Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
85EasyRider
üzenetére
-
Game-over
aktív tag
válasz
85EasyRider
üzenetére
-
DopeBob
addikt
válasz
miteszik
üzenetére
Nem a sima, ez a kettő együtt:
Forza Motorsport 6 Standard Edition 6k
Forza Motorsport 6 Complete Add-Ons Collection 5,5k
Elég csábító azért
-
85EasyRider
csendes tag
Sziasztok!
"Digitális játékok árai régiónként" oldal linkje nem jó sajnos. Van valami helyette? -
jules112
újonc
Üdv!PUBG xbox.-n homelható?vagy csak az ms storból vásárolt gamepass játékok?
-
Dadpool
aktív tag
-
Yahhher
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
ForzaM6, Usa.
B.
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Másnak is zümmögő hangot ad ki a kontrollere? Csak ma vettem észre, bekapcsolt állapotban ha a fülem odateszem a kontrollerhez (amit átlagos napjaimban nem szoktam), hallok egy folyamatos, halk zümmögő hangot. Ez normális? Meghallgatnátok nekem a tieteket?

-
DopeBob
addikt
Sziasztok, Forza 6 van napi akcioban. Erdemes erre beruhazni? 12k lenne a 6 az osszes kiegeszitojevel egyutt, vagy ugyan ennyirt van a sima Forza 7. Sajnos demo nincs. Mik a valtozasok a heteshez kepest? Sima One S-em van, illetve a grafika nem is annyira erdekel.
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Home partnert keresek, megbízható tàrs személyében!
Amik érdekelnek:
-AC: Origins
-Forza 7
-Cuphead
-CoD: WWII
-PubG
-illetve leginkàbb multis játékokMegbizhatósàg, 25+ életkor alapelvàràs.
A felkereséseket PÜ-ben vàrom!Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
EmThor
üzenetére
3 éven belül maximum 1080p fog menni. Ki akar majd 2021-ben 1080p-ben játszani, amikor már ma is 1440p-2160p az elvárt?
Nincs eléggé kifejlődve még a hálózat ahhoz, hogy megfelelő bitrate mellett akár a 1080p elérhető legyen.
Amikor nézel egy twitch streamet pl, ott is megy a panaszkodás gyakran, hogy "bufferel", "kockásodik" és "afasztudja".A játékok streamen keresztüli játszása még bonyolultabb, mert míg twitchen tökmind1, hogy mekkora késleltetéssel jut el hozzád a cucc, játék közben baromi zavaró lesz ez.
Az MS-nek is megvan már a streaming funkciója, hisz belső (ügyeskedve akár külsőre is) hálózatra már áttudja tolni a dolgokat laptopra pl. 100 Megabites hálózat alatt kár hozzákezdeni, de inkább Gigabites kell.
Magyarországon kifejezetten jó az internet egyébként. Spanyoloknál összeteszed a két kezed, ha sikerül normális sebességet kapni. Míg kis hazánkban teljesen evidens már az 50 Mbps feletti sebesség, ott...hát...van, csak aranyárban. Na meg nem is beszéltünk a feltöltési sebességről, ami a spanyoloknál vicc kategória. 1-5 Mbps. Nekem itthon most 240/20 Mbps van bekötve.
Sok sok év kell még ahhoz, hogy a streaming bejöhessen minden játéknál (egy life is strange-t lehet így játszani manapság is, de egy forza 7-et már nem).
ui: Remélem tévedek és 3 éven belül tényleg eljutunk odáig, hogy lehet kidobni mindent a kukába és a streaming jön. Előfizetek a szolgáltatásra, utána pedig akkor és azzal játszok, amivel akarok.
-
EmThor
addikt
Köszi a tapasztalatot, itt sincs semmi lemezen (leszámítva a 360-as játékokat amik nálunk nincsenek a store-on; igen Catherine, rád gondoltam).
Toshiba 3.5" külső vinyo van a boxon meg egy 2.5" WD, mindkettő teszi a dolgát, a régi lemezek attól tartok előbb-utóbb tönkre fognak menni. Ez is érdekes kérdés, de a jövő a digitális terjesztésé + az EA 3 éven belül be akarja indítani a streaming szolgáltatását, tehát konzol se kell majd. PS-nek már ott a streaming, kíváncsi vagyok az MS mikor követi őket.
-
RudY
addikt
válasz
newclass
üzenetére
Toshiba Canvio Basics 3TB HDTB330EK3CA
2,5"/USB 3.0/5600 rpm
40 ezer alatt sehol nem találtam itthon, így Amazonról jött. 121,58 EUR, ebből a sürgősségi szállítás volt 6,5 EUR.
Nálam nagyon beváltak a Toshiba HDD-k, PC, NAS, médialejátszó, de több külső is lifeg itt-ott.
Nincs fölösleges parkolgatás és fejrángatás, megfelelően gyors és halk mindegyik, bár az tény, hogy van náluk jóval kedvezőbb árkategegória.
Xbox-hoz abszolút nem használok lemezeket, mivel nem szeretek kapkodni a játékokkal és inkább felváltva nyomom, így nekem abszolút nem érné meg a lemezezés. Ahogy elnézem, azért a 4 TB így összesen nagyon sokáig elegendő lesz, de legalább bőven jut hely demóknak és ingyeneseknek is
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valamikor akartam csatolni már paypalhoz, de valami gond volt, aztán azóta nem néztem. De mindegy is, mert, amiket kinéztem mind ugyanannyiba kerül itthon is. Majd jövőre elintézem a webkártyát és megoldódik a gond

debcamp
Annyira nem jött be amúgy sem, ez csak hab volt a tortán

-
Yahhher
aktív tag
válasz
üzenetére
És h nem ? :-) Most éreztem azt, hogy eljött az ideje a kiruccanásnak.
Azt írja a kódra, hogy redeemed.Üdv . B
u.i.: Something happened on our end. Waiting a bit might help - ezt kaptam, közben látom. Volt már valakinek lyen?
Game-over: "12/23/2017 Microsoft account credit Redeemed $10.00" Ez van ott.
-
Yahhher
aktív tag
Sziasztok
.Kaptam egy usa gift cardot, beváltottam( elvileg ). Mennyi időn belül kellene megjelennie a telepítésnek?
Üdv B.
-
debcamp
aktív tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
mike1334
üzenetére
Nem értem mire ez a nagy szenvedés. Én teljesen sima kártyáimat csatoltam a Paypal-hoz kb. öt éve. Azzal fizetek ahol csak lehet, mert megéri! Úgy be van védve a seggem, hogy csak na és sok régiós gondon is átsegít. Ahogy a linkelt kommentben van, azt is így vettem.
-
melan
senior tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Köszönöm a választ!
Sajnos valóban így van, megfizettem a tanulópénzt... most hiába 200Ft a Pass egy hónapra, nem engedte aktiválni, míg ki nem fizettem a 2500Ft "tartozást". Így, hogy kiegyenlítettem a számlám, majd lemondom szépen 14-én. Ha most lemondanám, felteszem lehet visszatérítenék, de most nem érdekel, inkább azt mondom, micsoda egy pofátlan üzletpolitika. Nem elég kikapcsolnom az automatikus megújítást, le is kell mondanom az előfizetést.
Ami érdekes, hogy a 2500 Ft kifizetését követően még rányomtam a 200Ft-os megújításra, és kaptam egy mailt, miszerint 2018. január 15-vel megpróbálták a számlámat terhelni (2500Ft-el) sikertelenül! Na ez már azért tényleg kemény... -
mike1334
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Basszus tényleg. Köszi, hogy szóltál, pedig figyeltem rá, hogy ott legyen a kompatibilitás felirat. Úgy látszik a lista végére elfáradtam
Kár érte.360as kínálatból még a 2 Star Wars Force Unleashedet néztem, a Rayman Originst, az AC III-at, meg a Far Cry 3-at. Ezek már elvileg kompatibilisek. Csak kérdés, hogy mekkora élményt nyújtanak One-on 2017-ben

-
MunezXBK
nagyúr
Hát ez a Mad Max mekkora kula, le se töltődött, azonnal kuka.

-
mike1334
veterán
Tales of Vesperia-ról van valakinek tapasztalata? Rákerestem tesztekre, és eléggé pozitív, ahogy nézem..és csak 750 pénz a 360as verzió. Úgyis alig van JRPG xboxra

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Köszi

Egyáltalán nem vagyok acsi vadász, sőt. Nagyon ritka az a játék, ahol vadászom a pontokat. Aprólékosan szoktam végigjátszani a játékokat és annyi GS-t ad, amennyit akar.2014-ben vettem meg a One-t novemberben és abban a két hónapban ~1700 GS. ~ 120 óra
2015-ben egész évben 9365 GS-t szereztem. 650 óra játékkal. (Ekkor még működött magyar profillal is az MS lekérdezése, amit korábban oriic linkelt ide.)
2016-ban ~7000 GS. ~ 800 óra
2017 Idén nagyjából azóta játszok, mióta megjelent az X. Előtte inkább a playstationt nyúztam, hogy végigjátsszam az exkluzívokat és így ~7000 GS összejött. Ebből 5600 One X-en. ~200 óra kb
---
Vannak játékok, amik 3 óra játékért adnak 1000 GS-t (vagy mondjuk a borderlands telltale game 10 óra volt az 1000 gs és csak végig kellett játszani), de az ellentéte is van. A witcher 3-ban 200 óra fölött járok és 1100/2000-ren áll a számláló. Na de majd most ismét végigjátszom és hátha ad még párat.
-
zzola
titán
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
"nincs mese ki kell egyenlíteni"
Ha nincs neki fizetési lehetőség megadva, akkor mégis hogyan? Vagy ha nem fizet, mi történik, bannolják a rendszerből? -
MrPeekaboo
senior tag
válasz
melan
üzenetére
Xbox előfizetés megszüntetése Egyébként meg úgy van, hogyha az automata megújítást nem kapcsolod ki és le akarják vonni a következő havidíjat, akkor azt nincs mese ki kell egyenlíteni, majd max. utána le is mondhatod és talán időarányosan? visszatérítik. Én 1x estem bele ilyenbe, már nem emlékszem, hogy mi történt pontosan. Nálad bonyolítja a helyzetet, hogy beaktiváltál egy 3 hónapost is, szóval csak úgy megszüntetni nem tudom, hogy lehet-e, úgy, hogy hogy a 3 hónapost ne érintse. Legrosszabb esetben kifizeted az 1 havit teljes áron, utána lemondod a megújítást és 4 hónapod lesz.
-
mike1334
veterán
válasz
balazs025
üzenetére
Arra lehet rápróbálok...bár hogy néztem igazából csak a Forza az ami olcsóbb és érdekel...lehet megvárom a következő akciót, hátha..
Game-over
Az nincs sajna, el akartam intézni, de lebénázták, utána meg már nem volt időm vele foglalkozni...majd jövőre.
zzola és Medocsabi
Persze, kell egy kis energiát belefektetni, meg várni, de szerintem visszahozza az árát

-
melan
senior tag
Erre valaki?
-
RudY
addikt
válasz
mike1334
üzenetére
A PayPal fiókot fel is töltheted, megadhatsz bankkártyát (Mastercard is), illetve betehetsz mögé akár számlaszámot is. Talán virtuális netkártya is betehető, megfelelő egyenleggel. A fogadónak fogalma sincs, és nem is érdekli, hogy te milyen megoldással tartasz egyenleget a PayPal fiókban.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Na ez még nekem is új volt.

-
turikoczka
aktív tag
Csak én érzem úgy h a Game pass megjelenése óta, gyengébbek az "ingyen" játékok?
-
mike1334
veterán
Na igen, de nem sikerült elintézni még mindig a webkártyát, a paypal meg nekem nem pajtás...a bankkártyám adatait meg nem nagyon adnám meg szívesen. Így marad a hazai store...
-
mike1334
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
10 dollár az itthon 6e forint...tudom költözzek nyugatabbra
de azért fura, hogy ekkora az eltérés. A Batmannél is ez van..de sok játék, meg kb ugyanannyira jön ki vagy még olcsóbb is...nem értem nagyon az árképzésüket... -
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ne már, ezt muszáj leszek behúzni! Úgyis fenem a fogam egy Motorsport részre, eddig kimaradt az életemből.
Van hozzá olyan season pass amiben minden kieg benne van? Be tudná linkelni nekem valaki légyszi? -
bulikavagyok
nagyúr
Úgy látom a FM6 a mai akciós játék. 10 dollárért (Golddal) nem rossz annak akinek nincs semmilyen Forzája.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár ahogy nézem, nem látom, hogy most árulna, de ha írsz neki, biztosan útba igazít

IntelKiller7