Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #44026 üzenetére
Leszedtem én is a demot, de mivel alig mozdulok el a PC -mellől (szinte csak enni, aludni WC -ni) még meg sem néztem.
Pont jól jön ki a dolog, mert asszony készül, a nyel vizsgára úgyhogy nyugodtan tolhatom mindenféle szidalmazás nélkül.
AVP demó alapján nekem tetszett, majd ha 5 ezer körül vesztegetik akkor megveszem. PC -n hihetetlen szar az alien irányítása, nekem meg az tetszett a legjobban.
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #44026 üzenetére
Just Cause2-t én is leszedtem, elég sokat lehet a demoban is ökörködni. A grafika szerintem marha szép, olyan mint a far cry1, szép színes, mint egy videojátéknak kell és marha jól oldották meg a kilométeres látásteret, nincs az a megszokott textúratöredezettség, szép egyenletesen rajzolódnak ki a részletek.
Remélem valami más témához felhasználják ezt a grafikát. Mert maga a játék elég fura..demo elég bőven.
FF-ban szerintem az ingame jelenetekben semmi egetrengető dolog nincs. Teli van videoval pakolva, de nem videoval játszunk majd.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #43580 üzenetére
PL. Vannak olyan helyek boxon, ahova az ellenséges csapat, (defender) oda tud menni. Ilyen hely az első rész amikor a védők egészen a domb tetejére fel tudnak gyalogolni, és onnan szedik lefele a támadókat. Szerintem ez gyökérség, mert jóformán épphogy leérsz a talajra az ejtőernyővel máris golyózápor alá kerülsz.
Vagy ugyanazon a dombtetőn kiválóan lehet sniperrel ténykedni, de amikor egy támadó végig kaszabolja tőrrel az egész sniper egységet akkor felmegy a pumpa.
Pc ilyen nincs, mert már a dombtető aljánál (közepénél) elkezd visszaszámlálni az idő 10 -től és ugye, ha nem mész vissza a saját területedre akkor elpatkolsz (epic fail).Több ilyen helyzet is van/volt és ezek idegesítettek. A másik, meg hogy számomra valahogy "összetettebb" játékosok tolják PC -n. Boxon, sok az idióta hülye amcsi gyerek akik nyerítenek a mikrofonba. Gondolom ez is csak addig tart amíg az ingyenes béta tart, de hát nem vagyok erre kíváncsi.
Most elég sok mindent tudnék még mondani, de majd szóban boxon elmondom, ha érdekel. -
Godimodi
tag
válasz
Gebriel #43575 üzenetére
Csak nem
Lenne egy kérdésem.Ha egyszerre szeretném használni a két kimenetet(hdmi a kép miatt[dvi] és sima kimenetről a hang miatt akkor hogyan tudom megoldani hogy egyszerre mind a kettő be legyen dugva?Olvastam itt a fórumban hogy valaki szétpattintotta a gyári csatit és akkor úgy befért mind a kettő.Mennyire gányolós dolog ez,és utánna vissza lehet csinálni?Vagy hagyjam az egészet és inkább vga kábel dvi átalakítóval?(nemtudom mennyiben ad rosszabb minőségű képet).
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #43050 üzenetére
Tegnap kipróbáltuk eddievel. Szerinte qrva jó lett. Nekem az alien jött be, a többivel béna vagyok. Mondjuk te igy is úgy is megaláznál.
Asszony már nyavalyog, hogy játszunk a Lips -el (mondom neki, hogy gyere játszhatsz vele rajtam
). Még egy kicsit iszogatok, hogy meglegyen az alaphangom hozzá, aztán este felé majd megyek multizni, BF BC2 és AvP MP demóval.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Gebriel #42922 üzenetére
dehogynem, ha 'atoltozteted' mp4 be gotsent-el...
Csak az a bibi az egesz dologban hogy az x360 mpeg4 et csak 2.0 as hangal tudja. az 5.1 et el lehet felejteni.... eleg gaz! Ugyhogy sajnos az xbox erre is alkalmatlan. (bezzeg a regi jo dolgokbol nem maradt mar semmi....
a regi box nagyon faszan lehetet mediacenterkent hasznalni.)
-
válasz
Gebriel #42912 üzenetére
Mert biztos voltam benne ,hogy nem lehet.
Soha nem hallottam még róla.
Tévedni emberi dolog.A progit kipróbáltam, egész jó, bár én maradok a pc+tv-nél.
Ez akkor lesz jó, ha srácaim nézni akarnak vmi HD-t, én meg közbe tudok szörfölni.
A feliratot viszont sehogy nem sikerült levenni róla. -
Def26
félisten
válasz
Gebriel #42749 üzenetére
Lassan de biztosan megyek előre.
Single elég jól megy, most szedegetem ki a Veteran acsikat.
Multiban azért nagyon erősek a többiek, egyenlőre csak szűk folyosókon, meg "hátulról" tudok leszedni valakit. A nyílt terepen a harcban általában elbukom.Arra jöttem rá, hogy nekem az esik kézre ha a "vertical" irányítást "invertedre" rakom. Tudod ha lefelé nyomod a kart akkor felfelé néz és fordítva. Nah ez volt a bibi, amióta beállítottam tök jól megy. (kopp kopp)
-
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #42299 üzenetére
Ezerrel nyomom a COD4 -et és a COD5 -öt. Nem én nyertem meg a Vaterán az XFPS -t de már nem is bánom, mert egész jól belejöttem kontrollerrel.
Viszont sok baromarcú tizenéves hülye gyerekkel futok össze Live -on a COD -okban. Érdekes, mert amikkel eddig játszottam ott ez nem volt jellemző... Üvöltenek, énekelnek, ha beszereznek egy-egy frag -et az meg nem érdekli őket, hogy van olyan akit ez zavar. Ilyenkor általában kib@sszák őket lobby -ból.
Jah, még ennyi hogy kivétel nélkül USA kölykök ezek... vajon miért nem hallok olasz kis kölköket "örömködni" Live -on.
Lassan tényleg érik a COD: MW2 -
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #41873 üzenetére
Nem tudom mi az, de írtó ronda, olyan, mint egy kupak. Bár az simán lehet, hogy abban van a Natal "agya", hogy ne a box prociját terhelje. Végülis ezeket a számításokat nem végezheti a box procija, mert akkor ha Natallal irányatom a játékot beszaggatna
Az viszont fix, hogy ide kell némi számítási kapacitás.
-
rendiboy
tag
válasz
Gebriel #41520 üzenetére
Hali!
Koszonom a tippet, bar egyet ertek azzal, hogy a Virtual Surround nem egyenlo a valodival.
Amit kaptam hozza kabelt, azon van optikai kabel bemenet is, de az a gondom vele, hogy hiaba kapcsolom at a kabel csatijanal HDTV-re, akkor sem lesz olyan szep minosegu a kep, mint HDMI-nel. Raadasul a Forza 3-nal nem teljes a kep hanem szelesvasznu :s
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest