- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bszg@
tag
válasz this is life #93531 üzenetére
Ébresztő szundi funkciója működik Nálatok?
Enélkül sajnos rendszeresen elalszom, aztán a dugóban nézem az újra megnémult waze-t. -
betegphiu
senior tag
válasz this is life #93528 üzenetére
Nemenem. Én most épültem be,éjszaka benn maradok titokban bugokat javítani
Viccet félretéve most tettem fel insider 15063.332-őt RP-n.
Meglátjuk, következő wdrt mikor lesz
Eddig nincs gond.. -
betegphiu
senior tag
válasz this is life #93521 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy asszony 640-e,az én 735-öm,és a gyerek 532-je is az rs2-es rendszerrel van telepítve,a múlt héten csináltam meg őket. (heti program letudva )
Nekem rs1-en kezdte a villódzást és a kapcsolat bugot.
Most lekopogom mind a 3 jól működik,hajtépős hibát nem tapasztaltunk.
Feltettük a messengert is próbaképpen,nem a bétát,hanem a régit.
Az első bejelentkezés valóban döcögős,de utána teszi a dolgát. Jelez időben, képeket elküldi. Kicsit fapados,de a beta el sem indul...
Szóval majdnem megdicsértem volna,erre 4-5 órája nem lehet a facebookon belül a csoportokba belépni.
Ezt edgen meg slimen is próbáltam igaz az egyik a másikhoz van kötve.
Valai megnézné UC browserrrel,hogy ott jó-e? -
zsamiatt
őstag
válasz this is life #93515 üzenetére
ja, nem csak ő. Nálam sincs gond. Meg ahol üzemeltetünk ilyen eszközöket ott se.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
starr
őstag
válasz this is life #93515 üzenetére
Bocsáss meg, nekem csak Androidon volt ezzel problémám. Ott, ha elrejtem a telefonszám nélküli névjegyeket, akkor elfelejti mindet, és vissza sem jönnek, amíg fel nem veszem újra az exchange fiókot.
(Amit a segítséged nélkül ma sem tudnék felvenni )[ Szerkesztve ]
-
prisz
senior tag
válasz this is life #93504 üzenetére
Asszonynak az RS2 is tökéletesen működik. (640XL). CU update után Hard Reset, kapcsolatok stb. visszaállítása gmail-ről, és nincs gond, nincs probléma a rendszerrel.
Fotó okés, office, edge, GPS okés, email, skype, pinit, messenger, facebook, viber, okés. Beállítások, menük okés.
Nagyon sajnálom, hogy ennyi problémád van... Érdemes lenne szervízbe beadnod, ha ennyit szenvedsz vele. Lehet, hogy hardveres hibád van, azt sajnos szoftveresen már nem tudod javítani.Ezeken az ügyfélszolgálati pontokon le tudod adni a telefonod javításra:
[ügyfélszolgálati pontok] -
válasz this is life #93500 üzenetére
Na pontosan ezaz. Ezt nem értem, hogy nem tudják megoldani...
Mert szép számmal vannak bugok. A képernyővillogás és hasonlókat már nem is mondom, mert másnál is olvastam szép számmal. Na de hátha majd a következő nagy frissítést ha megkapja, hátha lesz valami ezen tájon is. Köszi a segítséget. Így várok még azt, majd lesz valami.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
-
starr
őstag
válasz this is life #93495 üzenetére
Van egykezes ott is. Jobbra vagy balra húzd végig az ujjadat a navigációs gombokon.
Gépelni rettenet ezzel a SwiftKey el. -
Iginotus
addikt
válasz this is life #93460 üzenetére
Sajnos csak akkor szinkronizálja az sms-eket meg a névjegyeket ha be van kapcsolva a beálitásokban a mentése. Sajnos ezt most már nem tudom megteni.
Én olyan megoldásra gondoltam, hogy ha rádugom gépre akkor látom a fájlokat rajta, sajnos jelenleg csak az mp3 meg videó meg képeket.
Valahogy esetleg van rá mód hogy az összes rendszer adatot is lássuk? (Mint android telefonon.) Mert akkor tutti ott vannak valahol a névjegyek és az sms-ek is fájlként.Plug and Pray... :)
-
bszg@
tag
válasz this is life #93474 üzenetére
Valóban. Én is használhatatlannak találtam a hétvégén egy rövid úton navigálva. Amikor be kellett fordulni még egy utcával visszább mutatta a pozíciómat. És nem nagyvárosban magas házak között.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz this is life #93471 üzenetére
De, szlovákul írtam be ahol csak tudtam - zero találat, még a nagyvárosokra is! Nem tudom miért, mert ő ugyanazt "találta meg" ha simán ráböktem a térkép megfelelő pontjára. Az én hibám, nem ismertem ezt a funkciót (ami egyébként nagyon tetszik).
(#93472) Sztyepadzso: igen, pont így jártam: a térképről leolvasva, és bepötyögve a helységnevet nulla találat. De maga a navigáció a másik módon meg kitűnően működött szerencsére.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz this is life #93471 üzenetére
Nem, sajnos azt kell mondanom, hogy szimplán trágya lett a térképek(ha volt jó előtte, annyit nem használtam, hogy bátran ítélkezzem). Konkrétan odanagyítok egy magyar településre, és képes nem megtalálni. ÉN látom.
Itt a link, remélem látható a videón:
[link][ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93467 üzenetére
Ezt jól megmondtad! Szerintem is ez lesz a megoldás.
--------------Jah, ok látom, hogy fentebb válaszoltál. Ha a sok telepítés közben, akár egy csempére is rányomott és, pl belenézett a kapcsolatokba, máris tönkrevágta az egészet, meg az idejét. Ezért WDRT telepítés közben a pontokat betartva a készülékhez nyúlni tilos, mert bugos lesz, annyira gagyi lábakon áll már az egész, főleg egy alapból 8.1 készüléken! ...
[ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
válasz this is life #93460 üzenetére
10-re frissítéskor meg egy telefoncserekor eljátszottam a wdrt-t, de ezeket leszámítva összesen nem volt ennyi problémám, mint most.
Apropó, a másik két rendszer valamelyikén megoldották már, microsoft fiókkal lehessen bejelentkezni és oda is szinkronizáljon? -
bszg@
tag
válasz this is life #93395 üzenetére
Keveset használtam azóta, de úgy rémlik működött, kivéve az nso.hu, azt nem tördeli.
Azóta néhány csempe grafikája eltűnt, eltávolítás - kitűzés megoldotta. Waze indításakor ma reggel úgy lefagyott, hogy csak folyamatosan rezgett. Gombbal újra lehetett indítani. Waze utána sem működött, töröltem, újra telepítettem. Remélem, hangja is lesz. -
válasz this is life #93454 üzenetére
A legjobb!
Kérjük nyomja meg a piros gombot, majd nyugodjon békében
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
k-adi
nagyúr
válasz this is life #93452 üzenetére
elsőre is értettem de szerintem eléggé szánalmas ilyennel viccelni... inkább próbálnák minél hamarabb eltusolni
-
turbulencia8
őstag
válasz this is life #93434 üzenetére
Kb. mint az a regi vicc, hogy az anyos ugy jo, mint a sor: asztalon, felbontva, hidegen...
En altalaban vodkaban fogadok, vagy valami nehezen beszerezheto palinkaban, mondjuk en joval nagyobb alkesz user vagyok nalatok. Pozitiv, hogy legalabb aktiv a forum... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93429 üzenetére
Nekem tökmindegy, antialkoholista vagyok. 3-4 havonta, ha éppen olyanom van, akkor megiszok egy pohár sört. Tavaly nem fogadtam volna, de ez a rendszer ki van nyírva és ha valamit nem értek, hogy pont te mentél bele egy ilyen elbaxott fogadásba, hogy javítva lesz. Ám, legyen, drukkolok neked. Én csak jól járok, ha javítják azért, mert akkor tényleg foglalkoznak még a rendszerrel a lóf...izé pikulát foglalkoznak, ha meg nem, akkor lesz egy piám és majd elteszem a többi közé "állni".
Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93427 üzenetére
Mi a franc az a csiki? DDD
Felolem lehet don perignon is... xD -
janeszgol
félisten
válasz this is life #93422 üzenetére
Bizony. Jó a példám nem éppen a legkorrektebb, de anno az insederes W10-et feltettem egy Lumia 625-re. Lassúcska volt, de ment. Tegnap tettem vissza a 8.1-et (cyan, onnan denim). Újra éreztem azt a bizsergést, mint régen. Nagyon patentül ment. Vaj sima, sallangoktól mentes.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93422 üzenetére
Erre van egy fogadásom, hogy nem lesz javítva. Most már nem.
-
karway
csendes tag
válasz this is life #93419 üzenetére
háát lassan már nekem és még 1-2 embernek kell szemlesütve azt írnom, nálam egyikkel sincs semmi gond amiket felsoroltál, annak ellenére, hogy tudom ez azokon nem segít akiknél jelentkezik
Never Settle
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93419 üzenetére
Bluetooth ,edge,kepernyo villogas ,gephaz ertesitesek menupont ,fenyepezo bugok kozul van amit mar javitottak ?
A lottóötöst előbb telibe vágom, mint ezek a javítások valaha is elkészülnek!
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #93413 üzenetére
A ChangeWindows is bolondozik, rossz verziót ír mobilra: még a 15063.297-nél tart, pedig valóságban már 15063.332 van. Pontosan úgy mint a PC W10 esetében lévő kiírás.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz this is life #93408 üzenetére
Bízom abban, hogy a mostani telefonokat úgy fogják elhagyni, ahogy a maximum WP 8.1-esé s WP 7.8-as készülékeket. Azokkal is akadtak néha gondok, inkább a vége felé, de úgy hagyta el őket a cég, hogy beton stabilak lettek újfent.
Jó, csak egy 550-esem van (az 535-re lehet vissza teszem a WP 8.1-et, ha nem úgy fog történni, ahogy fent írtam) eredetileg W10M készülékből. De az meg lehet marad a fiókban, ha nem a fentiekben alakul. (Eladni nem fogom, mert szerintem le lesz tiltva, mivel kereken 7 ezer forintért vettem. Patika állapot, szinte új. Túl olcsó volt, ezért gondolom ezt. Mondjuk nekem mindegy, média eszköznek jó lesz még.) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93397 üzenetére
Ezt valószínűleg soha senki nem gondolta volna, hogy valamikor eljut oda a WP/M, hogy az anno droid mókólások, amikre már régóta semmi szükség, ehhez képest óvódás telepítgetések voltak, amit mostanában ezen a frankó rendszeren le/el kell szenvedni, hogy valamennyire normálisan működjön.
A múltkori mi6 ajánlásodra reagálva, belebotlottam ebbe a videóba, hát ez a telefon, rendszer, konkrétan a halálba gyalázza az s8-cat (is). Ellenfele, mint olyan nem létezik. A szarszungnak is egyvalami megy, de az nagyon, vastagon fog a ceruzájuk, de sajnios akkor sem kell ilyen telefon, mert nem tetszik. Ha legalább egy MI MIX 2, vagy hasonló formájú készülék jön tőlük, az első leszek, aki perkál neki. De ez az 5 col nekem már kevés, a kávák nagyok, a lekerekített formákkal meg tele a tököm már.
[link] -
pprod94
aktív tag
válasz this is life #93392 üzenetére
A cikk szerint kijöhetett production ringre is...
Más: Egy apróság zavar, RS2 óta az alkalmazások csak egy értesítést mutatnak. Például a Messenger, eddig annyit mutatott, amennyi be volt állítva, pl. 3. Így a status bart lehúzva láttam, mit írnak. Nektek is így megy? No meg már az FTP Server alkalmazás is kifő 2-3 fájl másolása után.
-
pprod94
aktív tag
válasz this is life #93382 üzenetére
Ezt most nem tudom sajna.. RS1-en vagy még?
-
janeszgol
félisten
válasz this is life #93382 üzenetére
"Aki megkezdte a frissítés letöltését, annak ajánlott azonnal repülőmódba kapcsolnia vagy kikapcsolni a WiFi-t. Ebben a buildben sok hibás dolog található, olyanok, amelyek még Insiderek gépeire és mobiljaira sem valóak. Bootloop is előfordulhat, aminek következőben a rendszer többé nem képes betölteni. " link
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz this is life #93376 üzenetére
Mekkora troll vagy nem tudom direkt-e
Elsőként az androidos készülékek kapják meg a frissítést, utána az iOS alapú gépek, végül a Windows és a Mac. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93372 üzenetére
A 835-ös...3-4, hónapon belül "elavult" kategória lesz, utána, vagy még előtte ki jön egy erősebb cpu. A huawei titokban a kirin-t állítólag már most olyan szintre fejlesztette (phonearena pletyka, csak épp ők nem igazán szoktak mellébeszélni), hogy szinte kiröhögi a 835-öt. De nem is ez a lényeg, az MS-nak tegnapra kellene kidobnia bármit is. Sőt tegnapelőttre, ha valami lófaxt egyáltalán akar még az elfuserált hülyeségeikkel tarkítva/karöltve.
Tehát az mondom, ha labdába akar rúgni, akkor ki jön ebben a hónapban a Surface phone-nal, vagy a tkm tudja milyen nevű kütyüvel és olyat dob ki az asztalra, hogy mindenki keresi az állát. Van, aki mer erre fogadni? Lehet, hogy ki jön és akkor követi a surface minőséget, tehát nem az átlagnak, de ezt már ezerszer átbeszéltük...
Hipotézisek...maradok ennél.
-
7s26c
őstag
válasz this is life #93351 üzenetére
Karóba húzni...
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
7s26c
őstag
válasz this is life #93340 üzenetére
eddig a messengert telepítettem újra, önmagában 300mb nyereség... furcsa volt, hogy azt írja, csak belső tárhelyre menthető, ha máshová szeretném, jelöljek ki útvonalt, mert nem volt ilyen opció.
-
7s26c
őstag
válasz this is life #93335 üzenetére
Köszönöm szépen 😊
-
7s26c
őstag
válasz this is life #93332 üzenetére
Stimmel....és tudok tenni ellene valamit? Droidon anno tudtam törölni a cookiekat stb..
És nem tudom őket sd-re áthelyezni, nem engedi. Hibát ír ki.[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
válasz this is life #93307 üzenetére
még 3-ra is meghíllak. (én közben elfogyasztottam egy2 literest...,mert kiégtem
-
betegphiu
senior tag
válasz this is life #93305 üzenetére
szerinted megállt a stabil .1066-os -nál
nem. továbbá egy csomó névjegyem eltűnt.
most felrakta a 14393.1198-ast. nem tudtam kikerülni sajnos. pedig az insiderbe még be sem jelentkeztem.
ez tartott eddig.komolyan veeni fogok egy androidos ájfont
jamost látom,hogy a .1198 az rs1 teteje. akkor csak jó lesz.az időt meg húzta el,hogy itt ugrál a két gyerek a fejemen és hát kétszer is 40% alá engedtem az akksit
.[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz this is life #93274 üzenetére
Köszönöm, de ne haragudj, életemben soha nem mókoltam így telefont, elég görögül van ez így nekem, de megpróbálom megpróbálni... 😄
8.1-ről lényegében azért váltottam 10-re, mert a Facebook a böngészőben elkerülhetetlenül használhatatlanná csúszott. Aztán még jó idővel ezelőtt, amikor a rendszer látszatra jól működött, elkezdte két óra alatt leszívni az akksit. Akkor a szervizben visszatették. 8.1-et, én vártam kb. fél évet, és ismét frissítettem. Egy darabig egészen tűrhetően ment, de ez a múltkori frissítés betett.
-
garambe
tag
válasz this is life #93277 üzenetére
Késő délutáni, panoráma.
-
prisz
senior tag
válasz this is life #93245 üzenetére
"B+ meg akarnak gyozni arrol hogy minden szep es jo"...
Semmi sem szép meg jó. Például sokan kivándorolnak az országból, több millióan élnek szegénységben, az oktatás és az egészségügy a béka segge alatt. És sorolhatnám...
De visszatérve az alap témához, az eredeti képet direkt elqtam a szerkesztővel, így már tényleg májbeteg látszatát keltem. Csak, hogy megnyugodjon a lelkivilágod...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93234 üzenetére
Mobilon vagyok, de amint gép előtt leszek rakok ki.
Az ájfonon meg nincs 950 képem... -
turbulencia8
őstag
válasz this is life #93232 üzenetére
Koszonom szepen, le is toltottem!
Sztyepadzso: a Diarium is jo tipp, koszi! Kiprobalom, hogy alkalmas-e kutatasi naplo es design history file irasahoz.
-
turbulencia8
őstag
válasz this is life #93218 üzenetére
Az ogyotube jo lenne az egyik droidos ismerosnek, letoltheto a play-bol?
EAGLE: Nem foglalkoztam vele kulonosebben, de en a Play-ben meg nem talaltam a MyTube-hoz hasonlo tudasu, reklammentes youtube klienst, hisz a google vedi a piaci erdekeit. A szifonos kollegaknak meg az is orom, ha kikapcsolt kijelzovel tudnak youtube-rol zenet hallgatni, offline background yt-lejatszot nem talaltak eddig.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93218 üzenetére
Fenykepezo app ,hajlamos neha nem menteni a kepeket .
...de ha elkészül, akkor vakuzásnál főleg előrehaladott hepatitis lesz a jutalma a lefotózottnak és ez a frankó effekt lassan 1 éves lesz már! Mi ez, ha nem beletojás, főleg annak tükrében, hogy a világ egyik legjobb kamerája, még mindig a 950 (xl)-ben van.
---------------
(#93220) turbulencia8
Te ezt a kérdést támadásnak vetted? Te is azzal fasságal jössz, most komolyan, hogy csak azt hajtogatom, hogy az MS a főgenyó? Felejtsd el, hogy szóltam hozzád, egyébként könnyen kiderítheted a kérdésedre a választ, de most csak úgy hirtelen [link]...még a google play is tudja, ami ugye alapból ott van, ha kell, ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz this is life #93167 üzenetére
És ezt honnan tudjuk egyébként? Bejelentették?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz this is life #93167 üzenetére
Köszi, elraktam linkbe'
-
Sztyepadzso
őstag
válasz this is life #93160 üzenetére
Ez lenne az Arrow Launcher?
Elkezdtem én is nézelődni, bár -lekopogom-nagy bajom épp nincs, a térkép is megtalálta Magyarországot. -
törölt tag
válasz this is life #93160 üzenetére
Kösz a tippet, valóban pofás a droidod.
"A w10m support jovo ev kozepe ,vege fele lejar."
Ez nekem új. Mit jelent ez?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #93161 üzenetére
Cortana-t hogyan szeded le? Nekem azt írja, hogy ebben a régióban nem elérhető (androidon természetesen).
-
betegphiu
senior tag
válasz this is life #93155 üzenetére
Csak kíváncsi voltam,hová tűnt a frissítési tanácsadó.
A többi jött magától -
betegphiu
senior tag
válasz this is life #93148 üzenetére
Upgrade advisor szintén nincs.
Ha a linkre megyek,akkor beadja,de letölteni nincs mód. Viszont tovább visz a frissítési tanácsadó -hoz,ahol nincs letöltés gomb.
Halkan jegyzem meg,hogy az áruház egy hete akad,lassú.
Feltettem az insidert,rövid körön,de nincs elérhető update,pedig tegnapelőtt jött elvileg. Jó,mondjuk lehet az enyémre nem (735).[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93142 üzenetére
Engem ugyan nem zavar, amióta léteznek "ájfonnyos" is vagyok. Nem lennék az, ha nem lenne ennyire stabil és gyors, mint amennyire az. Lehet szapulni az apple-t, de os-t azt bizony tudnak összerakni nem csak telefonon!. Én is, nagyon sajnálom, hogy a wp-ből ez lett. Tovább nem is folytatom, mert megint sz@rozás lesz a vége...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93137 üzenetére
Ezt elírtam, nem mi max. hanem mi mix, nem mindegy, a max egy gané a mix-hez képest.
De mind a kettő tepsi, a 950 xl-t is azért cseréltem simára, mert nagy, ahogy a 640 xl is. Ezekbe a házakba bóven fért volna 6.5-ös kijelző is, szóval rengeteg a kihasználatlan káva, ami ráadásul ronda is (nekem).Majd kiderül mi lesz, egyelőre autó csere előtt állok, az most jobban leköt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93132 üzenetére
Nézegettem már és a lekerekítése ellenére tetszik, de csak is feketében. Viszont 5.5 és 5.7 között veszek (szeretnék) majd új telefont. Ezért is várom meg az iPhone 8 durranást. A Mi Max jöhetne, de 6.4 már nem kell, kézben fogtam, ez már tényleg nagy is, de gyönyörű is. Bár az s8+ 6.2 és szinte alig nagyobb az s7 edge-nél, de nekem egyszerűen nem tetszik az a hosszúkás forma.
Egyelőre maradok s7e-n, mint írtam, teljesen frankó most ez a telefon/rendszer.
-
univerzita
addikt
válasz this is life #93130 üzenetére
Nekem a Sigic - ben az tetszik hogy a fizetett verzió mutat sávokba besorolást. Most a Wazet is próbálom,az se rossz csak kell neki adatforgalom. Viszont ha 6000 forint a akciós, én Szlovákiában élek most nálunk 20€,akkor ez most akciós ár.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #93120 üzenetére
Egy év alatt a hosszú í 😁 már le tudjuk írni, hogy Bíl Gécc 😁 szuper
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #93118 üzenetére
Én sem értem, az elmúlt félévben szinte csak a build szám változott, érdemben semmi. De megkockáztatom, hogy tán az elmúlt évben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93081 üzenetére
Írd be a hirdetésbe, hogy egyedi sorszámozású a készüléked, ebből a számból több nem létezik, ami igaz, de sokan át sem gondolnák, hogy mit olvasnak, csak hú meg há, emiatt alkudozók ne is keressenek.
1999-től vagyok a neten, kb 2007-től beszabadultak a hülyék (is) tisztelet a kivételnek, mert olcsó lett, azóta meg már fillérekbe kerül, emiatt manapság a sztráda átlag IQ szintje megrekedt kb 80 körül, ezt naponta tapasztaljuk a cégnél.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93079 üzenetére
Jah, igen! Így már értem sorry. Tényleg félreértettelek.
Megpróbálom, illetve ha jól belegondolok, szinte mindenkinek kártérítést kellene fizetnie az MS-nak.
Amit ígértek, az nem valósult meg, pl project astoria, vagy ami jó volt tönkretették, megszűnt, sőt megkockáztatom, hogy előre tudták, hogy nem is fog működni a PA, vagy nem is létezett soha! Emiatt nagyon sok új user-t szereztek az viszont már hazugság(ok) és a vásárlók (tömeges) átverése.--------
Elephone elméletileg Helio p10 vagy p20 van benne, már össze-vissza mindent olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
válasz this is life #93047 üzenetére
Akkor szerencsés vagyok, hogy nem frissül a legújabbra.
Majd ha meg lesz a következő Nokia telefonom (legelső androidos), akkor talán tesztelek, kipróbálom milyen lesz az őszi frissítő csomaggal a 735. Feltéve ha lehet majd frissíteni.Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93067 üzenetére
Mint írtam, ha az "új" is ilyen, az már engem nem érint, mert befejeztem WP/M pályafutásom.
2010 óta, az 7 év, ebből jó hat évig védtem, hekkeltem, teszteltem, hogy lehetne a legjobb és próbáltam segíteni az ittlévőket (is), ja meg próbáltam magamat is meggyőzni, hogy végül csak frankó lesz. A szombati faszság volt az i-re a pont. Többet látni sem akarom.Az s7 edge tényleg nagyon jó telefon, de akik ismernek, azok tudják, nálam max fél évig van egy mobil, ez meg már tavaly március óta, bár volt egy kilépőn pár hónapra P9+ felé, aztán visszatértem rá, de már kicseszettül unom, pedig tényleg frankó most ezen a telefonon szinte minden. A párom S8+-szát elnézve egyszerűen a fejem vakarom, hogy a francba tudtak egy aránytalan hülye készüléket a piacra dobni. A 18.5:9 kijelzőnek jövője nincs és ahogy elnéztem elég szép mélyrepülésbe kezdett az áruk is. 2 hónapja vettem 300 ezerért, már lehet kapni 250-ért is, bolti garanciával meg 199 ezerért is láttam tegnap a belvárosban! Az elég durva áresés. Egyelőre úgy döntöttem, hogy az s7e gyorsasága, frankósága, stabilitása etc... miatt továbbra is marad és megvárom az apple mit virít a 10 éves évfordulóra, mert azt rebesgetik, hogy valami brutál hájtek cuccal jönnek ki, majd meglátjuk.A várt Elephone S8 sincs sehol még.
szerk:
Hoppá...mégis kikerült, de látom szinte mindenhol elkapkodták már, nem csodálom, valami gyönyörű ez a készülék, legalábbis nekem ezek a formák a top!(#93068) Bazsee71
Szia!
Én abból indultam ki, hogy bár az MS szoftver szinten hülye , de ha a hardverről van szó, akkor nem sokat teketóriáznak, szinte cserélnek azonnal. Így voltam a dokkal is, azt hittem hardver hibája van, bevittem, kaptam 1 hét múlva egy vadiújat. Annak ugyanaz volt a hibája, mi más az MS egyik bug-ja.
Szóval, amennyi hibával én most beadtam a 950-est, nem hinném, hogy nekiállnak romolgatni, de ha igen, majd én elcseszem újra... Illetve annyira nem is kell megerőltetnem magam, csak felteszem a CU(mit), valami biztos lesz ott, amitől meghülyül.[ Szerkesztve ]
-
prisz
senior tag
válasz this is life #93050 üzenetére
Pár képet én is "pattintottam" 640XL (Win10CU 15063.297). Semmi buhera, csak a nyers képek (HDR off, minden beállítás auto):
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #93064 üzenetére
Na várjál csak, engem aztán nem érdekel mit raknak rá, de eldöntöttem, ha ezt kapom vissza, addig járok oda, amíg ki nem cserélik és biztos, hogy ki fogják. Aztán feldobom 49.999-ért originálba azt a szarkupacot az apróra, vagy oda adom a családban valakinek ajándékba, de azt is el akarom felejteni, hogy az MS-nak valaha is tejeltem. Pedig ráadásul jó sokat. Az összes flagship, plusz pár ilyen-olyan telefonom is volt tőlük.
-------
A nővér:
kép[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #92885 üzenetére
Erre a képre válaszolva az egyik "jány" : D
Ami érdekesség még, hogy az s7edge tavaly a közelében nem tudott ilyen képminőséget produkálni, mégis tudtak csiszolni a szoftveren, nem elcseszni... és manapság talán az egyik legjobb... -
Bazsee71
őstag
válasz this is life #93030 üzenetére
Messenger? Kollégákkal és velem is sokat kommunikál napközben, miatta meg senki nem akar egy másik alkalmazást a telefonjára.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #92945 üzenetére
Jah! xD
Belfi(ng)ore megmondta és ha ő mondja, akkor az megvan mondva.
A WP-t támogatják, amit egyébként nem támogatnak (8.1, mert az volt wp). Tehát támogatják a nem támogatott és támogatásra való, de már támogathatatlan rendszert úgy, hogy minden erőkkel droid-ra és ios-re koncentrálnak.
A WM meg megdöglött. Csak ezt valamiért nem köpte a szánkba az az agyvelőgyulladás!
Mert az (meg)támogatva van (még) mindig bughegyekkel, illetve fokozatos alap applikáció megszűnésekkel és/vagy totális elqurásával.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szép gyerkőc, grat! De...
Ez egy átverés! Rájöttem ám!
Kompenzálva van, illetve elterelve azzal a sárga "izével", hogy valójában mennyire elqrja a képet a szofver, illetve az MS. -
Blue Eagle
őstag
Hoppá mi ez a tankos kép? Csak nem vagy tank fan? A kép minőség nem a legjobb mi?
-
this is life
Ármester
válasz this is life #92884 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Spet
addikt
válasz this is life #92849 üzenetére
Pár napja kicsit túlmelegedett a 735 (tököm tudja mitől, buszon használtam, céges telóról szívtam a mobilnetet), kikapcsolta a kijelzőt pár alkalommal, majd vissza.
Azóta ilyet nem produkált hasonló tünetet (lekopogom).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #92849 üzenetére
A lóf@szt😁, csak már a bugokat írogatni is unalmas. Edge villódzik, sokszor görgetés közben befagy úgy 3-4-8 másodpercekre napi többször, stb
-
Kin Tan Te
tag
válasz this is life #92809 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
A ringtone maker bevált. Kicsit fapados, de telefonon nem is menne sokkal összetettebb app.
Elleszek vele.
üdvKin
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #92796 üzenetére
Jah, A VW egy gané, tudom én, nem is a drága 950!
Holnap megbeszélem a párommal, hogy muszáj lesz autót cserélni. Ezt a 3.6 literes szemetet meg a roncstelepre vinni. És én ebbe ültetem a kislányaimat, nonszensz! -
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #92793 üzenetére
De én évvesztes voltam 😁😁
-
Dog83
tag
válasz this is life #92754 üzenetére
Azt nem is bánom, mert a 650-re a frissítés "nem tetszik".... Csak azért írtam, hogy ez jött ma 735-re hivataloson.
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #92720 üzenetére
Az első dolog volt, amit megnéztem a frissítés után, a Gépházban az Értesítések megnyitása.
Ugyanolyan sz@r maradt.
Pedig én is ilyesmiben bíztam."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Clemi
veterán
válasz this is life #92710 üzenetére
Nos a verziószám 297-re ugrott és elég sokáig települt egy nyelvi csomaghoz képest....
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92710 üzenetére
Nem nyelvi csomag ez. A ringeken magyarra állítva ilyen néven jön le pl a .251.
-
Joker88
őstag
válasz this is life #92706 üzenetére
nem insiderezek ... vagy hogyhíjják.
csakis stabil ágon.In loving memory of Garrett Lockhart
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz this is life #92706 üzenetére
Az enyém már CU, mégis ugyanez a frissítés jött ma rá (töltődik lefelé)....
Bírnám, ha egy magyarul beszélő Cortana volna....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
prisz
senior tag
válasz this is life #92697 üzenetére
Ez így ömlesztve nekem kicsit sok. Eléggé viccesek ezek a droid-ra készült wp launcher-ek, olyan erőltetettek...
Ahogy a nagy öreg mondná: "a krumplileves legyen krumplileves, a droid meg droid" -
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #92694 üzenetére
Úristen, mi az a vérnyúl a bal alsó sarokban? 😁
-
duo
addikt
válasz this is life #92670 üzenetére
szia! azt nem igerem h holnap napkozben, de estefelé megprobalok
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
monosgeri21
tag
válasz this is life #92670 üzenetére
Android a varázsszó
-
mirci18
addikt
válasz this is life #92624 üzenetére
Nem rémüldözök.
Csak azt gondoltam hogy ahogyan le tudták a messengert lőni vagy ahogyan a galaxy note telefonokat ellehetetlenítették azzal kapcsolatban hogy használhatók legyenek úgy a wp 8.1 is erre a sorsra jut.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #92508 üzenetére
Most komolyan úgy voltam vele, hogy tényleg falhoz b@szom, nem is használom mégis sikerült kiverni a biztosítékot.
Erre csak az MS képes! De szegény készülék nem tehet róla... -
mdraco
őstag
válasz this is life #92505 üzenetére
Jaa igaz, kell a frissítési segéd
-
mdraco
őstag
válasz this is life #92503 üzenetére
De előbb utóbb RS2-re frissül
-
mdraco
őstag
válasz this is life #92501 üzenetére
Egyelőre csak ez jött elő és egyszer HR után, azóta nyomom. Bluetoothot nem használok. Gondolom, most már wdrt után is rs2-re frissít. Egyelőre kibírható.
-
mdraco
őstag
válasz this is life #92499 üzenetére
Akkor lesz apró az edge mérete mikor kifagy az oldal, én amúgyis az egész rendszer méretet egy szinttel apróbbra vettem. Egyéb helyen eléggé folyamatos, fürge.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92496 üzenetére
Köszi a választ. Hm...de a boltban ott van még (dísznek).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #92491 üzenetére
Kár, hogy nincs ez a játék, ezt felraknám.
Hr-t most nyomtam az előbb. Fogaskerék már megy. -
hroberto
veterán
válasz this is life #92491 üzenetére
Én semennyit sem Insidereztem. Anno 925-re tettem fel a Beta 8.1-et, akkor még nem is Insider, hanem Preview for Developers program keretében. De kb. fél napos üzemidővel ajándékozott meg, úgyhogy ment vissza a 8.0 az NSU-val, és megfogadtam, hogy nem szopatom magam többet.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #92488 üzenetére
Márpedig nyomni fogok, mert egyrészt kíváncsi vagyok, másrészt merül rendesen a CU óta.
-----------
Más:
Semmilyen Resident Evil játék nem létezik "itt", mobilon?
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92477 üzenetére
Azert a Thinkpad-rol lopott trackpoint ott a szeren.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz this is life #92477 üzenetére
Lelkileg már rákészültem.
HR-t utoljára a jó öreg 920-on csináltam (3 év alatt kb. 3 -szor), a "híres" WDRT-hez még nem volt szerencsém 6 év WP-zés alatt.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92469 üzenetére
Igen-igen, ezt a docorgest en is lattam pl. alkalmazas lista gorgetesenel. De mondom rovid ideig volt fenn a 10. Nem baj azon csak legyen a 8.1, a 930-on meg tolom a 10-et, aztan bizok az Ur erejeben, vagy nem is tudom. Ja! Amig ki nem potyognak a szoftveres fogaskerekek!
Nem tudom mit tud majd osszehegeszteni az MS!?[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92464 üzenetére
Azt azert tisztazni szeretnem, hogy en a w10-et csak a 930-on nyomatom am! A 735-re visszatettem multkor a 8.1-et. Rovid idot volt rajt 10. Te kimondottan csak a 735-tel kiserletezel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!