Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
XBOX ONE X gyártási költség, ezt korábban is mondták a gyártók Sony/MS a gépek legjobb esetben is csak 0-ban mennek, hasznot a játékok termelik, vagyis az azokon beszedett sarc

-
Chaser
legenda
nem unjátok mélg?

akinek kell vesz lemez nélkülit, aki olcsóbb árra vár vesz konzolt később, legrosszabb esetben drágábban fogja kapni mint most, jobb esetben olcsóbban
aki lemezes játékot akar azt vesz, aki digitálisat azt
komolyan mint az ovisok ( :szerk:
szimszonos
engem az sem érdekel ha 10e ft a gyártási ktsg, 40-ért kapja a bolt, aztán adja 70-ért, többi meg a haszna, nekem attól sem lesz jobb ha 65-ért kapja és 70-ért adja ( :
ez a topik átment nagyonmagyarba', ha olcsó az is baj :d -
NoOne1976
őstag
Akkor nézne mindenki, ha megoldának, hogy egy lemezes játék csak egyszer, egy felhasználói fiókhoz legyen telepíthető. Akkor a használt piacnak vége lenne. Mert ez nagyon nagy kiesés az iparágnak. Egyszer kapnak pénzt, de akár 3-4-en is játszanak ugyanazzal a példánnyal.
-
szimszonos
őstag
válasz
üzenetére
Pedig nagyjából így van ahogy írod.Így már lassan megérti mindenki pár ember kivételével,hogy az MS még ha 50 ezer ft-ért adná oda az S-et,és 80 ezerért az X-et akkor is lenne rajta haszna.Olcsó kínai munkaerő és az évek alatt csökkenő gyártási költségekkel ez elképzelhető szerintem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Van olyan vétel, amikor olcsóbb a digitális, mint a lemezes pl. egy jó akcióban. (az ilyen-olyan külföldi store megoldást most hagyjuk)
De szimszonosnak abban igaza van ,hogy végeredményben így is drágább , hiszen a pénzed ott van benne és nem tudod eladni. A lemezt meg elviszik, mert előbb vagy utóbb mindig akad mindenre vevő.
Az pedig már hab a tortán ,mikor nulla forintból ki tudod játszani a címet ,mert annyiért elmegy , amennyiért vetted! :-)
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Írta valaki a topikban hogy a különbözetet az MS fizeti ki.
Vagy a Boltok 50-ért kapnak S-t meg 80-ért X-et? -
szimszonos
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Lehet hogy sarkosítva fogalmaztam,de gondolom hogy te se hiszed hogy a 65-70 ezer ft-ért árult S bundle csomagokon nincs hasznuk a kereskedőknek?Hat elmondanám hogy azt nem az akciós szórólapokon,vagy a honlapjukon közölt akció előtti 100-110 ezer ft-hoz közeli áron szerezték be,és majd bukóval árulják több mint egy éve.Elhiheted hogy még a 65-70 ezres akciós árakon kínált gépeken is van hasznuk,még ha ez sok embernek hihetetlennek tűnik.
-
F_Peter
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
Ahogy írtam: "ez is volt akciós". Nem mostra írtam.
A többi meg ízlés kérdése...
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Téged nem érdekel az all digital, ezt már mindenki tudja mert hetek óta tolod itt. De elárulok valamit: nem vagyunk egyformák. Valakinek az egyik a megfelelő, valakinek a másik.
Nem tudom létezik-e még DVD lejátszó, vagy legyen BR, de biztosan van aki ezeken néz filmeket, vagy sima lineáris tv adást néz. Nekem pl. nincs egyetlen filmem sem lemezen. És semmilyen tv szolgáltatásunk sincs. Nálunk van Netflix és HBO Go. Egyetlen audio CD-nk sincs, van viszont spotify family. Egyetlen játékom sincs lemezen, van viszont xboxon 96 digital és steamen 100+. Nem is akarok lemezeket tárolni, rakosgatni. És félre ne érts, én nem kampányolok egyik konzol mellett sem, csak próbálom elmagyarázni, hogy nem vagyunk mind egyformák. Hidd el, lesz olyan aki az all digitalt veszi majd.
-
hungar
tag
Megvettem a 300 ft/ 3 hónapos gamepasst. Szerintetek giftként másik bankkártyával meg tudnám venni magamnak újra és akkor 6 hónap lenne 600 ft?
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Ultimate-ből is vsn lemezes?
Az alap verzió meg 25€ volt. Az is sok? -
Def26
félisten
válasz
szimszonos
üzenetére
semmi.
-
gduck
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Egyáltalán nem elképzelhetetlen! Általános eset ma az a számítástechnikai piacon, hogy a nettó nagyker ár megegyezik egy online bolt bruttó árával! Ergo ha erre még rájön egy kis haszonkulcs és az ÁFA, akkor ugye már senki se csodálkozzék, hogy miért van néhány nagyker már most bajban...
-
szimszonos
őstag
válasz
üzenetére
Senki nem mondta hogy kötelező lenne,ne forgasd ki a szavaimat.Van aki mellette kampányol,úgy hogy semmilyen előnye,és pozitívuma nincs jelenleg a lemezmeghajtóval rendelkező S-el szemben.Engem ezért is nem érdekel,meg sok mást sem itt a fórumon.Aki a digitális játékokat gyűjti,mert neki az kényelmesebb, és megteheti annak ott lesz az All-Digital.
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
55€ volt az Ultimate Edition 2 hete.
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Hetek óta úgy csinálsz itt mintha most mindenkinek kötelezően váltania kellene all-digitalra. Engedd már el ezt az egészet.
-
szimszonos
őstag
válasz
F_Peter
üzenetére
Annyira okosan most nem tudod megvenni.A 12 ezer ft se mondható ólcsónak,ha lemezen meg szinte ingyen ki lehet pörgetni,max 1-2 ezer bukóval.De olyan is volt nem egyszer hogy még többért sikerült eladnom mint amenyiért vettem egy lemezes játékot.Tehát fölösleges összehasonlítani anyagilag mert semmi értelme.Játékok 99%-a engem nem érdekel évekig.Van kivétel természetesen,mikor már annyira olcsó volt digitálisan hogy nem bírtam ki,hogy ne vegyem meg,de ez általában megjelenés után több évvel van.Új játékot soha nem veszek digitálisan,még 12 ezer ft-ért sem.
-
F_Peter
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
Ugyan a lényegen nem változtat, de ez is volt akciós és nem kellett huszonezreket fizetni érte. Én talán 12-ért vettem. Az okosabb vásárlásokról ne is beszéljünk.
-
szimszonos
őstag
Haverom megvette nem sokkal megjelenés után a Read Dead Redemption 2 játékot lemezen 10+ ezer forintért.Időhiány miatt kölcsönadta nekem.Lényeg hogy jól jött a lemezolvasó a gépben,mert bizony ez most közel 22 ezer ft-ba lenne digitálisan,így az ára miatt még most is álom lenne,mert egy játékra max pár ezer ft-ot vagyok hajlandó áldozni digitálisan,mert nem látom értelmét,hogy százezreket verjek bele,ha kijátszottam meg ott álljon benne a pénzem,ez nálam és szerintem még sok embernél fontos szempont.Szóval én mindenképpen ragaszkodok a lemezolvasóhoz.Semmilyen észérv nem szól az All-Digital mellett nálam,de aki megveszi az is tudja hogy így,jelenlegi formájában nem sok értelme van.Drágább is lesz egy darabig,hardverileg se erősebb,meg a lemezolvasó kiiktatásával egy plussz opciót elvettek.
-
Bogyi007
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Ugye azt te sem gondolod komolyan hogy valaki azért adja az S-t 100e forintért míg a másik bolt meg 65e forintért mert annyival több haszonkulcsot tesz rá....
Ha igen akkor ne is legyél kereskedő mert ez nagyon nem így működik....
-
F_Peter
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nekem van X-hez kapott feketém és fehérem is. 😁
-
törölt tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Szerintem fölösleges rohangálni.
Én megvárom még a lemezes "olcsó" lesz és akkor veszem meg használtan. Így a leggazdaságosabb.
Persze ehhez az is kell ,hogy ne akarjak mostmárisazonnal! a megjelenő címekkel játszani.
Szerencsére nem akarok, mert még egy játék szépen csendben olcsó lesz, addig van kismillió másik cím amit lehet tolni.Magyarul mondva ,nekem elengedhetetlen a lemez olvasó a boxban.
-
F_Peter
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ugyanaz.
-
DonThomasino
veterán
One s joy jò a one x hez is?
-
szimszonos
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
+1 Mai nap ez a hsz vitt mindent,óriási.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
hogy mindig rohannia kell a játékkal Az ilyeneknek szoktam egy egy GamePass posztot oda trollkodni amikor megjelenés után rögtön bent van a game, és ugyan azt játszom ki 1 hónap alatt, szép nyugiba csak 300 forintért. Ez olyankor sakk matt, és érezhetően FÁJ. Engem idegesít, hogy megvesz egy játékot, rajta ül egész éjszaka , és másnap fent van 18990-ért mert hát "új a lemez", ez a szarrágóság netovábbja. Oké kereskedjen, cseréljen, de hülyének ne nézzen már. Ha meg odaírom mit képzelsz magadról, még én vagyok a köcsög. Szerencsére az MS-nél is értik, hogy SOKKAL jobban veszem rá magam egy-egy Sale esetében a digitális tartalom megvételére, ahol nem kell kifizetnem a lemez előállításának költségét, szarrá van minden demózva, el tudom dönteni kell e. Maradjon a lemez engem nem érdekel, de akkor vegye meg tegye ki a falra, csináljon vitrint, mint régen a matchboxokkal, hogy fent volt a falon 3000 autó (hurrá), de hagyjon engem a hülyeségeivel, az ilyen 8 órás platinumos troll.
Komolyan mondom idegesítőek.
Lassan lesz egy ilyen lemezes vs Digital Edition tábor, mint a PS4 vs Xbox.
Már most imádom. -
Baltazár123
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nem biztos az. Egy lemez nélkülit elég olcsó megtervezni, ha így csinálják, mint most. Az a gond, hogy még tulajdonképpen el se indult a lemez nélküli, tehát nem lehet tudni, hogy milyen sikeres lesz. Úgy meg főleg, hogy ilyen akciók vannak a normál verzióra.
Nekem egy régi 4éves fat van, de a kinect nálam bonyolítja a dolgot, mert használom skype-ra.
Eladni már nem akarom, inkább odaadom egyik rokonomnak majd "kölcsönbe". Ha 55-60e forint körül lennének év végén a lemez nélküliek, akkor vennék egyet.
A cimborám ad és vesz lemezes játékokat. Azt mondja, hogy neki a fő gondja a lemezes verzióval, hogy mindig rohannia kelle a játékkal, mert úgy esik az ára a leejtett kő. Ezt lehet, hogy ő rosszul látja, de nekem ez volt a végső érv arra, hogy ne akarjak lemezes játékokkal foglalkozni. Akcióban megveszem, gyakran nagyon kedvező áron. Nincs időm arra, hogy rohanjak egy játékkal csak azért, hogy aztán el tudjam adni még viszonylag jó áron. Megveszem inkább akcióban olcsón, letöltöm és játszok vele, ameddig csak akarok. -
törölt tag
válasz
sugarforce
üzenetére
A Blu-Ray az jó ha valakinek vannak lemezei. A filmeket is digitàlisan veszem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"From Dust and Costume Quest are coming to Xbox One Backward Compatibility today"
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
+1
Eleve digitális kódokkal vettem a gépet, NULLA lemezzel. Kell a francnak.
De jó lenne a next gen ERA is hozna discless változatot.Nincs olyan szerencsém.
-
törölt tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem sincs a 160 jàtékból egy sem lemezes.
-
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mi bajod vele? Ha majd mindent stream-elnek nem kell disc.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nagyjából ennyi..
Mindenki annyiért, és onnan vesz gépet, ahonnan szeretne. Legolcsóbban garival máig használtan lehet gépet venni, annál jobb forrás nincs. A többi részletkérdés.
Néha érdekesek az árak...
-
frankdelgado
őstag
Kicsit tul van itt tolva ez az árháború, meg a lemeztelenített xbox téma. Akinek kell vigye. Szerintem meg húzzák a f@szukra...
-
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Külföldön efogytak?Amazon dugig volt a múlt héten is olcsóbbnál olcsóbb csomagokkal.Németországból,Fraciaországból is rendeltek fórumtársak.Az áremelkedéses tendenciáról amit emlegetsz pedig annyit hogy nálunk is lehet kapni 109ezerért is S-et,meg 65ezerért is.Nem minden bolt egyforma árakkal dolgozik.Nekem meg még sok előttem a témához hozzászólónak bizonygatod az igazadat,meg jössz itt a ártáblázataiddal.Nem unod még?Utána ha meg valaki nem ért veled egyet akkor meg szaladsz privátba írogatni.Komolyan mondom már kezdem azt hinni,hogy olyan okos vagy,hogy már Bill Gates is hozzád jár tanácsért.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Bogyi007
üzenetére
Pont ezt szemléltetem, hogy külföldön már elfogytak az akciós készletek. Semmi mást.
(#178552) szimszonos: az All Digital hivatalos nyitóára 77.890.- HUF. Ha elfogynak az akciós lemezes S-ek, akkor ez lesz a felállás a következő akciós időszakig. Azért mert még egy valaki leír valamit amit te is az nem azt jelenti, hogy bizonyíték arra, hogy okos vagy. Én belinkeltem neked mindent, ha ebből nem rakod össze, akkor minimum egy Nostradamus vagy egy simson motoron. Az, hogy karácsonykor vagy az év egyes időszakok alkalmával mind a kettő lehet még olcsó, az nem azt jelenti, hogy ez így is lesz. De nyugodtan folytasd csak ezt a "szerinted mi a mindenféleképpen biztos, mert te úgy gondolod, hogy talán így kell, hogy legyen" típusú eszmefuttatást - bizonyíték nélkül csak illatosított fing az egész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
RudY
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Nyilván abszolút találgatások és tippek, de nyár végén-ősz elején egyértelműen ez várható szerintem... ha mégsem, akkor sincs semmisenem, de abszolút logikus és lehetséges. Plusz bejön lassan a szokásos nyár eleji EUR árfolyam emelkedés, amit ősztől viszont nem is akarnak nagyon visszaengedni, inkább feltolják 330 fölé, úgyhogy nálunk ez is közrejátszik majd valószínűleg. Ez érvényes a memória és az SSD árakra is, aki teheti inkább most húzzon bele.
(#178554) Bogyi007
Pontosan, a PS4 PRO igen szépen tartja az árát, plusz megint kezdenek kifogyni a készletek több helyen is. -
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem jó a szemléltetésed. Külföldön sok helyen most a listaáras-készletek vannak, mivel az akciós készletek elfogytak - kb azok voltak, amik most náluk akciósak, csak éppen olcsóbban mint nálunk most (nem kizárt hogy volt olyan hazánkfia aki onnan vett éppen ilyen csomagot is akár) - míg nálunk a hazai kereslet kissebb így itt még kaphatóak ezek a csomagok.
És bizony lehetnek még bőven drágábbak. Miért? Csak nézzetek rá pl a konkurenciára. Most a Ps4 Bundle csomagok átlagban 150e forint körül vannak míg a sima Pro gépek vannak 130e körül (és a Slim gépek ára sem éppen akciós) - amik bizony drágának nevezhetőek a korábbi árakhoz viszonyítva...
-
Chaser
legenda
sztem teljesen mindegy mennyi lesz később az ára, aki most akarja használni most veszi ( : amilyen árakon most megy az nagyon korrekt, nem hiszem h ennél sokkal olcsóbb lesz később - persze lehet tévedek -
-
szimszonos
őstag
válasz
HunChris
üzenetére
+1 Ugyanezt próbálom én is elmondani,de van akinek nehezére esik elhinni.Neked sikerült egy mondatban,hálás köszönet.Ha pedig valaki ezek után is azt akarja nekem bemagyarázni,hogy lassan már nextgen árnyékában rohadtul drága lesz az S meg az X ára,arra már nincs mit mondanom,feladom.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Baltazár123
üzenetére
A laikusoknak nem lesz semmivel sem drágább. Eddig is 75 volt, ezután is annyi lesz. Csak a lemezmeghajtó nem lesz benne. Trükkös az MS nagyon ezzel.
-
amdboy
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
gondoltam, hogy semmi nincs ingyen 
-
Baltazár123
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Aztán ahogy közeledünk az új konzolokhoz, akkor meg azért nem akar senki venni és megint kénytelenek lesznek akciózni.
Amúgy is az MS-nek fontos lenne, hogy minél több konzolt kiszórjon még ebben a generációban meg amíg tartanak a GP akciók. Aki akar fog még idén venni 60e körül sima oneS-t akcióban.
A riogatás szerintem teljesen felesleges. Honnan tudod, hogy az jár jobban, aki most vesz? Sokkal valószínűbb, hogy ugyanennyiért vagy még olcsóbban is tud venni később. -
amdboy
senior tag
sziasztok! Van egy xbox one amit a minap vettem. Az itthoni upc-s routerre nem akar csatlakozni [kép]. Mobillal megosztott netre viszont igen. A modemet már többször újrainditottam, majd reseteltem az sem segített. Mi lehet a gond? Válaszokat köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Xbox One S ajánlatok a német media markt oldalán [link]
Xbox One S ajánlatok a magyar media markt oldalán [link]A német régióban JOBBAN fogy ezért ott már elfogyott az utolsó adag azon az áron, ami itthon még bőven rendelkezésre áll, mert itt nem vásárolják olyan ütemben mint ott.
De akkor nézd ezt:
Amazon.com:
Microsoft Xbox One S 1TB Console - White 206,65$ [Discontinued] utolsó darabok
Xbox One S 1TB Console - Minecraft Creators Bundle 214,95$ (Discontinued)
Xbox One S 1TB Console - Fortnite Bundle 247,98$ (Discontinued)Folyamatosan fogynak el mindenhol ezek a csomagok, és mivel még mindig a Microsoft határozza meg az árat, így igen, az a furcsa helyzet állhat elő, hogy eddig ami 75ezer volt, azt ezentúl akár 100 is lehet, persze valószínűleg lesz mindig valami akció, de 75ezerért szerintem karácsonyig csak All Digital-t lehet majd kapni, miután ELFOGYOTT A JELENLEGI AKCIÓS KÉSZLET!
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Én nem említettem egyetlen hozzászólásomban sem, hogy Magyarországon akarok majd vásárolni. Nem magyarországi vagyok. Esetemben beszélhetnénk €-ról, de én befejeztem most ezt a témát. Térjünk vissza rá pár hónap múlva ha elfogy az akciós készlet.
-
Baltazár123
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nade mikor fog elfogyni az akciós S?
Ezt mondjátok már mióta, hogy amikor majd elfogy, milyen más világ lesz.
Mire azok elfogynak, meg már itt lesznek az új konzolok és azért fogják kiszórni a rajtuk maradt készletet.
Ráadásul ez kicsi piac, sokan akkor vennének S-t, ha előtte eladják a Fat gépet, de a használtpiac is dugig van konzolokkal. -
HunChris
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Discless S lesz 52-59 ezer Ft (lesz akciósan), lemezes meg 65-69 ezer (mint most), még vármi kell vagy 3 hónapot, központi MS akiciózásokra, BF-re meg Karácsonyra.
-
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hagyjuk már a felállásod,meg a jövőbe látásodat amit már jóideje mondogatsz.Lekéne már járnod.Már áprilisban azt szajkóztad hogy 100ezer lesz az S májusban ha kijön a discless verzió.Szerintem ne gerjeszd a vitát,hidd el még az idén mélyen a javasolt vagy rendelési ár alatt lesz ez is.Nem az S lesz 100ezer ha nem a discless S lesz 60-65 ezer.Az akciós készlet pedig meddig szokott lenni?Mert érdekes hogy már 1 éve tart.Szerintem majd később térjünk vissza rá,meglátjuk majd.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Azért mert itthon még nem fogyott el az akciós készlet. Majd he elfogy pont ilyen lesz a felállás:
https://www.xbox.com/de-de/xbox-one/consoles#xbox-one-s
Xbox One S 299,99€
Xbox One S All Digital 229,99€De persze mi, az amerikaiak, a németek és az egész Xbox divizió értékesítési szakemberei mind hülyék, csak te vagy helikopter. De unalmas már.
Tessék a konzolvilágnál már nem csak akciós csomagok vannak:
Xbox One S 1TB + Minecraft Creators 104.890.- HUF
Xbox One S 1TB All-Digital Edition + Minecraft + Sea of Thieves + Forza Horizon 3 77.890.- HUFOtt van ahogy mondtam előre. A discless gép ára ugyanaz lesz, mint a mostani S-eké akciósan. És lehet, hogy ez most "skandallum", de pár hónap múlva amikor már nem lesz elfekvőben sehol sem lemezmeghajtós új S a jelenlegi akciós áron, akkor bizony ez lesz az egyetlen lehetősége annak, aki gépet akar venni.
És lehet, hogy mi akik tudjuk most mennyi volt egy S, fel leszünk háborodva, viszont aki akkor akar majd venni annak ott lesz a választás:
Lemezeset sokért
Lemezmeghajtó nélkülit kevesebbért -
szimszonos
őstag
válasz
üzenetére
Tényleg ne kezdjük el ezt az 50$-al olcsóbb a discless S a Microsoft által javasolt S áránál.Senki nem az Usa-ban vagy olyan országban akar venni,vagy onnan rendelni.Magyarországról beszélünk,és forintról nem dollár meg euróról.Nálunk jelenleg már több mint féléve nyomott áron van az S,kb 65ezer,jelenleg semmi értelme 15-20%-al drágábban a discless verziót venni.Persze ez még változhat,ha megkapja a discless S is a maga akciós árát.Még forgalomban sincs csak rendelni lehet,ez az ár még változhat,és változni is fog.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kár, akkor marad a legizmosabb gép. Már elkezdtem gyűjteni a pénzt rá. Sajnos a mostani gwg elég ütős, kicsit költök az új box pénzből.

-
tsteve
senior tag
nagy áremelésekre készül a picipuha kedvenc országunkban (értsd: Argentínában)... akinek maradt egyenlege onnan, költse el mielőbb... a múlt szerda este vásárolt és azonnal blokkolt gift card-okat is csak ma reggeltől engedi a cég használni nálam... a szokásos 3-4 nap ezúttal 6 napra nőtt...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
haris
őstag
válasz
HunChris
üzenetére
Köszi a linket!
Tegnap éjjel berendeltem egyet én is. Tudom, hogy gamepass-ben benne van a játék, próbáltam is már, viszont más játékok jobban érdekelnek GP-ből, így Senua-ra nem lesz időm, ezt elzsákolom későbbre, ha már ingyen hozzám vágták.
Viszont én a GP-re csak addig fizetek elő, amíg ilyen nagyon olcsón kaphatom meg. Annyi időm nincs játszani, hogy megérje a GP rendes áron, a fiaimnak meg megvan a maguk kedvence, amiket viszont úgyis megvettem amikor akciósak voltak (vagy lesznek) golddal.
Ez a szürke kontroller meg már régóta nagyon tetszett, de a fiamim más színt választottak maguknak. Most megleptem vele magam.
Úgyhogy dupla öröm.
Szóval hálás köszönetem.
-
Erdei88
veterán
Az alzás XboxX bundle-ből a két játéknak Gears Of War Ultimate Edition és Apex Legends-nek mennyi a reális aprós ára?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Fat one gépet szedett már szét valaki? Mennyire bonyolult újrapasztázni? Hétvégén takarítanám ki a sógorét, gondoltam letudom ezt is. Milyen pasztát javasoltok?
-
rdt89
addikt
A Super Street nevű játékkal valaki játszott már? Most nagyon le van akciózva, de még így is félek megvenni, mert elég siralmasan néz ki, viszont a tuning meg érdekelne.

Előre is köszönöm a válaszokat.
-
HunChris
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Tényleg nem kéne megint ezt erőltetni. Ő a jövőre gondolt, pl: 3-6 hónap múlva.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Ne kezdjük már előlről. Hol drágább az all-digital? Én azt látom, hogy 50$-ral olcsóbb. És most hagyjuk az akciós termékeket. Lesz majd az all-digital is akciós.
-
törölt tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igen. Nincs most előttem, de talán Ease of Access menüben van.
-
DonThomasino
veterán
Ha jól tudom az utolsó FW upgrdae óta
kisebb lett a billentyűzet felülete,
Vissza lehet ezt állítani az eredeti méretre ? -
Def26
félisten
válasz
szupermacs
üzenetére
szerintem nem sok racionális érv van mellette. Aki friss belépő annak esetleg, de igazából azt sem értem miért választan valaki ilyet.
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Ahogy mondtam jelenleg nem veszek sem s-t, sem all digitalt. Nem játszok annyit, hogy az X megérje nekem az árát, de ha váltásra kerül a sor, ismétlem: ami nem ma lesz, akkor 99% hogy all digital lesz a befutó.
-
l.skywalker
Topikgazda
Mert megjelent már a One S All Digital?
-
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Én le akarnám cserélni, de az nem ma lesz, most épp más projekt van előtérben. De az ok amiatt cserélném: Fat one-om van, soha nem volt benne egy lemez sem. Ha váltanék és a lemeznélküli olcsóbb lenne, egy pillanatig sem gondolkodnék, hogy melyiket vegyem.
Sem PC-ben, sem laptopban nincs optikai meghajtóm, én ezt elengedtem kb. 10 éve. -
törölt tag
válasz
szupermacs
üzenetére
Igen, én le akarom.
-
törölt tag
Itt németben 300/220€ a S/Discless. Otthon meg szarrà van akciózva a beragadt àrukészlet mert 300€ sok egy àtlag magyar fizetésnek. Normàl esetben ez otthon úgy nézne ki hogy 100/78 azért az egy egész jó különbség. Ràasàsul hiàba van GP-ben bent szinte az összes MS jàték én jobb szeretem ha nekem is megvan, mintha havonta fizetnék.
-
szupermacs
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Már megint le akarjátok cserélni az S-t és az X-et a lemez nélküli boxra?
-
Baltazár123
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
2 kontrollerrel 70e. Talán ez a legjobb vétel, mert ami játékokat adnak hozzá, azok szinte mind GP-ban is megvannak és egyelőre sz.rér-h.gyér lehet GP-t venni. Nem tudom mennyiért eladhatók az aprón, de szerintem egy kontroller többet ér, mint 2-3 GP-os játék, ami nagyjából senkinek se kell most, mert inkább vesz 300 Ft-ért GP-t 3 hónapra és kijátssza.
Ahogy nézem kicsit drága a lemez nélküli, legalábbis ebben a mostani leárazásban.
78e forint a 3 progival, ráadásul készleten sincs, várni kell rá. Hát nem tudom, hogy ki lesz az a bolond, aki ezt veszi a 70e-es szuper akciós One S-hez képest. -
gduck
addikt
válasz
Beniii06
üzenetére
Nekem ez a töltő vált be ( Voltcraft Charge Manager 410 ), iszonyat sokat tud! NiMh akksi mindenhez, kivéve a fényképezőgéphez, mert ahhoz a nagyobb feszültségű NiZn akksi vát be

-
hhenry
őstag
válasz
szimszonos
üzenetére
Hát eléggé furcsa...
-
szimszonos
őstag
válasz
üzenetére
Nem érted a viccet 😀.Az áthúzott árakat meg hagyjuk,azt már ismeri mindenki,még viccnek is rossz.Amúgy még mindig sz@rrá van akciózva,idestova már több mint féléve.Tavaly Black Friday óta a béka segge alatt van az S ára minden második boltban,valószínű hogy már így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch 2
- Diablo II: Classic és Resurrected
- One mobilszolgáltatások
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VoLTE/VoWiFi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gondoltam, hogy semmi nincs ingyen ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgyhogy dupla öröm.

IntelKiller7