- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Úgy néz ki kapnék egy olyan boxot, amibe rossz az olvasófej (pontosabban annyit tudok róla, hogy működik, be lehet kapcsolni, de semmilyen játék nem megy).
Nekem csak arra kellene, hogy a LIVE profilomhoz csináljak magamnak olyan kis figurát.
Mi kell ehhez? Én eddig LIVE-ot csak online a honlapon, vagy a számítógépen használtam, boxon még nem is láttam, azt se tudom, hogy milyen a felület. Kell ehhez valami? Illetve kell ehhez előfizetés, vagy ezt a sima ingyenes accounttal is meg lehet csinálni.
Tehát, ha van nekem egy ilyen boxom meg egy LIVE profilom, akkor ezt otthon meg tudom csinálni ezzel a géppel?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #46091 üzenetére
Én is végig akarom nyomni, de ha már megvan magyarul, akkor úgy. Erre az nem lett LIVE-os, így most "életem végéig" ott fog fogyelni a Fallout a profilban, mintha sose játszottam volna vele. Ha már GS-t nem tudok szerezni, akkor valahogy kivenném a profilból.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MeszarosB. #46088 üzenetére
Nekem igazából csak PC-s játékok vannak fent. Megvolt a Fallout 3 GOTY LIVE-osan (felraktam, de nem játszottam vele), aztán eladtam, és megvettem a magyart, az meg nem LIVE-os, így csak ott figyel a profilban 0 ponntal, és nagy valószínűséggel nem is fog nőni. Gondoltam valahogy csak ki lehet szedni...
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Live profilból lehet törölni valahogy játékot?
-
TazLeacher
nagyúr
Nincsen boxom, viszont van LIVE profilom a PC-s LIVE-os játékok miatt, viszont nem igazából ismerem ki magam még az oldalon. Az lenne a kérdésem (pusztán esztétikai szempontból), hogy ha belépek a profiloldalamra, ott egy "árnyékember" van (és a barátaim is mind ugyan olyan árnyékemberek), meg tudom azt változtatni, és ha igen, hol?
Hogy érthető legyen, erről van szó, itt vannak az árnyékfigurák:
-
TazLeacher
nagyúr
Aha. Eddig csak GTA:SA és Silent Hill 3-at toltam joy-al, és jó. Megtartottam mellé a vezetéknéknélküli Logit. Kényelmes, és hibátlan. Rádugtam, egyből kiírta, hogy XBOX kontroller, felismerte, és Vista a még autómatikusan frissített is hozzá drivert (amitől már világít is!).
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #18902 üzenetére
Köszönöm. Szóval akkor normális, hogy csak a negyede világít...ezek alapján akkor feltételezem a gombnak PC-n nem lesz funkciója.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok Box-osok!
Megvettem a 360-as kontrollert a géphez. Ezzel kapcsolatban érdeklődnék.
Középen van az Xbox logo, amit be lehet nyomni. Eddig nyomkodtam, de nem ismeri fel gombnak. A Vista letöltött hozzá valmi drivert, most se ismeri fel gombként, viszont a logo körüli karika 1/4-e (ahova 1-es van írva) világít. Ez mi? Mire jó?
-
TazLeacher
nagyúr
Megvan a megoldás úgy néz ki, amit pedig úgy hívanak, hogy:
Xbox360 Wireless Common Controller for Windows
És kis hazánkban is kapható...
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy veszek a PC-mhez egy Xbox360 wifi controllert. Az lenne a kérdésem, hogy bármelyik típusú controller használható a PC-hez, vagy van külön PC-s ill. konzolos?
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest