Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Hirdetés
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz daniel909 #14251 üzenetére
Lehet volt valamikor 45 es azota toroltel es a jatekok is szamitanak, mindegy hogy nem a menuben vannak kozvetlenul. Ezt nem en talalom ki, hanem az ms.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
saiyajin
senior tag
Biztos, hogy 45 app után vált át, viszont néha meghülyül és magától megteszi (vagy éppen nem vált vissza app törlés után) és úgy marad akár mit csinálsz.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
petroleumlam
tag
De jó nektek, hogy ez a legnagyobb problémátok az életben, hogy van egy abc regiszter az alkalmazáslistában
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz petroleumlam #14255 üzenetére
ja, pontosan ezt mondták, hogy az életben ez a legnagyobb bajuk
-
Tomeeka28
aktív tag
WP 8-at használóknak hasznos lehet ez az infó.
Találtam egy appot tárhelyproblémára. Teszteltem, eredmény - 2 GB egyéb mappa tartalmából. Próbáltam a Shrink Storage-t az nekem nem vált. Egy próbát megér. [link]HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
Működését tekintve hasonló elven működik mindkettő...
Reméljük előbb utóbb jön valami rendszer szintű frissítés is ami orvosolja a problémát.HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
AMD Power
titán
válasz petroleumlam #14255 üzenetére
Más bajom nincs is vele.
-
otps
aktív tag
Nem fotózhatsz gyereket (szülők), ill. a kontakt listádban sem tárolhatsz kiskorút (fiatalok).
Illetve tele van a net olyan rémtörténetekkel, hogy a Microsoft olvassa a Skydrive-od tartalmát, valakinek legyalulták az összes sulis fontos dokumentumát, csak nem manga képeket is tárolt a felhőjében, ami a MS szerint nem illendő.
-
félisten
-
otps
aktív tag
válasz Plazmacucci #14271 üzenetére
Bocs, tele van vele a net. Mármint, ha a Gúglin keresel, nem a Bingen.
-
félisten
-
otps
aktív tag
Nincsenek Windows Phone-os ismerőseim. Mi az a cp [ártatlan]?
-
félisten
-
savoo
addikt
Szvsz, baromság. Akinek bannolták az accountját az tuti, hogy vagy warezolt, vagy tényleg valami nem odaillő dolgot csinált, osztott meg, akármi. Mindig az van, hogy dehát én nem is csináltam semmi olyat, aztán meg persze közben kiderül, hogy dehogynem, csak az illető "elfelejtette"..
-
pzstm
titán
törlés hülyeség. Account blokkolás és zárolás van és felszólítanak rá, hogy távolítsd el, vagy ők teszik meg.
anno még nyaralni voltam épp ment ki minden kontaktomnak egy spam...fiókom 2 napon belül zárolásra került, igazolnom kellett magamat és jelszót változtatni és minden visszaállt. Dokumentumjaimat addig nem érhettem el, de nem letörrölték csak mivel feltörés veszélye fennállt, ezért nem volt látható számomra sem. 1 órán belül megoldottuk a dolgot Supporttal, köteleztek új jelszóra ami legalább közepes erősségű. Ez 3 éve volt azóta sem volt ilyen. Mindent letöröltek óriási baromság....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz catroot #14277 üzenetére
kezzel nem is nezik at, de van ra algoritmus, ami automatikusan ellenoriz. asszem pozitiv talalat eseten van az, h kezzel nezik at az adott fiokban tarolt fajlokat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
polonic
félisten
A zeneszámokhoz és albumborítókhoz egy megjegyzés:
WP8-nál működik ez.
A wmp-vel ha megkerestetjük az albumok infoit és azzal szinkronizáljuk fel a telefonra a dolgokat, akkor is működik a kitűnően telefonon az albumborító és az előadó képének a megjelenítése. Csak ezért nem kell már zune-t feltelepíteni.
-
petroleumlam
tag
Szerintem pedig igaz ez a felhős sztori, ha nem is teljesen így, ahogy a rémhírterjesztésben szerepel. Elég egy kicsit gondolkozni és feltenni néhány kérdést. Miért úgy gyártották eleve a WP7.5-öt, hogy semmilyen módon nem tud megosztani semmit második személlyel vagy eszközzel anélkül, hogy valamelyik "nagyhatalom" ne tudna róla? Hiszen hogy oszthatsz meg valamit? Email-ben. Mindent? Nem. Ha már emailban teszed, azt már láthatja a Microsoft vagy a gugli, hiszen a szerverén keresztül megy. Attól, mert a paraszt nem tudja feltörni a titkosítást, más feltudja. Lehet fájlt küldeni bluetoothon? Nokiánál lehet, más készüléknél nem. Miért lehet nokiánál? Felhasználói nyomásra. Nyilván valóan nem azért mert a microsoft elfelejtette ezt a funkciót beépíteni... A WP8-ba ezt már beletették, mert féltek, hogy senki nem veszi meg a szarjukat. De sokan előszeretettel használják a felhőt, én pl nem. Pontosan ezért, mert nyilván nem fogják a föld összes lakójának a felhőjét piszkálni, ugyanakkor a lehetőségük meg van rá. Pl hatósági megkeresésre. Ez talán nekünk is jó, mert ha valami majom felteszi a képünket valahová, ahová mi nem akarjuk, akkor csak megkeresik a Microsoftot is töröltetik. Míg ugye régebben ez sokkal nehezebb volt, meg általában nem is lehetett beazonosítani egy képpel visszaélőt, most már simán megoldható ez ha van olyan balga, hogy nem free oldalon okoskodik a tag. Na meg időnkét """"véletlenül"""" feltöri valami """""ismeretlen""""" hekkercsoport valamelyik nagyhatalom szerverét [link]és """véletlenül"""" kikerül többmillió user adata [link], ami hogyhogy nem valami reklámcéghez kerül, így tudnak minket hívogatni, hogy vegyek kerámiakés készletet, meg menjek lásztminit nyaralni és micsoda véletlen, a felhőben tárolt adataimból derült ki, hogy én ép kerámiakést akarok venni vagy nyaralni akarok menni, de nem tudom még hová. Tehát ezért nem előnyös a guglival szinkronizálni a kontaktokat, a naptárakat, meg semmit. És ezért feketebárány a régi telefon, ahol egy sima névjegyzékmentést csinálhattam memóriakártyára, ugyanezt naptárral, képeket meg kizárólag a saját gépemen tárolok vagy dvd-n.
[ Módosította: mukibuci ]
-
negyedes
addikt
válasz petroleumlam #14283 üzenetére
fuuuu ennyi marhasagot......
a kekfog mar elavult tehnologia, tokom fog parositani meg miegymas mikor par tapi es ott van a masik mail cimen.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
legiaap
nagyúr
Na hát akkor a támogatottságnak is egyszer vége lesz: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
negyven2
veterán
válasz legiaap #14293 üzenetére
Egyszer mindenek vége de ez olyan mint, hogy már nem támogatják a SP nélküli Win 7-t se.
Tehát lehet, hogy a WP 7.9 2015-ig támogatják majd
petroleumlam: ha ilyen mértékű üldözési mániád van használd ezt az otthon is elkészíthető egyszerű védelmi eszközt:
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
válasz legiaap #14293 üzenetére
ez miért baj vagy miért meglepő?
Utolsó bekezdést is elolvastuk ugye?On the other hand the OS support date is reset with any never version of the OS, so a Windows Phone 8.5 or 9 update in November 2013 would bring along its own 18 month of security updates. Microsoft has already promised all current Windows Phone 8 handsets will receive the next major version of the operating system.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz legiaap #14297 üzenetére
jah jó.
Azt hittem az a bja, hogy tök új a WP8 és már "mindjárt" nem is lesz rá több frissítés, de akkor félreértettem a hangsúlyt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Akciókamerák
- Futás, futópályák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Spórolós topik
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 6s 32GB /// 27%-os Áfás számla! + 6 hónap Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3703
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3702
- iPhone 11 Red 64Gb + ajándék 5db Prémium tok
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen