Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jött ma egy 412mb update az Alan Wake-hez.
-
persil
nagyúr
válasz
Beniii06
üzenetére
Koszi neked is.
"Ha már látod a játék címe felett a "Az Xbox Live Gold használatával játszhat a játékkal, vagy megvásárolhatja azt." szöveget és a kék gomb végleges vásárlásra vált, akkor siker, hozzá van adva az acc-odhoz."
Ez egesz biztos? Csak mert ugye gep nelkul meg leellenorizni sem nagyon tudom

-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Sehol nem találom az ea access-en belül hol kel megadni a kodot 12 hónapra ! Egy hónapra megadtam az elején de vásárolnék egy 12 hónapos kódot ! hol kel megadni ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Game Pass augusztus. Első felvonás:
08.01:
- Ashes Cricket
- Pandemic
- Downwell08.08:
- Jackbox Party Pack 2
- Space Hulk Tactics08.14:
-Slay the Spire -
Beniii06
addikt
válasz
persil
üzenetére
Eddig én mindig böngészőből húztam be a goldos játékokat. [link] (Ha nem adná be a játékokat, akkor görgetni kell egy kicsit és a "Gold tagsággal..." ra kattintani középen.
Csak annyi hátránya van, hogy egyesével kell rákattintani a játékokra, ahol átirányít a játék oldalára és ott kell hozzáadni a fiókodhoz, mikor kírta, hogy golddal ingyenesen játszhatsz vele. Sajnos a weboldal bugos egy kicsit és késve is lehet hozzáadni játékot 1-2 nappal a hivatalos dátum kezdete után(valamikor itt írják hogy tölthető nekem a weboldal még pénzért engedné csak letölteni, majd kb 2 nap múlva megjavul). Eddig nem maradtam még le egy GWG játékról sem.
Ha már látod a játék címe felett a "Az Xbox Live Gold használatával játszhat a játékkal, vagy megvásárolhatja azt." szöveget és a kék gomb végleges vásárlásra vált, akkor siker, hozzá van adva az acc-odhoz.

-
persil
nagyúr
Kosz mindharmotoknak!

Szrk.: Hat nalam ez rohadtul nem mukodik. Eloszor is csak az elozohavi jatekokat latom, de azokat is csak telepiteni tudom, ahhoz meg meg kene adnom egy gwoet, ami ugye nincs. Vagy feldobja a vasarlas lehetoseget.
Hogy lehet egy microsoft kaliberu cegnek ilyen kokany szar oldala amugy...?

185184 akooos
Ez oke, csak nincs mire telepiteni...
Ezert volt az egesz kerdes, hogy megkaphatom e az elofizum miatt az ingyenes jatekokat, ha nincs gepem. -
persil
nagyúr
Sracok, van arra mod, hogy ha jelenleg nincs gepem, akkor js beszerezzem a fiokomra a gold-os jatekokat?
Nem tudom ertheto e O.oSzoval van gamepass ultimate-em, de gepem most epp nincs, mert eladtam, ettol fuggetlen szeretnem behuzni a gwg-s jatekokat. Erre van lehetoseg? Ha igen, tudna valaki linket adni?
Csak, mert a microsoft oldala egy szegyenfolt az internet torteneteben
-
DaveHutt
őstag
GoW4, Torchlight GWG tölthető.
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
néhány kérdésem lenne xbox témában, amiket a topik szabályzata szerint itt nem kérdezhetek meg.
Ha valaki jártas a témában, kérem, jelezze privátban.
köszönöm -
ferkoczy
tag
-
kliszi
senior tag
Hol tudom megnézni gogy mikr jár le pontosan napra a live gold elöfizetésem illetve a game pass ?
-
Hunt3r22
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Augusztusban az ultimate pass előfizetőket szinte szembe köpik..
1 játék ami mind a 2 előfizetéssel elérhető.
-
EmThor
addikt
Castlevania digitális változatnak örülök az augusztusi Gold kínálatból, mert bár felkerült a Store-ba utólag, de azóta is 6300 Ft.
-
Gerzsi
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
hol láttál 13E-ért gold-ot?
-
Gerzsi
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
hol érdemes venni game passot? Amazon találtam 6 hónapot 17E
-
rdt89
addikt
A xbox-ot használtan vettem 4 éve kb, de teljesen le lett minden takarítva róla és csináltam hozzá akkor egyből egy 0km-es outlook fiókot. Nem engedett be a Outlookba, a xboxon a profilba, és a microsoft oldalra se, kemény 35-40 perces harc volt ez telefon-pc-xbox triót felváltva nyomkodtam mire sikerült áttörnöm magam a dolgokon.
-
rdt89
addikt
válasz
rdt89
üzenetére
Már nem engedi szerkeszteni, de aki hasonlóképpen jár ne aggódjon, valami rendszerhiba történhetett:
Nekem speciel egy olyan email címmel engedett az eredeti fiókomba bejelentkezni és állított vissza mindent, amit sose használtam az xboxhoz. Kért telefonszámot is küldött 2 biztonsági kódot, majd most megint minden rendben van, azért kicsit lefőttem meg kell valljam.
-
rdt89
addikt
Nektek működik az xbox?
Nekem nem enged bejelentkezni a gép. Az xbox.com oldalon pedig azt írja ki a mail címemre, hogy nem létezik. Mikor még is sikerül rávenni, hogy elkérje a jelszót, akkor meg kiírja, hogy az oldal nem működik, outlooknál szintén.
Igaz a rendszerben van a hiba? Mert ha törölték a felhasználónevemet/fiókomat, nagyon nem esne jól
-
Gerzsi
tag
sziasztok! A Game Pass magába foglalja a Gold-ot? Mi az a Game Pass Ultimate?
-
Fernet
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
100% hogy nincs benne lemez. Korábban használtam médialejátszásra, de csak NAS-ról, DVD, BR nem volt benne soha, csak ez az egy játék.
-
Fernet
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nincs, ez az egy lemezes játékom van csak.
-
Fernet
senior tag
Van valami ötletetek arra, hogy miért nem húzza be a lemezt a box (másfél éves one x)? Össz-vissz egy darab lemezes játékom van (Witcher 3), anno mikor feltettem minden rendben volt, most vettem elő újra, de mintha meghalt volna a drive, nem reagál semmire. Nem örülök.

-
DaveHutt
őstag
Remek lett az új Forza update. Elindítom Boxon a letöltést, nem tölt semmit. Szoft újraindításba belefagy a konzol, hard resettel észhez tér. Mindezt úgy, hogy hetente újra van indítva a konzol, mert a stream nem megy különben. Mindezek után ez fogad a My Gamesben. Köszönöm Microsoft. Dugjátok fel a hülye rendszeretek, ahova akarjátok.
Ui.: és ez azért fénykép, mert ezerszer gyorsabb telefonnal lelőni a képernyőt, mint az Xboxra bízni.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nah ne! Ez most tényleg?? Forza 6 lesz benne!!??
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gears 4 és Torchlight... lesz mivel játsznom...

-
Maxxy10
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Wow! Jó hónap

FM6 kapott X patch-et? -
törölt tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Kicsit ráuntam a játékra, meg az angol csoportos dolgoknak elég csúnya vége lett, úgyhogy most a szokásosnál is negatívabb/energiavámpírabb lennék, inkább elmentem Mordorba orkokat irtani PC-n. Első rész lassan kész, helyhiány miatt a második részt is oda töltöttem le. A poén az, hogy amikor még van egy kis affinitásom rakétázni, akkor pont nem vagy fent.

-
vg
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én már jó párszor megtettem.
-
-
matex
aktív tag
E heti Deals with Gold: [link]
-
Ronam
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Castlevania-t lehet tolni XO-n is? Régen megvolt 360-on, de nem játszottam végig, pedig mocskosul tetszett
. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tavalyi FH2 utàn sejtettem hogy Forza lesz megint.
Jövő Augusztus FH3.Ronam
Minden GwG 360 cím BC-s. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
l.skywalker
üzenetére
A FM6 good deal, bár a Torchlight nekem kicsit nagyobb öröm.

-
hhenry
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát ütős címek de nem túl értékesek

-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Illetve GP, GPU mellett

-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jeeeeeeee...Forza 6, hát ez csúcs szuper

-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Live Games With Gold For August 2019
*Azért a GoW4 a 2€-s cdkeys ára mellett nem tudom kinek nincs még meg

-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pontosabban Alpha Skip Ahead és Alpha-ban érhető el, de csak a tagok 50%-ának. A 50%-ot meg random választják, választották ki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lehet a júliusi kiégetett mindenkit

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Attól még kaphat tőlük a vásárló NFS-t, mert az tényleg jön idén. Csak nem ezt.

(#185116) Bep
Black Flag....Szerk: Hja várj az a másik oldal.

(#185119) hackeeeee
Az EA azt hivatalosan bejelentette már, hogy kapunk idén új NFS-t, meg Plants vs. Zombies játékot. De ennyi, semmi mást nem tudunk. (Pletyka szint, hogy a Gamescomon leplezik le mindkettőt)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
oriic
üzenetére
Meglátjuk. Én még meg tudtam nyitni az osztrák store oldalát és ott bizony ott voltak ezek, gondolom ők nem maguknak készítettek egy terméket, ami vásárolható volt, egyedi névvel és borítóval

Ha igen, akkor meg szakadjanak bele. Be is perelem őket azon mód

(#185116) Bep: tudja mindenki, hogy úgy is szar lesz és hogy úgy sincs játék Xboxra.
-
Bep
őstag
Hmmm... már 30-a van, de még senki nem kérdezett rá a GwG-re

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
És úgy tűnik, hogy full kamu az egész.

Annyi biztos, hogy készül egy új rész.
-A Heat név spekuláció és a közösség terjesztette el
-A borító egy régi Need for Speed No Limits update-hez tartozik
-A logó egyedi, egy spekulációs videóhoz készült -
Crytek
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
A játékot vinném ilyen dekorációs fos meg sosem érdekelt. Kár hogy nem lesz soha Ryse 2

-
hackeeeee
Jómunkásember
Most ez a Youngblood, hogy van? Csak coop-ban játszható, vagy vagy megy 1 játékossal is?
-
AMD Power
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én azért várom. NFS játékokat nagyon szeretem. Pedig nálam is a Forza az etalon.
-
mcwolf79
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
+1
Ha nem csak a Forza a cél, hanem esetleg más autós cucc is( az említett F1 vagy Dirt Rally 2.0) , akkor viszont ne várj, és szerezz be kormányt ülèssel együtt. Az egy dolog, hogy jobb időket mész ( én GTS-ban másodpercekkel jobb időt mentem kormánnyal , mint kontrollerrel, pedig a GTS kontroller kezelése pèldaèrtèkű), de a feeling Az nagyon odabax kormánnyal küldeni ezeket a cuccokat. A vezetési segèdletek iS jobban hanyagolhatòk kormánnyal, egész más élmény úgy vezeti assist-ok nélkül. Anno nekem is volt egy közèpkategòriás cuccom székkel együtt, de mivel én annyira nem vagyok autòbuzi, a GTS meg nálam hamar kifulladt a kezdeti hiányos tartalom miatt , ezért inkább eladtam. -
Scholes9
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az az igazság, hogy kb. csak a Forza érdekel
Így marad a kontroller és inkább megveszem a játékhoz a 2 kiegészítőt 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Licencek
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://i.imgur.com/0RUz78q.png)
![[link] [link]](https://i.imgur.com/yiSb4B3.png)

. Sajnos eladtam akkoriban a gépet, és vitték mellé a játékot is. Most akkor elérhető lesz XO-n is, vagy ez bukó?

IntelKiller7