Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Nem lesz idén iPhone 18
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
vzs
tag
Szisztok!
Igazából nem tudom, hogy ide tartozik-e, de ide írom, mivel jobb helyet nem találtam és Windows 7 alatt jött elő a probléma:
Pár hete a Bsplayeren állítgattam valamit, próbáltam a hardveres videó gyorsítást beállítani, de valamit elállítottam, ami után a windowsmedia playerben, ha videót játszok le olyan, mintha maszkos lenne a kép:
Kép róla
Bsplayer alatt minden tökéletes:
Kép rólaIgyekeztem egy videó ugyanazon kockáját elkapni mindkét programmal, hogy látszódjon a különbség.
Nem tudom mit állíthattam el, mindent megpróbáltam, de sehogy sem jött rendbe a windows media playerben a videó lejátszás.Videó kártyám: Ati radeon hd 4850
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest