Hirdetés
Aktív témák
-
-
gege71.hu
addikt
válasz
tiv83us #27384 üzenetére
Ehh..asszony "elpakolta" a "helyére".(akkor húzta ki asszem) Nem értem miért nem játszhatott a két "gyerek" az igazi meg az apja (én) úgy, hogy a földön van minden szétterítve és a szőnyegen hasaltunk...
A nők nem értik ezt
Most már fix helyen van folyamatosan bedugva. (Nincs erre amúgy valami gombelem mint az alaplapoknál?
)
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #27372 üzenetére
Nem akarok károgó lenni, de erről a 800 hufról nekem a magyar 0%-os adó jut eszembe(tényleg van ilyen
)..onnantól hogy már létezik mint díj/adó sokkal könnyebb lesz árat vagy %-ot emelni. Kicsit most is ezt érzem igazság szerint és nem lepődnék meg ha a következő generációnál mondjuk már 1200 lenne...
No húsvét alatt jó töprengtem a következő generációról, szerencsétekre a ps3 topik lakóit zaklatva, remélem lassan visszaér a boxom Frankfurtból és nem németül fog beszélni. -
Scotty
tag
válasz
tiv83us #27309 üzenetére
tiv! Most végre kiderült a turpisság, így megnyugodtam
Tehát: a képen a video jelet komponensen viszed (zöld,kék,piros rca) felette pedig a sztereo audio bal és jobb csatornája (fehér és piros rca). Ha jól látom felette van egy sztereo audio kimenet (fehér és piros rca) balra a narancssárga pedig egy digital audio out rca. Alul két db kompozit video (sárga rca) és két db sztereo audio rca (fehér,piros rca) csatlakozó van.
Tényleg összekeverted a dolgokat, de remélem így egyértelmű. -
Scotty
tag
válasz
tiv83us #27281 üzenetére
tiv! Ha a HDMI és komponens közt nem látsz különbséget azt elfogadom, de hogy a kompozit és a HDMI közt sem az kizárt. A hagyományos kompozit video jel egy vibráló borzalom, a VHS korában még elment
De nem kell ekkorát ugranunk, elég ha egy sima Kompozit és egy RGB jelet (mondjuk scarton) hasonlítunk egymáshoz, az is ég és föld. Igaz USA-ban nem használnak RGB-t, helyette S-Video-t. De a Kompozit és S-Video-t sem lehet egy lapon emlegetni.
-
Scotty
tag
-
CosmoBacsika
tag
válasz
tiv83us #27249 üzenetére
azert ez onmagaban veve elegge erdekes
en kompozittal kezdtem.
LG 5000 full hdtv-m vankompozittal szep volt, aztan atvaltottam VGA kabelre, eg es fold volt a kulonbseg. szvsz a VGA val kaptam a legsimabb képet, viszont a szinei nem voltak az igaziak. Most attoltam HDMI-re és bár a képrészletesség sztem elmarad a VGAhoz képest, a színek sokkal mélyebbek
-
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #27146 üzenetére
nem gond.
igen küldtem hangüzit mindenkinek, de még live-em nincs, ill. van de csak silver, üzit lehet így is küldeni
amúgy visszahallgatva a hangüzit nagyon torzít, mint a régi mobiltelefonok, hang alapján nem lehetett megállapítani kivel beszélekKeldor papa: 35-ért premiumot?
az nagyon jó ár. hol vettél ennyiért?
-
Scotty
tag
válasz
tiv83us #27064 üzenetére
Be kell valljam pont a Metallica miatt vettem meg az egész GHWT Bundle-t. Először meg akarom tanulni, aztán jöhet az is.
Azért hozzá kell tennem soha életemben nem zenéltem, így teljesen kezdő vagyok, de úgy érzem azért van némi ritmusérzékem.
Szívesen nyomnám online, de azért az odébb van -
Scotty
tag
válasz
tiv83us #27060 üzenetére
Ügyes
Annyira rákattantam a GH-ra, hogy hétvégén beszereztem ezt (még nebuló vagyok, easyn bohóckodok, de nemsokára felnvövök a nagyokhoz)Apropó: most két gitárom van, valakinek nem kell az egy hónapos X-Plorer vezetékes?
K3NZO!
A Dacing Stage Universe 2-t épp most hétvégén vettem meg asszonynak, szőnyeggel együtt. A zenék nekem nagyon nem jönnek be, ellenben jól lehet vele zsírt égetni. Ha van gyermek is otthon, akkor érdemes megvenni, el lehet bohóckodni vele.
-
szaba19
tag
válasz
tiv83us #26914 üzenetére
Meg a költői kérdésre válasz :nem lopja az ember a benzint de ha tud egy olyan megoldást amivel ugyanugy működik az autó és olcsóbb is tuti azt választja.
De nem ám kötekedésnek veszed ezeket a válaszokat
nem olyan szándékból irom és nem is kínaiul mint no-name elvtárs
-
bwoay
nagyúr
válasz
tiv83us #26364 üzenetére
valami oka csak lehet annak, hogy ilyen szintre küzdötte magát. lehet, hogy élvezi?
amit írtál, arról azok jutnak eszembe, akik GH-val, RB-vel kapcsolatban
állandóan a valódi hangszereket állítják szembe,
és a te postodra is jöhetne mondjuk Vamp, aztán írhatná,
hogy stamina meg gyorsaság/pontosság nem az ilyen műanyag szarokhoz kell,
hanem a valódi dobokhoz, valódi koncerten -
-
bwoay
nagyúr
válasz
tiv83us #26326 üzenetére
az embernek nemigen van ám választása, miután végignyomja a God of War 2-t,
és mikor már mindenkinek beszólt, mindenkit kardélre hányt, megalázott,
akkor derült ki, hogy az igazi csata majd csak a III-ik részben kezdődik.
ráébredsz, hogy venned kell egy PS3-at. Persze közben az is kiderül,
hogy más egyéb okból kb felesleges megvenni -
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #26322 üzenetére
még anno mikor megjelent ez az achievement rendszer, említették (hivatalos fórumokon, MS alkalmazottak is) hogy majd be lehet őket váltani különböző dolgokra.
de hát ki tudja hogy mi lesz ebből? meg ha lesz is ilyen, akkor is sztem egy játék kb. 50.000 pont lesz. szóval nekem ebből nem lesz semmim -
-
_ak_
addikt
válasz
tiv83us #26161 üzenetére
A fene sem gondolta volna, h az asszony előbb megy rá az RE5-re, mint Te.
Bár ha tényleg mindent aznap szereztél be, akkor elég mozgalmas napod lehetett.
Btw a v-sync az amikor egy vízszintes csík néha megjelenik a képernyőn? Főként mozgalmasabb jeleneteknél, de elég gyakran találkoztam ilyennel, mind crt monitoron, mind 60hzen full hdba egy lcd tvn.
szerk.: re5 természetesen
-
bwoay
nagyúr
válasz
tiv83us #26106 üzenetére
nem is rád értettem, te...
mondom megint: én kimondottan bírom az ilyen összehasonlító videokat nézni,
de ezek alapján (értsd: felbontás) még az égvilágon nem dőlt el semmilyen vita,
ellenben flame mindig lesz belőle. de ez nem neked szólt. vagy te csináltad?Peat:
lassúság nekem sem tűnt fel, sőt, nem is világos, mit értesz alatta -
hdman
őstag
válasz
tiv83us #26010 üzenetére
Ezzel a mentési módszerrel pont az olyan játékosokat "kergetik el", mint én. Ha van egy szabad fél órám Ninja Bladezni vagy Ind Jánosozni, akkor inkább neki sem állok játszani,mert a pálya feléig elérek, aztán mennem kell a dolgomra,kapcsolhatom le a gépet. Aztán amikor legközelebb bekapcsolom megint előről, és megint......
Inkább neki sem kezdek
bwoay: Te a győri árkádban dolgozol az 576ban?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #26027 üzenetére
Sajnos nálunk csak én boxozok
Még az asszony sem akar. Hugomra néha rátör, hogy pinatazni akar, vagy észnélkül pusztítani a GTA4 ben kb 15 percig utánna föladja, de semmi több sajna....
Erre valaki?: A fable 2 ben érdemes megvenni a boltokat? Fog az termelni pénzt vagy valamit? Mert a házakat kli tudom adni és abból dől a dudva rendesen +25% al megemelem a lakbért és akkor mindig úgy adom ki. Érdemes magasabbra állítani a lakbért? Nem fognak elmenni a lakók?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #26007 üzenetére
Köszönöm
Amúgy neked elite géped van, minek mellé még egy gép?
Vagy behalt a másik vagy csak szimplán jól néz ki és azért veszed meg?
Kár hogy nem adják ki a boxot több színben és árnyalatban. Mondjuk ilyen lime zöld színben, vagy narancssárga színben, vagy kék színben. Vagy gyöngyház vagy metál fényezéssel, mintha autót vennélMás: A fable 2 ben érdemes megvenni a boltokat? Fog az termelni pénzt vagy valamit? Mert a házakat kli tudom adni és abból dől a dudva rendesen +25% al megemelem a lakbért és akkor mindig úgy adom ki. Érdemes magasabbra állítani a lakbért? Nem fognak elmenni a lakók?
Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- New Nintendo 3DS XL Solgaleo Lunala limitált kiadás
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest