- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Aktív témák
-
martin606
csendes tag
-
martin606
csendes tag
Kolombusz:sztem meg nemfogok live-ozni mert router is,meg elő is kell fizetni.meg nem is szeretkem ultizni mert annyira egyik játékba se vok jó.am meg igazából csak azért veszek 360-at mert meguntam fejlesztgetni a gépet,és igazából egy játék miatt veszem(na jó töb játék miatt)de legfőbb az az nfs undercover
-
martin606
csendes tag
sziasztok!
annyit akarok kérdezni,hogyha én pl nem akrok live-ozni és akkor elég az arcade is?????szerk:nem akrok rá netet kötni se ,semmiféle kiegészítőt letölteni a játékokhoz.csak annyira kell h a játékmentéseket eltudjam menteni oszt kifújt
-
martin606
csendes tag
válasz
capafog23 #18532 üzenetére
mondjuk a játkokat illetően,nekem nem olyan sok játék tetszik
ha lesz 360-om ahoz lesz nfs uc,gta 4,fifa 09+ha megjelenik akkor cod5.szted ezekhez is fog vinyó kelleni?????
+live-ozni nemakarok(pedig olyan gépet veszek ami full gyári:nincs benne se flash,se hűtémod.)mert most live-hoz még vegyek router meg anyámkínnyát h mennyen inkább live-ozni nemfogok
-
martin606
csendes tag
akkor ez azt jelenti h amit augusztus közepétől gyártanak az még nem jasper?????????
mert én majd akarok venni november vége fele egy arcade-t.akkor lehet h még az se lesz jasper???????? -
martin606
csendes tag
sziasztok!tegnap majdnem vetttem egy xbox360 arcade-t.de nemvettem meg mert inkább még várok vele.az lenne a kérdésem hogy nekem van egy samsubg 55cm-es tv-m(CK566 BT-ez van hátuljára írva tipusszámnak)és ezen nagyon csúnyán menne az x360?mert most lcd tv-t nemveszek mert azért elég drága és csak ezmiatt nemfogok venni.vagy ha vkinek van x360 és nem lcd tv-je van az írjon.segítségeteket előre is köszönöm
+a play&charge kitet már megvettem,de sztem a boxot is megveszem holnap.am már tegnap le is foglalóztam csak mégse kelltt mert inkább még várok
-
martin606
csendes tag
-
martin606
csendes tag
mongyuk azt olvastan erröl a logitech chillstream joyról vhol(nemakarok hülyeséget mondani de sztem az ipon-on)hogy a pc x360 joynak ismeri fel,szal nemlehet h mégis jó x360-hoz?
-
martin606
csendes tag
kösz de nekem vmi vezetékes joy kéne mert így is amit adtak hozzá ahoz is kellett vennem egy play&charge kitet(mer a joyhoz elemeket adtak,nemtom h ez csak az arcadenél van vagy a többinél is nemtom)szal vezetékeset akarok mert a vezeték nélkülit csak akkor fogom használni ha ketten játszunk,addig nem nyistelem se az aksit se a joyt
-
martin606
csendes tag
sziasztok!
lehet h nem ide tartozik de az a kérdésem lenne hogy ez a logitech chillstream [link]
kompatibilis-e x360-al.mert most vettem egy arcade-t,és vennék hozzá egy plusz joyt olcsón,és ennek az ára is jó meg minden ,csak h jó-e x360-hoz
válaszotokat előre is köszi
csá!
Aktív témák
Hirdetés
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Sony PlayStation 5 Slim (PS5 Slim) Lemezes (Disc) - Garanciális.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest