- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Aktív témák
-
válasz
dany27
üzenetére
persze, egy user lehet több csoportba. Ha meg sok felhasználóról van szó akkor mindenképpen érdemes csoportokba rendezni őket, és mondjuk szintenként csoportosítani (pl.: alap jogú user csak egy könyvtárhoz férhet korlátozott írási joggal, magasabb szintű már több mindenhez és több helyre írogathat, ...)
(#22205) mzx így:
sudo apt-get install csomagnév
esetünkben:
sudo apt-get install manpages-huÉn is szeretnék kérdezni

Hogy tudom egy usb eszköz áram ellátását lekapcsolni? Vettem egy usb lámpát amit a billentyűzetem oldalába dugok, de nincs rajta kapcsoló...
Gondolom ö az:
Bus 001 Device 003: ID 3538:0055 Power Quotient International Co., Ltd
Szeretném kapcsolgatni, h tudnám?
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest