- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi #37602 üzenetére
A lökdösődőket alapból utálom.
Nekik ott a SHIFT, még pontot is kapnak a sportszerűtlenségért.
Ez nem az a játék. Aki gyorsabb azt elengedem más szimulációs játékban is. Nem úgy akarok győzni hogy lökdösődők. Győzzön a vezetési tudás.
Ha már online. Szerinted mi követel nagyobb tudást ha valakit ki löksz vagy centikre autózol tőle. Féktávon, kanyarban, gyorsításkor, stb. És adott pillanatban előzöl.Áá, hagyjuk én ezt lezártam. Csak felidegesítem magam feleslegesen.
Amúgy az indul majd aki akar.
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #37497 üzenetére
Szerintem a kettőben bevált módszert kár volt megváltoztatni. Na és ha bekavar a time attackingba, akkor össze kell jönni haverokkal live!-en és szélárnyékokat generálni...
még mindig jobb. Persze azt nem tudom milyen mértékben bünteti egyáltalán a szélárnyékot lehet tök minimálisan és akkor csak a felkiáltó jel irritációja marad meg. Engem is irritál hogy csak akkor nincs ha már meglógva megyek elöl (vagy hátul...) Én az elején azt hittem ráadásul hogy velem van a baj és elhagyom a pályát, elbaszták, nem egyértelmű mi a pálya része. Aztán volt már hogy a kerékvetőket kissé túlhasználtam mégis felkiáltó mentes lett a kör!
Hiába tökéletes játék nincs. Ez a dolog mondjuk javítható lenne könnyedén, de szerintem így akarták, meg valóban van rá magyarázat. A mögöttem lévő kap szélárnyékot büntit viszont kivehetnék. Vagy legyen kikapcsolható és ne töltse fel a köridőket online de ne legyen bünti.
-
Krisz_82
tag
válasz
heihachi #36610 üzenetére
Nem értem miért tenné tönkre az irányítást a gombokkal történő játék!? Hiszen te magad is elismered,gyorsabb és pontosabb játékmenetet eredményez!
Nézd én a kezdetektől figyelemmel követem a sorozatot,az más kérdés hogy én magam is a 2004-es első részt szerettem legjobban,de egyértelműen játszhatóbb a gombkiosztásos irányítás.Úgygondolom nem véletlen az sem hogy az EA utólagos nyomás hatására elérhetővé tette ezt az opciót is. Az persze megint más kérdés ezzel egyértelmű erőfölényt adott ezen irányítás használóinak!Ezzel együtt úgylátom az új rész látványos,egyértelmű fejlődést mutat a második és harmadik részhez képest,nem csak látványban,mint inkább hangulatban egyaránt!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
heihachi #36610 üzenetére
Jah értelek, én alap beállításokkal játszom, igaz béna vagyok benne: D mindig ko-t kapok! de maga a game tetszik!
igaz a box-om 5napja be sem kapcsoltam és igazából már 2 hete nem is játszottam vele :S
lehet a végén eladombár annyira olcsón vettem h nem éri meg eladni.
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi #36389 üzenetére
Nah, most meg az ellenfelem vezetett minden bírónál, a meccs végi statisztikában mindenben magasan jobb, kétszer annyi ütést kaptam be, mint ő, gyakorlatilag minden menetben többet kaptam, kétszer padlón is voltam, erre a bíró lelépteti az ellenfelet, mert hogy túl sokat kapott
-
Gebriel
veterán
válasz
heihachi #36141 üzenetére
Igazad van részben
Közben rá jöttem én is, hogy hülyeséget írtam.De komolyan. Nézd még a postod megjelenése előtt kértem törölni az a hsz-em
Az NFS driftelésénél alacsony fokozaton, magas fordulaton történik feladat elvégzése.
A Forzában meg egy "free" módban történik a driftelés. Nem kell fullra keresztbe tenni a vasat.
Bár én a irányíthatóság problémájára Torry által említett hibát könyvelném el. -
szaszlaci
addikt
válasz
heihachi #35896 üzenetére
Lehet hogy ltszólag szebbnek tűnik mégis:
felskálázza, így szebb lesz.
Ezután a TV újra leveszi a felbontást, viszont az eredeti pixelek így már nem kivehetőek, ezért egy sokkal jobban élsimított, összemosott képet ad. Utóbbi nyílván nem jó, de lehet ez esetben mégis jól néz ki.
Szóval lehet rá esély, hogy simábbnak tűnik a kép. -
keIdor
titán
válasz
heihachi #35896 üzenetére
Lehet én vagyok vak, de nálam az 1080i élesebb, most nyilván nem a játékra gondolok, de a menü-t pl. kiteszi "1920x1080"-ba, és sokkal szebb.
Holnap megnézem a játékot, hogy van-e különbség, ha nem konvertál.
FIFA10-et tolja itt valaki? Gondolom ez is fényévekkel szebb, mint a PC-s... 2-en gondolom lehet játszani vele, csak kis ökörködésre kéne, egyébként utálom a sport játékokat...
Vagy PES10 legyen? Melyik a jobb? -
gyuri00
aktív tag
válasz
heihachi #35676 üzenetére
hát ott tényleg sokat tölt
meg még nem nagyon vágom ezeket az edzéseket meg iyleneket de majd bele jövök
bárcsak lenne már másik joy úgy még jobb lenne játszani haverral
gow resident evil sport játékok ezek kívül még tudtok olyan játékok amiket lehet egyszerre ketten játszani?(és jók is)
-
-
zack
nagyúr
válasz
heihachi #35667 üzenetére
Pedig ennek működnie kell edzőteremben...sőt! Meccsen is. Azért mert van egy-egy nagy jobb egyenes, attól még nem törvényszerű hogy padlózni kell minden jobb egyenestől. A FNR4 is az a lényege amit meccseken, ill. edzésen csinálnak...sok-sok kissebb erejű lazább ütés közé elrejteni 1-2 bombát. Mert mint tudjuk minden ütés nem lehet meghúzni...ill. meg lehet, de így egy jó kondival rendelkező versenyző is 2 menet alatt kipukkadna, úgy szokás fogalmazni hogy "el kell adni" azt a pár nagyobb megrendítő erejű ütést, ami még ha be is talál jobb egyenes formájában, ha nem kiütési pontot talál, és a szenvedő alanyának "jó feje" van, simán kihordja lábon a menet végéig, ill. lehet hogy még előbb kitisztul. A kiütési pont az más tészta.
ui: én sem vagyok már túl fiatal.
-
zack
nagyúr
válasz
heihachi #35665 üzenetére
Érdekes aspektus.
Mondjuk én bokszolok is, és thai bokszolok is. Tudom miről szól mindkét műfaj. A thai bokszot 1993-ban, a bokszot 2006-ban kezdtem.
Lehet én más szemmel látom ezeket a játékokat. Én azt a feelinget keresem amikor a valóságban belépek a szorítóba és elkezdődik a fight...ebben az érzetben jobb a FNR4, bár eddig még nem mélyültem el egyikben sem idő hiányában. -
HagaNRG
őstag
válasz
heihachi #35603 üzenetére
Mert nekem az.
Pedig azt mondták, egy ilyen 50"'-es Samsung plazma még egész tűrhető DVD-n.
Pana lejátszóm van, komoly monitor Scarttal a TV-re dugva.
(de hiába szomorú a kép és hiába van egy szekrény eredeti filmem, már kezdek felvidulni, úgy látom egész olcsón vannak MKV lejátszó media playerek, az kezdtednek jó lesz nekem, míg nem indul be a BR üzlet, meg az olcsó HD kábel TV).Természetesen Fifa 10-et akartam fentebb kérdezni.
-
Gebriel
veterán
válasz
heihachi #35143 üzenetére
És mégis mit szimulál?..Mert hogy aszfaltos autóversenyt, meg valós fizikai törvényeket nem..
Mért akkor mit szimulál? Bicikli versenyt
Egyébként ültél már a játékban feltűnt autók bármelyikében is, részt véve akár egy versenyben is, hogy ennyire tudod, hogy a valós fizikához semmi közeMrGrincs
Fogalmam sincs, én nem foglalkoztam vele -
Def26
félisten
válasz
heihachi #34806 üzenetére
Tényleg a Forza 2 -re is ezt mondták anno. Emlékszem amikor 7-8 órákat játszottunk vele még beszéltük is.
Mondjuk szvsz sokat segít a helyzeten a vinyóra való felmásolás lehetősége. Korántsem melegszik annyira a gépem, legalábbis a hátulján nem jön ki olyan forró levegő. -
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
válasz
heihachi #34641 üzenetére
Az a baj, hogy mindegy mit cseréltek a gépedbe, mert ugyanazt a serial számú dobozt kaptd vissza. Ha azzal reklamálsz, hogy a belseje gáz, elküldhetnek a sunyiba, mert ha működik az nem probléma a számukra. Ha meg sokat mondod, hogy msá a belseje még azt hiszik felbontottad a gépet és leráznak vagy ugrasztják a garit bár ez nem jellemző. Nekem is volt velük gondom nem kevés a logoutomon olvashatod, 7 gép van a családban volt már egy kevés szervíz tapasztalat.
Megbontott gépet senki ne próbáljon visszaküldeni főleg nem szakadt matricával, mert a futár elviszi és lehet, hogy bios törléssel jutalmaznak!
-
Def26
félisten
válasz
heihachi #34601 üzenetére
Próbálj meg egy kulturált levelet írni nekik, amiben leírod, hogy ezt nem tartod olyan fair dolognak. Csak válaszolnak vmit. Hallottam 1-2 vigaszdíjas esetről, lehet te is kapnál tőlük vmit. Live!/points vagy akármi. Egy próbát mindenképp megér, csak egy a lényeg, hogy normális legyél. Ott is csak Juliskák dolgoznak, ha jó kedvében kapod el akkor bármi megeshet.
-
Xirtam
veterán
válasz
heihachi #34601 üzenetére
Igazából kiverhetnéd a bilit, de mért is?Melyik MS szerződésben van az előírva, h ha gariztatsz egy gépet akkor újabbat kell kapnod?A végén rosszul is járhatsz szóval elötte nem ártana egy ügyvéddel vagy legalább a papírokat normálisan átnézni!Mert most te bepanaszolod őket aztán az derül ki h kurvára de nincs igazad ergo becsmérelted őket aztán jöhet a szopi!
-
_ak_
addikt
válasz
heihachi #34271 üzenetére
Rettenetesen egysíkúak. Egyszer vittem végig, de az olyan volt, mintha 3-szor kijátszottam volna.
Más. Stream internet radio to the Xbox Bár nem működik maradéktalanul, de azért ez is vmi.
-
bwoay
nagyúr
válasz
heihachi #33914 üzenetére
nekem is van univerzális tápom, úgy hívják,
hogy 203 W-os Xenon táp, ami nyilván mindegyik géphez jó
a már említett lefele kompatibilitás miatt.
pontosan ilyet fognak küldeni neked, de majd egyeztessünk!és azzal, hogy elküldik, kvázi be is ismerik a dolgot,
mert ilyen tápprobléma csak akkor állhat fenn,
ha a gép, amit visszakaptál, több kraftot kér(het),
mint a tápod, ami a régi masinából maradt. -
szaszlaci
addikt
-
tylerhun
tag
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi #33150 üzenetére
hát ja, érdekes
van ilyen. dmc4 viszont tetszett neked is nem? az nagyon jó gém lett
amúgy megint elkezdtem a gta4-et, hátha megfog, most tovább nyomtam, kicsit jobbnak éreztem, de még mindig nem az igazi. még párszor elkezdem és meg fog tetszeni
most az idegesített fel, hogy nem menti el küldetés közben, és kezdhetem elölről. fél óra szarakodás után egy kis hiba és mehet elölről... -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #33143 üzenetére
nekem az 1-el nem volt bajom. gyönyörű volt és lehetett normálisan irányítani. persze nem volt igazi rally játék, inkább arcade volt, de ez nem is volt baj, nagyon sikeres volt így is, nem véletlen hogy lett dirt2. így persze rallysabb, de nem is lesz akkora rajongótárbora mint az előzőnek...
Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest