- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_Blank_
senior tag
válasz
Buldozer99 #13955 üzenetére
ti is tudtok rendelni ebay, etc.. a fizetésre is már 1000 féle módszer van.
-
_Blank_
senior tag
1. már ezen is HDMI kimenet van úgy mint az újfajta Premiumon, nincs hozzá merevlemez csak egy 265 megás kari, ezért már nem ezt venném
2. tudtommal nincs, de nem követem annyira az új fw-ket..ha live-ozni akarsz akkor szvsz origivel játsz.
3. ezekkel játszhatsz 360-on, bal oldalt komp. lista
4. szubjektív, én az lcd-t ajánlanám, ha brutálméretű megjelenítőt akarsz akkor plazma -
_Blank_
senior tag
Ahogy mondja a kollega nem érdemes vacakolni a 24" meg crt monitorokkal és az 1080P-s felbontással, lévén nem is tudja a box, ha csak az árakat nézzük sokkal jobban kijön egy 26"-al.
Minél nagyobb LCD TV 720P-n, lehetőleg 32", ezeket már komolyabb panellal szerelik mint 26"-os társaikat.
Ha meg nagyon olcsón akar valaki kijönni akkor 22-es WS LCD monitor VGA kábellel. -
_Blank_
senior tag
válasz
qpakcovboy #1669 üzenetére
-
_Blank_
senior tag
válasz
(Kolombusz) #1078 üzenetére
szebbek mint Xbox-on, de az SDTV és HD különbségeit nem kell ecsetelni..
-
_Blank_
senior tag
pár ezer ft /2-5k/, neked kell eldöntened hogy origivel akarsz játszani vagy backuppal, én most lehet inkább az origit választanám mert már 2-3któl hozzá lehet jutni néhány jobb gammához is..
persze az újakat meg kell fizetni
meg ugye az 1 év gari nagy úr a 360-nál a folyamatos elszállások miatt, ettől az egytől féltem én is a gépem.. -
_Blank_
senior tag
válasz
jimessor666 #729 üzenetére
hülyeség hogy kibannolnak.. max ha megjelenés előtt játszol tört játékkal akkor megeshet, amúgy nem.
22'' monitoron is 720P, tehát jól fog kinézni -
_Blank_
senior tag
válasz
markopolo #690 üzenetére
rúterről nyomod vagy csak simán adsl modemről?
ha rúter akkor kapcsold a DHCP-t enabledre és a 360 network settings-nél töröld ki a felhasználóneved meg a jelszavad.
ha közzvetlen modemről akkor viszont csak be kell írni a usr/passw-öt az említett networks settings-be, többit hagyd automaikusan..
IP beírásával nem kell szórakozni..
Aktív témák
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest