- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
alien_
őstag
válasz
h_mate #32962 üzenetére
Mivel a meghibásodások oroszlánrészét a 3 ledes / E74 -es hibák képezték, értelemszerűen ezekre értettem a 3 év garanciát.
Amúgy a gépre az elektronikai cikkekre általában érvényes alap 1 (helyenként 2) év garancia vonatkozik, DE érdemes megjegyezni, hogy az EU -s fogyasztóvédelmi törvények szerint a bolti garancián felül is érvényesítheted a garanciát a vásárlástól számított két éven belül. (Ez pl. Angliában akár 6 év (!) is lehet...)
-
szaszlaci
addikt
válasz
h_mate #32938 üzenetére
Én ott vettem az enyémet.
Ár ott volt a legjobb akkor.
Újat kértem, a gép annak tűnt, a joy-on volt kosznyom, ami használtra utal.. Kábelek zacskóban.
1 év normálisan kiállított gari, számla.
Minden fajta módisítást vállalnak. (hűtés, ...)
Udvariasak, segítőkésznek tűnnek.Használtan én tuti nem vennék ilyet..
Meg inkább valami nagyáruházban. (Persze ott se vigyáznak rájuk túlzottan, de ez még belefér.) -
Def26
félisten
válasz
h_mate #32938 üzenetére
Vettem már MM -ben is, és használtan is innen az apróból. Nem ismerem a Konzolvilágot...
Én amúgy elfogult vagyok a konzol boltokkal kapcs. mert ki nem állhatom őket. Kisebb nagyobb problémáim voltak már, úgyhogy részemről ennyi.
Mr.Grincs: Annak ellenére, hogy jól megjártad egy szaros mem. kártyával.
Ejj, nem ismerek rád. Csak nem elromlott a joyod, hogy újat kaptál?
Off: Isteni ez a Aldis négercsók vagy mi...
-
szaszlaci
addikt
válasz
h_mate #32915 üzenetére
"3 évente teljes gép csere"
Ez a legundorítóbb az egészben, és a leg komolyabb érv a konzol mellett szerintem.Amit még érdemes figyelembe venned:
Minek jobb a joypad-ja?
Melyiket használhatod ceruza elemmel/akksiva, lítiummal?
Melyik olcsóbb?
Melyikbe vehetsz HDD-t, ha úgy tetszik, és ha nem kell nem fizeted ki?
Melyik nem olyan lassú olvasóval van, hogy lehet lemezről is játékot futtatni?
Melyiken lehetnek szebbek a színek, a kép?
Minél jön házhoz a garanciafutár?Melyik éghet el?
Melyiknél fizetsz a multiér?Melyik való játékra?
Nálam mindre ugyan az a válasz..
És melyiken lehet BluRay-t futtatni, amo annyira fontos és élvezetes egy zümmögő konzolon.. A PS3, juhú
Ja meg lehet "kormányozni" a kontrollerével.
-
Torry
addikt
válasz
h_mate #32909 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, beleszólnék.
Ha játékkonzolt szeretnél venni, akkor egyértelműen Xbox.
Szerintem fényévekkel kényelmesebb controller, bár a ps-store-t nem ismerem a Live nagyon stabil, évi 4 jelentősebb újításokkal teli frissítés, eléggé jól össze van rakva. Valamint szerintem jelentősen több a játék boxra.
Ha szükséged van B-Ray meghajtóra, valamint linux-ra egy konzolon (igazából kezd megoldódni xbox-on is) akkor viszont Ps3. Viszont úgy gondolom a konzol nem erre való, erre ott a pc, feltételezem az van. -
Def26
félisten
válasz
h_mate #32906 üzenetére
Igazából nincs olyan nagy különbség a kettő között csak az, hogy az Xbox Live -ért fizetni kell (csak a multi részért, a többi ingyenes!) a PS3 Online -ért meg nem. Teljesen átlátható mindkét rendszer. Régebben voltak a PS3 Online indulásánál apróbb fennakadások de ezek mára megszűntek. (pl egy 10Mb -os frissítéssel küzdött 1 órát mire letöltötte). Szépen "kikupálódott" a PS3 Store is, látszik, hogy dolgoznak mögötte ezerrel.
PS3 -on még van egy úgynevezett Home is ahol a létrehozott virtuális önmagaddal tudsz bohóckodni a többi haverral (és mindenki mással) egy virtuális ?városban?. Home Nah ilyesmit nem tudok pl. boxon, de egyébként annyira szvsz nem is nagy szám. -
szaszlaci
addikt
válasz
h_mate #32848 üzenetére
Ahogy hallottam, mindkét platform multi része jó. De majd megcáfolnak ha mégsem. Az X-nél fizetni kell érte, ami nem szép dolog.
Hogyha neten akarsz játszani, akkor nem nagyon fog menni csak eredetivel. Ennek két oka van:
-PS3 nem törhető
-X törhető, és fejlesztik is, de nincs rá garancia, hogy kiszúrnak-e. Ha ez megtörténik, akkor a konzol azonosítóját feljegyzik, és már soh atöbbet nem mehetsz fel LIVE!-ra. Van, aki évekig használja így, van akit hamar észrevesznek.
Szóval ha fontos a multi, akkor én az eredeti játékra szavazok.
Így legalább gond nélkül marad 3 éves elégés elleni garanciád..Ilyenekről gari meg hogy kell csiálni, nem törvényes dolgogk, ne a fórumon. Ha információra van szükséged, kizárólag privátban!
levi 1392:
"két eredeti játék árából megvan a javítás"
Ugye nem az ujragolyózásra gondolsz? Ami 7 ezer általában és fé / egy játék ára?
Mert az helyrepofozás inkább (mégha korrekt is), de ne hasonlítsuk egy teljes alaplap cserével!
Amin egy kisebb fogyasztású GPU is helyet kapott a régebbivel szemben..
Cseréljék ki, mindentől függetlenül, mert szart adtak, ez nem kérdés.Nem a flash-től ég el a gép, hanem attol hogy minimális ésszerűséget nélkülöző a hűtése..
Persze senki ne értsen félre, én ellenzem a játékok kalózmásolatát, de ami igaz, az igaz.
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest