- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz legiaap #7671 üzenetére
Az a baj, hogy sok birka van, aki megveszi így is, és mivel látják hogy működik a rendszer, nyilván erre fognak építeni. Ugyanolyan (sőt, még pofátlanabb), mint a DLC-s darabolás a konzoloknál. Egyszerű a megoldás: nem kell megvenni, hagyni kell a fenébe. Csak sajnos sokan nem így gondolkodnak és ezért ez a trend.
-
Воланд
titán
válasz legiaap #7655 üzenetére
pedig arra erdemes felkeszulni, hogy az in-app purchase egyre nagyobb teret fog nyerni.
szerk.: ize, nalam megy a chat, megy a store, plusz szuletesnapom alkalmabol egesz nap pittyeg a telefonom az fb ertesitesek miatt.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz legiaap #7375 üzenetére
csak akkor, hogy ha gepen toltod le, majd csatlakoztatod a telefont es felmasolod a xap-okat az sd kartyara.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #7263 üzenetére
Azt nem tudja a kedves ismerős véletlenül, hogy az alkalmazások eltávolítása esetén ezek a fájlok is törlődnek, vagy ők ott nyugszanak az idők végezetéig/HR/? A nevemben is köszönd meg az információkat
AMD Power: Itthon nem kerül pénzbe
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
tybsen
addikt
válasz legiaap #7051 üzenetére
Verfanboyok... erthetetlen ez. Hogy vannak annyira elvakult arcok, akik egy rendszer vagy akarmi dicsöiteset fontosabbnak tartjak, mint a sajat igenyeiket. En nem ertem ezt, legalabbis sosem voltam ilyen - ha valami nem tetszik, mindegy milyen rendszer, hangot kell adni neki, irni kell a fejlesztonek, stb, hatha javitasra kerul a dolog.
-
félisten
-
félisten
válasz legiaap #6808 üzenetére
Szerintem jo az okoszisztema En live fiokban tartom a neveket cimeket telszamokat. Ha veszek egy uj telot ott folytatom ahol abbahagytam. Mar csak egy ertelmes alternativa kell a lumia 710 helyett. Nem mintha nem lenne jo, csak nagyon bejon az unibody nokia forma. Egyenlore sajnos nem latom a wp8 elonyeit.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
catroot
veterán
válasz legiaap #6742 üzenetére
Most a 2. értesítés jött az FB-appra. Jó napom van, már látom.
@btudos
Tudtommal nagyon már semmit, ezért is kérdeztem, hogy akkor "ennél sz.rabb már nem lehet".
Jó, az, hogy gmail-es címem a Live ID-m az megint más, de az meg rohadtul nem számít. Csúnya is lenne.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #6735 üzenetére
Logmein, livescore appok, és minden ami IM, nomeg a tökéletesen működő értesítések - bármilyen alkalmazásról is legyen szó.
(#6736) catroot
Talán licence szinten - ami a készülékekhez köthető. Mondjuk a felsoroltak is bőven az elég kategória - outlook ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6679 üzenetére
Valószínűleg nem tesztelték többszáz alkalmazás telepítését (miért nem? ez lenne a minimum egy end-to-end tesztnél ), és huzamosabb használatát. Kíváncsi leszek hosszú távon mit produkál a rendszer ezen a téren. Én nem fogok ezzel foglalkozni, figyelni rá, eddig is csak az volt telepítve, amit használok, vagy amire bármikor szükség lehet.
8S mindennapi használhatósága engem is érdekelne, lenne pár ismerős akinek ajánlanám
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz legiaap #6663 üzenetére
En sem mennek vissza.
Egyebkent meg most, hogy eppen fel akartam adni aprohirdetest a 820-rol, valahogy nem megy. Minden hibajaval egyutt hianyozna valahogy. Nem tudom sracok, h megtartsam-e vagy sem, para ez a cache meg az ertesitesek-dolog, de ezt leszamitva vegulis mukodik rendesen, tobbe-kevesbe. Nem tudom. Alszom ra egyet talan.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz legiaap #6649 üzenetére
WP7-en csak egy kijelzőfelbontás volt. Most van 3 támogatott felbontás, abból 2db 15:9 arányú egy pedig 16:9. A mi 8X-ünk ugye 1280x720, tehát 16:9-es. Az MS megoldotta, hogy a WVGA kijelzőkre írt appok arányosan fel tudnak skálázódni WXGA felbontásúra, de 720p-re nem tudnak helyesen skálázódni, mert akkor a grafikai elemek elnyúlnának és csúnyán nézne ki. Szóval ezért kell az üres sáv, és nem hiszem, hogy egy hamar frissítenék a fejlesztők az appjaikat WP8 ready-re.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6649 üzenetére
Az külön vicc hogy az elvileg WP8-ra optimalizált Whatsapp-ot sem sikerült megoldaniuk, hogy 16:9-es képarány mellett full screen-en fusson
WP7-nél egyféle 480x800-as felbontás volt, a probléma a képaránnyal van. (5:3 vs. 16:9)
-
tybsen
addikt
válasz legiaap #6554 üzenetére
Csak a mi magyar agyunkkal lehet ilyen problemakra rajonni Egyebkent en ugy vagyok vele, hogy felesleges kuzdelem. De a heten irok nekik en is, hatha lesz valami.
Mas: a komoly, hogy meg mindig nem tudom, milyen update jott a L820-ra, nem ertem, miert nem lehet ezt kommunikalni.
-
tybsen
addikt
válasz legiaap #6531 üzenetére
Nem, sajnos whatsapp tenyleg nem tudja. Cserebe a whatsapp wp8 optimalizacio utan villamgyors lett (bar a smiley-k eltuntek, pontosabban csak a wp8 beepitett smiley-k tehetok be, amiket az app atalakit a sajat kis kepecskeire).
Meg a kik messenger sem tudja, facebook ugyan tudja, de nem mukodik maga az ertesites rendesen, viber sem tudja (bar viber meg androidon most eppen csak wifin megy, tehat en tovabbra is azt gondolom, hogy alkalmatlan a kommunikaciora, legalabbis az en es a kornyezetem tapasztalata alapjan).
Ami kiteheto: e-mail, facebook, uzenetek, skype, jatekok, telefon. Szoval emiatt a 1. nem kiteheto, 2. kiteheto de nem mukodik maga az ertesites - dolog miatt en az utobbi 1 honap hasznalat alatt hozzaszoktam, hogy amint feloldom a telefont, elso pillantas a whatsapp-ra, hogy van-e ott szam (annyibol jo, hogy legalabb fekete szinnel van es nem feherrel). Aztan automatikusan vegigsiklik a szemem a tobbin is, neha belenezek a facebook-ba vagy a "me-tile"-ba (ez utobbi ugyanis mivel forog, igy nem latni mindig, hogy van-e valami ujdonsag, ertesiteni meg ugye nem feltetlenul ertesit).
De iphone5-t es androidot hasznalo haver is mondta, hogy valami van a facebook-kal naluk is. Bar az androidos srac most csinalt egy resetet es most ujra minden jonak tunik.
Az osszes rendszernek van hibaja egyebkent (idokozben a cache a tegnapi1,38-rol 1,56 GB -ra hizott. Van jelenleg 3,20 GB szabad helyem. Ha naponta atlagosan 0,2 GB a novekedesi tendencia, akkor jol szamolom, hogy 16 nap mulva jon az aktualis, menetrend szerinti HR?)
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6531 üzenetére
Szerintem se tudja.
kolosanyi: Azért az szerintem nagy előny lenne, ha a Facebook helyett a Whatsapp értesítések számát látnám a lock screen-en, de ez sajnos nem került bele az alkalmazásba Meg ha van 3-4 e-mail fiókod (mint nekem), plusz még a Facebook és mindenfélék, akkor nem egyértelmű hogy mi kerül ki értesítésnek, nagyon hasznos hogy WP8 engedi hogy eldöntsd mit akarsz ott látni. Persze WP7-nél is teljesen jó ahogy van, de így azért jelentősen bővültek a lehetőségek, testreszabás szempontjából előnyösebb.
Oppenheimer: Blyan nem is WP user
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6521 üzenetére
Nekem is, csak gondoltam attól lehet hogy javultak az értesítések. De ezek szerint nem csak a Facebook-ot érinti a dolog. Bár nekem a Whatsapp eddig is kiválóan működött
Oppenheimer: Nálad valami nagyon leolvasztotta a kapcsolótáblát. Ennyire kikészít a WP8? "ha biztosra mész akkor droidot veszel" ez azért még jelen esetben is elég durva kijelentés, még ha a 4X HD a jobbak közül való is
boken: Ha meg tudsz barátkozni a rendszer kötöttségeivel (fix kezelőfelület, meghatározott számú csempeszín, egy hangerő mindenre, szűkösebb app kínálat), akkor jó választás lehet a WP8. E-mail kezelésben a legjobb a WP szerintem, játékok terén egyelőre a nagyokhoz (Android, iOS) képest szűkös a kínálat, de folyamatosan bővül. Külön WP usereknek nagyon ajánlott (szvsz amúgy is az) a Skydrive használata felhő alapú dolgokra, a többi felhőszolgáltatóval nem tudom hogy áll a Store.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6503 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
Azért feature phone szintre degradálni a 8X-et az kicsit erős.
Az other content bug most engem is felhúzott, de én akkor is azt mondom, hogy sírni fog, aki androidra vált. Nem azért mert akad, nem azért mert rossz, hanem a száféle felület párhuzamos használata miatt. Én használtam kb. egy hónapig a Ray-t. De akárhány alkalmazásba belemegyek, mindegyik másmilyen UI-t használ, ami vagy szép, vagy többnyire ronda. WP-n minden ott van ahol. Androidon meg hol itt, hol ott vannak a dolgok.
Természetesen van bőven hiba a WP8-ban, többségében érthetetlen kis alap szarságok, amik nélkül én bőven megvagyok, de egyetértek Barthezz2-vel abban, hogy ha mindenhol van pl. normális hívásinfo, akkor itt is lehetne. Az összes hülyesége ellenére én a 8X-szel mostmár elégedett vagyok, nem indul újra, jönnek az értesítések (Whatsapp, Facebook ami fontos, Viber-t inkább töröltem, nincs létjogosultsága a Messenger programnak, annyira retek az egész.), működik a rendszer... Ha nem félnék attól, hogy január végén HR-t kell csinálnom az other content bug miatt, akkor mondhatnám hogy felhőtlen a boldogság.
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
válasz legiaap #6262 üzenetére
Telefon lefordítása a HTC-knél működik.
Remek. Lumia 920-on nem tudom elővarázsolni.A skype nem mindig lép ki. Jó néhányszor csipog tovább üzenet érkezésekor. Pedig be van zárva.
Ha megnézed az álltalam felsoroltakat nem azon múlik, hogy minek néztem utána vagy minek nem. Javaslatokat írtam amik nekem hiányoznak. Ennyi. Remélhetőleg nem csak nekem és lesz rá megoldás a későbbiekben.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
catroot
veterán
válasz legiaap #6127 üzenetére
Én sem, de amikor 4-en csüngnek az emberen...
persze ez akkor szokott lenni, ha valami családi kerti party van és elkérik én meg már ittam annyit, hogy oda is adombtw 6-8 évesekről beszélek.
ja, amúgy lehet az új Lumiát már nem adnám oda, az Omnia azért már repült egy párat.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Alexios
veterán
válasz legiaap #6073 üzenetére
Some of you though choose to the “Advanced Setup” near the bottom of the new account screen. There is where users can currently setup Gmail using Google Sync aka Google’s ActiveSync solution. That feature is going away after January 30th for non-Google Apps subscribers. However, if you currently have that setup and are using it, the service will continue to work for you with nothing changing. Only new requests for GoogleSync will be rejected after January 30th.
[ Szerkesztve ]
-
mbale
tag
-
Lall
veterán
válasz legiaap #5774 üzenetére
A gmail ma összehányta magát és akadozik az egész világon.
tybsen: Mert a WP7-re elérhető a 8-asoknak hegesztenek újat. Gondolom azért működik szarul és tiltották le tőletek.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #5767 üzenetére
Lehet, de nálam biztosan ment rendben egész nap.
#5771: Lehet hogy igazad van. Ha nagyon összefüggést akarunk keresni, akkor az én készülékem ráadásképp kék De inkább az emvy féle forgatókönyvet tudom elképzelni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz legiaap #5767 üzenetére
Na, hidd mar el, hogy igazam van
Szoval a Skype a kovetkezo dolgokat cseszte el nalam:
- szinkronizalas az accountokkal (sosem vegzett, nem nyiltak meg a postafiokok)
- nem lattam a neveket, amikor hivtam/engem hivtakSzedd le, es restart, ha nem megy, reset. Innentol minden jo lesz. Tenyleg, a Skype valami allati modon szetbarmolja a gepet.
while (!sleep) sheep++;
-
-
MODERÁTOR
-
Oppenheimer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest