- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
heihachi #23449 üzenetére
Szerintem az az ezüst előlap kelti pont a bóvli hatást...
Ezzel én is egyetértek, a tiszta fehér előlapú arcade nekem is jobban tetszett vásárláskor.
Azt meg már alig merem leírni, hogy a fekete design meg számomra egyenesen taszító volt.
Nos, ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák, ízlések és pofonok. -
Coyote2000
őstag
válasz
heihachi #23382 üzenetére
Köszi a segítséget!
Esetleg vissza tudom lőni offline-ba a profilomat? Bejelentkezéskor így is megpróbál kapcsolódni, persze ha be se dugom a kábelt akkor nem tud... Végülis a kérdésem arra vonatkozik, hogy át tudom-e menteni az eredményeimet másik profilba... Attól félek nem.
-
Coyote2000
őstag
válasz
heihachi #23352 üzenetére
Jo hogy feljott a tema!
Annyi lenne a kerdesem, hogy a Live-os profilt vissza lehet-e "degradalni" offline profilla? A lenyeg, hogy szeretnem megtartani a menteseimet es az eredmenyeimet, de nem szeretnek minden alkalommal Live-ra csatlakozni.
Egyebkent wireless kiegeszitot hasznal valaki? Nem szeretem a kabeles megoldast...
-
Skynet258
veterán
válasz
heihachi #23036 üzenetére
Mert amikhez hozzájutottál, azok mind régiófüggetlenek. Hidd el, tudok mutatni olyan lemezt, ami meg se nyekkenne a gépedben (több ilyen lenne, mint ami megy)
OddMan jól írta, vagy PAL, vagy régiófüggetlen lemez megy csak az európai gépeken.
Nekem is van mindenféle Play Asiaról, de ezeket mindig úgy veszem, hogy figyelem, mennek e PAL rendszeren.
Ha nincs ott a pipa... akkor nem fog menni, ez 100%. -
->Raizen<-
veterán
válasz
heihachi #22054 üzenetére
Én 10-15 percig járattam dashboardba anno a gépet és mégis bekaptam a random fagyogatásokat a vége fele meg a 3 ledet. Mióta utánhűtögetem az új belsejű gépet (csak a borítás a régi xd) azóta 1x nem fagyott ki. Term nem mókolt belül play and charge kittel oldom meg. Ja és ha a dvd olvasó feje már kezd eléggé elhasználódni az is okozza a megfagyásokat!
-
nofi
addikt
válasz
heihachi #21641 üzenetére
Szerintem aki megdolgozik a játékért annak elfogadhatóbb az az ár amit elkérnek, mivel tényleg nem egy-két órás szórakozásról van szó, mint az aki ráér havi 10 játékot is lewarezolni, kipróbálni pár órára majd teleflamelni a fórumokat a nyamvadt kis véleményével. Közhely itthon arról beszélni, hogy majd veszek játékot ha lemegy az ára. Arról van szó, hogy ha vki venne játékot nem tudna feltétlenül minden újat kipróbálni, belelesni, mert bizony meg kellene fontolni, hogy pl januárban mire lesz pénze.
Más kérdés, hogy nem minden játék ér annyit amennyit elkérnek érte. Egy GTA4-gyel hetekig játszol, míg egy prince alsó hangon is pár nap alatt kipörgethető, de megjelenéskor kb ugyanannyiért vetted meg...
Részemről fél éves melóm van abban hogy tudtam venni egy TV-t és most ha jól megy minden lesz boxom is hozzá egyszer. (Inkább mint egy év után új videokártyát venni a gépembe!) Elismerem pc-n rengeteg játékot próbáltam ki "okosba" és durva h csak párat volt türelmem végigjátszani és most a napokban jöttem rá, hogy mennyi jó címet hagytam ki, pusztán mert habzsolni akartam a játékokat. Tisztelet a kivételnek, de törjön le a kezem ha még x ezret kiadok azért, hogy agyonmoddoltassam a boxot és folytassam ezt a szintet. Azért szerintem egy szint, hogy valaki kockáztatja a garit, meg a live!-ot, inkább megsüketül a modoktól, veszi a még közel sem olcsó dual layereket és habzó szájjal sasolja a torrent releaseket, hogy elmondhassa ő játszott vele leghamarabb...
-
Badb0y
addikt
válasz
heihachi #21572 üzenetére
Szerintetek egy alaplapra integrált memória nem gyorsabb mint egy vinyó? GTA4 textúrák miatt kérdezem, mert legutoljára amikor boxom volt, nagyon zavaró volt az, hogy meg kellett állni az autókkal, hogy betöltse mi is van körülöttem
Mert ha szgépekből indulunk ki, akkor gyorsabbnak kellene legyen egy integrált.
57 alatt lehet pro packot venni? Vagy ez már olcsó?
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #21572 üzenetére
biztos hogy jobban fogja bírni a gyűrődést mivel 90 helyett 65nm csíkszélességgel készül. majdnem 30%-al kevesebb hőt termel, ami igen jelentős.
a másik meg hogy olcsóbb is lesz, mert nem kell annyi anyag hozzá.
egy arcade 42 helyett kb. 38k-ra fog lecsokkenni... habár eddig az árcsökkenésig még sok van hátra... -
p_milan
aktív tag
válasz
heihachi #21455 üzenetére
Támogatja az szerintem, csak az 1.2HDMIvel volt valami probléma. Bővebben itt.
-
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #20888 üzenetére
Boxon nekem a gta4 akkor volt lassú ha 1080i volt beállítva kint a dashban, ha 720p-re raktam akkor gördülékenyebbnek tűnt. Elvileg ez hülyeség, de én nem ezt tapasztaltam. Fura egy "játék".
Halo3-at meg ne szidja a mikulás arc, nekem nagyon bejön. Nagy terek nagyon élvezetesek amikor az "ici pici" pókocskákat kell nyírbálni
-
dunc
nagyúr
válasz
heihachi #20888 üzenetére
Szerintem nem szép a pc verzió jó géppel majdnem maxon néztem recés élek stb ,és a sebesség az vicc ezt elrontották,és szerintem nem lesz javitható semmilyen patchel.....
X en játszottam szerintem élvezhető volt de maga a játék nem tetszett,nem is bánom,hogy nem lett jó a pc verzió nem voltam ráhörögve a játékra. -
ggf8600gts
tag
válasz
heihachi #20820 üzenetére
A DMC 4 nálam is komoly jelölt. Hónapokat vártam a magyar felirat maitt a PC-s verzióra, végül nagy nehezen meg is jelentette a CD Projekt, ám magyar felirat nélkül
A Conan nem ismerem... ln a Hyborian Adventures miatt rosszul valami RPG-re gondoltam...
Mi is a Játék teljes címe ? (HOGY TUDJAM KERESNI A BOLTOKBAN)
-
Djuree
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #20724 üzenetére
Én is szeretem nagyon a boxot,jó hogy nincs vele semmi kompatibilitási probléma, itt megy minden
De sajna még nem próbáltam a gta4 et boxon
Biztos jó lehet.
Egyszerű az irányítani a GTA 4 et joyyal?
Veteránba tolom most a COD3 at és jól megy, elég sokat jelentett hogy az hogy egyszer már kipörgettem. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
heihachi #20722 üzenetére
Az nem annyira rossz ár érte, de az PC-s
Sajna boxra nem kerülnek ennyibe a gémek, bár nagyon jólenne. A box ára szerintem így is fog lefele menni, ami nem rosz dolog, mert akkor ha behal gari után akkor már nem is érdemes megjavíttatni, hanem venni kell egy újat..A másikból meg kiárulni a használható alkatrészeket..
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #20467 üzenetére
persze, de azért a 8800gt nem rossz kártya még most sem...
nekem a procim egy amd x2 volt 2ghz-en ami azért sokkal gyengébb mint a kóró"Ez a hardware gyártó - szoftware író szerződés baromság" nem baromság. maga engine john mondta, ő meg csak tudja, de persze te biztos jobban tudod
meg eleve ez üzletpolitika, én is így csinálnám, ez mindenkinek jó üzlet ha belegondolsz. látom nem olvasol ilyen gazdasági dolgokat, ez a "titkos" szerződés rengeteg helyen szerepelt már. nézz utána ha érdekel. google-ben keress rá valahogy.
ja meg a másik hogy nemsoká kihozzák a clear sky-t box-ra, aminek akkora a gépigénye hogy fullon csak a mai legdurvább gépeken megy el. x-en simán menni fog figyeld meg...
-
p_milan
aktív tag
válasz
heihachi #20357 üzenetére
Nem persze, nem látsz ilyen hírdetést. Mert senkinek nem lenne szíve ennyiért eladni, de ez olyan, mint egy szalonból kihozott BMW. Holnap már fele annyit ér. Nekem legalább nem kellene 25ért, inkább megvenném az eredetit. Bár arcadeot eleve nem vennék. De akinek nincs pénze az lehet.
A 160$ se túl sokkal több.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
heihachi #20355 üzenetére
En az epp javitas alatt allo /de meg mindig ket ev RROD garival rendelkezo/ 20GB-s Premiumomat rakom fel ebay es craigslist-re $160-ert /headset nelkul, mert azt megragta a kurva macska/, opcionalisan adok hozza eredeti Microsoft HDMI kabelt +$40-ert /bontatlan. az Elite-hez adtak/. Ezt igy valahogy realisnak erzem, de szoljatok ha el vagyok tevedve.
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #20217 üzenetére
Konzolnál úgy tudom hogy fizetni kell a microsoft és a sony felé is a játékok esetében, mivel az ő csodagépükre jelenik meg, e két nemes gyártó meg ezekből szándékozik megtömni a szerény méretű erszényét, ha már a gépet olcsón adják. Konkrét adatokat nemtok, microsoftnál annyit hogy minden egyes dvd után van jogdíj, aminek köszönhetően már plusszos is a box.
Ezzel szemben a pc-nél teljesen általános dolog hogy pl egy videokártya gyártó támogatja a fejlesztést és pc-nél plusz jogdíj sincs ha jól tudom. Persze ha megvesznek egy grafikus motort akkor fizetni kell, de ez konzolnál is megvan a jogdíjak mellett. -
p_milan
aktív tag
válasz
heihachi #20208 üzenetére
Hát igen ezzel én is így vagyok. Valahogy szívet melengető látvány látni a sok eredeti DVD-t, játékot a polcon. Bár szerintem nem sok a differencia az írott/eredeti között, de én is az eredetire szavazok. Játékokat meg megkapom 8-10k körül, ha tudok várni egy picit...
...és tudok.
-
adalbert1
veterán
válasz
heihachi #20200 üzenetére
Mi csak egymás ellen toltunk pár roundot, annyira bőven jó volt. + Megnéztem Joker pisztolyos kivégzését, az is tetszett...
Persze szívesebben látnék egy olyan mortal játékot ami sokkal véresebb és sokkal brutálisabb kivégzések vannak benne. A karakterek meg mondjuk az 1+2+3+ultimate (vagy az ultimateben már amúgy is benne volt mind?) szereplői lennének, összes mozgással és kivégzéssel.Én pl. sose ülnék le versenyszerűen verekedős játékot játszani (lehet bennem van a hiba
), ilyen könnyed szórakozásra meg megfelelt a game...
-
Kasza08
őstag
válasz
heihachi #20196 üzenetére
"A gyártók nem máltai szeretetszolgálatok, ez igaz. De a felhasználók sem (lásd még warez)."
Drága Xbox360 szoftver előbb volt mint warez. Nyílván nem azért warezol a jó nép, mert az annyira jó, hanem mert kik*rt drága a játék.
Most úgyis megfogtok cáfolni; én nem értek a kereskedelem&marketinghez, de szvsz. ha egy új játék max. 8k lenne, akkor kevesebb lenne a warez, ugyanis ez már szerintem tényleg nem egy megfizethetetlen ár érte. Ha mégis, akkor a többség gondoljon arra, hogy a flash is pénzbe kerül, a dvd-k is pénzbe kerülnek. Az eredetiket lehet csereberélni is. Ráadásul akkor elérhető lenne a live, ami azért szerintem egy elég vonzó dolog.
Így kb. a feleannyiért adnák el, de 2x annyit. Szerintem!
De ezt biztos csak én látom így, és szeretném, ha így lenne(#20192) The Butcher:Használd egészséggel
(Értem ezt az kézfej izületekre és a szemedre)
-
-
Kasza08
őstag
-
Jozzz
tag
válasz
heihachi #20021 üzenetére
Nem tudom mi más hiba lehet, mert az új dash is simán felment és a live is működik rendesen...
Rádugom a pendrivet é fel is ajánlja, hogy a lejátszáshoz frissítést kell letölteni, fel is dobja az oldalt. Ott viszont kidobja fentre amit írtam és csak a B gomb él semmi mást nem enged...Mi lehet az a más probléma?
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
heihachi #19814 üzenetére
Bizony de ebben kifejezetten gyorsan ha azt akarod "szépen" fusson!
Amugy az mi nem rossz mer próbál leszoritani az útról meg a falba kenni szóval nem olyan tragédia a játék de ez hogy megnyomsz 1 gombot és egyből indul a verseny értitek akkor meg minek ekkora nyilt tér??? Jaa tudom már ha üldöznek a rendőrök lehessen hova menekülni.
A gpst nem lehet bekapcsolni :S
-
nesh20
aktív tag
válasz
heihachi #19708 üzenetére
Kung Fu Panda 49.000 FT-ért !!
Na ez a lehúzás -
mergal
aktív tag
válasz
heihachi #19439 üzenetére
Sztem 7 óra az semmi... Átlag 1-1,5 órát van időm játszani naponta az akkor egy hét alatt kivégezve és az igencsak nem ér meg 12-13e Ft ot.
A másik, ha nincs egy játéknak demoja és ha az ember gyerek gépe nem flashelt kérdem én mi alapján mérlegeljen mint a gameplay videok meg teszt oldalak? Azért nem mindegy mire dobok ki 10-12 ezrest.
Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest