Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem meglepő egyáltalán- Jónéhány androidos még ennyi "támogatást" se élvez. A defym is csak 2.2.2 volt,és ahelyet hogy a motorola kiadta volna rá a 2.3-as frissitést ink defy+ néven kiadott egy ugyan olyan hardverel szerelt telefont,annyi módosítással hogy az órajelet 800-ról 1000-re húzta
-
petroleumlam
tag
válasz #35202114 #14301 üzenetére
Szerintem droidnál ez másképp van. Mert lehet, hogy mondjuk a 2.3.4 az max ICS frissítést kap és az se tuti, de attól még az eredeti 2.3.4 verzió szépen működik és minden megy rajta. Tehát bármilyen telefont veszel ma, arra már minden programot kiadtak amit használ az ember, legfeljebb amit ma veszel telefont, azon a 2018-as játékok nem fognak menni. De attól még használhatsz rá Total Commandert vagy pizzériakereső programot mert az menni fog a régin is.
-
törölt tag
válasz petroleumlam #14303 üzenetére
Mondjuk ez igaz. Meg ugye custom rom elég sok tipusra van hála a deveknek. Így ha hivatalosan nem is kap a telefon 4.0ás frissitést,de custom rom formájában nagy az esély rá hogy megcsinálták...
-
marcusa
addikt
válasz petroleumlam #14303 üzenetére
Ez nem egészen igaz. Egyre több olyan alkalmazás van a play áruházban, aminek a minimum követelménye az ICS...
:-)
-
kezman
őstag
Egy érdekes cikk egy nem szakmai lapból!
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
daniel909
addikt
twitteresek: ha jön egy mention, akkor kéne h pörögjön a twitter tile? vagy csak egy számnak kell lennie? mert nekem egyik sem történik, csak jön egy toast noti.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
madd dogg
senior tag
Ma kb 1 percig tapiztam egy Lumia 720-at. Nagyon szép telefon, citromsárgában vagány volt, lapos, de kézben fogva olyan szokásos "Nokia kényelmes", minőségi érzést nyújt. Fogtam már One X-et, azt hittem kettétörik a kezemben. Menüben görgettem párat, és kijelzőn nézve nagyon szép képeket készít.
-
xperiasigi
őstag
Iphone 6s
-
Psychonaut
addikt
válasz xperiasigi #14316 üzenetére
Csak az USÁ-ban.
-
xperiasigi
őstag
-
pzstm
titán
válasz xperiasigi #14318 üzenetére
és gyanús, hogy nemsokára lesz 928 is...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rage47
veterán
válasz Psychonaut #14317 üzenetére
nagy dolog lenne ide is gyártani ezekből?
-
btudos
veterán
810 gyakorlatilag egy 820-as, csak máshogy néz ki.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
xperiasigi
őstag
-
daniel909
addikt
4.3 mind a kettő.
xperiasigi: inkább csak a játékoknál számít a RAM mérete. ami logikus is, hisz sok 512mb ramos wp8 telefon van a piacon, hülyék lennének a sima appokat ezzel korlátozni. ettől független igaz amit írtál, de nem katasztrófa.szóval szerintem simán találni hasonló tudású Nokiát az EU piacon is.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
válasz daniel909 #14326 üzenetére
de am egy az egyben 820, csak gorilla glass van benne és kicsit jobb előlapi kamera. 810 vs. 820
-
petroleumlam
tag
válasz marcusa #14308 üzenetére
Az új programoknak lehet, hogy alapkövetelménye az ICS. De tudsz-e példát írni olyan programra, amit még nem írtak meg 2.3.4 alá? Tehát ez olyan szöveg kb mint az, hogy a symbianra nem fejlesztenek már. Nem is kell. Mit lehet még fejleszteni rá? Minden program van rá. 600 féle zseblámpa program, 900 féle fájlkezelő, 1500 fajta zenelejátszó. Legfeljebb játék már nem íródik rá. Ugyanez van androidon is, meg ugyanez van WP 7.5/8 -on is. Már minden van rá. Zenelejátszó nincsen mondjuk, de az WP8-ra sincsen és nem is lesz, mert ha lehetne jobbat csinálni, már megcsinálták volna. A WP9-en se lesz. Amúgy meg olyan szinten lejáratta már magát a Microsoft, hogy max olyanok vesznek majd a továbbiakban WP-t, akik nem tudják mi az, nem olvasnak utána, vagy tényleg csak telefonálni kell nekik a készülék és nem hekkelgetik, nem tesznek rá semmit mint egy javás telefonra. Én és még egy rakás ember itt a büdös életbe nem vesz többet WP-t, ezt le is írták. De nem is nagyon kell, ez jó nekem ami van.
[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
válasz Psychonaut #14317 üzenetére
Létezik már posta is. Ezek nem elérhetetlen álmok ma már. Gondolom világgaranciás, tehát itthon is javítják ha gond lenne. De mi baja lenne egy nokiának ?
-
MODERÁTOR
válasz petroleumlam #14330 üzenetére
Már meg mitől lenne világgaris?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
morschergabe
tag
válasz petroleumlam #14328 üzenetére
Cáfolom:Ha megint telefont vennék,az wp lenne.Nem csak telefonálok róla.Stabilan napi több órát netezek,csevegek,híreket követem,bibliát olvasok,fotózom,zenét hallgatok,stb...Nokia lumia 610.És teszi a dolgát,pedig nem kímélem.Hekkelgetni meg minek?Azt baromira meguntam.Minden,ami kell,megvan enélkül és gyors is.Minek nyúljak bele?Aki nem akar többet az többnyire nem akarja,vagy nem tudja megszokni a kezelőfelületet,ami nagyon eltér minden mástól...Pedig korrekt az is.
-
madd dogg
senior tag
válasz daniel909 #14315 üzenetére
Bele. Tényleg nagyon szép telefon. Kézben fogva, élőben forgatva szerintem formatervben, méretekben közelít a tökéleteshez. De messze maga mögé utasít minden szappantartót és minden téglát.
Vonaton, tesztkészülék volt, kiszúrtam egy srác kezében, ismeretlen hátlap, gyors google turkálás a 800-assal, ismerős lett a hátlap, le is szólítottam.
-
MODERÁTOR
válasz petroleumlam #14332 üzenetére
Erről van valami hivatalos linked is?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
marcusa
addikt
válasz petroleumlam #14328 üzenetére
Konkrét személyes példa, az, hogy feleségemnek januárban vettünk egy SGS Advance-t, a gyári launcher nem tetszett neki, nézegetett youtube-on videókat, és egy megtetszett neki, azt hiszem talán a nova launcher volt. Rákerestünk, és nem lehetett telepíteni, mert legalább ICS kell neki... Játékból is van pár, ami már nem megy 2.3.4-en.
Abban sincs igazad, hogy nem vesznek wp telefonokat. Én 6 Androidos (közép és felső kategória) telefon után váltottam wp8-ra, és tisztában voltam a rendszer korlátaival, elég sokat olvastam utána dolgoknak előtte, persze azért van még most is ami meglepetésként ér. Egyáltalán nem bántam meg, és azóta még 2 munkatársam váltott Android-ról WP-ra.:-)
-
daniel909
addikt
nem tudom volt-e már, de úgy láttam nem. [link]
röviden, a WP7 még támogatott marad 2014-ig ami azért nem rossz.
(#14338) Rage47 : már elkezdtek nyitni felé az emberek, nézz körül egy kicsit az utcán például. én rengeteg WP-t látok, főleg Lumiákat.
Sok olyan embert ismerek, aki iOS-ről akar váltani WP-re, ami valahol érthető is. és pont ezt a tömeget kellene megfogni, mert rengetegen vannak (szvsz). jóval többen mint azok, akik megutálták a droidot.
csak a gond az, h még a WP nem igazi alternatíva, de ezt mindenki tudja szerintem. szóval fejlődhetne gyorsabban, h kiszolgálja az ex iOS usereket. és azok elégedettek legyenek.
Ha az i5S sem mutat fel semmit, akkor szerintem rohanni fognak az emberek a WP irányába, kérdés fixálják-e a rendszert addigra.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz marcusa #14336 üzenetére
Átlagfelhasználónak remek a WP8. Csak kérdés, hogy mikor jönnek már rá erre az emberek.
Stabil, gördülékeny, gyors rendszer minden telefonon, az alapfunkciókat ellátja, lehet vele telefonálni, üzenetet küldeni, netezni. Emellett van ingyen navigáció stb. és a lista bővül. -
törölt tag
válasz marcusa #14336 üzenetére
Énis androidról tértem át wpre. Eleinte eléggé nehéz volt megszokni,de már nem térnék vissza droidra. Azért az még furcsa hogy ami droidon ingyenes alkalmazás volt az itt fizetős. Meg ugye ami szívfájdalmam hogy jólenne legalább 1000mhzre felhúzni a procit...dehát ezvan,marad 800mhz-n. De azért aki tudja hogy lehetne megoldani az ne kiméljen
-
daniel909
addikt
válasz xperiasigi #14340 üzenetére
ők igen, de fanokból kevesebb van mint normálisan gondolkozó emberekből. meg a fanok száma is csökken, ahogy egyre unalmasabb lesz az iOS.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz xperiasigi #14342 üzenetére
Leginkább azért veszik, mert ez van az elit managerek kezében, itthon is és nyugaton is. Ennyi.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
HKorn
veterán
válasz Bogyó bá' #14343 üzenetére
+1
Bepozícionálták a prémium kategóriába, iszonyatos ár-érték aránnyal, de a marketingnek státusz szimbólumot csinálva belőle sikerült eladnia a készüléket óriási profitot hozva a cégnek.
Mert ugye akinek pénze van és ezt mutatni is akarta az az elmúlt években, az iPhone-t vett. A szomorú az, hogy az is, akinek nem volt pénze, csak pénzesnek akart tűnni.
4S-t többször nézegettem már, de soha nem értettem, hogy képesek egyesek 200K-t kifizetni egy telefonért, engem egyáltalán nem fogott meg sem a design, sem az UI.
Run&Ride
-
MODERÁTOR
azért azt tegyük hozzá, hogy anno, amikor még a kukarobi sehol se járt nagyjából, használhatóságban meg főleg nem, akkor aki vett egy szifont, aztán váltotta a következőre, az elég sok appot megvett már, hülye lenne most robira váltani, hogy újra megvehessen mindent
btw anno amikor vettem a wp7 telóm, kerek tizessel lett volna drágább egy 4S, ami azért nem annyira vágott volna földhöz
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen