- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
body007 #23010 üzenetére
No, végül is megvan, íme:
#!/bin/bash
shut=false
while [ $shut != true ]
do
# echo "Uj kor"
# sleep 2
hosts=`sudo nmap 192.168.5.11-254 -sP | awk '$1 ~ /Host/ {++c} END {print c}'`
conn=`netstat -tn | awk '$6 ~ /ESTABLISHED/ {++c} END {print c}'`if [ $conn -lt 1 ] && [ $hosts -lt 1 ]
then
shut=true
fi
doneif [ $# -eq 0 ]
then
exec $0 shut
else
sudo halt
# echo halt
fiMűködésről:
- sleep: késleltethető, a ciklus miatt van értelme természetesen, másodpercben értendő (most csak 2sec a példában).- Megnézi nmap-pel, hogy van-e gép az alhálón, ehhez az sP kapcsoló, ám 'sudo' nélkül a Win-es gépeket nem látta... A kimenet több sor (nmap verzió, host címe, mac cím, stb) és oszlop (host, ip, up, stb). Az 'awk' annyit csinál, hogy megnézi mely sorok kezdődnek 'host' szóval, és megszámolja, hány ilyen van. Vagyis hány gép válaszolt a kérésre.
Alhálót persze át kell írni.- Megnézi van-e 'ESTABLISHED' kapcsolat (pl. ssh, ftp, torrent), a fenti módszerhez hasonlóan.
- Ha egyik sincs (eredmények száma <1, avagy 0), akkor mehetne is a halt (kikapcs), ellenben én úgy csináltam (nem tudom, van-e értelme), hogy ilyenkor meghívja magát a program egy paraméterrel, melyet lát ha ismét ide jut, és ekkor már kikapcsol.
Ezt azért terveztem, hogy ha pl. pont akkor ellenőriz a rendszer, amikor újraindítom a gépet (nincs ping válasz), akkor ne kapcsoljon még ki, hanem 1-2 perc múlva nézze meg ismét.- Az egész mehet minden napra crontab-ba, adott órában indulással (pl hajnal 00:30, hogy este ne menjen a gép, ha nem kell)
A scriptet alapvetően magamnak írtam, egyszeri házi felhasználásra, gondolom lehetne szebben is, biztos nem profi, de nekem megteszi, persze ötleteket szívesen veszem
-
kozyadam
tag
válasz
body007 #23049 üzenetére
nah ebben most már nem nagyon tudok segíteni. ha a router átengedi a csomagokat a gépnek és vissza, akkor már csak a megfelelő beállításokat kell megadni.
szerintem ha a vpn-nel a mappát szeretnéd elérni, akkor vmi más funkciót kell keresni a progiban. pl mint teamviewerben, asszem ott is van lehetőség másolgatásra -
kozyadam
tag
válasz
body007 #23024 üzenetére
routered milyen? DHCPn kapják a gépek az IPt vagy statikusan?
Ha routerbe beállítod, hogy a szervernek mindig azonos IP címet osszon, vagy a szerveren kézzel adod be az IPt, és ezt követően a routeren beállítod a virtuális szervert, vagy port-forwardolást, akkor a routerre a külvilág felé érkező csomagok továbbítva lesznek a szerverre.
az már innentől kezdve a szerver dolga, hogy válaszol-e rájuk, pl figyeli-e azt a portot, ahol a VPN kliens próbálkozik. -
harry
veterán
válasz
body007 #22807 üzenetére
Hát nem tudom, ettől mi változott nálad... nálam semmi. remove compiz, install fusion-icon, berakom sys indulásba, restart után megint sz_r a fókusz, néztem egy Reload Window Manger-t is az ikonról (melyre először ugye rá sem tudtam kattintani...), de utána is ezt csinálta. Pedig a napokban megint jó volt. Nem értem én ezt....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
body007 #22878 üzenetére
Köszi!
Egy ubuntu serveren milyen naplófileok vannak a /var-on?
Levélboxok biztos nincsenek...
Ez csak egy file szerver lesz. Kizárólag csak a samba fut rajta./////////
A kérdésem továbbra is az, hogy raid5 32K-s stripjeihez, hogy tudnék kreálni 64K-s allokációs egység méretet .
Tehát hogy az Op, rendszer felöl nézve 1 db I/O müvelet egyszerre 64K-t mozgasson.
Az adatbázis szegmentáltsága miatt ez lenne az ideéális méret. -
harry
veterán
válasz
body007 #22799 üzenetére
De nem csak böngésző alatt van így... azt hiszem. Ráadásul xrestart után nincs gond. Összesen van talán 2-3 effekt, ugyanezek a notebook-on is, 9.04ubuntu, de ott nincs gond. Nem értem... vagy mit kapcsoljak ki?
Illetve a másik: ctrl-alt-nyil vált asztalt, 9.04 alatt csak az asztalon lévő ablakokat mozgatja, végre... vagyis a háttérkép, dock, panelek, ami minden asztalon szerepel, nem mozog. Na de van, amikor mégis, pedig nem állítok rajta semmit... ez is, miért lehet?
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
body007 #22800 üzenetére
Én meg ezt a leírást ajánlom. Elég jó, utalással hogy éred el windows alól és routeren keresztül is.
-
törölt tag
válasz
body007 #22239 üzenetére
a power akarmi az valami PQI cuccos, ha igy ismerosebb
nem biztos h barmi van a lampaban, ami be tud jelentkezni az usb drivernel, valszeg csak a tapot veszi le es kesz.azt tudod megtenni, hogy amikor bedugod, nezel egy dmesg | tail -t, esetleg ott lesz vmi arrol h bedugaszoltal egy usb-s eszkozt, de ha jol gondolom, ott sem
-
-
rtom
senior tag
válasz
body007 #22211 üzenetére
Talaltam egy ilyet (a pontos device nevet/helyet neked kell megkeresned)
lekapcs:
echo suspend >/sys/bus/usb/devices/1-2/power/levelfelkapcs:
echo auto >/sys/bus/usb/devices/1-2/power/levelLehet, hogy gyökerkent kell megprobalni. Ha nem megy, probalkozhatsz az usb-ohci es usb-uhci modulok ki-be kapcsolgatasaval (rmmod/modprobe).
-
-
mzx
senior tag
válasz
body007 #22191 üzenetére
...a google- s találatot néztem, ott csak annyi szerepel:
mount
nem lettem okosabb tole,
aztan megneztem a man mount-t
de sajnos nálam angolul van, én meg csak alafokon bírom.
Nézzétek ,teljesen kezdő linux-os vagyok, még a magyar idézetebol se értek szinte semmit......tegnap/tengapelott telepitettem fel ubuntut, azaz két napja tanulom csak
(valahol el kell kezdeni, eddig csak live ubuntu cd-ztem, onnan meg szinte csak
böngészőt haszáltam, meg kiprobaltam a media lejatszokat, szinte csak alap doglokat...)az ubuntu.hu sugóban van erről leirás? google-ban sokfelé nézelődtem,
de nem tudom, emrre lehet valamiféle totálkezdőknek valo
linux "gyorstalpalo"
a terminálban kiadhato parancsokrol...Tudtok ajánlani erre egy jo weboldalt?
-
válasz
body007 #22076 üzenetére
Az smplayer azért jelenik meg úgy, hogy megnyitásnál középen átlátszó, mert önmaga nem lejátszó, csak egy front-endje az MPlayernek. Az MPlayer ablakát jeleníti meg azon az üres részen mikor elkezdesz valami lejátszani, addig az nem megy, nem lesz ott semmi.
VLC player persze nem ilyen, annál nem kéne ilyennek jelentkeznie, és még nem is láttam ilyet, hogy a videó képe helyett átlátszó lenne. Gondolom minden kodek fent van ami kellhet.
A Totemmel mi a helyzet, az jól lejátszik mindent? -
atesss
addikt
válasz
body007 #21951 üzenetére
No ezt inkább szeretném elkerülni.
Ha már egyszer sikerült bootolásra kényszeríteni a Sata vinyómat, akkor ezt a kis (? - remélem) hibát már jó lenne kiküszöbölni.
Lehet, hogyha másik helyre dugom a vinyót (Primary / Secondary, Master /Slave), akkor menne. És a két IDE vinyó aztán nem is fog kelleni, úgyhogy csak addig kellene, amíg a fájlokat, a beállításokat, jelszavakat, stb. átmásolom róla.
Erre az átmásolásra windows alá leginkább az kellene, hogy a jelenlegi rendszerparticiómon lévő (régi) windowst berakom egy virtuális gépbe.De erre az ideiglenes megoldásra a Grub is jó lehet mondjuk esetleg.
De ha működik az új rendszerem (XP és Win7 is), akkor nekiállok próbálgatni az IDE vinyókat áthelyezni, meg még valahol rákérdezni a fórumon, hogy ezt hogyan lehetne megoldani.
Ha ez sem megy, akkor marad a Grub.
De egy pendrive-on lévő Grub lehet tartalékban is, nem ?
Tehát ha épp nincs IDE vinyóm, akkor bootolok a Sata-ról (Biosban SCSI), ha meg van, akkor átrakom USB-re, és bedugom a pendrive-ot, ami el tudja indítani a Sata-n lévő összes oprendszert (a rajta Lévő Linuxot, és a Windowsokat is).
Olyat ugye lehet csinálni, hogy csak egy Grubot rakok fel, magát a Linuxot nem ?
Mert akkor lenne egy teljes Linux, grub-al együtt a Sata vinyó (4., kiterjesztett partición), és egy külön grub a pendriveon (ezt csak néha használom), ami utána a vinyón lévő grub-nak "adja át a munkát" ?
Kicsit körülményes, de remélem érthető maradtam.És a grub egyébként tud lemezképfájlból is oprendszert telepíteni (kb. úgy bootolni, mint ha betenném a CD-t) ?
Mert pár éve láttam már ilyet valakinél, de az is könnyen lehet, hogy nem a linuxé volt. -
atesss
addikt
válasz
body007 #21923 üzenetére
Ja, ez egy régi alaplap, úgyhogy nincs rajta sajnos. Pont ezért vettem a Sata kártyát már 2 vagy 2,5 éve éve, de eddig Sata-n lévő vinyóra nem telepítettem oprendszert.
Most viszont erre raknám fel, és a régi IDE vinyókat száműzném a gépből.
Az, hogy neked USB-ről bootol, mit jelent ?
Van valami ötleted arra amit írtam, hogy egy pendrive-ról bootoljam a grub-ot, és az indítsa el a Sata vezérlőn lévő Windows-okat, és Linuxot ?
Van is egy 64MB-os pendriveom, azt pont fel lehetne használni erre a célra (remélem elég ennyi hely).
De ideiglenes megoldásként az ide vinyómra is lehetne egy grub-ot felrakni.Viszont az első az lenne, hogy kipróbáljam, hogy biztosan nem tudok-e bootolni a kártyáról.
Hol tudom megnézni, hogy az Ubuntu támogatja-e ezt a vezérlőt ?MOD
Ja és még egy dolog, amivel probléma lehet :
A bootolásnál kiírja, hogy ugyanazon a 11-es IRQ-n van még két eszköz: Multimedia Controller (Gondolom ez a PCI-os Sound Blaster 4.1 hangkártyám), és valamilyen USB Controller. Megpróbálom saját IRQ-ra rakni majd.
De ez mennyire lehet gond ? -
mzx
senior tag
válasz
body007 #21899 üzenetére
köszi a válaszokat body007, Siriusb, TrollBalint
Kettő még maradt az előzőből, légyszi valaki ezekre is irjon! köszi.
:
1)
Az XP alatt cd-kre kiírt mp3-akat az ubi live cd-ről indított ubi beolvasta, lejátszotta,
miután live cd használatkor telepitettem a szukséges plugin-t, mp3 olvasáshoz (vinyó lapozófile-ra ment a telepités,
gondolom); épp ezert felmerul bennem: ezentul is XP-ből irjak ki mp3-akar cd-re?
Vagy nyugodtan lehet (telepitett) ubi-rol is majd, mert XP-ről is fogom tudni olvasni
az ubi-s hdd-ről ubi-val cd-re kiírt mp3-jaimat?
AZAZ NEM TUDOM, A CD LEMEZEN IS KÉPZŐDIK-E FILE RENDSZER?Erre akarok kilyukadni.
2)
SWAP = lapozófile(-knak hely a hdd-n, azaz virtualis memoria) ?. . . ÚJ KÉRDÉS:
3)
Affelé hajlok tehát, h ubi telepitésekor nem húznám ki a WinXP-s vinyómat,
mert nem tudok grubot állítani / írni. DE AKKOR MIRE FIGYELJEK TELEPITÉSKOR,
nehogy véletlen beleirassak az XP-s vinyómba az ubi telepítővel? -
atesss
addikt
válasz
body007 #21919 üzenetére
No közben elkezdtem feltelepíteni az XP-t, hát persze hogy nem is bootol be.
Lehet azzal is gond, hogy a telepítés elején az egyik fájlt nem tudta másolni, ezt most pótoltam, de szerintem ez sem oldja meg. Ugyanis "Disk Boot Error, Insert System Disk..." van, azaz el sem indul semmi az XP bootolásából.
Egy SIL3114R chipes Sata kártyám van.
Lehetséges, hogy nem tudok róla bootolni, mivel ezt még sosem próbáltam, mióta megvan ?
Az alaplap egy Intel 845PE chipes Shuttle AB48N.
Biosban a boot sorrendben SCSI-t raktam elsőnek.Milyen módszert tudtok (pl. valami linuxos megoldás), amivel ki tudnám próbálni biztosra, hogy tudok-e Sata-ról bootolni ?
Tehát olyan megoldás kell, amivel biztosan nincs driveres gond, biztosan jól támogatja ezt a kártyát.Ha kiderülne, hogy nem lehet, akkor egy mini-Linuxos Grub-os pendrivera-ra rakható rendszerválasztóban bízok, hogy tudtok ilyet mondani nekem.
Persze ha az USB-boot működik, ha nem, akkor meg egy CF-IDE átalakító + egy CF kártya.
És akkor az ezen lévő Grub elindítja a Sata vinyón lévő Linuxot is, és a Windowst is. -
mzx
senior tag
válasz
body007 #21874 üzenetére
Igen, kezdőként aggódom is, nehogy épp a beállitásokkal csesszek bele az XP-s vinyómba, viszont dilemmám, hogy
ha nem húzom le az XP-s vinyót, mialatt a masik hdd-re telepitek, akkor meg netán ezert kockáztatom az XP-s hdd tartalmát (?)...
Szoval nem tudom , mit tegyek, de azt'szem
nem húzom le a kábelt az XP-s vinyóról (sem), eredetileg is effelé hajlottam.Köszi, ezek szerint te is elolvastad kérdéseimet, örülök reakciódnak, kiegészitésednek Valdi válaszaihoz.
(Pár perc, és reagalok Vladira is.
)
Mzx
-
Speeedfire
félisten
válasz
body007 #21681 üzenetére
adataimnál van a konfig, nekem rendesen megy, nem szaggat a gép, pedig asztalinál nem is tudok 2 magot beállítani, csak 1-et
laptopon meg be tudom állítani a 2 magot is
egyiken sem vette észre h lassú lenne a rendszer, mondjuk az tény h dolgozik rendesen a gép
szürkülést még nem tapasztaltam, csak akkor ha egyszerre megy mondjuk 2-3 virtuális gép is
akkor már se szabad mem, se szabad proci -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
body007 #21609 üzenetére
Jesszus, ennyire gyökér nem lehetek... és mégis...
Tényleg, teljesen igazad van, bocsánat...
Hmm, lehet, hogy tegnap is csak ennyi volt a para, csak már megint annyi ablak volt egyszerre megnyitva, hogy már észre se vettem? Hát igen, ez a hátránya, ha valaki egyszerre hatszáz dolgot csinál...
(tanul, honlapot szerkeszt, emailjeit nézi, vizsgákra jelentkezik, cikkeket olvas, telepít, letölt, tovább is van, mondjam még?
)
Egy szóval: köszi.(#21610) &rew: próbáltam a parancsot, nem írt ki semmit. De már megvan a para, csak hát jó hülye voltam, és a kismillió ablak közül nem vettem észre, hogy a Synaptic is meg volt nyitva...
Az auto-update-et meg asszem akkor kilőném, őő arra mi is a legegyszerűbb parancs?
Szerk.: (#21612) body007: úgy lesz, legközelebb ez lesz az első dolog, amire figyelni fogok, ha még egyszer ilyen lock-os üzenet előfordul telepítésnél...
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
harry
veterán
válasz
body007 #21540 üzenetére
Könyvtár / meghatjó ugyanaz, arra gondoltam csak, hogy egyáltalán, fel legyen csatolva, ne kelljen mindig kitallózni. Régebben tuti működött már, bekapcsolásnál ott folt a megosztás fstab-ból...
A jogok elvileg jók, a távoli gépen /data 777 jogokkal van, smb.conf-ban is beállítottam mindent 777re, csináltam smb usert, próbáltam felcsatolásnál is jogokat megadni... és mint írtam is, win alól jó (megnézem mindjárt pontosan), hálózatról megnyitva jó, mount-tal felcsatolva nem stimmelnek a jogok.
gyurman - ha van valami kész működő megoldásod, arra ránéznék, de amúgy köszi, nem fontos elmerülni benne, majd kutatok még
Bár most azon gondolkodom, hogy régebben lehet win-re volt csak samb, linuxon meg nfs...
-
válasz
body007 #21527 üzenetére
Nekem azzal a kimenettel úgy van képem csak, ha külön ablakban megy az mplayer, és ugyan jól megy abban is, legalábbis jobban mint másutt, de a gl-lel jobb, és van kép az smplayer ablakában is. Annyira nem értek hozzá, nem tom hogy a gl konkrétan mi, de ott jól mennek a videók, ez a lényeg.
-
quby
őstag
válasz
body007 #21313 üzenetére
Aha,. köszi, kipróbálom. Még azt nem tudom hogy, a mindnehol olvasom hogy másik vinyóra logol. Ezalatt a /var/log könyvtárba érkezö logokat értik? Most én is tervezem a pendrájvos rendszer és a nagy tároló mrllé, egy kissebb notivinyó betelepitését amire torrent és log menne. Ennek hogy tudom beállitani a helyét. Azt látom hogyha használok egy progit abban külün be lehet állitani a log helyét, de gondolom nem kell külön-külön beállitni hanem van valami megoldás a logok átirányitására.
(B)(#21309) Speeedfire (/B)
Ext2-t használok -
törölt tag
válasz
body007 #21223 üzenetére
ha kimásolom a címet és betolom mplayerbe, akkor lejátsza szépen (totem kifagy tőle).
amúgy én úgy tudom, hogy a betöltődések után számolnak valamit a reklámok esetében, nem (csak) a kattintásra. mondjuk én majd akkor kezdem el nem blokkolni a reklámokat, amikor majd leszoknak az animált flash és gif bannerekről, mert ezek egyszerűen idegesítenek, elvonják a figyelmet.
-
törölt tag
válasz
body007 #21208 üzenetére
elvileg ha megvannak a kodekek, akkor a totem is le kéne játszon mindent. esetleg próbáld meg feltelepíteni a több gstreamer plugint is.
reklám blokkóból szerintem az adblock+ a legjobb. kicsit fapados a chromiumos reklámblokkolókhoz a kezelése, de korrektül blokkol mindent, amit beállítok neki. -
Nagytalp
senior tag
-
rtom
senior tag
válasz
body007 #20995 üzenetére
Ha teljes eltávolítást választasz, akkor a konfig fájlokat is törli, nem? (vagy már az Ubi is kezd ablakosodni?)
gyurman: chromium, 32 bit-en, verzió 4.0.277.0 (35070) Ubuntu, problémamentes. Vagyis egy bajom van vele, a guglis jelszavamat nem hajlandó megjegyezni, de gondolom ez feature, nem bug...
-
harry
veterán
válasz
body007 #20955 üzenetére
Azt hiszem próbáltam már azt is állítgatni, de böngészőben a betűméret nem változott
De ha nagyobb is lenne, ott van, amit írtam, hogy bár a betű nagyobb, de a "helye" nem, így a szöveg kilóg, átcsúszik új sorba, nem látszik teljesen, stb... Ezért marad a felbontás visszavétele (ami semmiképp sem megfelelő), vagy a teljes nagyítás.
-
válasz
body007 #20943 üzenetére
Felraktam az éles rendszer mellé, megy szépen. Van egy "kis" grafikai teljesítmény különbség a gnome-hoz képest
e17
body@boduntu:~$ glxgears
46832 frames in 5.0 seconds
49070 frames in 5.0 seconds
49061 frames in 5.0 seconds
48980 frames in 5.0 secondsgnome
body@boduntu:~$ glxgears
9723 frames in 5.0 seconds
10961 frames in 5.0 seconds
11459 frames in 5.0 seconds
10978 frames in 5.0 secondsigaz a gnome alatt megy a compiz
-
upszilon
őstag
válasz
body007 #20837 üzenetére
...hát rosszul emlékszel. Megvehető, de jogtisztán nem használható csak eredeti MAC-gépen. PC-n például nem! Ezt memorizáld. Ez az igazság.
-
válasz
body007 #20745 üzenetére
Egyértelmű, hogy az Ext2 miatt volt a dolog, ezzel már én is találkoztam. Ha Ext4-re építkezel (nem nagy kunszt átváltani rá éles rendszeren sem), akkor áramszünet után is tökéletes lesz, nem kell LiveCD-ről rendbe hozni.
Persze ez ott még körülményes, de az Ext3 is lényegesen jobb a naplózásával a 2-nél.Loveless: próbálkozz az AMD honlapjáról letölthető meghajtóval, azzal esetleg menni fog.
-
Siriusb
veterán
válasz
body007 #20745 üzenetére
Azért durva lenne, ha minden ilyen esetben ez lenne a lefolyás és csak live cd-vel tudnád helyrerakni. Nem kell kihúzni a falból, elég egy áramszünet. Sajnos nálam 1-2 másodperces áramszünetek elő szoktak fordulni, ami pont elég ahhoz, hogy restartoljon a gép. Hála Istennek egyik alkalommal sem fordult elő ilyen hibajelenség...
Persze most novemberben, 3 hét után bekapcsoltam a gépet, úgy összeomlott a rendszer, hogy inkább újra telepítettem, ha már kijött az új ubi. Az fsck-t valószínűleg nem tudtam helyesen használni, mert nem tudtam vele megoldani a problémát. -
FixY67
senior tag
-
FixY67
senior tag
válasz
body007 #20648 üzenetére
Nem. Szerintem azt gondolom, hogy legalább egy hiperbiztonságosnak kikiáltott linuxos rendszer programjai ne kezdjenek pofázni a nagyvilágba anélkül, hogy engedélyt kérnének rá.
Nem arról van szó, hogy az én linuxomról bárki bármit elvihetne, de pár évig bankos környezetben használtam (szerverként) linuxot, ott igencsak morcosan néztek volna rám a főnökök, ha kiderül, hogy olyan rendszert akarok telepíteni, ami nem csak akkor társalog a neten, amikor én mondom neki... -
upszilon
őstag
válasz
body007 #20536 üzenetére
"Amíg telepít adhat magának root jogot, de mikor csak bóklászik a neten miért admin-ként kell ezt tennie? Ezt most főképp a win felhasználókra értem"
Ne magadból indulj ki légyszíves! Én elhiszem, hogy Te egy konzekvens ember vagy és egyáltalán, egy logikus gondolkodású, (ezen a téren művelt, tanult) ember lehetsz. De, miből gondolod, hogy ad1, Te nem hibázhatsz, ad2, hogy minden szükségeset már tudsz, ad3, hogy mindenki más is ilyen?
"De igen, igazad van egy komoly cracker tényleg feltörheti pár perc alatt a rendszerem de kb. mennyi ilyen szaladgál netszerte? Vagy inkább, hány darab jut egy átlag felhasználó gépére?"
...na, akkor kapaszkodj meg, mert most olyat mondok neked, amit úgylátszik nem tudsz:
Le vagy maradva néhány brossúrával. Robotok csinálják, nem emberek. Fürkészvadászok milliói veszik birtokba a gépeket világszerte. Feladtuk ismert. Adatokat gyűjtenek. Taktikájuk ismert. Minél hatékonyabb rejtőzködés.
Nincsenek új viccek, csak öreg emberek vannak:
-Miért van az elefántnak piros szeme?
-Nemtudom, miért?
-Hogy jó letudjon bújni a cseresznyefán. Láttál már cseresznyefán elefántot?
-Nem.
-MNos-látod, lyen jól el tud bújni!"A telepítgetéshez meg annyit, csinálja csak..."
Mindenki csinálja, még Te is. Ugyanis nem tudhatod, hogy melyik programban miféle biztonságtechnikai kockázat rejlik. Magabiztosságodból él, arra építkezik az egész szektor...
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged