- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz
Gebriel #41204 üzenetére
Cod4 van meg csak nekem, abban annyi a bajom hogy bekempelnek a házakba és onnan snipereznek ki állandóan. Ezért is szeretem a kisebb pályákat, csak ott meg nagy a hent
Cod6ba akkor gondolom több az ilyen lehetőség (sniper), meg aki ki is használja
Nálam pár napja a FIFA10 az etalon, mióta megvan ki se vettem a boxbol. Nagyon eltalálták, nehezebb, új kihívások, sok új lehetőség. '98 óta fifázok (gépen), azóta talán ez az első ami megfogott és újnak hat. Ma este indul a FifaLiveHungary, szurkoljatok (E csoport, Dortmund)
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #41111 üzenetére
Milyen hóban?
Corollát elvitték, mert másik cég fel lett számolva és nem akartuk megmenteni, mert többet kellett volna fizetni a banknak mint amennyit ért az autó.
Jelenleg egy Yaris/Renault Scénic mocorog nálunk, de ezek nem azok a kimondott sport autók.
Most rendeltem Gears of War 1 és második részét a game -ről.
-
Tomics
addikt
válasz
Gebriel #41060 üzenetére
Ez érdekes, 5-6 ezerért árulják. Írj rájuk hogy mi ez
január 5-én fog megjelenni
-
sosperecek18
őstag
válasz
Gebriel #41016 üzenetére
Nekem is ilyen van...de még nem használtam ölben, mert úgy nekem túlságosan alacsonyan van, viszont egy normális méretű comra rendesen felfekszik ölbe véve...úh azzal nem lesz gond, csak mondjuk nagyobb FF esetén nem tudom milyen érzés úgy vezetni, hogy kormányzol és közben a combodat rázza a kormány...de sztem nem lősz mellé, korrekt kis kormány...
Ha meglesz karácsony környékén nyomhatnánk Forza 3-at
-
Integrator
aktív tag
válasz
Gebriel #40687 üzenetére
Arra írtam, hogy ha magyar vagy, és angol/usa címen regelsz és használod a Live-ot, akkor a profilt bannolhatják csak (benne van a ToS-ban), a gépet nem. (Az más kérdés, hogy nem fogják, hisz Te sem rugod ki azt aki fizet).
ha viszont a gépbe bele nyúlsz, és módosítod, akkor már bannolhatják a gépet is (azt viszont senki nem tudja pontosan, hogy mit figyel az MS ezügyben) -
szaszlaci
addikt
válasz
Gebriel #40639 üzenetére
Sajna nincs ilyen, meglestem..úgy már erősen fogyatékos kérdés lett volna részemről
Ha már itt vagyunk, jól tudom, hogy a Rock Band nem megy joypad-el, igaz? Nálam indulásnál mikrofont kér
Beerwolf: bemész egy hipermarketbe vagy hasonló helyre, és összeválogatod, ami neked kell, baromi sok ilyen van. Igaz, nem a legolcsóbbak ott, én LomEx-ben venném meg a szükséges dugót és összekábelezném.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Gebriel #40635 üzenetére
Az mp3 is szóba jött, hogy arra akarok gitározni.
Van alapja, PC-re létezik egy program, hasonlóan szétszedi az mp3-at, mint a GH, csak ott egy ürhajóval kell szedegetni a zenére a pöttyöket. De ugyan az az elv.Ami fontosabb lenne, hogy a játékban benne lévő, csak extra nemtommik teljesítésével elérhető zenék is szabadok legyenek. Gondolom ilyenek, hogy hibátlanul játszok végig egy számot, lehet ad egy bónusz zenét.
Vagyis hogy ne kelljen ezt megcsinálni, hanem valami cheat vagy egyéb csalás van-e hozzá. -
the_stig
tag
válasz
Gebriel #40534 üzenetére
Hi!
Naszóval:
Sony szervíz eléggé rigolyás, ha nem közvetlenül sony dealer-től veszed a készüléket, akkor sz@rnak rád. Vagyis az üzleten keresztül kell érvényesíteni a gart.
250Gb vinyó azért van PS3-ban, hogy média lejátszónak használd... kackac, off asus oplay porba gyalázza ps3-ast, teljesen butaság erre a feature-re építeni. blu-ray lemezek polírozására már iparág van :-( .
ps3 kb 100MB-ot installál, a többin a lemezt pörgeti. Halk, de mégis megy a meghajtó.
wifi nagyon király, emiatt kicsit énis bizonytalan voltam, de végülis ez nem egy wifi eszköz, így végülis teljesen felsleges feature ismét.
8Eft a live egy évre, ennyit megér ... már a letölthető demok miatt is.
blu-ray -nek lassan vége, m.o. -n már zuhanásról sem lehet beszélni a br lemezek eladásában.
10Eft különbség vajon hogyan jön ki? mert jóllehet kapni ps3-ast 90-ér játékkal, de adjuk már hozzá azt az egy kontrollert, és máris 26Eft-ra hízott.végül: nem ellenkezés, és nem a vita miatt írom le az érveket, csak már mindezt agyban magamban végignyomtam.....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Gebriel #40514 üzenetére
Az a baj, hogy nekem játék nélküli box kellene, mert ami játékokat bundle-ben adnak hozzá, azok jelenleg totálisan érdektelenek számomra (pure meg lego batman, vicc; autós játékokkal meg egyáltalán nem játszom, a MW2 pedig nem rentábilis), így lehet akármilyen jó az áruk (mármint a bundle packoknak) nem akarom kifizetni azt a néhány ezer forintos pluszt olyan játékért, amivel soha nem fogok játszani, eladni meg problémás (mert nyilván tele van velük a piac). Az 576 pl. szimpatikus lenne, de nincs sima, nem játékkal egybecsomagolt Elite-ük, a Media Marktan meg azért már nem minimális a különbség egy konzolbolthoz képest.
Itt van az én dilemmám.
Mindenesetre köszi a tippeket, egy kérdésem lenne még a szakértőkhöz: korábbi hozzászólásokban többen írtátok az OrigoGSM-et, ahol találtam is nekem megfelelő gépet, viszont a termékleírásnál ez áll:
- Jasper alaplap
- Új alaplapi memória, 65nm-es CPU és 90nm-es GPU technológia.Én úgy tudtam, hogy a Jasperes gépeknél mind a CPU, mind a GPU 65nm-es már, nem?
-
T.Peter
őstag
válasz
Gebriel #40216 üzenetére
Mi szól a gt5 mellett? Régen játszottam a prologue-gal ahhoz, hogy össze tudjam hasonlítani a forza 3-mal, viszont a forza 3 nagyon megtetszett.
Xbox mellett szerintem több minden szól, persze számomra. PS3-ra nem lesz Alan Wake, Mass Effect. A PS3 exkluzív címei nem vonzanak. Mondjuk az Uncharted-et kipróbálnám, az jó lehet. Nem zárkózom el a PS elől, de eddig az xbox játékfelhozatala jobban meggyőzött. -
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #40204 üzenetére
opfor nagyon bugos, meg csúnya is, főleg boxon, még pc-n elmegy full grafon, de ahhoz meg paks kell
taktikailag nagyon jó, 1 lövés és halál. sok hajtépés után végig lehet nyomni.
single-ben sztem jobb az opfor, de multiban egyértelműen cod. opfor multihoz nagyon összeszokott csapat kell, akik már évek óta együtt játszanak, mert ha már 1 játékos eltér a részletes taktikától, akkor sansztalan...
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #40171 üzenetére
Nekem megvan egy hete. A single-t lassan befejezem, szerintem az eddig viszi a prímet és hülyeség hogy nincs előrelépés grafikailag. Hihetetlen hogy milyen változatos, story miatt nem lőhetem le a dolgot, de elég sok környezettel lehet találkozni és ezek ki is vannak dolgozva. A fényekkel és füst/részecske effektekkel ez a játék bánik legbőkezűbben azok közül amiket én ismerek. Ráadásul ezektől nem is akadozik, bizonyára nem a legújabb effektek, viszont látványos és gyors. Az emberek mozgása is marha jó, élethű minden. Én hardon nyomom, így nem tűnik rövidnek sem
, pont jó.
A multit csak az ingyenes időszak alatt próbáltam ki, itt is a szokásos szintlépéses rendszer működik, perkekkel meg új fegyverekkel, kiegészítőkkel. Itt viszont nincs olyan nagy előrelépés grafikailag, de egyáltalán nem csúnya. Rendben van a dolog lehet nemsokára én is előfizetek live!-re egy évet mert tetszik, ha fél órája van az embernek az is elég 1-2 menetre. A töltés elég gyors, single-ben is. Látszik hogy sokat optimalizáltak, gondolom ez a grafikus motor lesz az alapja a további részeknek ebben a generációban.
Ja és rengetegen játszanak vele. 700 000 online playert láttam általában amikor beléptem és a rangsorban 5,400,000-edik hely környékéről indultam.
-
Thome
veterán
válasz
Gebriel #39023 üzenetére
OFP: Dragon Risingnek nagyon jó az irányítása! Én is aszondom Def26, hogy azt próbáld meg, sokkal jobb az irányítása, mint a Cod-oknak!
Szerk: Én az OFP-n tanultam meg az irányítását!
Nincs meg egy hónapja se a gép, de azt mondom, hogy lassan elérem az átlag pléjer tudásának a szintjét!
-
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #38994 üzenetére
most nem tudom hogy van, lehet már azóta frissítettek, patch vagy kieg, nemtom. de megjelenéskor meg utána még csak 1 mód volt, az sem volt nagy szám
igen. 2 évenként ad ki cod-ot ugyanaz a csapat. treyarch meg infinity ward. az infinity az eredeti cod csapat, ők jobbakat is csinálnak...csak az activision belekontárkodott, de ez már üzlet...
-
benecz
tag
válasz
Gebriel #38971 üzenetére
Aha köszi!
Volt nálam egy haverom,vele toltuk egy darabig,igen jó kis game,tetszik nagyon.Bár az nem jó ha rövid....de hát az előző rész sem volt hosszabb.
Eddig nagyon pörgős,izgalmas.A grafika jó,helyenként lehetne kidolgozottabb.Ahol úgy tervezték,hogy alaposan,sokat kell járkálni ott nagyon szép,de ahol csak egyszer végig kell menni,néhol gyenge a grafika.De összességében jó.A motoros szános rész eszméletlen volt...... -
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #38958 üzenetére
azzal a kemény 1 játékomóddal? ne röhögtess már
az is olyan szar hogy valami hihetetlen...pedig szerettem a BF-et, az 1942-vel nagyon sokat nyomtam, meg a 2-vel is...de ez....pfff...
kivel van tele? kis 5 éves idióta amcsikkal...melyik magyar nyomja rendszeresen? semelyik...és a cod-okat? na ugye.... -
benecz
tag
válasz
Gebriel #38950 üzenetére
Akkor rendben,az igenre mentem,még nem volt időm jobban belekezdeni,csak a gyakorlórészt csináltam meg,és a harc elején,amikor éledezik a csávó,lőnek mint állat,na ott hagytam abba,majd délután nekiugrok....
Akkor a civileket tudom majd lőni,és gyilkolni ugye?már a tesztpályán is volt civil emberes tábla...rem akkor jó helyen vok.... -
válasz
Gebriel #38919 üzenetére
Akkor én ezt rosszul értelmeztem: Ugyanez áll fennt a kimentett játékokra. Ha betöltesz egy kimentett állást egy letiltott 360-on, az is korrupttá válik, amikor egy tiszta boxon akarod használni. Figyelj oda erre, sajnos ezt sem lehet kikerülni.
Én azt hittem ha nem töltöm be, akkor még használható.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest