- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Kendek #24552 üzenetére
szia
köszi a tippet, kipróbáltam, meg is maradtak a beállítások, de a rendszer használhatatlanul lassú lett - alig bírtam magam visszaküzdeni ide a fórumba, minden szörnyen lassú. Nem tudom, mi lehet a baj, most raktam újra az Ubit, mega compizt, nem tudom, mit kellene máshogy csinálnom, a gép is ugyanaz, szóval passz. Most vettem észre, hogy az óra/dátum beállításaim sem maradnak meg, ez így elég gáz.. Re-install esetleg?
-
sasa134
addikt
sziasztok,
adott Karmic Koala + compiz. Minden újraindulás után a desktop appearance preferences visszamegy alapra (tehát nem marad extrán), és a Compiz beállításai sem maradnak meg (3D desktop cube stb). Tud valaki tippet adni, mitől ???
-
sasa134
addikt
sziasztok,
Ti milyen mp3 playert javasolnátok Ubuntu alá? most Audacious van fent, de nem vagyok elájjulva (pl csak a számok címét írja ki, előadót nem stb).
köszi -
sasa134
addikt
sziasztok,
kezdő ubuntus vagyok, és lenne egy kérdésem. próbáltam neten utánanézni, kerestem youtube-on, itt is, sok helyen, de nem találom a választ. szóval a kérdés az, hogyan lehet az asztal aljára "vistás" shortcut-okat létrehozni? Mozilla, vinyók, mp3 lejátszó, MSN, stb ezeknek kellene, hogy csak egy klikk legyen az indítás.
Compiz fentvan, ha esetleg abban kell beállítani. vagy ehhez egy külön plugin kell? köszönöm előre is...
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Interactive Brokers társalgó
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest