Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Arról mi is a hivatalos álláspont, hogy a Gears 5, X-en, mikor fogja tudni a 60 fps-t? Kampány alatt is mindig, vagy csak multiban, vagy a kampány alatt lehet állítani, hogy szebb kép vagy nagyobb fps?
Utóbbi esetben mindig nagy bajban vagyok hogy grafika vs. sebesség -et válasszam.Előre is köszi a hivatalos választ

-
Beniii06
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
+ Ami 'PC-s' game pass ultimate-el játszható.

-
MasterMark
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ami Play Anywhere az igen. Már régóta így van.
-
Bird
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Egyes microsoft játékok játszhatók, de nem mindegyik....
-
DonThomasino
veterán
Xbox on megvett játék, játszható PC n is, vagy ez csak tervezet ?
-
SidCorky
őstag
válasz
bilon73
üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Nekem is kellene valami kormány, de a Logitech G920-at kicsit drágállom néha F1-ezni meg Nascarozni, van ajánlott modell 30-40 (nagyon indokolt esetben 50
) ezerért?Jó lenne a három pedál, de ennyi pénzért elengedem.
Csak legyen jobb, mint a mostani tizenezres tescos. Ennél valamiért a pillangóváltót gáz és fékpedálként kezeli minden játék, és át se lehet konfigolni. 
-
Barell
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
160k a limited Gears 5 verzióra írtam. A sima ára tudom mennyi.

-
-
Barell
őstag
Sziasztok. Jelenleg S-em van és mivel van HDR és 4K képes szép nagy tv nagyon sokat gondolok rá hogy le cserélném X-re. Nagyon szeretem a Gears of Wart és most ugye jön is a Gears 5 limited X. Ahogy láttam kb 160-ért lehet hozzájutni amit ha úgy veszünk hogy eladom az S-t akkor legyen mondjuk 110 ezer. Kérdésem az lenne hogy szerintetek megéri ez úgy hogy 1 év múlva 2-3 hónap fog elvileg elválasztani az új generációtól vagy nem? Nyilván az X-nek is lesz még minimum 3-4 év pályafutása ahogyan eddig is üzemel meg van játék amit megkap a 360 is, de ha max 200-ért le vehetem jövőre a polcról az újat esetlegesen úgy hogy kompatibilis is visszafelé akkor miért ne? Véleményeket várok.

-
-Rolika-
senior tag
válasz
Madoc
üzenetére
Köszönöm a segítséget! A telefonszámot megtaláltam, csak az volt vele a baj, hogy ha jól tudom őket csak hétköznap lehet hívni. Ha pedig kérik a számlát, akkor bukó, mert tegnap lejárt az egy év. Azért ma délután megpróbálom, hátha megértik, hogy a hétvégén nem tudtam elérni őket. Amit linkeltél sajnos nem lenne jó, mert mindkét részről elkezdett leválni.

-
Madoc
veterán
válasz
-Rolika-
üzenetére
Hívd fel a magyar supportot,összefoglalóban ott van a telefonszámuk.Legyen kéznél a számla mert kérnek másolatot róla emilben majd.
Nekem mindkettő Elitemről levált a gumi,egyik fél év után a másikról egy év után. Tudsz rendelni scuff markolatot is ha akarsz [link] ,de nem olcsó. Én legutóbb ilyet vettem,jobb mint a gyári,de most meg a nem cserélhető részen vált el a gumi úgyhogy leselejteztem,megy a gyereknek
. A v2 meg előrendelve,remélem azzal nem lesznek ilyen problémák.. -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettük egy HORI Racing Wheel Overdrive kormány, s hozzá szeretnénk valami asztalt, vagy állvány. Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyet ajánlana. Sajnos nincs a háztartásban semmi olyan asztal ami jelenleg alkalmas lenne arra, hogy tartósan rátegyük, magasságban legalábbis ezért jöttem ezzel a kérdéssel.
Köszi a választ. -
Medocsabi
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Már késő, véletlenül egy fekete Volga nem állt meg a házatok előtt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
echterion
üzenetére
Volt lehetőség kipróbálni egy játékot megjelenés előtt. Ilyenkor általában NDA lép érvénybe a kiadó és a játékos között, tehát nem lehet róla írni/beszélni/postolni semmit. Az egyik fórumtárs ezt megszegte. Ennyi.
Ha megszeged az NDA-t, akkor pl törölhetik az egész origin-battlenet-steam-xbox-ps-akármilyen fiókodat is.
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A héten elkezdett leválni a gumi borítás az Elite kontrolleremről. Ma megkerestem a számlát, hogy beregisztráljam a Microsoft oldalán gariztatás végett. Sajnos azt írja, hogy jelenleg nem működik ez a lehetőség. Nem is lenne ezzel baj alap esetben, mert megpróbálnám pár nap múlva. Viszont sajnos a számlán az szerepel, hogy kerek 1 éve vásároltam a kontrollert a KV-nál
. Tehát ha pár nap múlva próbálnám újra beregelni és a MS rendszere szerint már nincs rá garancia, akkor ugye bukta. Mit tudok ilyenkor tenni? Milyen email címre tudnék írni nekik magyarul? Az oldalon csak azt dobja ki, hogy ˝csevegés indítása angolul˝, de ehhez az én angolom édes kevés.
Bocsánat, hogy ha esetleg túl hosszú lett. -
Beniii06
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Volt már ilyen eset korábban is és ha jól emlékszem akkor is az volt a megoldás, hogy az email tartalmát figyelmen kívül hagyod, felhívod a UPS-t, elmondod, hogy van egy csomagod cimkével az MS részére, a kinyomtatott matricát ráragasztod a dobozra és házhoz jönnek, elviszik és jön a hosszú várakozásos rész.
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Kicsit nyögvenyelősen sikerült a support-tal elindìtanom a kontroller garanciális ügyintézésèt(a MS felületèn nem tudtam, mert nem ismerte fel a sorozatszámot), megvan a csomagra ragadztandó címke, amit az MS küldött. De az email-ben azt írják, hogy adjam le a legközelebbi UPS felvevőhelyen ,ami a közelben tudtommal nincs. Milyen más lehetőségek vannak? Valaki tapasztalt alapján még tudná mondani, mit lehet csinálni?
Köszi -
törölt tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Sajnos nem kaptam hozzá.
-
törölt tag
Végül [link] ezt rendeltem. Remélem megérkezik sértetlenül. És nem 1-2 hónapig fogja birni.

-
oriic
HÁZIGAZDA
NDA-s játékot érintő hozzászólásokat töröltem kérésre, jobb a békesség. (Amúgy MS és EA képviselői is szokták nagy ritkán magyar fórumokat is nézni, csak szólok.
) -
Beniii06
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Köszi, lehet ránézek komolyabban később a játékra soloban.(ameddig el lehet benne jutni) Én is inkább jobban szeretem, ha a játék szórakoztatóbb, mint grindelős, nem úgy mint az RDR2 vége 93+ %-nál már olyan pl. , de ez van. Ha már szóba került a titanfall 1 nek hamarabb nekiugrok, de ha végképp szivatni akarom magam jöhet a destiny 1-2, aminek ha jól tudom nincs solo kampánya. Rosszabb játékélmény lenne, mint a pubg xboxon/kontrollerrel játszva.
-
törölt tag
Crash Team Racing Nitro Fueled-be bekerült a mikrotranzakciò.
2500¢ 2.49$
5000¢+250¢ 4.99$
10000¢+1000¢ 9.99$(¢=Wumpa Coins)
-
törölt tag
Sziasztok! Van valakinek fat géphez eladó tápja ? sajnos itthon sehol nem tudok már venni .
Kinábol meg nem merek rendelni . -
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!
Egy ideje (~1000hsz
) nem olvastam a topicot. Lecsekkoltam hogy időben lemondtam-e a gamepass megújítást, és ez fogadott:Ez alapján ugye megvettem a 300ftos próba hónapot, és bár ki van kapcsolva a megújítás, de mégis 1 éves aktív gamepass ultimate-em van?
wtf? ez a májusi lejárat az éves goldom lejárata, de azt meg nem is mutatja külön az oldal mint előfizetett szolgáltatást. Ez valami anomália,téridő görbület, vagy ez csak nekem újdonság, és jófejségből áttetták a sima goldomat ultimate passra? Bár erről a megjelenéskor azt olvastam lesz külön különis gold meg gamepass, azóta ez változott? -
Viper26
nagyúr
Jó lett, erősítő kap ilyenkor egy mute-ot, és minden a fülesben szól.
-
Def26
félisten
válasz
r.levente75
üzenetére
Engem sajnos a játék nem érdekel, de kapsz egy lájkot, hogy így leírd a tapasztatlatod.
Látszik, hogy nagy rajongója vagy a sorozatnak. 
-
törölt tag
válasz
oriic
üzenetére
Mondjuk az első végigjàtszàsod mindig normàl, mert utàna nyílik meg a Tue Vaulthunter Mode.
Ultimate màr kifogott rajtam egyedül, pedig Salvador-ral még OP8-ban is tudsz solo-zni.AMD Power
Akkor majd ha szabad vagy.
16:30 utàn àltalàban elérhető vagyok minden nap, de ez csak akkor fog működni, ha open natod van. -
icemad
nagyúr
válasz
Viper26
üzenetére
Próbáld meg másik fülessel is. Én 2 különböző szabvanyról hallottam eddig, ezek közül az egyik jó csak. Az biztos, hogy a Samsung s10+-hoz kapott akg füles jó.
Esetleg a fülesen nincs egy külön hangerő állító potméter?
Meg igazából bármit dugsz rá, a tv szólni fog. De a legtöbb távirányítón van mute gomb. -
Viper26
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Hang van rajta.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Beniii06
addikt
válasz
üzenetére
+ Még shift kódok
W3KJB-H9CBW-XRBRW-JTBTJ-9JRXK (25 Golden Keys)
C35TB-WS6ST-TXBRK-TTTJT-JJH6H (Salvador's Community Day Skin, 5 Golden Keys)
53KBB-KXXRC-RZ66Z-WFJBB-WSRZ3 (Zer0's Community Day Skin, 5 Golden Keys)
5B3BJ-XZWFW-T3KRZ-JBJTB-6WST9 (Maya's Community Day Skin, 5 Golden Keys)
W353J-RR6RC-X96R9-C63J3-RJTFW (Axton's Community Day Skin, 5 Golden Keys)
CC5BJ-BRZSJ-6RRJ6-WF3JT-9TB69 (5 kulcs a Pre-Sequelhez)
KCCJ3-CX9ZB-F6FT6-WRB3T-SKK33 (5 kulcs a Pre-Sequelhez)
Itt pedig vault kód: [link]
BONEFART (250 pont)
IGNVIP (250 pont)
e-mail kód:
MYMAIN (250 pont)
-
eL Geri
őstag
Több single játék! Jó lenne: https://hu.ign.com/m/microsoft/51344/news/ugy-tunik-egy-dologban-tanult-a-microsoft-a-sony-tol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is kellene valami kormány, de a Logitech G920-at kicsit drágállom néha F1-ezni meg Nascarozni, van ajánlott modell 30-40 (nagyon indokolt esetben 50
) ezerért?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Tehát ha pár nap múlva próbálnám újra beregelni és a MS rendszere szerint már nincs rá garancia, akkor ugye bukta. Mit tudok ilyenkor tenni? Milyen email címre tudnék írni nekik magyarul? Az oldalon csak azt dobja ki, hogy ˝csevegés indítása angolul˝, de ehhez az én angolom édes kevés.

l.skywalker
IntelKiller7