- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
breetai
aktív tag
válasz
zolaas #41999 üzenetére
Hi!
Ha bunyos játék érdekel (Mortal csak nem annyira véres): Dead or Alive 4 (olcsó=5000 Ft és hibátlan), Tekken 6 (új szebb DE drágább kb. 12000 Ft), Soul Calibur 4 (ez mondjuk fegyveres harc kb. 6000 Ft), Dragon Ball Z (mindkét játék erős közepes, az első kicsit csúnyább és inkább kisebb térben megy a harc ill. nem rombolható a környezet, az újabbikban már dőlnek össze a hegyek ... CSAK attól, hogy nagy a küzdőtér kissé kautikus lehet egy menet mert elveszted az ellenfelet a látómeződből ...)
ILL. mindkettőre igaz, hogy a DBZ ill. a Naruto stb.=anime játékok kicsit egyszerűek mert kisebbeknek pozícionálják őket.
Van még a Virtil Fighter V ill. a Mortal vs. DC Comix ezeket csak egyszer-egyszer próbáltam. A Motral nekem éppen azért nem jött be mert a DC-s jogokért le kellett mondaniuk a vérről meg a kivégzésekről. A Virtual-ból a demót kipróbáltam (LIVE), jó-jó, szép-szép DE nekem a DoA4 akkor már jobban tetszik mert ott nem kis "boxringekben" megy a bunyó ill. az egész irányítás/harcrendszer nekem jobban bejött. -
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest