Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
KardosAttila
üzenetére
300ft/3 hó a gp ms-nél - ha tart még -
-
humi1
tag
Az argentin kiránduláshoz elég az, ha a telefonos appban átállítom a régíót?
Valamint ha esetleg megveszem a Witcher 3-at, akkor a régió visszaállításánál magyar nyelvű lesz?
Bocs a láma kérdésért, de kirándulásban még szűz vagyok.
-
Because
őstag
úgy érzem baj lesz:
néha azt csinálj a gép, hogy a képernyő alján beugrál egy zöld csík, illetve a kijelező teljesen felületén random helyeken fehér csíkok futkosnak...valaki találkozott már ezzel? mivel nem állandó a hiba félek, hogy szervizben éppen nem jön elő és csak megy egy kört az xbox...
-
zzola
titán
Egy újabb unboxing, játékokkal!
Xbox One "Official" KEYBOARD and MOUSE - RIP Controllers? Unboxing Razer Turret - Fortnite Avengers
-
tsteve
senior tag
blokkoltak mindent Argentínában... perpill még a megvásárolt gift card-ok sem válthatók be még a 3 betűssel sem...
gondolom a szokásos várakozás jön megint -
KardosAttila
aktív tag
Nagy szerencse hogy tegnap este még felnéztem ide, a mai napig nem hevertem ki, hogy mikor lehetőség lett volna a far cry 5-öt és az ac adyssey goldot behúzni nem tettem, most javítottam, illetve a halo 3 odst-t és a thiefet is megvettem 320, illetve 190 ft körül. 3 havi game pass így 62 foritnba került volna, azt is megvehettem volna.

-
Siffredi
senior tag
Köszönöm mindenkinek az infót, jól jött, bevásároltam.
Viszont eddig tartott a dolog, most már hibát dob vásárláskor.
-
Czimby
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Így már értem 😀
Jó maga a játék?
Szeretem az fps-eket pl Doom. -
Czimby
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Az Fh4-hez melyik dlct vetted meg?
Az expansion pass kb 4500 itthon még 5200 abba benne a fortune island meg ami még most fog megjelenni a nyáron.
-
NoOne1976
őstag
A 3000Ft/3hó akciós game passt miért nem látom? A sima 300-ast behúztam, de nem úgy volt, hogy tehető hozzá további akciós 3 hónapos? Mert nekem csak a 3000Ft/hó-t ajánlja fel.
-
S@c@
őstag
Metro exodus 3900ft.

-
tsteve
senior tag
én vettem most olcsón argentin gift card-okat is, ki tudja mit hoz a holnap...jó lesz az pár hét múlva, ha megint záródik a kiskapu
-
NoOne1976
őstag
Ha most előrendeljük az argentín store-ból a STAR WARS Jedi: Fallen Order-t, akkor mikor fog számlázni? Ha most elfogadja azt a kártyát, akkor hónapok múlva is megterheli? Mert ha most nincs ez a "hiba" a rendszerben, előrendelni sem engedné nem megfelelő bankkártya miatt.
-
SidCorky
őstag
A legjobbkor vettem Xboxot.
Éves EA Access 2000-ért, GTA V 2300-ért, Rocket League egy ezresért (tudom ez game passben is van, de ha egyszer kivennék, verném a fejem a falba hogy ennyiért ott hagytam, viszonylag sokat játszom vele), Nascar Heat 3 Ultimate Edition 3300-ért, Trackmania Turbo 600-ért behúzva. Már csak az új F1 kell, meg az éves Gold és meg is vagyok az Xboxos költésekkel minimum egy évre. -
Cyrin
addikt
nekem nem megy az EA Acess behúzása argentin store-ból, ugye telefonos alkalmazásban nem lehet megvenni.
cím megvan, régiót váltottam telefonos-on is, meg elvileg a microsoft fióknál is. argentin lett a címem, de a vásárlásnál a visa kártyát beírtam, de azt írja ki, hogy váltsak régiót, mert máshol van előfizetésem. hol megyek félre? -
Baltazár123
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Kösz az ötletet, kicsit még inkább raktam hozzá és behúztam a dragonball fighterz-t, mert a gyerekek már rágják a fülem az ingyenes próba óta és így korrekt áron jött.
Na azt, hiszem hogy a GP mellett a jövő év közepéig én rendben is leszek
Egy FH4-t veszek majd valamikor, de ráér jövőre is, mert a GP-ban játszható és még a FH3 DLC-ket se játszottam ki. Tartok majd kis szünetet a FH4-ben inkább, ha majd nem lesz akciós GP.
Tudom, hogy nem szándékos az MS részéről, de az Xboxon tényleg rendkívül korrekt áron lehet játszani, most hogy van GP meg néha egy-egy Argentín kirándulás (hehe). -
tsteve
senior tag
milyen jó hogy ezek az extra akciók is épp most vannak az argentin store-ban...mellette pedig a revolut-os vásárlás megint..
-
icemad
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Talán watch dogs 2, de lehet, hogy a Subnautica is kijön ennyiből. Ha van rá keret, akkor Subnautica.
-
Baltazár123
őstag
Behúztam egy pakkot én is. Assassin origin és odyssey gold, Far Cry 5 és végül a FH4 DLC-t (ez nem volt nagyon olcsó, de 3k körül megérte nekem).
Maradt 2e Ft, kb 300 peso, mit érdemes ennyiért még behúzni? Vmi ötlet? -
hungar
tag
Ennek keretében pl a Farcry5 5.855 Ft vagy 1.463 Ft? Melyik árat kell nézni? Sima masterrel is müködik?
-
Maxxy10
addikt
Simán megy VISA kártyával is három betűs nélkül, telefonon mobil nettel. RDR2 behúzva
-
gorgocska
tag
Én be zsákoltam 1 éves Ea Accest és a Sniper Elite V2 Remastered
-
törölt tag
Köszi az rdr2 tippet, 7000 forintot zárolt az otp

-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Màr nem tudom, de én ultit vettem.
Surge complette
Vampyr
Unravel
SW Battlefront 1-2 ulti.
Ez csak 5 na mindegy. -
törölt tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Odyssey-ből csak Ultit érdemes.
Amúgy Revolut-ot hasznàltam. Kb 6 jàték került a kosàrba.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Hát az túlzás, legelső Skylake konfig, középsz*r VGA-val. A boxot első körben 4k lemezekhez vettem, de hdr híján még nem mertem semmit sem venni, kölcsönbe pedig nem tudok szerezni. Ellenben megismerkedtem néhány kedves emberrel, amely sokkal többet ér. De most tényleg nagyon viszket a tenyerem.
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Úgy könnyű, ha van olyan pc-d, ami normálisan futtatja.
Nekem nincs. A laptopomat is csak nyomtatásra használom. 
-
EmThor
addikt
Sudden strike 4, magyar fejlesztés, 2e Ft akcióban a héten, nem tudom volt e róla szó.
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Vannak ott még jobb akciók is. Egyébként komoly. Szerinted miért ilyen alkalmakkor csinál mindenki nagybevásárlást?

-
icemad
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
Szerintem az, mert nekem eurós mastercard Revolut kártyám van, nem visa.
-
icemad
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
Megy a Revolut is!

És mastercard is jó.Szerintem ez megint pár órás móka lesz. Ha valakinek kell onnan valami, ne várjon sokáig.
-
F_Peter
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az. ☺️
Valszeg amik nem akarják magukat shooternek nevezni, azok ezt használják. -
l.skywalker
Topikgazda
Gyereknapi sale - nem tudom mennyire más mint a DWG
-
icemad
nagyúr
Állítólag megint lehet argentin storeban vásárolni credit kártyával...
-
SidCorky
őstag
válasz
taylorp
üzenetére
Vásárlásnál azt írja, 11 napig él az akció.
Bár nem követtem az eseményeket, de mikor január legelején kutakodtam Xbox témában, akkor is 300 forint volt, nem tudom hogy azóta tart-e a dolog, csak próbálják motiválni az embereket a vásárlásra, vagy tényleg ennyi idő van hátra.

Btw a konzolhoz kapott egy hónap GP kódot odaadtam havernak, én megvettem a 300 forintosat, így tudunk játszogatni közösen (ő PC-n Forzázik). Ha ő most megvenné a 3 hónapot 300-ért, akkor hozzáadódna a meglévő egy hónapjához, így ha az letelik, onnantól ketyegne a 3 hónap, vagy rögtön az lépne életbe, és az 1 hónap kuka?
-
turikoczka
aktív tag
Elvileg a mortal kombat 11hez erkezett egy patch es mindenki kapott ajandekba 500e koint. En ebol h h nem talalok semmit? Megneztem az appban de ott se jelzi semmi h lenne elerheto frissítés. Otletek? :/
-
Bogyi007
veterán
Xbox One S esetén ha van egy 4K tévém (Samsung UE50MU6122) szerintetek mi a jobb választás?
A Boxot hagyjam 1080p felbontásban s mellette hagyjam bekapcsolva a "kamu" HDR-t és Játék módot vagy dobjam 4K-ra hogy csináljon a Box felskálázást és így kapcsolják HDR-t.
-
szupermacs
veterán
Gears 4 Hardcore co-op kampányra keresek társat a challenge teljesítéséhez. Ha valakinek van kedve, az kérem írjon itt, vagy Boxon.
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Meddig van a 300 Forintos GP akció?
-
F_Peter
őstag
válasz
r.levente75
üzenetére
😁
És Tpp-ben honnan szereted jobban? 😁 -
Gijon
senior tag
válasz
dondave1337
üzenetére
Nem fog működni. Ilyesmi konverter kell, hogy analóg hangot nyerj ki a box-ból.
-
dondave1337
csendes újonc
Sziasztok! A neten vajmi kevés infót találtam erről, ezért gondoltam, megkérdezem itt: vennék egy One S-t, és már van egy USB-s hangkártyám, nevezetesen egy Creative Sound Blaster X G1 – fog működni ez az Xbox-szal? Hangfalat dugnék rá, tehát az nem izgat, hogy a mikrofon hangját semmiképp sem fogja érzékelni (legalábbis úgy olvastam, hogy arra biztos, hogy nem képes).
-
negyven2
nagyúr
-
SidCorky
őstag
válasz
mike1334
üzenetére
Forzából most lement néhány óra, egész jól megy már. Bár még csak automatán, ha kézi váltásra is figyelni kéne elfüstölne a procim.

Az fps-ig sajna nem jutottam el, csak a pubg tréning mapra, rendes játékba percekig nem akart bedobni. FPP-n ráadásul NA-t jelzett szervernek, TPP-nél ki se írt semmit, csak számolt, másnál is ilyen nehéz bejutni egy játékba?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az argentín dolgok most nem mennek.

Éves EA Access 2000-ért, GTA V 2300-ért, Rocket League egy ezresért (tudom ez game passben is van, de ha egyszer kivennék, verném a fejem a falba hogy ennyiért ott hagytam, viszonylag sokat játszom vele), Nascar Heat 3 Ultimate Edition 3300-ért, Trackmania Turbo 600-ért behúzva. Már csak az új F1 kell, meg az éves Gold és meg is vagyok az Xboxos költésekkel minimum egy évre.

IntelKiller7