Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy biztonsági mentést hogyan tudok csinálni a telefonon? WP 7.8-ra szeretném frissíteni a telefont, de nem lenne jó, ha az adatok elvesznének mivel nem az enyém a teló.
-
-
thEndeR
tag
Letöltöttem a Zune-t bedugtam a telefont, de automatikusan nem frissíti. Amikor bemegyek a beállításokba és rámegyek a Frissítés menüpontra elkezd keresni, és ezt írja ki:
Nem szükséges frissíteni a telefontszoftvert.
Telefonszoftver jelenlegi verziója: 7.10 (8773)
Mit csinálok rosszul?[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
-
pushalias
őstag
válasz Oppenheimer #14670 üzenetére
A nulla komment közül te hol látod, melyik lett moderálva?
-
pushalias
őstag
válasz Oppenheimer #14672 üzenetére
A Youtube-on a júzerek adnak pozitív vagy negatív kritikát, de ettől függetlenül ott sem igen láttam eltávolított hozzászólásokat (van összesen 27).
Szerintem nézd meg a V3 oldalát, nem egy tipikus WP fanklub. És náluk a videó így van fent: [link].
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
veterán
válasz pushalias #14673 üzenetére
Ezt a kommentet akkor sem volt elegáns húzás spamnek jelölni:
"Useless biased review with pointless tasks. Why even bother with a Z10 that clearly has issues and needs to be returned and replaced. I have had my Z10 for 2 weeks and the browser and camera app have never crashed on me. The BB10 browser is much faster than anything else available. Google it. I don't understand why'd you post this pos video unless your intention was to bash BB."
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Halfer
tag
válasz Oppenheimer #14644 üzenetére
WP8-on van Fast App Resume, kulon jelezni kell es fejlesztoi feladat ezt lekezelni. Defaultban ugyanaz van mint WP7-n, azaz a mar memoriban levo alkalmazasodat kilovi es ujrainditja ha ujra raboksz a csempejere. De nem csak ez a mod van, tehat van resume!
-
pushalias
őstag
válasz Oppenheimer #14674 üzenetére
Akkor ismétlem, Youtube-on a júzerek értékelik spamnek vagy nem spamnek a hozzászólásokat. Ha nem tetszik, jelöld meg nem spamnek, és annyi.
-
Oppenheimer
veterán
válasz pushalias #14676 üzenetére
Ááá oké
(#14675) Halfer: annál az appnál akkor sem tér vissza, ha az alkalmazásváltóval lépek vissza. Egyszerűen fekete képernyő lesz és kész. Ezért írtam amit írtam, úgy ahogy írtam
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
pushalias
őstag
válasz Oppenheimer #14677 üzenetére
BTW tényleg nem értem azokat, akik azt a hozzászólást spamként értékelték (még akkor sem, ha az írója BB-bashingnek értékelte a videót, ami azért elég rosszindulatú állítás), de az ő dolguk. És mondom, a V3 nem Wp fan magazin, szerintem ki is kérnék maguknak.
[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
válasz Oppenheimer #14677 üzenetére
Elnezest ha felreertettem, ugy ertettem hogy szerinted egyaltalan nincs ra lehetoseg.
-
Nikolaidc
csendes tag
mukibuci úgy semmit nem csinál ha a vol+ és pwr-t nyomok akkor halványan kiirja, hogy The Device is Redy For Update Firmware
Telekommunikációs szerviztechnikus - keress bizalommal
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, tervezek barátnőmnek egy ilyen telefont venni, de most olvasgatok, hogy klasszikus multi touch vagy mi nincs rajta.
Akkor ez azt jelentené, hogy mondjuk ha fut és használja a endomondo programot, akkor közben nem tud zenét hallgatni?
Lehet nem jó helyre tettem fel ezt a kérdésem
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Inkabb htc 8s,lumia 620,720 vagy lumia 800 a masodik generaciobol.
te a multitaskingra gondolsz, nem nem valos mt van wp hanem olyan mint a ios-ben. epp ezert nem rakja soha tele a memoriat es nem fogy el, androidal szemben.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Dale
aktív tag
válasz negyedes #14689 üzenetére
Bizonyos rendszerszintű dolgokra azért van valódi multitasking, szóval Cekkk, a barátnőd tud majd zenét hallgatni miközben futáshoz valami GPS tracker appot használ, amennyiben a sima Music Hub-ot használja zenelejátszásra. De mindenki ezt használja, szóval ez menni fog gond nélkül.
https://enginedesigns.net
-
Dale
aktív tag
válasz negyedes #14691 üzenetére
Egyrészt tudom, másrészt az ő kérdése arra irányult konkrétan hogy megy-e a zene lejátszás más alkalmazás futtatása közben, és arra válaszoltam hogy igen, megy. A többi majd tapasztalati úton meglesz nekik, de a legtöbb embernek ez az agentes megoldás fel sem merül, annyira kevés app használja bármi hasznosra (aminek a háttérben folyamatosan futnia kell). És ez nem egy akadémiai székfoglaló, szóval nyilván vannak kivételek.
https://enginedesigns.net
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Competizione
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB csak e-sim! 12 hó jótállás!
- Bontatlan iPhone 16 Pro 128 GB - Fekete - 3 év eMAG garancia
- Iphone 12 kék újszerű 64 GB független
- Karcmentes iPhone 14 Pro 128GB Silver ,akksi 95% Media Markt garancia 2026.03.30-ig /Beszámítás van
- Apple iPhone 14 Pro, Midnight, 128Gb, új állapotú, 88% akku, Media M . számla, 2026-ig garanciális
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen