- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Rusty
csendes tag
Üdv.
Vásároltam egy xbox-ot októberben, eddig nem foglalkoztatott a live-on keresztüli játék, de most az egyik barátom is vett egyet, így hát nekivágtam.
Vettem egy utp kábelt, összedugtam a routerrel, beállítottam a kapcsolatot, csatlakozok live-ra, erre kiírja, hogy ban-olt gép. Ilyenkor mi van?
(a gép egyébként mókolt, de nettel összekötve még sosem volt, létezik h rögtön a csatlakozásnál?) -
Rusty
csendes tag
Üdv.
Azt szerentném kérdezni, h vinyón tárolt mentéseket le lehet valahogy húzni egy külső adathordozóra?
Illetve hogy az achievementek online tárolódnak ugye? -
Rusty
csendes tag
Üdv.
3LED hibás lett a gépem, de sajnos már a kibővített garancián túl (2006.augusztusában vettem), és azt szeretném kérdezni, hogy melyik szervizbe érdemes vinni (bp)?
Ahogy elnéztem, az árak mindenhol kb. 7-8 ezer ft körül alakulnak...
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy ha most megcsináltatom az mennyire lesz tartós?Előre is köszi a válaszokat
Aktív témák
- Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest