- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #16349 üzenetére
megmondhatod a véleményed (ami az amerikaiakkal való multizáson,
meg a TV-ben látottakon alapul),
csak nem értem, miért annak kapcsán kell ezt tenned,
hogy valaki kint él, és teszi ezt boldogan, szemmel láthatóan teljes megelégedéssel.
Amúgy jogos, innen biztos sokkal jobban meg lehet ítélni, milyen ott az élet.
Az meg teljesen nyilvánaló, hogy az itteninél nagyságrendekkel szarabb,
hiszen Magyarországon az eget veri az emberek intelligencia-szintje,
mindenki illedelmes, udvarias, előzékeny,
a politika meg úgy, ahogy van, űberfasza! -
Kasza08
őstag
válasz
Djuree #16353 üzenetére
Én most nem akarok ezen vitatkozni, de nyílván az amerikai Xboxlive multi fogja elárulni milyen is egy ország valójában
politikához nem értek, de nézd meg hol tartanak ők és hol tartunk mi. Mondjuk az oktatási rendszer tényleg kataszrófa...
Tömeggyilkosok itt is vannak, elég nézni a híradót. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Djuree #16350 üzenetére
Eddig nagyon tetszik, ez a körökre osztott harc sem tűnik annyira gáznak.
Remélem, hogy a továbbiakban is hasonló arányban lesz harc és történetmesélés.Már most nagyon megfogott a játék. Amikor elolvastam az első (eddigi egyetlen felnyitott) álmot, mármár elérzékenyültem.
De a karakterek is nagyon jók. Seth a kalóz csajszi, meg a futár is laza.
Biztos lesz majd sok kérdésem, nem vagyok nagy RPG tudós, én a történet miatt játszom ezt a játékot.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #16294 üzenetére
bwoay: én is kipróbálnám azért, hogy legyen valami tapasztalatom.
Djuree: "sztem rengeteg embernek nem futja még újabb konzolra " Ez igaz sajnos.
De ezért nyújtsunk be egy kérvényt hogy globális konzolárcsökkentés legyen, és akkor mégtöbb embernek lesz konzolja.
A viccet félretéve tényleg drágák a konzolok. És jó megoldás lehetne az árcsökkentés, de ez sajnos nemigen fog megvalósulni. Igaz még mindig nem annyira drága hogyha egy naprakész atomerőmű pc-t vennék.. És akkor TV, vagy monitor, hangfalak, billentyűzet joy....stb..stb ami megint nagy költség..
Azt tudom, hogy dugig van a játék terem épp tegnap mentem el arra feleNem hittem a szememnek, hogy suli után mennyien vannak bent.
-
ksasa
tag
válasz
Djuree #16257 üzenetére
Jajj dehogynem
. De pl. a KOTOR 1-2 nem igazán fogott meg. Na erre viszont már lehetsz mérges, nemde?
Tudod kissé lerágott csont ez a star wars-osdi. Most pölö itt van ez a force unleashed vagy mi a gránát. Oksza nem bioware cucc, de akkor is. Hát nemistom. Demó alapján meglehetősen sablon. Fogják már fel végre, hogy a star wars-ból a film az igazi és pássz. Persze ez csak az én véleményem.
-
heihachi
addikt
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #15940 üzenetére
"Ez az őszi frissítés ami utám lehet másolni a gamákat a winyora, arról lehet tudni hogy mekkora winyo kell neki? 20Gb elegendő lesz vajon?"
ugye a 20 GB-ból 13-al rendelkezhetsz szabadon.
Egy DVD-9 meg 8.5 GB. Legyen egy játék 6.5 GB egy másik meg 7 GB.
Felfér szerinted a kettő? -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Djuree #15763 üzenetére
"10 éve fejlesztem a pc-met (mostmár hálistennek megáltam vele a box miatt). minden évben le kellett cserélnem a komplett gépet, amit mindig kb. 150k+ ból vettem, mert már a legújabb gamék nem mentek azon a grafon amit a fejlesztők megálmodtak neki."
Erre viszont reagálnék.
Énis évente ujitom a gépet. De tudod nem ugy kell számolni hogy mennyit költöttél uj cuccra. Mivel a régit ugyis eladod. Ha csak azt nézed egy évbe mennyit kell forditani hogy majdnem mindent cserélj az kb 50-60k. Ha 1x jot veszel és évente "becsületesen" cseréled jo cuccra.
4870 + e8400 + talán vmi uj lap =50+30+30=120k De ebböl lejön a 24+15+15 mert eladom a régit. Igy lesz 66k és egész pofás gépet kapok.Ja és pc egyértelmüen szebb a graf, eddigi tapasztalataim alapján(22"tft-n!)
Alapbol nézd azt a tényt hogy szűrő nincs boxon, pcn van. Ettöl már szebb. Az meg hogy vki 24+"-os tft-t vesz vagy LCD-re köti és 1920-ba szürökkel már erös gép kell az magánügy. Pc-hez tft "kissebb" méretben azt semmi gond. Szerintem full hd tvn se szebb egy játék, max élvezetesebb nagy képernyön tolni. Akinek ez a méret fontos annak box jobb term. -
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #15764 üzenetére
namost jó lenne, ha nem belőled indulnánk ki, mert ugye nem mindenki puding!
arról nem is beszélve, hogy ha neked játékhoz ergonómikusabb
egy klaviatúra gombkiosztása, mint egy kontrolleré,
ami semmilyen más célt nem szolgál,
akkor nem biztos, hogy kezet mernék fogni veledHeihachi:
ja, de melyik PC-n szebb meg gyorsabb?
egyébként én azon röhögtem szarrá magam, amikor youtube-on néztem
a GRID drifteket, és nem is számoltam azzal, hogy sokan PC-n nyomják,
de egyből kibújt a szög a zsákból,
mert jópár videon egész egyszerűen nem volt füst.
A PC-sek lemondtak az extrákról, hogy jobban fusson a játék,
hát így megy ez... -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #15763 üzenetére
Ez nem csak a pc árától függ, hanem a progitól is. Pl. GOW, GRID, DIRT sokkal, de sokkal szebb (SZERINTEM) és gyorsabb PC-n (ez viszont tény), és még csak 200k-ba sem kell lennie. Nyilván van összefüggés a vas árával, de a szoftver legalább annyit számít abban, hogy melyik szebb, melyik nem.
De amúgy meg minek vitatkoztok itt, tök felesleges, inkább toljunk egy GTA4 partit estefele, ott mindenki igazságot szolgáltathat
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #15764 üzenetére
Autós játékok is sportjátékok, ott gondolom azért más a véleményed....
Egyébként a pc+bill olyan nekem mint a három kerekű minibringa, az alkoholmentes sör, vagy a gumibaba ha már volt róla szó nemrég. Lehet hogy a sima bringával meg az alkoholos sörrel nem tökéletes a koordináció, a gumibabáról meg kiderül egy pofon után hogy nem az, de élvezetesebb
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #15743 üzenetére
Nekem az van, és a krízisen kívül mindenhez elég tuning nélkül is. Mindent, de mindent full graffal nyomok, bár az tény, hogy nem játszok minden szarral PC-n sem, csak azért, mert megjelent, vagy mert nagy körülötte a hype. A krízist is bánom, hogy helyet szorítottam neki a vinyón, többet nem teszem.
Ugyanakkor abban igazad van, hogy ma már nem ezt venném, ilyen szempontból nem elég ez a kari.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Djuree #15513 üzenetére
Hali! Ha most veszek egy Arcadeot (merthogy perpill csak arra van pénzem...) akkor abba később még lehet vinyót tenni valahogy? Ha nem is bele tenni, de USB-vel, vagy bárhogy? GTA IV tényleg csak vinyóval megy jól? :S Főleg pont amiatt venném... Meg nem akarok a PC-re költeni minden évben annyit, mint amennyiért most vennék egy BOXot...
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #15349 üzenetére
Én is most ültem neki nemrég, hogy a középső fokozaton is végigvigyem. 2 óra után kinyomtam és azóta nem került a dvd vissza a gépbe, szép meg jó, de szerintem igen alacsony az újrajátszások száma ebben a játékban...jó lenne egy kicsit több tartalom/ bioshock szerű rendszer/térképen jelölöm ki a missziót és bevásárlás előtte típusú valami. Ami kicsit feldobja. Igaz én online nem nyomom, úgy biztos időtállóbb.
-
-==Balazs==-
csendes tag
válasz
Djuree #15277 üzenetére
Tipikusan az az ember, aki beszél össze vissza, és még ő maga is elhiszi a sok hülyeséget amit mond.
Viszont ha valaki elmagyarázza neki normálisan, hogy figyelj, ez nem így van, hanem így, akkor még ő van felháborodva, és mondja tovább, teljesen mindegy neki hogy nincs igaza. Esetleg később tereli a témát.
Vannak ilyen emberek, de hálisten nem olyan sokan.
Ez van.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
Djuree #14770 üzenetére
Hát veszel tokot, gyártasz magadnak egy borítót és kinyomtatod.
Mondjuk ha 7-8k lenne, az nem lenne olyan nagy hülyeség, az megfizethetőBB.
De elég durva lenne, hogy pl NFS-ezel, és nem azért van lelakatolva egy autó, mert egy riválist kell legyőzni, hanem azért, mert meg kell venni a cégtől.
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest