Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiasigi
őstag
Wp-re van valami temple run szerü dolog? Ilyen szaladgálos pénz gyüjtös játék amihez 512ram elég..?
Iphone 6s
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #14355 üzenetére
Mondjuk a Temple Run?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #14357 üzenetére
megártott neki az ünneplés
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #14357 üzenetére
Piacteren dobott ra egy jopar talalatot. Meg van Jungle Run, Caste Run es hasonlok.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
xperiasigi
őstag
Amugy aki inenn droidrol vagy ios-rol váltot wp-re annak mi a véleménye megérte?(tudom hülyekérdés csak nem akarom elcseszni a váltástt..)
Iphone 6s
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #14360 üzenetére
nézd meg, hogy az általad használt programok vannak-e wp-re, ha igen, akkor válts, ha nem, nem
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
dejaris
addikt
Megerte
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #14363 üzenetére
Mik azok?
-
Halfer
tag
Kaptam par hetre fejlesztes celjabol Lumia 920-at es nagyon jo hasznalni, szinte megvaltas az Android utan. Amint kaphato lesz a Lumia 720 es persze lesz ra keret, valtok Galaxy S-rol! Vannak bizonyos appok melyek hianyozni fognak de ha van mas vagy nelkulozhetork, akkor ne ez legyen a fo szempont. Nalam a legfontosabb, hogy olyan sebesseget es stabil mukodest tapasztalok, amilyet Android eseteben csak friss os verzio utan erzek par hetig.
Tobbiekhez van egy kerdesem: MPAtool helyett van mas borito es hatterszedo app a zenekhez? Sajnos az elsonek kivalasztott hatteret hiaba akarom lecserelni vele, nem csereli le illetve nem valt koztuk.
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #14366 üzenetére
Instagram állitolag jön, Temple Run szeru játékok vannak. Viber van.
Halfer: Zune-ban tudsz album boritot szerkeszteni, de azt hiszem wmp-ben is.
polonic:
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #14373 üzenetére
Köszi. De ezz nem újdonság.
És így kezdődik a cikk címe: Rumor
Szóval én ez alapján nem mondanám biztosra.
-
BoB
veterán
Sziasztok
Lehet WP8-as telóhoz nyelvet hozzáadni?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BoB
veterán
válasz Psychonaut #14381 üzenetére
De ebben nincs, és a kérdésem továbbra is adott.
Lehet magyar nyelvet tenni rá vagy nem lehet?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #14387 üzenetére
Ráadasul Zune-on kersztul amugy sem lehetett soha nyelvet telepiteni, de amugy minden stimmel.
Crytec210: Ja, HTC 8x-hez Nokia care Suite. Meg valami jo otlet?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
AMD Power
titán
Ez jó...
"Magyar Windows Phone Közösség megosztott egy hivatkozást.
Tovább kéne duplázni a magok számát, mert mintha a nyolc sem lenne mindig elég."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen