- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Djuree #45334 üzenetére
Ma hajnalban próbáltam és elég sokat kínlódtam. Kijelentkeztem, bejelentkeztem, átneveztem, ellenőriztem a jelszót többször az emil címet is. Nem ment.
Töröltem és láss csodát. Pár perc alatt meg volt minden.Persze lehet hogy álmos voltam, vagy képzelődtem, vagy tévedek, stb.
Szerk.
Ettől függetlenül az kiírhatná a rendszer, hogy ilyenkor mitévő legyen a kedves felhasználó. Nem csak az invalid-ot hajtogatná. -
Janix12
aktív tag
válasz
Djuree #45283 üzenetére
Nem nagy gond, hogy nem kapom vissza a dobozt..
Köszi a válaszokat.
Ez egy 2007-12-04.-ei gép nem mai darab.. De megnyugtatott a CÉG-es néni finom hangon, hogy még garanciális 2010-04-19.-éig teljeskörübe és erre még a +1-év háromled...
Kicsit örültem is mert kézalol vettem, persze működő képesen..
Ha vissza érkezik újra kezdődik a garija? -
Janix12
aktív tag
válasz
Djuree #45271 üzenetére
Volt már hasonló tapasztalatod, kültél már ki?
Könnyebb leírni, hogy CÉG és így nincs reklám se.
Azt monták egy semleges dobozba csomagoljam, nem volt otthon csak egy PS2-es doboz abba pont belefért, persze átkötöttem szürke csomagoló papírral, hogy semmi ne látszódjon...
Lehet morcosak lesznek?... -
m3ss
veterán
válasz
Djuree #45268 üzenetére
jahjah, virtual tuning rulez. ha mar demszkigrad utjai miatt ugy sem erdemes ultetgetni, futomuvet/gumit hakkolni, legalabb virtualisan megteheted
emelheto tv?olyan kozel ulsz hozza? amugy egyedi autokat nem lehet letolteni? gondolom mindenki szivesen bibelodne sajattal..
tegnap bementem valami f-es futamba, 2 srac azzal szorakozott, hogy custom x5okkel elore mentek, aztan belassitottak, es szendvicsbe raktak amikor megprobaltam elmenni, 3 korig ez mentmokas nagyon ez a jatek. latom megy itt a korido bajnoksag is, majd ha belejovok en is benevezek sztem. rendes versenyeket nem szoktatok tolni, csak time trial?
amugy hogyan erdemes rajtolni? ugy beragadok mindig, hogy rossz nezni -
FefeeX
veterán
válasz
Djuree #45243 üzenetére
A RA1 megvolt anno eredetiben német kiadásban. Mint a CnC1 is. Aztán megvettem a First Decade-t.
De ha hiányzik a RA1, ott a PC-s szekcióban, szintén 5 fontértÉn a WC3+FT-n gondolkozom, össz 10 fontért (3ezer); kérdés, hogy mennyi a PK. Illetve ha tuti 1 font a posta, akkor szerintem már rendelem is... Eddig itthon 6ezer alatt a kettőt nem láttam még.
-
StLui
veterán
válasz
Djuree #45235 üzenetére
Sajnos én eladtam egy 2006-ost amit talán 2007-ben MS javított, nem sokat játszottam vele utánna max 30-50órát 2009 öszén eladtam és decemberre az új tulajnál megint 3ledes lett. Pedig ezért írtam anno bele a hirdetésbe, hogy MS álltal javítva, mert azt gondoltam ez megoldotta a problémát
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #45147 üzenetére
Arcade-hez is kompozit/komponens kábelt adnak? el tudom képzelni, hogy nem. amúgy meg az RGB kábel az pont a komponens, mint azt a neve is mutatja. de ha azt írja, hogy nem dugja be a sárgát, és van kép, akkor kompozit nem lehet. max azt tudom elképzelni, hogy a TV az 1080-at csak HDMI-n tudja, komponensen keresztül nem.
-
FefeeX
veterán
válasz
Djuree #44940 üzenetére
HDMI kábel ki-be, monitor tulajdonságai, két kijelző, blabla... azért nem olyan egyszerű, én ezt untam meg, ezért vettem WDTV-t. No meg a 30-ad fogyasztás miatt
Amúgy egy ilyen gépnek illene tudni ilyeneket is, de sajnos míg nincsenek rá kényszerítve, addig így szívatják a jónépet...
Amúgy egy bannolt Xbox, és annak live használati lehetőségeinek elemzésének 0,0% köze van a warezhez szvsz.
-
FeeLing_
csendes tag
válasz
Djuree #44934 üzenetére
Tudom NO WAREZ!!!
---
jól tudod.többieknek is szól:
vannak szakmai fórumok, ahol kimondottan ez a téma. Ha nem tudjátok megállni, hogy ne feszegessétek azt, ami nálunk nem megengedett, akkor miért nem azokat veszitek igénybe? Ha valaki segítséget kér ilyen témában, még mindig le lehet privátban is rendezni, de az semmi jóra nem vezet, ha a topicban szépen elkanyarodik a beszélgetés ebbe az irányba.[ Módosította: bwoay ]
-
FefeeX
veterán
válasz
Djuree #44930 üzenetére
Mit bannolnak? Nem a DVD írót? Mintha azt olvastam volna, hogy akkor száll az egész dolog, ha elflasheled a DVD-t, és elvezted a szériaszámát, mert nem enged többet fel...
Na most, akkor a flashelt gép hal bannál, vagy a vinyó? Mármint attól hogy unlockolják a vinyót, a gép tudni fog rá másolni, vagy csak egy másik, nem bannolt? Mert ezekről kb mindenki félinformációkat tud, azokat hajtogatja, jönnek az urban legendek, aztán senki se tudja, mi is az igaz...Bannt visszacsinálni azért lenne nehéz, mert a gép azonosítót kellene megváltoztatni egy létező másik gépére, ami sose megy majd live-ra... ugye, hacsak a szervert nem töröd fel és nem módosítod a géped állapotát rajt...
-
woodbear
addikt
válasz
Djuree #44733 üzenetére
Demot lehet majd pendrive-ra másolni az új frissítéssel!
gamer365
"Az április hatodikán érkező frissítés lehetővé teszi majd, hogy USB flash drive-ra, vagy külső merevlemezre helyezzük át profiljainkat, mentéseinket, demóinkat, és mindenféle egyéb tartalmainkat. Legfeljebb 16 GB-os háttértárral rendelkező eszközöket használhatunk, méghozzá egyszerre legfeljebb két darabot, az Xbox 360 menüjében pedig beállíthatjuk, hogy a rendelkezésre álló helyből mennyit szeretnénk majd használni konzolunkkal.A frissítés után elvileg bármilyen 1 GB feletti flash drive használható lesz, a Microsoft azonban a SanDiskkel közösen egy kifejezetten erre a célra kitalált USB-s eszközt is piacra fog dobni, amit konfigurálni sem kell majd."
-
-
FefeeX
veterán
válasz
Djuree #44652 üzenetére
BF1942-ben lazán lehetett csapatot cserélgetni, egy halál fejében... Mondjuk a komoly multikban lehet, hogy kiállították az opciót, ha ki lehet, de mi otthon, 4-6 játékossal hálózatban azért benn hagytuk...
Amúgy, majd ha a 4850em 5ezer alatt 5770re tudom cserélni (teljesítményben pariban vannak, csak az a DX11, nomeg a fogyasztás) akkor lecserélem...
-
FefeeX
veterán
válasz
Djuree #44648 üzenetére
Dx11-ben újdonság a hardveres tesszelláció, semmi több. Értsd: a ruhaanyagok fizikai mozgását pl le tudják modellezni jobban. Ez gyakorlatilag, ha utánanézel a videóknak, a látvány 1%-a, vagy még annyi sem (lásd Batman AA, de már vagy 5-6 cikket olvastam ezzel kapcsolatban a PH-n is), amit ráadásul játék közben észre sem veszel, csak ha direkt a grafikára izgulsz (értsd, nem játékélményért játszol, hanem szépen, lassan mész előre, és élvezkedsz a lobogó zászlókön, vagy a kitörő üvegen)
Szóval ez még az ég és földtől igencsak messze van, de hát, lássuk élőben (sajna DX11-es videokarim nincs, és jelenleg szerintem nem is éri meg ezért megvenni, de erről is olvashatsz, ha jobban átrágod a ph-t)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #44559 üzenetére
Később tetted fel a játékokat, hogy van én meg előtte rendeltem.
A Far CRY 2-t kipróbálom, végigjátszom, ha bejön megtartom, ha nem eladom.De a maradék 4 az örök darab+ majd jön hozzád a COD MW2. Az is örök lesz szerintem.
Direkt nem játszottam fele pc-n mert inkább kivárom boxon az igazi élménytHát a felújításhoz csak annyit, hogyha nem kell iszonyat sokat rákölteni akkor megéri és még ha keresel is rajta akkor meg főleg.
Holnap lesz a napja hogy veszek boxot. Valszeg MW2es pack lesz belőle. 79990K ért a konzolokszervízébe.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #44501 üzenetére
Inkább egyszer érdemes többet kiasdni egy vinyóért minthogy utólag szűköljön vele az ember és bénkódjon, hogy basszus mirt nem adtam pár ezressel többet egy nagyobbért. Sok a bannolt elite, de a sok hülye vinyóval adja el holott semmit sem ér a vinyó rajta, oda egy 64es kártya is bőven elég lenne. Olyan max 15K ba megállna egy 120as vinyó ha sikerülne venni egy ilyen kitaszítottt gépről.
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #44271 üzenetére
Meg ez is meg Alan srác is, meg Assassin2-őt is kéne pótolni, meg FF, új Medal of Honor...asszem muszáj lesz válogatósat játszani.
Basszus akinek ps3-a is van az mit csinál?
Én régóta játszom és sosem voltam megszállott, de azért annyi rálátásom van hogy ennyire a játékpiac nem szokott pörögni....
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #44199 üzenetére
Ne is mond. Katasztrófa
A magyar posta meg úgy bánik a csomagokkal mint a teveszarral. A UPS ről meg nem is beszélve. Jött a csávó a boxomért bekanyarodott hozzánk a nagy dobozos ford trnazittal mint valami rally géppel
Kimentem kivittem a boxom becsomagolva szépen igényesen. Kinyitotta a csomagtérajtót és a csomagok össze vissza borulva a raktérben. Breakta az enyémet is valahova a kupac tetjére. Amikor elindult hallottam a tompa csörömpölést
Mondom ez is egy jó meló lehet
És amikor elindult akkor nyomta neki mint a barom, szólt a turbó rendesen a korom meg jött ki mint az állat a kipufogónVégülis nem ő tankol.
-
Osiris
őstag
válasz
Djuree #44126 üzenetére
Akkor mi lehet ez? HDMI-n van a tv-re kötve a box, a hangja sztereóra van állítva és a játékot hdd-ről indítom. Ezek a megszakadások a hangban elég ritkák és kb. 0.3s hosszúak.
Van valami tippetek, hogy mitől lehet ez? (semmi más játék nem csinálja amit eddig próbáltam: forza3, fable2, meg pár demo)
..pont azért vettem a konzolt, hogy ne kelljen szívni mint a pc-vel, remélem nem valami garanciális, gép nélkül maradós, szívás veszi kezdetét. -
_ak_
addikt
válasz
Djuree #44074 üzenetére
Jó magam is sokat töprengtem, és én is az LCD-t választottam. Igaz ritkán használom, inkább a szüleim lógnak rajta.
LCD-ből sem mindegy, h melyiket veszi az ember 1 éves modelleknél már elég sok különbség tud lenni a megjelenítést illetően, érdemes mindig az aktuális típusokat nézni, mert folyamatosan fejlődnek azok is.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Sony PlayStation 5 Slim (PS5 Slim) Lemezes (Disc) - Garanciális.
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest