Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
ARK sem jutott nagyon messzire, ha jól sejtem. Hiába csak hihetetlen ajánlat 6 ezerért..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Ezzel nekem az a bajom, hogy minden egyes vásárlás egyfajta visszajelzés ezeknek, hogy "igen, ez a jó irány! adjatok csak bugos cuccot, amiről azt sem tudom, hogy valaha el fog-e készülni rendesen, örömmel fizetek érte előre!". Ez lesz a következő szög az általunk ismert játékipar koporsójába a lehúzós DLC-k meg a pay2win modellek után.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
davidbence
üzenetére
Nálam nincs ilyen hiba. Szerintem egy másik táp kábel vagy aljzatot probalnék.
-
zzola
titán
válasz
davidbence
üzenetére
Szerencsére nem!
-
davidbence
csendes tag
Sziasztok! Mikor bekapcsolom az Xbox One X-et, az indító képernyő után vagy közben kikapcsol. Ha másodjára bekapcsolom akkor jó lesz. Működés közben még sosem kapcsolt ki, 4-5 óra után sem. Viszont tegnap elindult elsőre. Nálatok is csinálja ezt?
-
zzola
titán
cdkeys-en 12 Month Xbox Live Gold Membership (Xbox One/360) € 39.99
-
EmThor
addikt
Pubg jobban fut ha az Xbox menüben kikapcsoljatok a DVR/game capture-t.
-
tvamos
nagyúr
A fiamnak ket Microsoft felhasznaloja van. Az egyik a regi 360-on, a masik pc-n. ossze lehet ezeket valahogy vonni, hogy csak egy legyen?
-
törölt tag
válasz
Hory84
üzenetére
Nem a net lesz a szűk keresztmetszet hanem az MS oldala. Meg esetleg a routered, ha nem bírja, bár ha tud 5Ghz-et annyira öreg és gyenge nem lehet. Ezen felül érdemes tudni, hogy az 5Ghz-es jel sokkal rövidebb távon gyengül és érzékenyebb a falakra is. Nekem otthon mindkét hálózat megy, de padláson lévő routertől a földszinti nappaliban már a 2,4-es a gyorsabb.
Az MS felől 60-80-as letöltésim vannak, elvétve csúszik bele csak a háromszámjegyű...
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Annyira nem vagyok képben a játékokkal, csak a fő címekkel. Olyasmit tudtok ajánlani, amit akár a barátnőmmel tudunk játszani? Én One-ra csak a Rocket League-t ismerem, amit szerintem bírna, de fogalmam sincs mik vannak még, amikkel el lehet ökörködni. Tudtok ajánlani ilyen játékot?

-
Hory84
tag
Köszi srácok!
-
dunc
nagyúr
válasz
kuruzslo0307
üzenetére
Far Cry 3, abban ezek már régóta benne vannak.
-
kuruzslo0307
csendes tag
Szerintetek milyen irányba fejlődnek ezek a túlélős játékok?
Szerintem király lenne, ha raknának bele állatokat, mérgező állatokat (kígyó, pók, pl.), kisebb növényevőket, amik megriadnak a közeledben, ragadozókat, amik megtámadnak adott esetben. Nem tudom milyen irányba indulnak el ezek a játékok a fejlődésben. Ötletelgessünk egy kicsit, ha nem off. Ha az akkor szóljatok.

-
Hory84
tag
Sziasztok! 5ghz-es wifin milyen letöltési sebességre számíthatunk? One S, és 500mbit-es net. Upc connect box. Tapasztalat valakinek?
-
Darabokra
senior tag
Sziasztok! Xboxon a homeolás száma korlátozva van? Vagyis hányszor lehet homeolni, van erre limit?
-
AMD Power
titán
válasz
turikoczka
üzenetére
Nekem nincs meg a game,igy nem tudok ezugyben nyilatkozni semmit sem.

-
dunc
nagyúr
válasz
Zoleee83
üzenetére
Az mondjuk nagyon is jól teszed! Az X esetében, most beszereztem mindent ami érdekel, de van a másik oldalon jó pár játék amit szeretnék kipróbálni. (arról nem is beszélve, hogy a psn accountom elég jó tartalmakat rejt, de most nincs ps em)
(#124667) #TOTTI ölnék egy ssd ért!
(persze alapba legyen benne, de akkor volna csak igazán horror ár! ) -
-
#TOTTI
őstag
Nekem megfelel az S, csak az a gond, hogy nem SSD-s, hanem HDD-s, így kicsit lassan tölt, de az X se gyorsabb sajnos. A látvány nekem nem mérvadó, Fifa szép és folyamatos.

-
dunc
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Igen volt S , nemrég a PS4 pro,és az One X között 1 hetet, tartottam meg, egyszerűen gyenge volt, a Forza7 nem tudott kiteljesedni rajt, és jött egy 4k s tv is. Hozzáteszem az X rátesz egy lapáttal a PS4 pro hoz képest is!
(#124664) Mister_X amikor kérdezz valaki akkor leírom a véleményemet, pláne amikor felmerül a kérdés, hogy S, vagy X!
-
Mister_X
nagyúr
Nem fogom összeszámolni, hogy az elmúlt 1-2 hét alatt hányszor írtad le ugyan azt a véleményt ilyen vagy olyan formában, hogy akinek van esze az X-et vesz. Annyit érts meg, hogy az S nem szar, hanem kitűnően teszi a dolgát, főleg ár/érték arányban; mindenki eldöntheti, hogy neki megéri-e a 2.5x-es különbséget az X.
-
dunc
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nyugodtan sarkisid a dolgokat. Ha neked jó akkor örülök neki. Majd írj ha megvetted az X et, és akkor rájössz, mert nem az a baj a S el, hogy gyenge, hanem, hogy sok játék kritikán alul fut!
-
AMD Power
titán
Jo aron...

-
Mister_X
nagyúr
válasz
zzola
üzenetére
Dögöljek meg, de ennyit megért
Persze, a játék technikailag hulladék (szar grafika, Unreal engine meggyalázása, intenzív framedrop, nevetséges hitreg, gyakori szerverlag és mindig US szerverre akar indítani, elbaszott kontrolleres irányítás, irányítás tetreszabhatóságának hiánya), de mégis, mégis megvan benne az X (nem, nem az X Enhaced részére gondolok), amiért mindig elindítom a következő menetet. Mert tényleg “csak” technikai gondok vannak benne, a játékmechanika része rendben van.Eddig X-en játszottam vele, ma megnézem S-en is

Te jó ég, ha nem PUBG lenne ennyi felsorolt hibával....

-
MrPeekaboo
senior tag
Gold-osok ma reggel 9-től hétfő reggel 9-ig ingyen játszhatnak az Injustice 2-vel.
-
Dadpool
aktív tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RobexX10
üzenetére
Úgy ahogy oriic leírta. De elvileg ingyen ki is küldik magyarhonba, de nem akartam várni, másnap már ott volt ismerősnél. Japán store-ban 3113JPY a játék, Amazon JP-n 2553JPY. Mivel a Japán store védve van A Digitális Nagy Fallal (értsd.: kizárólag japán bankkártya vagy japán bankkártyával megtámogatott PayPallal vásárolhatsz ott, még weben se), így csak az Amazon az egyetlen lehetséges forrás importa. Vagy mondjuk Play-Asia.com a global kód 24€. [link]
-
Janusz001
őstag
Én is azon a párton vagyok, hogy a sima "S" egy teljesen jó hardver, főleg, hogy lassan utána hajítják az embernek. Én i7+közepes vga kombóról jöttem át bő másfél hónapja, igaz, sokat nem játszottam rajta, de egy sima lg 55 -ös full hd -n is sokszor áll leejtős számomra a box grafikája, pl Rise of the tomb raider, amivel azóta sokat játszom. Amúgy meg a játékélmény számomra 100X fontosabb, jó a csilivili grafika ideig-óráig, de ha aztán ott porosodik, mert nem fogja meg az embert akkor, ott ette meg a fene az egészet.
Részemről inkább a különbözetből inkább majd beinvesztálok egy ps4 slim be, mert van ott 1-2 "exklusive" ami piszkálja nagyon a csőröm pl. Zero Down. -
hülyegyerek
addikt
I7/1070 kombó mellé vettem egy s-et, és kurvára nem érzem se gyengének, se darabosnak. A hiba a te készülékedben van. Egy Horizon 3-féle látványvilághoz pc-n kell az én konfigom, az s meg gyengébb hw-el röhögve kitolja magából.
Vegyen mindenki ps-t, vagy x-et ???? Tudod te, hogy mit beszélsz ? Van neked s-ed ? -
Madoc
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Settings, account, sign in security..., customize menüpont jobbra.
-
Mister_X
nagyúr
Na PUBG beszerzve, 5800Ft-ot (egyedül, nem hom) megért.

-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Van most ennel a Mediamarktosnal jobb ajanlat?
A gyermek Minecraft rajongo, es 2 kontrollert szeretnenk.Vagy erdemes varni, hatha januarban lesz valami keszlet kiszoras?
-
#TOTTI
őstag
válasz
üzenetére
Sajnos mindkét kontrolleremen rossz a bal oldali tengely, és most nem tudok játszani, ugyanaz a baja, nem jönnek ki a kezemmel.
Most jöttem X1-re fifázni, de egy ideig most állok, bár a melóhelyemen van egy kontroller. De annaknisbez lenne a sorsa, nem fogom be.
Telefonszámot köszönöm!
-
#TOTTI
őstag
Két hibás gamepadom is lett a héten, hogy garoztathatom leggyorsabban?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nünüke1975
üzenetére
Megveszed a játékot Storeban listaáron és ennyi. Nincs semmi rejtett költség meg ilyesmi. Előfizetésnél van havidíj(EA Access és Gamepass. És ide vehetjük még az Xbox Liveot is) Ott, ha lejár akkor automatikusan levonja a következő havit és akkor 1 hónapig ismét aktív.
Az adatokat meg megadod az oldalon vagy a gépnél és eltárolja. Bankszámlaszám, név, cím stb stb.
-
szabog74
aktív tag
válasz
turikoczka
üzenetére
13-14 egy új is.
-
-
B3ny00
aktív tag
válasz
kuruzslo0307
üzenetére
Nekem kontrollfreek van, egy autos egy focis egy fps, nekem fps túl magas ezért a focist használom mindenhez, ez nem olyan magas. Autós is jó.
-
atee
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Pedig az X akkor neked van kitalálva! Igazi konzol ragadozó vagy ha van nintendo és ps4 is otthon

Én magamnak se vennék X et! Mivel már bebizonyosodott, hogy a konzol csak addig érdekel amíg megveszem. Aztán tolok rajta heti egyszer egy aktuális fifát
minden másra pc 4ever 
Sokat gondolkodtam, hogy a gyereknek mit lenne érdemesebb venni. S vs X.
Mivel ő meg casual gamer. Szerencsére a sport jobban érdekli!
Ezért az S mellett döntöttem!
Jelentős összeg maradt így akár játékokra vagy bármi másra a zsebembe. És semmi hiányérezete nem lesz ebben biztos vagyok még évekig!
Szerintem az X ki is marad. Majd az utána következő generáción elgondolkodom! -
Zoleee83
addikt
"Tapasztalat, ha alap gép akkor PS4, S gyenge nehézkes lassú dashboard, és azért fagyogatnak a játékok, stb."
Pont hogy a PS féle dashboard a lassú/kényelmetlen, testre szabhatatlan, nagyon sok ős PS-es is utálja.
Fagyogatnak a játékok? Lassan egy éves lesz az S-em eddig 2x-3x ha találkoztam belassulással játék közben, miközben install ment a háttérben Wi-Fi-n, és laptopra streameltem.
Egy viszonylag jó PC-t váltott, de nem érzem harmat gyengének, sőt, azok a játékok amik normális engine-nel rendelkeznek itt is ott is szépek.Én elvagyok ezzel az igénytelen cuccal is, 70k-ért főleg.
Ne sarkítsuk ki, olyan mint ha azt mondanád a Suzuki egy hulladék, csak a 20 gurigás Audi-t érdemes megvenni.
Még mindig tartom S átlagfelhasználásra, X annak aki sebességet/jobb képet szeretne akár FullHD-n/4k-n.
Árban pedig 70k vs. 165k! -
nünüke1975
aktív tag
Erre valaki?
-
Madoc
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Account settings, ott ahol megadod hogy jelszót kérjen e bejelentkezéskor. Ott van egy testreszabó menüpont is. Nem vagyok gép előtt, leghamarabb éjfélkor csak.
-
adalbert1
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Egyre jobban gondolkozom, hogy One X-re kellene váltani
- sajnos én még elég drágának érzem, S-ről szerintem olyan 110k lenne a váltás, tavasszal lehetne valami hasonló Microsoftos akció, mint mikor az S-t vezették be, és jóval többért beszámolták a sima One-t, mint amennyiért amúgy beszámították volna a konzol boltok. Ha olyan 70-80k-ból tudnék váltani, akkor szerintem meglépném a dolgot, így egyelőre marad az S, és max. először a sima játékokat játszom végig rajta, a One X enhanced címeket pedig félreteszem addig, amíg lesz One X-em (ha csak ez az egy konzolom lenne, akkor valószínűleg már váltottam volna, de van mellette Switchem és PS4-em is, így azért bőven van mivel játszani addig, amíg kedvezőbb áron hozzá tudok jutni).Ha már szóba került a Metal Gear Solid V: én a napokban vittem végig, igaz, a sima story és az utána következő extra missziók (amik közül van, ami még bővíti a storyt) végigjátszása között eltelt vagy 1 év - ha valaki mindent meg akar benne csinálni, akkor kicsit sok lehet egyben a játékidő, illetve a mellékküldetések kicsit repetitívek. Mindenesetre nekem nagyon tetszett a lopakodás, és az ellenség hangtompítós fegyverekkel való legyilkolása (illetve később csak kábítólövedékkel, majd extractoltam őket saját embernek a bázisra), a fegyverek fejlesztése, a story, a zene és a kép világ is - már-már inkább egy művészeti alkotásnak éreztem, mint játéknak. Kojima hiányában kíváncsi vagyok, hogy valaha lesz-e még folytatás, vagy a távozásával vége a MGS-nek is. Szerintem sort kerítek majd a korábbi részekre is (a 2-3 meg is van 360-ra, valamelyik leárazáson vettem még nagyon olcsón, de szerintem a BC játékokban nincs benne).
l.skywalker: 27" körüli méretben van valami ajánlott 4k monitor, ami megfelel Xbox One X-hez is (és mondjuk nem egy 50-es TV árában adják
)? -
Madoc
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Te ugy csinálod. El van magyarázva de fő a biztonság.
-
nünüke1975
aktív tag
Olyan kérdésem lenne mivel még uj vagyok xbox szinten hogy a store.ról való vásárlás illetve adatok megadásának a menete hogyan megy?Gondolok olyanra hogy ha én onnan veszek játékot akkor az nem jár más fizetési kötelezetséggel azon tul hogy kifizetem a játékot.Gondolok pl havidíj.
-
mike1334
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jaja...én is utáltam magam, mikor néztem az esőt a Forza 3 F&Fben és nem győztem ámulni, hogy milyen szép...és a tvm se 4k-s hdr-s csak mezei pórias fhd...kellőképpen meg is szaggattam a ruhám meg hamut szórtam a fejemre, hogy de igénytelen vagyok.
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, Fifa 18-at szeretném átteni másik MS fiókba, meg tudom tenni? Köszönöm az esetleges válaszokat!
-
Bishi
tag
válasz
parandroid
üzenetére
+1
Szintén FAT-om van és simán jól működik minden. Ha esetleg egy szarul megírt program meg fagyna - oké, azért a Mass Effect szokott instabil lenni, heti gyakorisággal
-, az nem a gép hibája szvsz, hanem a játék kódminőségéé. -
parandroid
félisten
válasz
Madoc
üzenetére
Nem agyonszabályozni kell, hanem elmagyarázni neki. Sose volt semmin külön jelszó, de egyik gyerek se vett soha semmit az elmúlt kb 5 évben. Ha szeretnének valamit, hozzám jönnek, és megbeszéljük. Aztán vagy jó fej vagyok, vagy le lesz vonva zsebpénzből, az meg elég nagy visszatartó erő.

p
-
AMD Power
titán
válasz
turikoczka
üzenetére
FB csoporton 2 napja megy a siras miatta....

-
-
parandroid
félisten
Basszus, ha az S ekkora fos, akkor milyen gagyi lehet már az én fat gépem? Biztos én vagyok igénytelen, pláne, hogy meg is tehetném, hogy veszek egy X-et, de olyan szinten nem mozgat, hogy csuda. Talán majd jövő karácsonykor visszatérünk a kérdésre, addig nézzük a pixeles diavetítést ezen a fagyogatós foshalmazon.
p
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
No igen, én is ott laktam. Most cseréltem ott abban a kockában egy 27-es 4K monitort egy 40"-es samura

-
Ragnar95
félisten
válasz
mike1334
üzenetére
Ha már megvan az Access, akkor tehetsz vele egy próbát, a hangulata nagyon jól sikerült az első résznek is. A népszerűbb játékmódokban van esély rá, hogy találsz még ellenfelet, illetve pár órát el lehet lenni a single player részével is, a local cooppal pedig több tíz órát.
Nekem 110 órám van benne, de ebből szerintem 50-60 óra survival mód split screenben
-
dunc
nagyúr
válasz
Zoleee83
üzenetére
Tapasztalat, ha alap gép akkor PS4, S gyenge nehézkes lassú dashboard, és azért fagyogatnak a játékok, stb.
De mindenki döntse el, már alapba harmatgyenge ez a generáció, az X, és Pro viszont elég jó érték arányú masina!
"újonnan belépőnek elég lehet az S" attól függ mi a múltja, mert ha volt egy értelmesebb pc je akkor síralom lesz az S, viszont I7, és 1070 GTX ex tulajként az X nagyon kellemes gép!
-
mike1334
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Azt tudom, hogy megjelent az új, trialban a kampányt kipróbáltam, de ott az éves access, gondoltam a film előtt hagulatozok kicsit. De akkor ez kimarad, köszi az infót!

Nem igaz, hogy nem tudnak rendes single player játékot csinálni egy ennyire élő franchisenak...ott a Harry Potter, a régi sztori évek óta végetért, az új könyv és film meg meh..mégis jön mobil alkamazás meg elvileg "rendes" játék is...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Nintendo Switch V2 - Dualboot - 32+128 Gb - OKOSÍTOTT
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(persze alapba legyen benne, de akkor volna csak igazán horror ár! )

IntelKiller7