Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
csakegyreg
tag
Hali lenne még 1 kis probléma

szóval mivel nem tudtam virtual xp-t telepiteni ezért inkább felraktam a (c) meghajtóra a windows xp-t (egyébként 2 partició van és a windows 7 a (d) meghajtón van) és mire felrakta az xp-t addigra már nem látja a windows7 et [ ezt most úgy értem, hogy amikor vista és win7 volt akkor a boot képernyő-n vagy hol
ki lehetett választani, hogy win7-et vagy , hogy vistát használjak] de most már nem jön be a boot ablak csak egyből kérdezés nélkül az xp! plz helpui: aki ki tud menni a fogalmazásomból az kap 1 csillagot

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ki lehetett választani, hogy win7-et vagy , hogy vistát használjak] de most már nem jön be a boot ablak csak egyből kérdezés nélkül az xp! plz help