- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
voorhees #36331 üzenetére
Batman és a Prototype felrak mindent.
Szedd le az újabbat pendrive-ra, hátha megy.
Végső esetben valahogy át lehet írni a verziószámát, úgy hallottam. Vagyis egy kicsivel nagyobb verziónak írod át a legújabb dasht, akkor újabbnak fogja látni, és telepíti. Úgy hallottam. Azt nem tudom hogyan kell. -
szaszlaci
addikt
válasz
voorhees #36329 üzenetére
He?
Miért akarnád letörölni teljesen? Ha egy újabbat tartalmazó játékot teszel a meghajtóba, frissíti magát. Amúgy régebbit sem tudsz már visszarakni (egykönnyen).
Csak a három dimenziós figura létrehozási lehetőséget tudod letörölni így, nem a dashboard-ot. Természetesen megmarad a profil és minden egyéb.
Az csak formázásnál vész el (gondolom).
Amúgy ott kell lennie annak is, belső memóriába nem fér bele, vagy HDD vagy memkártya. -
szaszlaci
addikt
válasz
voorhees #35392 üzenetére
Akkor ott valami gond lesz. Valoszinűleg a töltő közel nincs olyan erős, mint rá van írva. Talán mert rossz.
Olyan nincs, hogy nem szeret egy márkát, ugyan az a technológia.
Multimétered van? Ha igen, mérd meg, mekkora áramot tud. Simán a rövidzáras áram méréssel akksi nélkül a töltőt.Vagy az egyik akku zárlatos, nézd meg, külön-külön adnak-e feszültséget.
Nem láttam azt a filmet
-
szaszlaci
addikt
válasz
voorhees #34918 üzenetére
A töltés idejável lesz a gond. Nézd meg, 12 órás töltésen hány mA-t ad le a töltő, úgy meg tudom mondani hány órát kell tölteni.
Nálam több hónapot bír rezgéssel és azért játszok is vele.
100-140 órát ugyan ezekkel a Duracell-ekkel.bandiras2: valami ilyesmi lesz, köszi a tippet. Grincsnek igaza volt, máshol is a ventiszabályozó elégését mondják.
DVD-n van 12 Voltos ág, onnét tervezem a levételt. (Úgyis csinálok új tápkábelt neki.)
Mit gondolsz, nem zavarja meg a DVD-t a venti zöreje? -
lvnt
őstag
válasz
voorhees #34725 üzenetére
Hát nem tudom, én is kb. egy hónapig játszottam egy 55-ösön vele -jobban mondva nem játszottam-, de kénytelen voltam venni egy monitort, mert rendszeresen kifolyt a szemem fél óra játék után és amúgy meg sem közelítette az élményt, amit egy HD/HD ready megjelenítővel nyújtana. Igaz, hogy nekem SD TV-k közül is egy Orion csodám van, lehet egy jobb TV-n jobb lett volna.
-
zack
nagyúr
válasz
voorhees #34722 üzenetére
Úúúbazz...tényleg elnéztem!
Elég idiótán van megoldva az árazás helye az egyszer biztos.
60k a Premium...70k az Elite. 60k se rossz a Premium-ért 2 játékkal.
Egyelőre normál TV-m van, szóval a HDMI kábel és a nagyobb vinyó nem létszükséglet.
Normál 72cm TV-n mennyire élvezhető a grafika?szaszlaci: Köszi, de mindenképpen vinyósat szeretnék.
Sokáig volt XBox-om és az elején lemezről, később pedig HDD-ről játszottam. Nagy volt a különbség töltési időben.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest