és visszakapom az enyémet javítva oké, v csere, és újat kapok, akkor is oké, ha a jogszabály azt mondja h esetlegesen lelakott refurb az új, akkor béfogom' a pofám
és természetesen megírom homárra, mennyire szánalmas az ms ilyen jellegű hozzáállása - de még mindig remélem nem leharcoltat küldenek, bár bánom ,h nem vittem be a boltba, és nem vetettem fel jegyzőkönyvet az állapotáról, és nem ők gariztatták az ms-nél , kimeneteltől függetlenül, és kimeneteltől függetlenül, ilyen baki nem lesz többet -
és kézzede', ha leharcoltat küldenek kár ér, teszem azt az újszerű állapotút x pénzért tudom eladni, a leharcoltat meg x/2-ért, ha épp el akarom adnil.skywalker
és meg lehet tudni mi tartozik on topikba itt? mert az elég sok mindenről kiderült már, h mi nem ( : - szerinted -
legjobb tudomásom szerint egy kontroller szerves része az xboxnak, ahogy a garanciája is, de javíts ki kérlek ha tévednék -
EasyLife
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sikerült! Gamme pass ultimate Lejár: 2022. 07. 08

-
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy emiatt sok jó játékról fogsz lemaradni
Úgy fogsz járni, mint anno Fábriék: állandóan száraz kenyeret ettek, mert nem akarták kidobni. Pedig csak egyszer kellett volna... :)
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyon szwrettem az fh1-et. Ott még látható volt, hogy a teljesített versenyben hanyadik lettem (kupák színe). A fh4 gyönyörű és nagy kedvenc, de ez kicsit zavar, hogy teljesítve van az adott verseny és ezzel el van intézve...
Mondjuk a forza sorozat az egyik ok, amiért váltottam x360-ról XO-ra....
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok!
Most kapta vissza keresztfiam a feltört xbox fiókját. él még az ultimate akció? Mert most 2019.10.05-ig van goldja. Vennék még neki akkor 1-2 évet és ultimatésíteném.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Akad még: Amazon.co.uk 13,49GBP - PayPal-al lehet fizetni
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Naja, nekem azt írja, hogy már megvettem. Pedig nem is ezt vettem, hanem még régebben a kiegeket külön, idén meg a vip-, és carpasst valamelyik akcióban. Bekaphatják ezeket a kivezetéseket. Horizon 1-hez is jó lenne a rally kieg, de azt sem lehet már beszerezni.

p
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
"A(z) Forza Horizon 3 Complete Add-Ons Collection jelenleg nem érhető el"
(#184112) Siffredi: egyrész azért, másrészt pedig azért mert akármennyi játékom van meg egy sorozatból, mindig kiadás szerint akarom őket végigjátszani. Ez már 1x bukott az Assassin's Creed-el, mert ott az első rész után jött az Origins és az Odyssey, de kitartok ettől függetlenül az elképzelésem mellett.
-
petya2012
őstag
válasz
szupermacs
üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
De, FH3-hoz van még minden. Külön kiegek, passok is, meg Complete Addons Collection is egyben az összes extrával. Le is árazzák időnként. FH1-2-höz viszont nincs már semmi, azt teljesen eltüntették.
p
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze, mert csak 360-ad van jelenleg.
-
szupermacs
veterán
Madden 19 MS Store oldala bárkinek bejön böngészőn? Nem tudom megnézni az árát.
-
EmThor
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Horizon 1-et tolom en is.
Viszont a 360-at próbálom kivezetni itthonról.
Ez alatt azt értem, hogy eddig az összes 360as játékom le volt töltve 360ra, de most már csak azokat hagytam rajta amik nem mennek a One-on, és próbálom sorba végig vinni azokat. A többit majd One-on.
Bár a 360 menürendszere még mindig gyors és zseniális, ez hiányzik az X1-ről.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75
üzenetére
Nem tudtok vezetni, nyilvánvalóan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az az érdekes, hogy game pass-ban benne van a horizon 4, de se én se a fiam nem játszik vele, pedig a 3-ast kényszeredetten toltuk a küldikkel együtt. Lehet, hogy ott kiégtünk?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
r.levente75
üzenetére
Én még mindig a Forza Horizon 1-et nyúzom 360-on

-
r.levente75
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én a motorsport 5-öt vettem meg még régen elég jó áron, hogy majd jó lesz csapatni. Egyszer indítottam el összesen, pedig jó játék. Hasonló volt a sorsa a 4-nek is még 360-on, valszeg más részeket már nem fogok megvenni.

-
eL Geri
őstag
Ugye azt jól sejtem, hogy a Gears 5-höz nem lesz magyar felírat?
Kár érte! -
Ernesto78
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
legutoljára május elején volt forza horizon 3 complete addon akció, azóta nem elérhető. Attól tartok ha most kihagyom a motorsport 6 complete addont akkor lehet ez sem lesz többé.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezt mindig is kevertem.

.

Megoldva. 1 havira előfizetve is olcsóbban jött ki.

Kár érte!
IntelKiller7