Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garage112
aktív tag
Éjszaka amint hazaérek megnézem.
-
garage112
aktív tag
Azt nem értem, ha insider vagyok alkor az appban miért csak join van. Szóval mintha most full tiszta lenne az egész, legelső indítással.
-
Mister_X
nagyúr
Kétszer is el kellett olvasnom a topic címét, de még most is biztos vagyok benne, hogy valami rendszerhiba miatt kicserélődött a mozis topic neve.
-
MasterMark
titán
CC az gáz, Corvin-ban minden rendben volt.
És nem egy idióta plázában van. -
Medocsabi
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Nálam is benne van a pakliban hogy kb 80 db jegyet vettem

-
sugarforce
addikt
válasz
Medocsabi
üzenetére
Mert amúgy adnál neki?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#113982) oriic : Van aki 20 jegy árát bukta be
(#113983) Bogyi007: Most eléggé telítettek a helyek Szegeden, ahogy néztem. Én azért majd egy feliratos vetítést majd bepróbálok, csak az asszony ne dolgozzon akkor...
(#113984) Stauffenberg: Rengeteg ilyen sztorit olvastam most..Valahol azért elég kiábrándító, szomorú és bosszantó, hogy az ország (egyik?) legnagyobb mozi hálózata nem tud/akar megengedni magának egy rendes rendszert. Aki minimálisan is jártas üzemeltetésben, az tudja, hogy azért akkor hatalmas google és facebook adatközpont méretű park nem kell hozzá... Lenne rendes terheléselosztó rendszerük, amit nem egy nagy kunszt bekonfigurálni, vagy ha erre nem képesek, fizetnének külsősöknek, akik csípőből megoldják a gondot. Szerintem a 900ft-os vizezett kólák árából kijönne egy stabilabb rendszer.. na mindegy, befejeztem, csak pont az ilyenek miatt nem szivesen vennék most jegyet, persze nem az a 3000 ft, amit esetlegesen leemelnek, cserébe meg nincs jegy... inkább a macera, ami ezzel jár. Majd premier után próbálok foglalni, ahogy tavaly is a zsivány-ra.
-
Sify
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A CC azt irta FB-on, hogy akinek levonta az összeget de nem kapott visszaigazolást a CC-től, annak nem sikerült a rendelése. Ezeket az összegeket pár napon belül visszautalják.
-
Sify
senior tag
Én először megrendeltem, de nem paypalon hanem a payu rendszerén keresztül fizettem. A pénzt levonták, de a jegy azóta sem érkezett meg. Majd megismételtem a rendelést, paypalon keresztül fizettem és azonnal megérkezett a jegy is. A levont összeget meg majd pár napon belül visszautalják.
Amúgy kinek hogy jött be az új trailer? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sugarforce
üzenetére
Mi is így jártunk, négyen mennénk és mind a négyen meg tudtuk venni ugyanazokra az ülőhelyekre a jegyet, bankkártyát megterhelte, jegy sehol. Csak remélni tudjuk, hogy valamelyikőnk közülünk lesz a nyertes, de erre kicsi az esély.
Minden rohadt évben ez van. Szánalmas tróger banda. Cinema Pink, mint lehetséges kihívó még weboldallal sem rendelkezik, nemhogy online jegyértékesítési rendszerrel...
-
Bogyi007
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
Na én ezért is nem rendeletek előre. 2 éve is Szegeden a premier hetében szombat estére egy nappal előtte simán tudtam fain helyre jegyeket venni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sugarforce
üzenetére
Olvasgatom a sztorikat.
Nekem szerencsére megvan az IMAX jegyem, ismerős megvette külön nekem is vagy 20 perc problémázás után. -
Medocsabi
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Én 3 órája folyamatosan anyázok emiatt
amúgy várható volt,csak az a bosszantó hogy kiírja hogy sikeres vásárlás aztán pár másodperc és azt h mégse.... az összes elérhető időpontra próbáltam jegyet venni imax-ba,de nem ment. Haver aki ott dolgozik meg beteg lett. Este asszonykám személyesen próbál majd jegyeket venni, ha nem sikerül neki nem kap vacsorát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Csak kártyával tudsz.
-
ImpersonatoR
addikt
Magyar forint feltoltovel ha hozzaadom az osszeget az acchoz akkor EA access t es gold ot is lehet vele venni vagy mindenkeppen bankartya kell. Nem akarok hulyeseget mondani kolleganak mert en MC vel fizettem mindig.
-
garage112
aktív tag
Valahol, megtudom nézni, hogy insider tag vagyok e? Elég fura, hogy az én xboxom mindig sok frissítéssel előrébb jár mint ismerősömé..
-
Dadpool
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha instant on-ban van a gép tedd át energy savingre és 10 másodpercig tartsd a bekapcsoló gombot nyomva, majd lépj vissza a bétába. Azt írják igy sikerült elinditani akinek nem megy
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem tetszett! Home társ miatt kötelező vétel volt. Kicsit tényleg Battlefieldes lett a mozgás.
-
parandroid
félisten
válasz
Bogyi007
üzenetére
Viszont az egészen aranyosnak tűnik. Ha lenne időm játszani, talán rá is szánnám azt a 10 EUR-t. Trackmania sem kimondottan rossz játék, főleg ennyiért...
Amúgy, ami priceless: MS Store feldob egy popupot, hogy töltsem ki a felmérésüket, hogy mennyire vagyok elégedett a store-ral. Jó – mondok, –
csak én még egy kis maradékot meginnék, látod itt elôttem eztörülök, ha segíthetek, szóval ok, erre dob nekem egy szerver adatbázis hibát. Szééép...p
-
Medocsabi
addikt
Csak nekem rémlik hogy Thief és Sleeping Dogs is volt már ingyenes golddal?
-
negyven2
nagyúr
Előrendelhető Xbox One-ra az L.A. Noire
Az oroszk ismét jobban járnak.
-
Bogyi007
veterán
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale:
Nem röhögni: Egyetlenegy játék miatt van Spotlight...

-
Zoleee83
addikt
Kérdés:
Mivel az ehetiben semmit sem találtam megvenném a Bioschock 1-2-t a múlthetiből BC-s mind a kettő ahogy nézem 360-ra. Ez fog nekem működni? (Tudom hogy van One -ra is Collection de elég ez ha működik.)
Illetve Tomb Raider lesz zsákolva. -
4m@15
tag
Valakinek kell egy Assassin Creed Unity kód? Reggel megvettem, de azt írja, hogy már meg van (jó a memóriám
). PM-ben küldöm!
-
Bogyi007
veterán
-
Madoc
veterán
A Battlefront 2 bétát kitolták 2 nappal!
-
Madoc
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Annyit megér. Kényelmes, jó a hangszigetelése. A mikrofon volt nálam problémás hogy csak fel- le mozgatható és nem hallottak partyba rendesen.
-
törölt tag
Huhh...4 órát játszottam a Shadow of War-ral. Köszönöm singapore

Ugyanazt az élményt nyújtja eddig, mint a Mordor is tette. Több, jobb, újabb, szebb. Nemesis nehézségen kezdtem el. 2 halálom van eddig. Kicsit bekaphatná néha a játék.
Nem elég, hogy a kezdetektől lvl 15-os kapitány orkok vannak, de jön belőlük ha kell 3 is egyszerre.
A speckó tulajdonságaik pedig szerteágazóbbak, mint a Mordorban volt.A képességek tetszenek. Szépen lehet őket fejleszteni és használni.
Az irányításban sajnos még mindig vannak idegesítő dolgok...30 centis kis falra 20 másodpercig szórakoztam, mire sikerült felmásznia. Szépen merőlegesen kell menni rá és akkor általában okés. Összességében viszont fejlődött ez is. Jobban reagál a kedves rangerünk.
A történet most sem lesz az erőssége a játéknak, de ezt nem is azért veszi (szerintem) elő az ember.
Orkokat ölni még mindig király és mindig is az lesz.A gyűjtögetős rész sincs eddig túltolva. A kihívások se jelentettek eddig igazán nagy kihívást, de az külön tetszik, hogy minden tárgynak, amit találunk, van egyedi kihívása is, amit ha teljesítünk, akkor extra jóságot kapunk az adott cuccra.
Előrendelőként kaptam pár nagyágyú orkot a seregembe, de eddig semmit nem tudtam velük kezdeni (lvl 6 vagyok).Baromi hosszú játék lesz, ha az ember mindent megakar csinálni és mindent össze akar szedni. Ennek kifejezetten örülök, mert már most jobban behúzott, mint a Mordor tette.
4 óra alatt az első területen csináltam meg mindent, amit eddig lehetett.Tehát ennyi alapján teljesen elégedett vagyok. Meló után jöhet is majd a folytatás, de muszáj valamennyit aludni.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ez 9800-ért megéri? Nem kényelmetlen?
-
parandroid
félisten
-
negyven2
nagyúr
-
garage112
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Na szerencsére, akkor megoldódik

-
mike1334
veterán
válasz
sugarforce
üzenetére
Csak "sima" bankkártyás fizetést ajánlotta fel...de végül úgy voltam vele, hogy a microsoft csak vigyáz

-
Zoleee83
addikt
válasz
Steelheart2
üzenetére
Jajjh kicsit hosszú nap volt leesett hogy lemezes amit írtál, szóval vedd meg bátran jó ár érte

-
Zoleee83
addikt
válasz
Steelheart2
üzenetére
Nagyjából ennyi az ára a Definitive Edition-nek (CDkeys-en), úgyhogy szerintem megéri!
Ha lemezes is szóbajöhet 5-6k-ért már lehet kapni szép állapotút, hardveraprón van néhány.
Én is most vettem pár hete de megvárom a nov. 7.-et.
BTW.: DWG-ben 2400Ft most a Tomb Raider Def. Edition is holnap délig.
Szerk.: XOX Launch - Enhanced mód elérhető lesz az Xbox One X-re.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.A Rise of The Tomb Raider játék lemezesen megér 15 eurot?Vagy digitálisan tudtok olyan helyet ahol ennyiért tudnék venni?Köszi.
-
mike1334
veterán
EA Access megrendelése esetén ugye biztonságos a bankkártya adatainak megadása a microsoft.com-on? Jobb szeretem azt, mikor átirányít az OTP honlapjára...de itt sajna nincs olyan lehetőség.
-
gduck
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Első résznél sokkal rosszabb a multija, de azért játszható

-
frankdelgado
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Ja a crack-et azt szívom. Azt nem tilos....
-
Medocsabi
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Afene,nem is néztem hogy csak 1 db van.Sajnos egy kukkot nem tudok németül.Ha úgy alakul akkor tudsz segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest