- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Vangelis
félisten
válasz
Djuree #19042 üzenetére
Eddig nem tetszik... de majd csak megszeretem, csak ezt is alig tudtam hozzá megszerezni,.. mármint a carbont.
Kinek van kőcsön játékja
Nah nem is ez, gyors kérdés, lehet le van írva valahol, de ....
HDTV módban milyen tv-n megy a cucc?
HDMI-vel kéne összekötni, mert most csak akis lcd-n próbáltam
De holnap át akarom rakni a 127cm es plazmára, és ott hdmi volna az ideális, mert itt hiába kapcsolom hdtv re... de mondjuk lehet nem is kell átkapcsolni.
Mingyá olvasom a topicot:, csak most játszodtam -
Peat;)
veterán
-
kisJack
aktív tag
válasz
Djuree #18859 üzenetére
háát.. az enyém asszem 1mbit-es, letöltésnél általában olyan 130 kbyte/sec-kel vánszorog, de ha épp olyanja van, megüti a 180, 190-et is. gondolom attól (is) függ, mennyire van leterhelve a hálózat. ugyan az a kábelszolgáltatóm is, szívesen lecserélném vmi értelmesebbre. de akkor talán elég lesz.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Djuree #18848 üzenetére
Akkor is ha lehúzom a netről a boxot?
Hmm hát nem tudom, gondolom ha felteszem és nagyon nem megy a cucc vissza lehet rakni a régit. Vagy ha kihúzza a teljesig, akkor majd azt.
Addig meg úgyse kötöm netre a boxot, lévén nincs live-om
Szóval szerintetek egy próbát megér, ugye?
-
Skynet258
veterán
válasz
Djuree #18792 üzenetére
Ez teljesen ember/helyzet/életvitel/sok minden más függő dolog. Ha van annyi szabadidőd, hogy tudj a munka mellett mást is csinálni (ez a normális ugye), akkor az egyén szabadsága, hogy mivel üti el az időt. Lehet túrázni, lehet golfozni, lehet bicajozni... de lehet akár játszani is ebben az üres időben.
Kategorikusan kijelenteni, hogy aki 46 évesen játszik azzal nincs rendben valami... szerintem nem szabad.Kolumbusz: majdnem egyszerre
-
martin606
csendes tag
-
Kasza08
őstag
válasz
Djuree #18553 üzenetére
Prof samsung olvasóján nem popupol, nekem benq van és popupol.... vinyónk ugyanúgy van.
Mr.Grincs:Hihetetlen, minden ilyen szar tombolán részt veszek, mondom most kihagyom úgy se nyerek semmit. Erre kihúznak téged és rá rögtön a haverodat. Ha én is bedobom talán engem is kihúznak
-
-
capafog23
őstag
válasz
Djuree #18417 üzenetére
Dehogynem, ha szétszedet a gépet, megnézed az elrendezést, alaplapot, procit. Ha más mint eddigiek akkor lehet/valószínű hogy jasper. Ha meg nem fogod tudni hogy a tied az e, akkor honnan állítják azt hogy az övék jasper?
Ez így elég kusza amit írtam, de azért kivehető.
-
capafog23
őstag
-
BullZeye
veterán
válasz
Djuree #18381 üzenetére
google google google
sajna nem segít, és hiába olvasok ezer HSZ-t gondolom benned még nem merültek fel ezek a kérdések,, mert csak 1 fajta Xbox volt mikor vettél ;) (csak tipp no offense)
és "sürgős" lenne, mert bnőm apja nem a megfontoltságról, és türelemről híres. Monitort is úgy vett, hogy ebéd közbe eldöntötte hogy kell monitor, és mire befejeztük az ebédet, már meg is vett egyet...és ha most olvasok egy fórumot, lehet, hogy épp nem a mai helyzetről írnak, mert télleg asszem 1hete olvastam valahol, hogy valaki eladna Xboxot, AMIN még mennek a NEM eredeti játékok....így most ezzel nem kéne befürödni ^^ remélem megértesz
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #18151 üzenetére
Köszi a választ. Miben fok különbözni az NHL 09 és a 2k9? mert látom ezeket a verziókat de így komolyabban nem merültem bele ezekbe de most muszály mert akarok velük játszani. Melyiket szerezzem be inkább?
Vettem tegnap a Forza 2-t meg a Viva Pinatat egyben 3K ért újonnan fóliásan, de lehet árnyékra mozdultam, mert kibontottam és németül volt a manul meg másik nyelven tán spanyol. Szoszó, a lemezen meg angolul van z instrukció...Gépem szervízben...Így ki sem tudtam próbálni, hogy mi a bánat van. Lehetséges hogy német vagy van benne angol nyelv is?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Djuree #17975 üzenetére
Jó a társaság. Sokan ismerjük egymást már személyesen.
Meg hosszú az út az aranykeresztig. Ezért lesz jó a cod5, mert lényegében egy cod4 mod lesz a multija, új pályákkal, meg fegyverekkel. Mondjuk ennek ellenére teljes áron kinálják majd, pedig kiegészitőként jobb lenne.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest