Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Valaki esetleg ismeri?
http://www.xbox-now.comBármi tapasztalat vele? Redditen azt írják minden ok...
-
sugarforce
addikt
válasz
KardosAttila
üzenetére
Igen. A weblap aljan kell csak atallitani a locationt az adott store nyelvere aztan mennie kene. Persze amugy letoltheted mindet. Enni nem ker egyik se.
-
Czimby
addikt
Köszi az infókat r.levente és Mr. Peakabo
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Ha a Gone home helyett a Slime ranchert tölteném le, akkor kell régiót váltani, vagy anélkül is le lehet tölteni? Slime rancher sokkal jobban érdekel mint a Gone home.
-
Bogyi007
veterán
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére

Czimby: Nálam a boot-os jelenség 1x fordult elő eddig, akkor fekete képernyő fogadott, de a controller-rel vakon ki tudtam kapcsolni a gépet. Utána újraindítás után jó lett, akkor a frászt hozta rám.
FH3 nincsen meg, fat-em van. -
Czimby
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Az gáz...
Neked is fat? -
Czimby
addikt
válasz
r.levente75
üzenetére
Factory resetet csináltál? Vagy itt is van cache törlés mint 360-on?
-
Czimby
addikt
Tegnap este amikor bekapcsoltam a gépet (1tb fat) kb 5-10percig csak az xbox logo alatta a hullámzás animációval volt a képen. Meguntam ujrainditottam, ekkor már betöltött.
Horizon 3 - ban 3-5-10percenként amikor rájön egy fél pillanatra megáll a kép játék közben.
Kezd haldoklani a gép vagy más is tapasztalt hasonlókat?
-
sugarforce
addikt
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
A taiwan-i storeban a kalimba ingyenes, a japánban meg a slime rancher.
-
MrPeekaboo
senior tag
Már reggel is akartam írni a GWG-s játékokkal kapcsolatban, de a 360-as még délben sem váltott ingyenesre, így letettem róla. Még most sem az, de ennek ellenére link-elem őket, aztán lehet próbálkozni később.
Zsákolható GWG-s játékok: Gone Home: Console Edition (XO), Rayman 3 HD (X360). -
parandroid
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Most mindenhol ez az akció megy - saturn, expertklein is. Gamestop akciói gépre, játékra tényleg nem nagy számok, használt, garis gépeik, meg használt játékaik viszont néha egészen jó áron vannak. Meg fanart pólók időnként akcióban.
p
-
twingers
tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Rayman 3 HD "letesztelve": Nem vont le semmit, nyugodtan ra lehet nyomni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Van persze, csak drágább.
Pl: Horizon 3-as 500-as gép 250€ mediaban, Gamestopban meg 280Jah és még FIFA 18 is jár most a medias csomaghoz.
-
Def26
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Libro, saturn, mediamarkt illetve online az amazon. Ezek mind baromi jó áron és akciókkal dolgoznak.
Kint nem igazán virágzik ez a konzolboltosdi, talán majd itthon is elindulnak ezek a multik hasonlóan jó árakkal.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
maximilian4
üzenetére
Konzolon is fizetősnek írta, de bejött, és nem vont le pénzt. Vagyis, ~1000 Ft van a kártyámon és simán be tudtam szerezni.
-
törölt tag
Sziasztok. Jovore koltozom ki ausztriaba. Ismertek esetleg olyan konzolboltot aminek van honlapja vagy valaki rendelt mar ausztriabol es melyik oldalrol ? Koszonom
-
twingers
tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Koszi az infot, kiprobalom majd, aztan ha esetleg levonja, akkor majd reklamalunk microsoftnal...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
smalltommaso
üzenetére
Igen.
-
maximilian4
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Én régimódi vagyok. Várom lemezen. Remélem lesz.
-
sugarforce
addikt
Eddig birtam cuohead nelkul. Bezsakoltam, lesz mivel jatszani melohelyen :-D
-
sugarforce
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Jo en elhiszem, csak mashol mast olvastam. En megvarom amig kiirja, hogy free. 15.ig csak kihavitjak :-D
-
maximilian4
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
-
smalltommaso
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszönöm a választ! Még egy kérdés, amerikai lakcímet kell megadni?
-
sugarforce
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
En pont azt olvastam mar tobb helyen is, redditen, fb oldalakon, hogy vonogatja szepen a penzt erte.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
smalltommaso
üzenetére
Amerika egyik leghíresebb webáruháza. Szóval az ilyenekkel nincs gond.

Igen, át kell állítanod. Egyébként Amazonon is ennyibe kerül. -
törölt tag
válasz
turikoczka
üzenetére
Nem.
Van a simple(vegig se tudod normalisan jatszani, ha csak simpleben tolod), a regular(normal) es majd lesz az expert(expert) mode. Ezt ki kell nyitni.![[L:https://gamepod.hu/dl/upc/2017-10/01/674538_aay16gkxeyiplmb7_expertcuphead.jpg][link][/L] [L:https://gamepod.hu/dl/upc/2017-10/01/674538_aay16gkxeyiplmb7_expertcuphead.jpg][link][/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2017-10/01/674538_aay16gkxeyiplmb7_expertcuphead.thumb.jpg/800)
-
smalltommaso
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki [innen?] Mik a tapasztalatok? Ha megveszem, akkor xbox-on át kell állítani a régiót, hogy aktiválhassam? -
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Terfogatra legkisebb, One S-nel valosagban nagyon mininmalisan kisebb csak

-
twingers
tag
A Rayman 3 HD-t másnak is 2490,- ért ajánlja fel a honlapról próbálva?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Microsoft store-ról beszélünk. Nekem ott nem megy a Paypal fizetés sehogy sem.
-
gulb
őstag
Gyerkek ez a Human Fall Flat behalok mekkora jatek
)) -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Te próbáltál már PP-vel vásárolni? Mert elég egy adott országban regisztrált paypal fiók. Pl USA Store vásárláshoz USA címes paypal. Utána a kártya már teljesen mindegy milyen. Mi folyamat így vásárolunk Szingapúrból. Szinga címes PP + HU OTP kártya.
-
Medocsabi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sztem simán meg lehetne akkorára csinálni mint egy ps2.Na az lenne számomra ideális

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
pzstm
üzenetére
Ez ha igazak az E3 utáni adatok éppen csak félig állja meg a helyét: [link] - mert e szerint szélesebb, mélyebb lesz mint a One S, azonban 0,1 inchel alacsonyabb.
De szerintem a júniusi adatok tévesen jelentek meg és a hivatalos oldalon én nem találtam exact adatokat.
(#113043) IntelKiller7: az egy hivatalos angol nyelvű oldal tükör fordítása. És minden szava igaz. Azokban a régiókban lehet PayPal-al fizetni. Ottani lakcím és ottani bankkártya szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz
turikoczka
üzenetére
van, simple es regular
-
turikoczka
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Cupheadben vannak nehézségi szintek?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor igazán naprakész az oldal ezen része.

-
Barell
őstag
Üdv, a csoport elég halott ezért itt kérdezném hogy 9k èrt jó vétel e a Modern Warfare remastered? Kedvenc cod részem volt és bele se gondolok milyen jó lehet frissítve de félek hogy nem túl aktív a multi része ami nekem fontos lenne. Van róla véleményetek?
-
törölt tag
válasz
krx21
üzenetére
Google: xbox one x dimensions
elso [link]30cm x 24cm x 6cm
-
krx21
nagyúr
Az Xbox One X-nek valahol olvasható a konkrét mértei? Nem találom...
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
sugarforce
addikt
Mar nem egyszer elofordult, hogy az asszony nekiallt jatszani a one-on, en meg mit tudtam mit csinalni, egy ilyen delockos atalakitoval rakotottem a 360at a dsubos monitorra es ugy jatszottam. A kepminoseggel semmi baj nem volt. Ja a one-nal is igy jatszok nehanapjan, szukseghelyzetben.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez sem igaz. Mert pl. US store-ban nem lehet PayPalal fizetni Magyarországról
-
kungzi
veterán
USA store-ból csak régió váltással tudok vásárolni és használni is a játékokat? Mi ennek a menete pontosan? Valaki tudna nekem segíteni, akár privátban? Köszönöm szépen.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
melan
üzenetére
Eddig is tudott volna multizni és az account-odon lévő játékokkal játszani az ő account-ján, mindössze azt kell beállítani, hogy a te account-oddal bejelentkezve tedd a konzolt home konzollá. Ezután minden játék és egyéb szolgáltatás (gold, EA access stb) ami a te account-odon van elérhető lesz a többi bejelentkező account számára is.
-
kungzi
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gondolom az indiai store-t nem tudom használni vásárlásra, ott elég jó áron van! link , indiai store
-
StLui
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
azért ez így "kicsit" megtévesztő
-
kungzi
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azt használhatom itthon? Nem csak a magyar store-t lehet?
-
TBMC
addikt
skacok!
hogy tudom a legegyszerubben/olcsobban osszekotni az xbox one s -t egy csak es kizarolag vga csatival rendelkezo monitorral?
tesomnak kellene 1 hetig. ideiglenesen.
-
lacy86
addikt
Amazonrol erdemes digital code-ot rendelni?
( vagy itt dragabb? ) -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Játszik valaki World of Tanksal?Egy elitre kifejlesztett járgánynál,hogy lehet megoldani gold nélkül,hogy a legénység fejlesztésére használja a megszerzett xp-t?Vagy ez csak a pc-s verzionál müködik?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FH3 nincsen meg, fat-em van.

) elkepeszto nagyon ugyesen halad at a palyakon!!