Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
válasz greggggg #14084 üzenetére
Symbian Belle-el és főleg az FP2-vel szerintem felnőtt a rendszer a kor követelményeinek, ráadásul sok olyan funkció van benne, amit máshol nem találsz meg, főleg így együtt. Öcsém Nokia 700-át szoktam nézegetni és szerintem meggyőző. Nagy kár, hogy későn jött ki a Belle frissítés (Symbian 3-nak az N8-on már ilyennek kellett volna lennie az induláskor).
Nah de szerintem itt le kell szállnunk a témáról mert kikapunk. -
őstag
Tudtátok/működik nálatok ez?
IE10-ben kijelölsz vmit a szövegben, rányomsz a keresés gomba (nyalóka ) és rögtön lefuttatja a bing keresést a kijelölt kifejezésre.
szerk.: csak ha a bing az alapértelmezett kereső, illetve azt írják még h csak egy szó
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
-
legiaap
nagyúr
Csempeszerkesztés megoldott WP8-on: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #14121 üzenetére
juli 1-ig egy beta allapotban levo cuccot osszedobhatna az ms, de amilyen dog lassuak meg a dontes sem szuletik meg arrol, hogy kezdenek-e ezzel a helyzettel valamit.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
válasz Воланд #14122 üzenetére
addig caldav-al lesznek elfoglalva WP-re, mivel ugyebár mezei user számára kinyírja azt is gugli, de whitelist developereknek marad.....
lehet le kell szoknom lassan RSS-ről?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
nem konkretan arra gondoltam, hogy a wp csapat fejlesszen valami g reader utodot. az meg szegyen lenne, hogy ha egy "sima" nyilt szabvanyu cucc integralasa lekoti az eroforrasaikat x honapra.
-
legiaap
nagyúr
-
Dzsosy
senior tag
Nálam meg is jött a javított 7.8.. Lumia 800 Telenor
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
legiaap
nagyúr
HTC Radarra is most megy fel
-
kezman
őstag
T-Mobil Lumia 710, most frissít, új verza 7.10.8860.142
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
törölt tag
Lumia 610-re is megjött a frissités. T-mobil. És végre nem kellett játszani a netmegszakítással
-
kezman
őstag
Ja mindha kicsit fürgébb lenne de a számlálókat lenullázta, az időjárást is, dehát ez van
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
btudos
veterán
válasz #35202114 #14137 üzenetére
Próbálj meg egy HR-t, sokan mondják hogy visszaállt a 7.5-ös sebesség, valószínűleg egyedi gond hogy nálad rosszabb lett. Amúgy NCS-el vissza lehet rakni a 7.5-öt, de előbb érdemes egy hard reset-tel próbálkozni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
kezman
őstag
válasz Plazmacucci #14143 üzenetére
Igen, volt az előző a 7.10.8858.136
Egyébként nem gond csak megemlítettem érdekességként[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kezman
őstag
válasz Plazmacucci #14145 üzenetére
Piros vagy zöld??
-
@matthew@
őstag
Nos mai nappal véglegesen úgy tűnik kiléptem a WP-s felhasználók köréből, eladtam a kártyafüggetlen Omnia W-m 40k-ért, a jövevény még képlékeny de 99% h egy HTC One S lesz belőle.
Viszont ahogy látom épp a mai nap jött ki a 7.8 frissítése, az lehet h még jó lett volna
Matthew 24:42
-
savoo
addikt
válasz Psychonaut #14148 üzenetére
Plusz az MS mindenkinek küld 1 japán és 1 thai shemale-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Motoros topic
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen