Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz pushalias #14942 üzenetére
és tényleg.
még ingyenest is találtam,már jön is lefelé"simple player" nade, ha tudja amit kell,nem baj ,ha egyszerű,akár a faék
Fizetősről már tudtam korábban is,ami tudja az mkv-t,de nincs lehetőségem vásárlásra..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Ateszzero
őstag
Telefon mindjárt eladva.
A névjegyeket hogyan tudom a sim-re másolni ? -
Halfer
tag
Hali. Ket, masik platformon megszokott feature-re kerdeznek ra, hogy wp8-on van-e megoldas ra, van-e app:
- Videofelvetel pause, azaz darabokban valo felvetel rec es pause valtakozassal, majd maga a fajl egy videofajlkent mentodjon amikor stop-polom.
- Photos app-ban kivalaszthato hogy mely kepek ne jelenjenek meg csempen, vagy egyes kepfajlokat rejtette tenni, hideolni?
Plusz meg egy app kerdes: file manager, ahol a telefon teljes tartalmaban bongeszhetek commander szeruen.
Koszi elore is akarmelyik valaszt!
-
Ateszzero
őstag
Megoldottam , Windows 8 csodálatosan megoldotta a kapcsolatok csempével.
Isten áldja windows 8-at -
dejaris
addikt
válasz Halfer #14958 üzenetére
1:nincs, legalább is gyárilag, de mindenre van app, főleg a wp store-ban
2:indirekten van, tehát alapból az összeset, de ha felveszel kedvenceket, akkor csak azokat.
3:minek? Kepeket a kepeknel, zenéket a zenéknél, doksikat az office-ban és xapokat a store-ban.[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Egy költői kérdés, névjegyeket hogy tudom a SIM-re másolni illetve áthelyezni, egy mezei telefonra kellene, se bluetoot se semmi, ??????
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
válasz AMD Power #14967 üzenetére
Ok ezt értem, okos telefonnál semmi gond, szinkronizálás azt annyi, de egy snassz mezei telefonra nem lehet szinkronizálni, erre nem gondolt senki? Pötyögje be a Julisnéni, ráér , nyugdíjas !!
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
StLui
veterán
válasz kezman #14968 üzenetére
Aki vált, az általában egyre újabb telefonra vált, Julinéninek nem hiszem, hogy okostelefonja volt és vissza szeretne váltani valami alapra. Azért lassan olyn lesz ez a simkártyázás mint a floppy a pc-n, tőlem mr hiába szeretné az adatokat valaki floppyn megkapni, nem fogja. Sok egyszerűbb telefont is lehet már pl gmail-lel szinkronizálni.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
AMD Power
titán
válasz kezman #14968 üzenetére
Nálam is ez volt baj, hogy utána nem okos telefonba ment a kártya.
Jó hír: hamarosan érkezik Windows Phone 8-ra az FM rádió támogatás
Lumia 920-ra és 820-ra pedig a két koppintásos feloldásMár épp itt volt az ideje!!!
-
-
AMD Power
titán
válasz petroleumlam #14973 üzenetére
Igen csak nekem pl 150MB netem van azon 1x nem tudok TuneIn vagy mást használni állandóan.
-
kezman
őstag
Julis nénit poénnak szántam, van egy második telefonom, 3310, gondoltam átrakom a számokat, legalábbis a többségét, de hát ez úgy látom almás, majd bepötyögöm a fontosakat , azért kösz az építő jellegű hozzászólásokat,
-
MODERÁTOR
válasz petroleumlam #14973 üzenetére
Hát ehem... Az SoC tartalmazza az FM rádiót, csak valamiért ez eddig nem volt fontos.... Wolandnak van igazsága abban, hogy lenne még itt más is
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Oppenheimer
veterán
A tárhely bugfixről még mindig semmi hír, mondtam én hogy Nokia exkluzív lesz. Meg valahogy okosítani kéne az egész rendszeren, mert az egy LOL, hogy lehet a telefonra pendriveként mondjuk dokumentumot másolni, de az appok már nem látják. Aaahhh, minél több ideig használom a 8X-et, ezek annál idegesítőbbhiányosságok lesznek
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #14978 üzenetére
Come to the dark side...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
balcsida
senior tag
válasz Oppenheimer #14978 üzenetére
Cserélünk?
-
petroleumlam
tag
Én se újabb telefonra váltottam, pedig nem vagyok Juli néni. Nincsen mindenkinek szükség 8 magra meg dzsíforsz videokártyára egy telefonba.
@Crey:
Ugyan mi kellene még? De ti most komolyan azt hiszitek, hogy dolgokat felejtenek ki a telefonból? Szeretném kihangsúlyozni a felejtenek szót.
[ Módosította: mukibuci ]
-
StLui
veterán
válasz petroleumlam #14982 üzenetére
egy 15eFt-os netképes telefon nem hiszem, hogy az amit leírtál, de közben akinek kell negyedes megadta még a megoldást is
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MODERÁTOR
válasz petroleumlam #14982 üzenetére
Nem felejtenek, nem fejlesztenek.
Ennek két oka van:
1. kapacitás hiány - nem egyszerű mindent lefejleszteni X hónap alatt
2. valamivel el kell adni a WP9-es készülékeket is. Ha most megkapná a 8X meg a 920 az újdonságokat, akkor ki venné meg a következő generációt?Amúgy bármilyen meglepő, van még mit fejleszteni a WP-n, ezt nagyon jól tudják az itteni userek is.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
mondjuk az erősebb hardver egy selling point lehet a wp9-nek. s4 pro, 1080p.
és ez a felbontás már elbírná az 5" feletti wp telefonokat amikre szerintem lenne igény. jelenleg ha jól tudom nincs ekkora méretű wp.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
greggggg
aktív tag
4,7 a 920 nem?
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
MODERÁTOR
válasz daniel909 #14987 üzenetére
nagyon remélem, hogy a gyártók leszoknak gyorsan erről az 5,0 körüli, vagy ennél nagyobb méretről. Elmebeteg - mondom ezt úgy, hogy 192 cm magas vagyok, és akkora a tenyerem, amivel be tudok takarni egy kisebb őrségi falut - de ez már túlzás... szóval ne ez legyen a selling point
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
van pár giga .flac számom. na viszont szeretném hallgatni a telefonomon ezeket a számokat manuális convertálás nélkül. elvileg van a Zune-ba ilyen átkonvertáló cucc (conversion settings) ami (ha jól értelmezem) akkor fut le ha olyan formátumot talál amit nem tud lejátszani pl flac. de állítom jobbra balra és nem sikerül (átkonvertált, wp kompatibilis) formátumba felmásolni a telefonra azt a sok giga flac számot..
kérdés: van a Zuneba olyan megoldás, hogy megadok egy mappát, hogy másolja fel a telefonra úgy, hogy ő a nem ismert formátumot átkonvertálja? vagy rosszul használom ezt a conversion settings beállítást?
előre is köszi
-
StLui
veterán
válasz martin66 #14992 üzenetére
én az XRecode-dal egyszer jó sokat átkonvertáltam mp3-ra, szerintem nem vészes, azt s megadhatod, hova csinálja, megtartsa e az eredeti könyvtárszerkezetet az új helyen, meg törölje-e a régit, meg ilyenek. Át is álltam mp3 320-ra nincs kedvem 2 példányban tartogatni a zenéket
-
félisten
-
StLui
veterán
válasz Plazmacucci #14997 üzenetére
Flac otthonra kell, és nem szeretnénk kétféleképpen tartogatni a zenéket,, de sajnos én is megadtam magam marad a 320-as mp3
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz Plazmacucci #14997 üzenetére
Túlzottan nem érdekel mivel telefonról nem hallgatok zenét. Csak jeleztem, hogy a wav-ot az enyém lejátsza.
(#14998) crey Ha megvan a cd, akk pikkpakk le lehet konvertalni wavba is. de nekem mind1 ki mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB csak e-sim! 12 hó jótállás!
- Bontatlan iPhone 16 Pro 128 GB - Fekete - 3 év eMAG garancia
- Iphone 12 kék újszerű 64 GB független
- Karcmentes iPhone 14 Pro 128GB Silver ,akksi 95% Media Markt garancia 2026.03.30-ig /Beszámítás van
- Apple iPhone 14 Pro, Midnight, 128Gb, új állapotú, 88% akku, Media M . számla, 2026-ig garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen