-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
jönnék még 2 kérdéssel, /keresőben próbáltam de nem találtam egyértelmű választ/
tárcsázási hangot hogyan lehet kikapcsolni? :/ * ez szerintem meglett, beállítás-hangok-billentyűérintés*
Google talk alkalmazás, vagy hangouts van elérhető, áruházban nem találtam sajnos....[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #31605 üzenetére
A skype nem egy eletbiztositas, hol mukodik hol nem.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Воланд
titán
válasz zsírsámán #31610 üzenetére
voip api-t magyaraztak, hogy amiatt melyebb lesz az integracio a feltelepitett 3rd party appokkal, de valahogy ez elmaradt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
werwin
csendes tag
Hello mindenki!
Egy HTC Radarom van 7.8-al sajnos a mai nap magától kikapcsolt és ezután magától vissza is kapcsolt a bootolás elindult ment minden szépen htc felirat, windows phone felirat csak, hogy ezután a pin kód beírás helyett egy fehér képernyőt kaptam amin csak az akkumulátor töltöttsége látható a megszokott helyen de más nem.próbáltam kikapcsolni és vissza a hátlapot levenni de eddig eredménytelenül szóval
segítségeteket szeretném kérni hátha valamelyikőtöknek van tapasztalata vagy ötlete esetleg ő is észlelt már hasonló hibát.Előre is köszönöm!
-
peestee83
aktív tag
Sziasztok!
Pár kérdéssel szeretnék fordulni az itteni fórumozókhoz...
Most tervezem a droidot elhagyni egy Lumia kedvéért. A WP8-cal nagyjából tisztában vagyok, nekem tetszik, és mint olvasom mindenhol, nem kell nagy erőforrás hogy simán fusson a rendszer. Olvastam már jó pár hozzászólást, de összegyűjtöttem pár kérdést.
De amik a kérdéseim lennének:
- Gmail-en vannak a névjegyeim, azt tudom importálni? Hogy ne a telefon tárolja, hanem online legyen mindig?
- Hangouts-ot sokat használom, itt van rá megfelelő kliens?
- Szeretném az SMS-ket, amik vannak, átültetni. Jelenleg az SMS Backup & Restore programot használom (xml-be menti)
- Pixlr Express létezik erre a rendszerre? Nagyon szeretem, de nem találtam a Store-ba, lehet csak én vagyok béna.
- Jól láttam, hogy Chrome nincs WP alá? Mert asztali gépen azt használom (jelszavakra, előzmények,stb.).A többi program megvan, ami kellhetne még nekem (fb, Copy, stb.)
Még ha annyit megtennétek, hogy véleményezitek a telefon kameráját, amelyik nektek van, megköszönném. Nekem fontos, hogy jó képeket csinálhassak (nem 1020 szintűre gondolok), csak olyanra, amit meg tudok nézni egy monitoron, esetleg papírképet nyomtatni.
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek.Cor ne edito
-
Blyan
félisten
válasz peestee83 #31614 üzenetére
- be tudod importálni
- IM+, azon belül van gtalk/hangouts
- nem, nincs rá mód
- nem tudom mijaz
- Chrome nincs, csak IE motort használó alternatívák (pl UC Browser)920, 925,1520 ezeknek a kamerája elég lehet arra, amit akarsz. Határeset lehet még a 720 és a 1320 is.
Bár szerintem a standard 9x13; 10x15 papírképekhez bármelyik kamera elég lehet megfelelő fényviszonyok mellett készített fotók esetén.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
germinator66
aktív tag
válasz germinator66 #31599 üzenetére
Korrigálnék: most előjött.
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
hát nem tökéletes
ugye droidon beállítottam, hogy csak a telefonszámokat lássam a névjegyzékben
ennek ellenére ugye ott volt millió e-mail cím etc.
kis okoska WP az égatta világon mindent áthúzott....
mivel céges telefon ezért relatíve kevés a kontaktot jelenítettem meg, erre kaptam 300+ névjegyet 20 percig törölgettemkérdés: zárolási képernyőn lehet több doglot is megjeleníteni, mint pl. időjárás + naptár picitben + elmulasztott események?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
JamesHun
addikt
Handy Safe progit használjátok
Kéne majd egy progi ahova átmentem bizonyos oldalaknak a user name / password duót, bankkártya adatokat, webkártya adatokat, pin / puk kódokatSeriesX: JamesSHun
-
Krallure
csendes tag
T-Mobilenál 625-re érhető el a Black! Ezt hogy sikerült összehozni... Nagyon sorba haladnak...
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Wp8-on valahogy a binges terkepet elo lehetne hozni? Mert gyorsasagra sokkal jobban szerettem a beepitettet mint a nokiaet, de sehol sem talalom. Valami megoldas? Elore is koszonom!
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
amanoba
őstag
-
zsamiatt
őstag
válasz btudos #31639 üzenetére
Nekem pl nem müködik a bing maps. Beirsz bármilyen cimet nem találja meg. Míg a nokia semmi hasoonlot nem csinál. Ezt az utobbi pár hétbe kezdte el csinálni. Egyébbként érdekes, hogy rajta van a telon, mert nem találom az instalált programok között.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
JamesHun
addikt
ha az ms accountom még nem volt egy WP-s telefonhoz sem hozzáadva, akkor nem tudok előre "megvenni" progikat, amit aktiváláskor letöltetek vele, vagy előzményből rátelepítem?
néztem pár progit, ms pont beváltásnak köszönhetően még egyenlegem is van rajta, mégsem látok buy feliratot sehol
az asztali win8 metros progijait (ami az ottani áruházban vannak) viszi a wp-s teló, vagy azok is külön store ba vannak és nem viszi egyik a másikat?SeriesX: JamesSHun
-
viewdetails
addikt
Ha a telefonon, az albumok között olyan képek jelennek meg, amik a SkyDrive-on voltak, de már törölve lettek, akkor hogy tudnám újra szinkronizálni a két hely tartalmát? Fiók szinkronizálás kilőve, cache-t nem tudok üríteni. Hozzam létre a mappát üresen újra?
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Kyller
senior tag
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Pietro 22
aktív tag
Érdekelne ez a migrálós dolog. Miket kell állítani hogy működjön? Mi a teljes menete? Vagy hol tudok utána olvasni? Ugy néz ki, hogy muszáj lesz HR-t nyomnom, és úgy vettem észre, hogy HR előtt érdemes ezt megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest