- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Speeedfire #45731 üzenetére
Akkor szedd le a 0.6-ost és rakd a helyére ezt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Speeedfire #45728 üzenetére
Nekem 10.04lts van, és a clementine 1.01 verzió, nálad van valami gebasz! Onnan töltötted le, ahonnan linkeltem? Mert én igen
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #45728 üzenetére
Na, ez lesz a gond. Nekem csak a 0.6-os van fent uborkán. De hivatalosan már az 1.0 is kijött. Egy disztribúció frissítés oldaná meg csak a gondot, de azt meg nem akarok...
Nehéz az élet. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Speeedfire #45712 üzenetére
Beszarás, mert nekem csontra beolvassa a clementine, és játsza is, kiír mindent
zene - open file - átkatt alul cue fájlok és hopp, kész is
-
válasz
-
MacCaine
őstag
válasz
Nem egy elterjedt zenei formátum, szóval ne csodálkozz...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Speeedfire #45701 üzenetére
cueplay, clementine.. Ezeket nézd meg
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #45585 üzenetére
Solved!
-
cashback
őstag
válasz
Speeedfire #44826 üzenetére
Nekem ilyen nincs...
Valami ilyesmit ajánl fel: [link]Azt írja nekem legfelül hogy "nincs telepített op rendszer".
Illetve most hogy utána olvasgattam... találtam egy ilyet: Ha a Windows telepítő a Loader-t egy külön 100Mb-os partícióra tette telepítéskor akkor sem fog működni
Szerintem ezzel meg is találtam a hiba okát.
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #44795 üzenetére
Win7 töröl, install cd kidob, grub2 újrarak
-
Lacces
őstag
válasz
Speeedfire #39383 üzenetére
Tegnap nekem is ezt dobta amikor átállítottam a forrást, de újraindítás után működött, vagy a többszöri átállítás hatására, már nem emléxem, de elsőre nekem sem ment.
-
válasz
Speeedfire #39380 üzenetére
Jó is a kiadási utáni időszak, lelehet írni dolgokat jó sokszor.
Állítsad át az alapértelmezett magyar kiszolgálót valami másra. Rossz, hibás, nem teljesen szinkronizált, használhatatlan... -
róland
veterán
válasz
Speeedfire #39365 üzenetére
Azért pár kiadást végignéztem, s eddig nem voltak ilyen hibák.
-
válasz
Speeedfire #39345 üzenetére
Terminálban:
sudo sed -i "s+hu.++g" /etc/apt/sources.list
sudo apt-get update -
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #39340 üzenetére
Nem kell mindenhez grafikus felület.
Indítsd runlevel 3-ban a rendszert: grubban a linux sor végére írj egy 3-ast. Utána pedig konzolban bűvészkedhetsz. Jó mulatást. -
csibor
addikt
válasz
Speeedfire #39336 üzenetére
Korán ittam a medve bőrére, azzal a különbséggel nekem legalább elindul a rendszer. Igaz nem minden indul el. Ubuntu start bejön, csak nem csinál semmit, film elindul, legalábbis a hang a kép nincs sehol. Olyan érzésem van mintha nem minden alkalmazás akarna 1280X800 futni
Más próbáltam terminált nyitni, de nem igazán qwerty a bill. S (é), U(f),D(h), O(s).
-
válasz
Speeedfire #39340 üzenetére
Tedd amit sonar mond, de persze a kiszolgálót állítsad át előtte ha nem lenne.
-
sonar
addikt
válasz
Konzolod-od van?
nyomd le a Ctrl+Alt+F1 (F2-F6) gomb kombinációt
aztán ha van akkor:
sudo apt-get install ubuntu-desktop
És elvileg újra rakja. -
válasz
Remélem volt visszaállítási pontod. Amúgy frissítés előtt mindenképpen ellenőrizd a beállított kiszolgálót, alapértelmezett magyarral nem sok sikerre számíthatsz.
-
válasz
Speeedfire #38450 üzenetére
Live Ubuntu indít, majd pár parancs:
sudo mount /dev/sdXN /mnt
sudo mount -B /dev /mnt/dev
sudo mount -B /sys /mnt/sys
sudo mount -B /proc /mnt/proc
sudo chroot /mnt
grub-install /dev/sdXN
update-grub
exit
sudo reboot
Ahol is a /dev/sdXN a gyökérpartíció. Amennyiben külön van a /boot alá csatoltatva partíció, úgy azt is a helyére kell csatolni. -
törölt tag
válasz
Speeedfire #38313 üzenetére
én nem vagyok már semmi párti, csak működne valami rendesen
a kde az egy szuper és egységes felület, nagyon okos, és sok beállítási lehetőséggel. csak kicsit erőforrásigényes sajna, plusz mai napig nem mennek rajta szépen a gtk alkalmazások.
a gnome meg éppen működne, csak nincs olyan egységes, a tmázhatósága sokkal kevésbé felhazsnálóbarát (töltsd le magadnak, másolgasd be, és talán menni fog vs. kattints erre a gombra, hoyg válogathass a különféle szép témák közül), nem mennek szépen a qt alkalmazások, és a gnome-shell-t még nem sikerült egy debian alapú kiadásra sem szépen feltenni, a unity meg számomra a megtestesült anti-produktivitás.fradi81: nálam sem akadozik, csak érezhetően pörgeti a gpu-t, melegszik a gép, megy a venti. ez nyáron különösen sarkallatos pont, amikor 40 fok van...
-
aag
őstag
válasz
Speeedfire #38310 üzenetére
OK, ezzel a válaszoddal tudok azonosulni. Valószínűleg fején találtad a szöget.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #38310 üzenetére
ha lenne rajta egy kde, akkor nézhetnék az emberek a szép diavetítést, ami nem sokat hoznak a népszerűségnek sajnos...
-
aag
őstag
válasz
Speeedfire #38302 üzenetére
Tehát te azt sugallod a válaszoddal, hogy egyfajta terelés van a dologban? Felraknak egy lényegében használhatatlan linuxot rá (amikor nagyon jól használhatót is tehettek volna rá helyette), és így terelik az embereket a windowsz felé?
-
aag
őstag
válasz
Speeedfire #38296 üzenetére
Itt leírtam: #38293
-
aag
őstag
válasz
Speeedfire #38294 üzenetére
Rendes vagy, hogy segíteni próbálsz, de csupa olyan általános dolgot írsz, amit mindenki tud. (Még én is.
-
aag
őstag
válasz
Speeedfire #38290 üzenetére
Köszi, már láttam.
-
aag
őstag
válasz
Speeedfire #38272 üzenetére
Ennyit mindenki tud róla. Én a részletekre lennék kíváncsi. És olyantól, aki már használta.
-
aag
őstag
válasz
Speeedfire #38270 üzenetére
Bocs, de én leginkább a MeeGoo/UBUNTU összehasonlításra lennék kíváncsi, nem arra, hogy mire elég az 1GB RAM.
-
válasz
Speeedfire #38266 üzenetére
A klasszikus felületet kitudod választani a bejelentkező képernyőnél. Akkor a hagyományos GNOME panelek fognak elindulni.
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #38099 üzenetére
sudo modprobe {coretemp,it87}
sudo /etc/rc.d/sensors start # ubuntunál nem emlékszem hol van
sensorsMit mutat?
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #38094 üzenetére
Betöltött modulok listája: lsmod
-
válasz
Speeedfire #38094 üzenetére
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #38091 üzenetére
Akkor hogy futott le a sensors-detect?
it87,coretemp modulokkal mi a helyzet? -
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #38089 üzenetére
Te vagy a debian guru, ne tőlem kérdezd
Persze lehet egy lm-sensors újratelepítést megpróbálnék...
A /sys/class/hwmon alatt van valami? -
Hennet
aktív tag
válasz
Speeedfire #38064 üzenetére
hű, mi az a képernyőd jobb oldalán?
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #38073 üzenetére
Bocs, csak először mindig durva hibára gyanakszom, magamból indulok ki.
És a sensors kimenetében látod a magok hőmérsékletét?
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #38071 üzenetére
sensors-detect - et futtattál?
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #38068 üzenetére
Azt ugye észrevetted, hogy a CPU hőmérsékletét nem írja ki? Valószínűleg nem fut démonként a sensors. És van egy jobb módszer is az érték kinyerésére: pl. ${hwmon 1 temp 2}°C
Itt lehet nézelődni, hogy mit is lehet használni: /sys/class/hwmon/
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #38067 üzenetére
-
Siriusb
veterán
válasz
Próbáld meg még ezt is hozzáadni: background no
-
sh4d0w
félisten
válasz
Software Center.
-
Jester01
veterán
válasz
Speeedfire #38058 üzenetére
A "minden más" alatt akkor sincs hang ha az amarok éppen nem fut? Ellenőrizd, hogy egyik alkalmazásnak nincs-e véletlen a hardver eszköz (hw:) beállítva.
-
Jester01
veterán
válasz
Speeedfire #38051 üzenetére
Semmivel. Csinálni kell egy újat, mint mondottam volt. Abba pediglen a kívánt modulokat kell felsorolni, ha pedig nem tudod a nevüket akkor a /proc/asound/cards megmondja a jelenlegi hozzárendelést ami alapján át tudod variálni az indexeket.
-
Jester01
veterán
válasz
Speeedfire #38048 üzenetére
Persze, csak azt nem értjük miért nem a Debian topikban kérdezted
Az /etc/modprobe.d alá kell felvenni egy konfig fájlt, például alsa-local.conf néven. Ebben kell összerendelni a driver modulokat a hangkártya sorszámokkal, sajnos duplán, pl.:
alias snd-card-0 snd-cs46xx
options snd-cs46xx index=0
alias snd-card-1 snd-emu10k1
options snd-emu10k1 index=1(Ez amúgy az /usr/share/doc/alsa-base/README.Debian.gz-ből van)
-
válasz
Speeedfire #37605 üzenetére
(#37606) qamu74: Ugyanúgy mint minden mást, egyszerűen csak a csomagját kell telepítened egy csomagkezelővel.
-
róland
veterán
válasz
Speeedfire #34653 üzenetére
Vedd meg, ha kell a gyári CD. (Az ingyenes CD-t elsősorban azoknak szánják, akik nehezebb körülmények között szeretnének jó OS-hez jutni. pl.: nincs rá pénze és nincs lehetősége letölteni sem, mert végtelenül lassú a net.)
-
buca84
őstag
válasz
Speeedfire #34671 üzenetére
Én is szívesen vennék egy gyári cd-t.
ubuntu.hu-n szoktak rendeléseket összeszedni kiadásokkor. Legalábbis ha jól emlékszem...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #34653 üzenetére
Valaki? Vagy már megszűnt ez a lehetőség? Nova96 hozta fel ezt a témát, aztán rendelnék még az lts verzióból.
-
Siriusb
veterán
válasz
Speeedfire #33364 üzenetére
igen. mindenképpen livecd-ről vagy sysrescd-ről, aztán mehet neki a gparted, így nem kell cli.
Szerk: arra készülj fel, hogy sokáig fog tartani, ha a növelni kívánt partíció előtt helyezkedik el a felszabadított hely. Át kell mozgatnia mindent...
-
dash17291
tag
válasz
Speeedfire #33362 üzenetére
Ha LVM alapú struktúrát használsz akkor csak hozzá kell csapni a kötetcsoporthoz az új partíciót.
Nagyon jó dolog az LVM.
Amúgy meg lemented az adataidat, és fdisk.
-
M.W.H
aktív tag
válasz
Speeedfire #32632 üzenetére
hát amit letöltöttem abba benne van.
hogy tudom bekapcsolni h magyar legyen? language and text nél nem engedi h kipipálodjon:/ -
M.W.H
aktív tag
válasz
Speeedfire #32629 üzenetére
cd vel. és a boot menübe lehetett telepitési felajánlásokat választani OEM csak gyártóknak ezt irta és igy felment
és kurvajó gyorsabb mint a 10.04 volt
-
Zefír
őstag
válasz
Speeedfire #32623 üzenetére
És így nem törli le azt ami a d- meghajtón van? mert ott adatok vannak. Nem op rendszer,
Féléve csak felhazsnálói szinten gépezek, és tökre kizökkentem a dologból:S Ez borzasztó:/
Nekem ilyet nem mutat, hogy Telepítés valami mellé. csak 2 lehetősége van, az egész lemez használata, és az egyéni beállítás.
-
M.W.H
aktív tag
válasz
Speeedfire #32620 üzenetére
háááát
sikerül OEM módba felrakni letöröljem? vagy miben gyengébb igy?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #32603 üzenetére
Elvileg megoldva.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #31846 üzenetére
Akkor ott valami gikszer van, nem egyszer használtam már ezt a módszert.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #31841 üzenetére
-
Tompie
őstag
válasz
Speeedfire #31464 üzenetére
Jó volt a distro, még a DVD-t is letöltöttem ImbBurn-el írtam ki lassan, szóval...
Na de mindegy remélem majd ez a 10.10 menni fog simán, csak olvastam már pár helyen hogy install után eltűnt a win7 -
Tompie
őstag
válasz
Speeedfire #31453 üzenetére
Azt értem, hogy nem tudtam vele mit kezdeni mivel már a Live CD sem bootolt be. Így installal inkább már nem is próbálkoztam
Viszont a 10.10 Live CDről bebootol -
szigmat
tag
válasz
Speeedfire #31411 üzenetére
Nem kaptam telepítő cd-ét a géphez. Csak rendszer visszaállítást lehet csinálni, de ahhoz is kell egy minimális windows.
-
kovaax
őstag
válasz
Speeedfire #31400 üzenetére
Hát, ne haragudj meg érte, de erre csak azt tudom mondani, hogy ez a kérdés így hülyeség.
Attól függ, hogy mit fog csinálni az a gép. Ha sok júzer használja a legalapabb eszközöket, akkor marha nagy home kell. Ha valami sok adatot kezelő alkalmazás lesz rajta, esélyes, hogy nagy var kell. Ha sok vagy olyan alkalmazást kell telepíteni, akkor sok usr... Itákdálse.
Szerk.: az a sok idétlen billentyű mindig összezavar, meg elmászik, nem győzöm javítani magamat...
-
válasz
Speeedfire #31390 üzenetére
És most kinek is lesz a rosszabb?
-
válasz
Speeedfire #31387 üzenetére
azt már nem! akkor nem lesz képem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #31343 üzenetére
Hm, esetleg egy olyan, hogy a desktop cd-t beállítod forrásként, aztán a korábban írt módszerrel befrissítesz? Ha már letöltötted, egy próbát megér.
(#31346) tomtyi: Ez meg biztos, hogy működne.
-
törölt tag
válasz
akkor a frissítés után a /var/cache/apt/archives könyvtárból átviszed a deb csomagokat, és úgy frissíted a második rendszert. nagyját megspórolod.
-
válasz
Akkor meg ajánlatosabb a DVD-vel csinálni, azon több csomag van.
(#31344) hackeeeee: A 2.6.32-es a Lucidé, a 2.6.35-ös meg a Maverické, az előbbi törölhető természetesen, ha nem kell.
A Rendszerment használható bátran, egyébként meg nemsokára jön az újabb verza, a menüs cuccot váltja egy GUI-s cucc. Így majd használható lesz Unity-vel, Gnome Shellel és még Mint-el is.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #31340 üzenetére
kendek+(#31338) ntomka kell
-
válasz
Speeedfire #31340 üzenetére
Nem, internetelérés kell, ha csak frissíteni szeretnél.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #31300 üzenetére
vagy w7 alatt rosszul
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #31300 üzenetére
Semmit, hidd el, alapból ilyen.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #31286 üzenetére
Nálam forma-forma.
-
válasz
Speeedfire #31294 üzenetére
Inkább legyen az, hogy vegyél egy modernebb monitort. Úgyis azt tervezed, nem?
Ne feledd, a G2222HDL a jó, én is azt venném. -
Jester01
veterán
válasz
Speeedfire #31279 üzenetére
Érdekes. Ez a legutóbbi most akarná használni a módot, csak nem találja
(II) VESA(0): Not using mode "1024x768_100.00" (no mode of this name) -
válasz
Ezzel azért veszekednék. Elég sokféleképpen lehet állítani Ubuntu alatt az energiagazdálkodást - tovább finomítani. Továbbá ott található a powertop nevű programocska is ami további hasznos információkat ad.
-
válasz
Speeedfire #31284 üzenetére
Benq az jó. A többit megbeszéljük majd máshol
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Akkor marad a W7. Ezen amugy sztem vilagosabb a kijelzo.
-
válasz
Speeedfire #31282 üzenetére
Advanced felhasználó vagyok, nem foglalkozok vele.
Majd megoldom valahogy csak ég már a szemem.ma este nálunk akciózik a Mhülye Mvagyok bolt. veszel egy tft -t az lesz a megoldás?
-
válasz
Speeedfire #31279 üzenetére
azért biztonsági mentést csináltál?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #31278 üzenetére
Letöröltem mindent amiben benne volt az ati és az fglrx. Most a moncsi 1600*1200@60Hz-en indult el. Alig látom a betűket.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #31277 üzenetére
Jelenleg így néz ki a log.
-
kovaax
őstag
válasz
Speeedfire #31264 üzenetére
Ha ez vígasztal, mióta xorg van, azóta nekem se sikerül akármit beállítani, kvázi, mintha szarna az xorg.conf-ra sok esetben, és ez nem Ubuntu specifikus. Nekem is viszi lazán a 100 Hz-et a crt-m, de 75-nél többet nem tudok neki beállítani az istennek se (Ubuntu, Debian, Fedora, openSUSE alatt próbáltam). Az xfree86-os időkben azt állított be, amit beírtam a conf-ba (még ha hülyeség volt is).
Az ilyen jellegű okosodást hívom elvindózeresedésnek, amikor egy faszszopó program felülbírálja a felhasználó beállításait, mert ő úgy gondolja, hogy jobban tudja...
-
quby
őstag
válasz
Speeedfire #31266 üzenetére
Hátezaz!
Azért nincs fingom sem hol kezdjek neki. Még a Grub-ra gondoltam de ott sem láttam semmi erre vonatkozót.
Azt amugy nem mondtam hogy 10.04 serverröl van szó... -
Jester01
veterán
válasz
Speeedfire #31255 üzenetére
Az szép, hogy van ModeLine, de jó lenne ha esetleg hivatkoznál is rá
Konkrétan a Screen szekcióba kellene egy ilyesmi:Subsection "Display"
Depth 24
Modes "1024x768_100.00"
EndSubsection -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #31250 üzenetére
közben eszembe jutott, hogy van egy olyan dolog amit log-nak hívnak
átnyálaztam és azt vettem észre, hogy 0 van a hz-hez írva.
Valami tipp? -
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #31246 üzenetére
Ha már fglrx-et használsz, akkor nem a catalyst-ben kéne beállítani? Ott is az admin jogú panelon.
-
Atapi
senior tag
válasz
Speeedfire #31224 üzenetére
ha a var külön meghajtón volt, akkor érdemes lenne körülnézni, hátha maradt valami a logokból, azok sokszor árulkodnak...
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #31209 üzenetére
chroot-tal meg lehet próbálni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Speeedfire #31203 üzenetére
Akkor már el sem jutsz terminálig?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #31202 üzenetére
Megpróbáltam azt is, hogy átírtam a grub parancsor, a végére raktam, hogy text -s. Szépen indult is, majd felhasználónév nélkül kérte a jelszót. Beírtam, majd 5 perc után sem történt semmi. Remélem valaki holnap tud rá mondani valamit.
-
válasz
Speeedfire #31200 üzenetére
ctrl + alt + f1 -re nem dob be a konzolra? ctrl + alt + backspace -sem indítja újra, esetlege helyesen az X -ed?
-
toxin2
tag
válasz
Speeedfire #29695 üzenetére
Router miatt inkább ext3-at javasolnék. Openwrt ext4 támogatás megoldatlan. Még...
-
toxin2
tag
válasz
Speeedfire #29693 üzenetére
-
radmin
csendes tag
válasz
Speeedfire #29477 üzenetére
Valóban problémázik a jogok miatt.
A crm nem mond semmit, hogy baja lenne. Csak onnan sejtem, hogy jogosultsági baja van, hogy leteszteltem magát a script-et, s ott tért vissza nem megfelelőjogosultsági problémával.
A heartbeat telepítésévellétrejön egy 'haclient' user, amit hozzáadtam a 'root' csoporthoz.
Viszont ezután sem hajlandó végrehajtani a feladatot.A script-ben egy route parancs van.
Azt érdekesnek tartom, hogy extrém jogosultságok nélkül létrehozza a virtuális 'eth0:0' interfészt a ha, de a route táblába már ezekkel a jogokkal nem hajlandó új bejegyzést létrehozni.
radmin
-
dbius
veterán
válasz
Speeedfire #29495 üzenetére
Minden csomagot feltelepítettél, ami a leírásban szerepel? (És fel is települt mindegyik, nem volt valamilyen hiba a telepítés során?)
Látom, hogy debian lenny alatt működik normálisan a leírás. Valószínű, hogy valami eltérés van a csomagok között, vagy valami nem települt fel rendesen, vagy valami még hiányzik.
Ugyanis a hiba szerint az alábbi fáljnak:
/etc/apache2/sites-enabled/000-default
a 2. sorában található
SSLEngine
parancsot nem ismeri fel (mintha valamit még hiányolna, vagy nem lenne feltelepítve):
Invalid command 'SSLEngine', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration
Hasonlítsd össze a logoutos írást pl. ezzel: [link]
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #29495 üzenetére
sikerült megoldani, csak most meg warn-t dob
[Sat Aug 07 13:53:49 2010] [warn] NameVirtualHost server.lan:443 has no VirtualHosts
[Sat Aug 07 13:53:49 2010] [warn] NameVirtualHost server.lan:443 has no VirtualHosts
[fail] -
sh4d0w
félisten
válasz
Speeedfire #29477 üzenetére
-
radmin
csendes tag
válasz
Speeedfire #29471 üzenetére
Hali!
Ezt próbáltad már:
sudo mysqladmin password
?
radmin
-
válasz
Speeedfire #26723 üzenetére
Na végre, találtam egy jó adaptert a szkenneremhez.
Itt vannak a képek az irigykedő szemeknek, mint múltkor: -
n00n
őstag
válasz
Speeedfire #26720 üzenetére
Nekem is. Bár az utolsó amit a shipittel rendeltem. A következőt a Canonical shopból fogom pénzért megrendelni.
Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- The First Berserker: Khazan
- Autóhifi
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest