- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Doki16
addikt
Vessetek véget a vitának/érvelésnek
Na, hogy végre valami legyen is ami erről a topikról szól. Be lehet azt valahol állítani, hogy a box melyik profillal jelentkezzen be automatikusan Live-ra?
-
Doki16
addikt
válasz
Csabee. #35678 üzenetére
Úgy értettem hogy szintben lehet 999-ig fejlődni. ITT a cikk.
"omohoppo1: A rangrendszeren tűnödtem. A megnyitható dolgok rangokhoz vannak kötve? Melyik a legmagasabb rang amit elérhetünk?
Adam és Gavin: Van egy offline és online, XP alapú rangrendszerünk amely lehetővé teszi, hogy különböző jóságokat nyiss meg, ahogy játszol. A legmagasabb rang a 999., de ennek az eléréséhez több életnyi időre lenne szükség." -
Doki16
addikt
Aki játszik a Dirt 2-vel az meg tudta csinálni a "I Ain't Afraid Of No Ghost!" achievement-et. hiába rakok be ghost-ot a listáról nem tölti le csak kiírja, hogy download failed.
-
Doki16
addikt
Mi újdonság van az új Dashboard-ban? Én idáig csak a drága avatar kiegészítőket és a Help menüt véltem felfedezni.
-
Doki16
addikt
Azt lehet valahol állítani hogy akivel voice chatelek ne a hedsetben halljam hanem a hangfalon. 2.5-ből 3.5-re Jack átalakítóval működik a mikrofon kipróbáltam, csak hát ugye akkor nincs fejhallgató.
-
Doki16
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de úgy tudom, hogy a vezetékes Joysticokat rá lehet kötni számítógépre is, ha esetleg a wireless joy-hoz vennék egy Play & Charg kitet akkor azzal is rá lehetne kötni a PC-re? (nem a töltést értem ez alatt)
-
Doki16
addikt
Miért csinálja néha azt a joystick, hogy az egymással szembe lévő ledek körbe-körbe villognak? Remélem érthetően fogalmaztam
-
Doki16
addikt
Témákat boxra csak live-ról lehet leszedni vagy van vmi más módszer is?
-
Doki16
addikt
válasz
burgatshow #28363 üzenetére
Akkor elkezdem végigjátszani a játékot.
Van egy hónapos ingyen GOLD accom, ha azzal lehet Fable 2-vel játszani akkor szívesen megyek.
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem a Fable 2 topicja, de ami van az igencsak kihalt. Olvastam, hogy egy páran játszanak illetve játszottak vele, nekik szólnának a kérdéseim.
A Hősök céhében abban a teremben a ládát hogyan kell kinyitni? Tudom hogy írja, hogy a fable2.com-on megtalálom, de valahogy mégse.
Még valami. A fény templomában, mikor van az a misztikus óra amikor egy nagy összeget kell adományozni?
Köszi.
-
Doki16
addikt
A joyon lévő 2.5"-ös csatlakozón lehet valahogy a játék hangját átküldeni vagy csak voice chatre jó?
A filmekhez a feliratokat le tudja játszani?
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Van valami teljesítménybeli különbség a régi 20GB-os a és a mai 60GB-os Pro konzol között?
Ez egy olyan gép amire 16.5 A van írva, de HDMI-s és a tápcsatin sincs ott az a kocka középen, 2007.08.21 gyártású. Most akkor ez Xenon vagy Falcon lapos?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest