Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
oriic
üzenetére
Pc imadtam!!

Hitman - ingyenes lesz a párizsi küldetés, csak jókor kell rá lecsapni
En mar lecsaptam.

-
AMD Power
titán
Nem is tudtam,hogy van WOT Xboxra!! Es raadasul jol islehet iranyitani,es baromi jo!!

-
mike1334
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
Remélem nem rontják el, nagy reményeket fűzök hozzá

Link. -
parandroid
félisten
válasz
r.levente75
üzenetére
Azok sem. Szóval egyszerűen kifogtál egy fanatikus pszichopatát.
p
-
negyven2
nagyúr
Az Androidos Béta Xbox app-ba bekerült a party chat támogatás!
-
Na, most dugtam össze a szervizből megjött xbox s-t. Határozottan halkabb. Bár most is van hangja, de már nem zavaró.
-
tng
tag
Tud most valaki jó árú xbox one s bundlet játékokkal? 65e ft-om van rá. Az sem baj ha külföldről jön. Újat szeretnék mindenképp.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére
Arabok nem bibliáznak.
Én benéztem MM-ba, hát olyan sokan voltak, hogy vennem kellett egy GTA-t meg egy Metal Gear-t.

-
krx21
nagyúr
válasz
r.levente75
üzenetére

-
r.levente75
addikt
Ma játék közben összehozott a sors egy magyarul beszélő németben élő, talán arab emberrel. Elkezdtünk beszélgetni játék közben, még mondom is magamban végre valaki tud magyarul, így fél év után ilyennel is összefutni, jaj de jó.
Na jött a fekete leves, elkezdett a bibliáról, istenről és miegymásról beszélni. Fél órája fárasztott már, mire megkérdezem magamtól, befizettem én erre most, vagy mi a fene történik itt, kell ez nekem péntek este? Mit vétettem, amúgy is ezen a fáradt napon, gondoltam játszok egyet a megszokott csapattal, írtjuk a zombikat...
Hát annyira letaglózott a dolog, hogy ki is léptem teljesen elment a kedvem a játéktól mára. -
RudY
addikt
válasz
nünüke1975
üzenetére
Szerintem kezdd itt, majd folytasd a többi pontban is, egyszerűbb és alaposabb, mint valakinek ugyanazt legépelnie: Microsoft Store
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki az mért van, hogy a barátok offline látnak engem de a játékba belépve, vagy ha meghívom őket akkor már igen?!
Köszönöm előre is a segítségeket!

-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Még Xbox szűz vagyok.
Most ruháztam be rákarácsonyra egy One S-re.A segítségeteket szeretném kérni, hogy ezekkel van-e itt valakinek tapasztalata?
Gondoltam veszek majd a kontrollerekbe aksit meg hozzá dokkolót.
Szerintetek melyik verzió érné meg jobban?
Ez ahol külön tudnám megvenni a dokkolót + aksik. Itt kicsit olcsóbb a dokkoló rész: [link]
Vagy ez így egyben? [link]Mondjuk az ívelt álló dokkoló az jobban tetszik.

Meg itt van adapter a konetct-hez: [link]
Gondoltam ilyet is beszerzek, mert haver nekem adja az ő kinectét, ami a sima One-hoz volt neki.Segítségeteket és tanácsotokat előre is köszönöm!

-
AMD Power
titán
Jo arban...

-
lacy86
addikt
Aki PUBG-vel tolja
Pls irjon ram, szivesen jatszanek squadban ( igaz annyira nem vagyok pro
) -
Medocsabi
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Én például tökre letojom az acsikat
csak megyek játszom és kész. -
mike1334
veterán
Adventure Time (Kalandra fel) open world "kalózkodós" játék készül és minden nagyobb konzolra (így az xboxra is) megjelenik. Igeeeen
remélem olyan lesz, mint az új
zelda. Nagy lenne a bódottá'
-
oriic
HÁZIGAZDA
Darksiders III - Fighting a Lava Brute
(Hopp egy ismerős a végén. -
oriic
HÁZIGAZDA
"1million players of @PUBATTLEGROUNDS on @Xbox One, "
-
parandroid
félisten
válasz
krx21
üzenetére
Nem vettem észre. Biztos vannak erre tesztek valahol, de szabad szemmel számomra nem látható. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért eleve hajlamos az XBO sokat töltögetni. Ami mondjuk egy 8-16GB RAM-mal, meg jó SSD-vel rendelkező PC után fura, de önmagához képest nem. Sajna ilyen játékméreteknél a világ összes pénze nem lenne elég SSD-re.
Madoc #124853: Köszi, sejtettem, hogy így van, de még nem néztem utána.
p
-
krx21
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Töltési sebesség változott?
-
Siffredi
senior tag
válasz
torrente777
üzenetére
Szerencsével, és/vagy sok pénzzel.

-
TuTa86
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Remek, koszonom a gyors valaszt.
Akkor este birtokba veszem. -
hszilard666
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Értem, köszi.
-
torrente777
tag
Sziasztot Kinect adaptert xbox one x hez honnan tudnék beszerezni???
-
TuTa86
tag
Sziasztok!
Ma vegre kezhez kaptam az Emag-tol az Xbox One-t amire 3 hete varok. A dobozara ra volt ragasztva egy halozati atalakito amivel eu szabvanyos konektorba tudom csatlakoztatni a gepet, mert amugy brit halozati csatlakozos. A masina aljan jelolve van, hogy: "EN UK/IRELAND ONLY"
Illetve "SOFTWARE MADE IN IRELAND"A kerdesem, hogy fogom tudni ezt a gepet hasznalni magyarorszagon, magyar accounttal? Elotte EU piacos 360-am volt, azt valtottam most erre a gepre.
Elore is koszonom szepen a valaszaitokat.
-
Madoc
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hurcolható a külső, tudsz róla más gépeken játszani.
-
parandroid
félisten
válasz
newclass
üzenetére
Pont így működik. Be lehet állítani, hogy hova töltsön automatikusan, belső, vagy külső tárhelyre. Azt viszont én sem tudom, mi van, ha a külső meghajtót átdugod másik xboxra, bár szerintem működik.
A 4tb wd passport 108 eur volt, azóta sem láttam ilyen akciót rá. 125 eur környékéig szokták levinni, a normál ára talán 160 eur körül van.
p
-
nünüke1975
aktív tag
Store-ból szeretnék játékot letölteni.Még sosem csináltam ilyet.Az adatok megadásától kezdve.Segítene valaki?
-
newclass
tag
válasz
42861
üzenetére
Ez nagyon tetszik!
Kívülről ugyanilyen, csak 1 GB-os Samsungom van.
Egy kérdés: Ha van külső merevlemezem, akkor lehet egyből arra tölteni a játékokat?
A játékokat a net lassúsága miatt nem otthon töltöm le ( kb 2,5 Mbit/s-el jön, ettől gyorsabb net nem elérhető nálam)
Behozom a cégemhez a gépet s itt töltöm le.
Ha egyből lehetne a külsőre, akkor külön előny lenne ha 2,5"-os lenne, mert hoznám magammal, s egyből arra tölteném le.peterkeT: Néztem most én is a Passportot (pont a 2TB-t, 30e Ft körül van), ajándék lehetett annyiért!
-
Def26
félisten
Megvettem a battlefield 1 -re a prémiumot, és hát azóta tényleg szarja a ládákat és az azokban lévő ajándékokat.
Nagyon jók az új mapok is. 3800ft -ot megért, de őszintén szólva az új következő battlefield béta miatt vettem csak meg. 
-
newclass
tag
Köszi az infot!
Jól tetted! A te esetedben azt hiszem én is ezt tettem volna!Neten rendeltem, így körülményesebb. Ráadásul vidéki vagyok, csak futárral tudom visszaküldeni.
Annak az árából meg már ventilátort lehet venni.
(igaz garanciaidőn túl cserélném, addig meg hallgathatom, bár tényleg nem vészes azért ez a hang) -
Madoc
veterán
Nézem a gyerekeket ahogy battlefront 2-vel splitscreenen játszanak coopba, de ez mi?? X-en néha mint a diavetítés úgy beszaggat. Legerősebb konzol..
-
DaveHutt
őstag
válasz
Zoleee83
üzenetére
Na hát nekem se írja az alkalmazás, ezért ideírom a kis listám. Tavaly december óta ezeket fejeztem be.
1. Witcher 3
2. GTA V
3. Ryse Son of Rome
4. Forza Horizon 3
5. Call of Duty WaW
6. Tomb Raider Definitive Edition
7. Rise of the Tomb Raider
8. Diablo 3
9. Gears of War
10. Gears of War 2
11. Gears of War 3
12. Quantum Break
13. Forza Horizon 2Kb. 800 óra játék közel egy év alatt. A fő bűnös a Diablo 3 500 órával és a Battlefield 1 150 órával, harmadik befutó a Witcher 3 60 órával (ezt még biztos kiütöm még egyszer vmi nehezebb fokozaton). 9750 Gamerscore eddig.

Amit nem tudtam befejezni érdektelenség miatt: Red Dead Redemption (elakadtam a 2/3-nál egy küldetésnél, azóta is nyomaszt az a nyomorult fogatos küldetés) és Gears of War 4 (act 3-ban meguntam, eladtam).
-
B3ny00
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Nekem 240et ír annyit szereztem idén
nekem működik -
Madoc
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
Nekem tavaly se ment..
-
Zoleee83
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
2017 Február óta ezek a végigjátszások történtek (azóta van One S)

Battlefield-Hardline
Battlefield-Bad Company 2.
Battlefied 3.
Battlefied 4.
Layers of Fear
Ryse Sone of Rome
Alan Wake-American Nightmare
Call Of Duty-Ghosts
Ori and the Blind Forest Def. Edit.
Wolfenstein - The new Order
Assassin's Creed III.
Metro 2033
Titanfall 2
For Honor
Quantum Break
Sniper Elite 3
Guitar Hero Live (Regular)
Sniper Ghost Warrior 3
Tomb Raider (2013)
Limbo@MunezXBK - Nem értem az Evilt Within II.-nek miért nincs ára (ami nem baj), mert egészen jól sikerült a Wolf II-vel együtt.
@oriic - GRAT! Hol van ilyen felület ahol összesít?

-
-
törölt tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Szintén, remélem csak egy bug, amit javítanak majd, mert kíváncsi vagyok.
-
-
parandroid
félisten
válasz
newclass
üzenetére
Én a nagy, fekete pénteki leárazásban lőttem egy 4TB-os WD Passportot (a 2TB-os áráért kb), tökéletesen üzemel. Nem kell külső táp, nincs hangja, nem zörög, nem vibrál, szépen megbújik a gép mögött. Én át is mozgattam minden játékomat rá, meg le is szedtem néhányat megint, amit korábban kezdődő helyhiány miatt törölni kellett. Most van vagy 3,5 TB szabad helyem (a gép belső tárhelyével együtt), egy darabig talán elférek.
p
-
newclass
tag
válasz
ollie
üzenetére
Majd megírod, hogy milyen lett? (mennyire lett jobb a szerviz után, mennyire lett halkabb).
Köszi a választ nektek is AMDPower, kazuma921!
Játék közben nyilván nem zavaró, csak ha csend van akkor. Nem vagyok az a visszaküldözgetős fajta ha nem muszáj.
Ez az első konzolunk, a nagylányomnak mindenképpen ez kellett a Zoo Tycoon miatt.Lenne még kérdésem:
Milyen külső merevlemezes megoldást használtok?
Annyit tudok, hogy USB3 kell és, hogy leformázza az XBOX, így csak hozzá lehet használni.
Ez ok.
De annyifajta merevlemez van (pl.. WD Blue, Red, Purple....) illetve USB3 ház is egy pár. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
AMD Power
titán
-
parandroid
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Nem.
Az a screenshot a #124809-ben.... Szöveges particsevegés. Anyám, borogass! Tényleg nagy kár, hogy manapság nincs a játékokhoz magyar felirat, vagy szinkron, a jelenlegi fordítói színvonalon kifogyhatatlan aranybányája lenne a félrefordítós aranyköpéseknek.
p
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az xbox one s-t rá lehet venni arra hogy kezeljen egy 21:9 es monitort fekete csíkok és elnyújtott kép nélkül? -
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtommal van alap kiadása a játéknak PS-re meg XO-ra is, szóval egyelőre nem tudom mi lesz ez az új kiadás:
-
-
válasz
Fernet
üzenetére
Ha tudsz várj, lehet még esetleg akciós 1 havi karácsonyi vásár alatt jövő héttől valamikor... de ha mégsem lesz amikor lejár, szerintem nyugodtan lődd el a trialt.

Csak arra kell figyelni hogy a trialokat lődd el először, és várd meg amíg lejárnak... így lehet kimaximalizálni amit kapsz.
Csak utána vegyél/aktiválj normál feltöltőkártyákat. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
pauliboy23
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, bocsi

Igaz csak most, de megvettem 3700-ért a BF1-hez a premium pass-t. Ennyiért jó vétel. Későn érő tipus vagyok

-
Fernet
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi akkor nem várok vele.

Apropó még egy kérdésem lenne.
Ma jár le a BF alatt vett 200ft-os goldom. Van egy 3 hónapos (telekom adta a box mellé), azt most aktiváljam be, vagy várható még akciós 1 havi?
Mert akkor beváltanék egy 14 napos trialt, azzal kihúzom addig.

-
Zoleee83
addikt
Na remélem Microsoft is odateszi magát a winter saleben: kékek oldalán The Evil Within II. 7,5k, La Noir 9k...

-
3L1T3
addikt
Nagyon jó!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
pauliboy23
üzenetére
Pontosítás kedvéért: Androidon

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Hopp egy ismerős a végén.
Meg persze ugyes vagy!

IntelKiller7